- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-02-06 15:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
Nem szemetelsz, ez itt a World fóruma
[Itt] van a legfrissebb launcher,
[Bekő Tóni] egész jól összefoglaltaamit én hozzáfűznék (szubjektív vélemény), hogy
- WorldUnited.gg a profiknak vagy sokat játszóknak való. Szűkmarkú jutalmazás, lassú fejlődés, kőkemény multi versenyek
- NightRiderz Horizon kényelmes középút: nem kapsz ingyen semmit, de kevés heti játékóraszámmal is fejlődsz, rövid idő alatt bele tudsz kóstolni a legjobb cuccokba, verdákba. Itt vagyunk a legtöbben magyarok.
- Sparkserver habzsi - dőzsi: dől a lé, gyorsan fejlődsz, rookie nehézségű autó írányítás
Célszerű ugyanazt a nevet használni, ha beregisztrálsz több szerverre is. Könnyebben megtalálunk
Discordon itt vagyunk: [link] -
vzso
aktív tag
Szia!
Lehet venni, fejleszteni, díszítgetni, festegetni, stb.,
.
Természetesen bizonyos szinthez vannak kötve az autók és fejlesztések szintje, de, egy pár dollárért akár 1-es szinttől is elérhetők. Ez egy egyszeri, kb. 5-10 $ jelent, szerverenként változó, mint az is hogy mit is kapsz ezért az úgymond "prémium" tagságért,
. Természetesen ez csak ideiglenes előny a "nemfizető" tagokkal szemben, a legtöbb dolgot ők is meg tudják venni, nyerni a játékban, idővel, szóval nincs akkora különbség közöttük mint régen, nem is beszélve a ráköltendő összegről, ami itt csak jelképes és tulajdonképpen a szerverek fejlesztésére, fenntartására költik a tulajok. -
Bekő Tóni
tag
Multi mellett / helyett tudsz single módban is menni minden versenyen.
Egyébként jobb lett a játék mint az EA-s korszakban volt. Röhejes így kimondva, de igaz, hogy pár középiskolás, egyetemista srác a szabadidejében jobbra tudta formálni a játékot mint az EA fizette BlackBox-os majmok főállásban.
-
satee76
aktív tag
van-van...én eddig nem foglalkoztam ezekkel a megoldásokkal, mert rengeteg volt mókolás. De ez teljesen rendben van, és azt kapod vissza, amit 2015-ben otthagytál, mármint élményben. Tökéletes. És van élhető multiplayer is.
-
tutuhawer
őstag
ajánlom a "talán" nyáron megjelenő world of speed nevű játékot, szintén ingyenes, MMO, tehát barátkozós, csapatban versenyzős, tuningolós, pályán menős, városban tolós, képeket megosztós, videózós, krúzolós, bejelentkezést megengedős

Rexinfernum és TCMKrisztián oldalán már megy a pofázás róla:
http://www.nfswhun.eu/index.php/topic/668-world-of-speed/
a hivatalos oldalon már lehet feliratkozni a BETA tesztelésre. Aztán majd szólnak, ha lehet bejelentkezni. Szerintem neked tutira nem szólnak
/nekem se/
http://www.worldofspeed.com/ -
sunny84
senior tag

kész vagy teljesen

-
tutuhawer
őstag
várj még egy hónapot

-
wxppro
aktív tag
Ezek hülyék? Azt írja, nem enged be, mert túl sok a játékos. Anyádat, ha meg bent vagyok, úgy kell összekönyörögni egy futamra való embert, mert nem talál lobby-t.

-
eLit-MiLan
őstag
azért csak 500at kapsz
-
ETOM
addikt
30.-án ezt írta fixnow erre a problémára:
We are investigating the issue!
~Fixnow
-
ETOM
addikt
Mondanám, hogy írj nekik, de nincs is kinek már sztem..

Vagyis az EA élő chat ahol egy profihoz kerülsz aki azt mondja majd töröld a sütiket böngészőből -_-

-
callmeakos
veterán
Hmm ez bizony tényleg prioritási problematika. Csak nem értem hogy a viharba nem enged fel ennyi ideig. Kezdetben nekem is voltak ilyen problémáim, de csak pár órára, nem napokra.

-
ETOM
addikt
Mit ír adj egy képet és mi a profilod neve?
-
callmeakos
veterán
Én lehet nem költenék a te helyzeteben erre a játékra többet.
A gondod szerintem már nem abból származik hogy elsődleges vagy vagy nem. Ha pedig nem ez a gond, és veszel boostot, akkor csak az ablakon dobtál ki pénzt. -
tatabike
őstag
Bent van még a Golf GTI IGC-ért?
-
stefyY
őstag
Bannoltak haxika miatt.

-
ETOM
addikt
nálad vmi gond van 5 profilt néztem sima ügy szerver is tökéletes
-
- = Zk = -
félisten
még mindig nem enged be,....... azigen

-
- = Zk = -
félisten
háteddig bírta... viccb+...

-
sunny84
senior tag
ebben az időben nem volt még ekkora fos a játék

-
ETOM
addikt
Attól még nem fogsz tudni belépni

-
ETOM
addikt
nm
Jó ötlet reggel jó a szeró estére áll be sajnos.. -
ETOM
addikt
Mindig onnét folytathatod ahol megszakadt a köztes napok kuka. Ha többször megszakad és még ingyen van folytathatod nincs korlátozva.
Csak résen kell lenni, mert nem írták meddig lesz ingyé. (bár amilyen kaka a szero még marad reméljük)
-
callmeakos
veterán
Ingyen lehet folytatni a THt egy ideig

-
Bekő Tóni
tag
Megmondta, hogy csalok és én is tudom. Megmondta hogy vesztes voltam egész életembe azért csalok. Onnan a világ másik végéből megmondta hogy én olyan vagyok aki nem tud tökéletesen végigmenni a Challenger Conceptel Bay Bridgen. Ezt így oda-vissza, többször.
Nem tudom mi volt, csak azt ahogy se köpni se nyelni. Érted.Szerk: már rajta volt a kurzor a blockkon, aztán mégse...leraktam a chatablakot gomb formájában villogni.
-
ETOM
addikt
Most az a kérdésed, hogy csalok e vagy mire akarsz kilyukadni.

-
Bekő Tóni
tag
Hát... én köpni nyelni nem tudtam.
-
ETOM
addikt
Én értelek, de gondoltam eddig ráért még tudsz várni és megvehetnéd ráköltés nélkül. No mind1 támogassuk az EA-t pénzel hátha jobb lesz a game muhahahah

Mindenesetre azt vallom IGC-s autót boostért? SOHA!
-
ETOM
addikt
Nem éri meg nem tudok időpontot mondani, de biztos, hogy lesz IGC-ért..
Az a grip king BMW meg nem valami versenyképes finoman fogalmazva
Porschenál is vigyázni kell talán 3-4 ami nem volt IGC-s8000böl csak úgy tudsz több autót venni ha akciózás van (de úgyis necces két drágább)
Én várnék aztán boostbol vehetnél rá jó kis body kitet.
-
ETOM
addikt
Mit szeretnél megvenni?
-
ETOM
addikt
csak nézd meg mire költöd el mert nincs semmi akciózva.. ink tartogasd szerintem
-
chris1997
aktív tag
Igen. Ahány Starter pack, annyiszor 3 autó + a 8000SB

-
ETOM
addikt
nem hinném
csak az oldalról kártyával vagy paypalal -
callmeakos
veterán
Most is van.
Bár az 576ban jelenleg nincs, CDGalaxisban igen [link] -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nézd meg az időt a kommentek közt,majdnem másfél óra.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Miért,miből tart 2-3 TE-t vagy versenyt letolni?
-
ETOM
addikt
-
törölt tag
Minél jobban tuningolod annál rosszabb lesz, hiába szenvedsz. Szerintem nem éri nézni a statot.
-
eLit-MiLan
őstag
De nem egyszerre vettem volna
Amúgy meg gyűjtöm, és sokat játszok 
-
eLit-MiLan
őstag
Pedig nekem kellene belőle minimum 2
így csak 1-et fogok venni... -
eLit-MiLan
őstag
Azt majd csütörtökön kiveszik sajna

-
eLit-MiLan
őstag
Én is most néztem
Te a sima RS-t nézted -
eLit-MiLan
őstag
Még nincs bent, de valószinű annyi lesz.
-
callmeakos
veterán
Hát pontosan ilyen fejet vágtam amikor megláttam ezt a kommentet

-
eLit-MiLan
őstag
Lehet skizofrén a csávó.
-
eLit-MiLan
őstag
Jah elég érdekes, hogy AF-es létére panaszkodik hogy csalnak, ez már ...., ááá nem mondok erre semmit, kitiltanának ph-ról
-
eLit-MiLan
őstag
Ideje 10.93 és nem drag mert van PU, innen elég könnyű kikövetkeztetni hogy AF-elt...röviden ennyi a magyarázat
-
eLit-MiLan
őstag
10mp-es köridővel, szerinted nem fura? úgy őszintén
-
ETOM
addikt
6.49s első utána következő cinke noob +4.43s
már ha komoly volt a kérdés
-
noblem1983
senior tag
Autofinisher a Zonda sofőr, a "kedves barátunk" meg kivételesen nem az
És persze van az undefined error is. Ma volt gy eset, hogy először az inas csak simán autofinishelt simán vége lett, a következő menetben meg bejött ugyanez a hiba. Nem tudom ilyenkor valami extrát is benyom mellé? -
tgbzhnujm555
tag
nekem a challenger jön be nagyon
volt egyem, 430 valamennyi OA-al, autópályán ott voltam az A kategóriások seggébe egyszer volt, hogy egy gallardót el is vertem -
törölt tag
Charger R/T nem rossz, C-s dragon a kicsit bénábbakat lehet verni vele.
Amúgy szerintem sokkal élvezetesebb vezetni egy '69-est, mint egy Murci roadstert. 
-
xenon2
senior tag
Ez az egyik leggyengébb autó a játékban. Én nem vágynék rá a helyedben. Olyan mint egy guruló tégla.

-
- = Zk = -
félisten
0KB-os facomokat csinál

-
tgbzhnujm555
tag
én szoktam konvertálni ezt-azt... ha csak itt akarod mutatni youtubon át, akkor szerintem elég ez vagyis hasonló
nem tudom mivel konvertálsz, ez any video converter
-
tatabike
őstag
Már olyan bot progik vannak, hogy 2 óra alatt lvl60 lesz bárkiből, meg nem kell egy óra sem, hogy összeszedje a 10 guriga IGC-t...

Sőt, ha már lvl60 vagy, 10 perc alatt lehet 150 garázshelyed is ingyen. Nem kell sok idő, és ömleni fog az ingyen SB is, aztán bezárják az egész hóbelevancot.
Lassan olyan lesz, mint a Tour de France. Hagynak doppingolni mindenkit, aztán győzzön az ügyesebb... -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
ejnye-bejnye......

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ti nem Tv-be akartatok jelentkezni riporternek véletlen? xD
-
ETOM
addikt
Akinek írsz most ö is használ ilyet

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hagyjad már szegény gyereket...........

-
BRIKLY
veterán
120-nál is elkapnak ha közéjük vagy szorulva..
-
törölt tag
Pro Street-ben is van.

-
eLit-MiLan
őstag
"nyamvadt BMW" - biztos jól gondoltad ezt? Előttem nem mondhatsz ilyet

-
Robokutya
senior tag
válaszd a yutubos feltöltési lehetőséget ha sikerül akkor elvileg fel is tölti a yutubra de ha nem akkor ott lesz a yutubos konvertációd az eredeti mellett
-
edem96
senior tag
Cod 2? Melyik szeró? Kukás? Ha igen akkor mondj egy IP-t és megy a bann.

-
ETOM
addikt
1~10 év között bármikor
Ezek inkább lassan bannolják mint gyorsan sajnos... -
ETOM
addikt
Mi a nickje karácsonyra meglephessük pár reportal ha gondolod.

-
eLit-MiLan
őstag
Hát ha nekem tesóm elkezdett volna csalni, jelszavát megváltoztattam volna oszt kész, vagy saját magam reportolnám

-
ETOM
addikt
Ha a te accodon csalt akkor letilthatnak, de akkor nem ezt az üzenetet kapnád.
-
ETOM
addikt
wait jobb ötletem nincs :/
-
ETOM
addikt
apex us se jó? mert akkor lehet egykét embernél beragadt ez a hiba..
(#18871) tgbzhnujm555 nem, szerinted ezek majd kiadnak 3GB patchet?
-
tgbzhnujm555
tag
:S nektek volt ma kétszer is update? 2x 1.5 GB?
-
tgbzhnujm555
tag
kíváncsi leszek menni fog-e
majd lépj be 3x4x... -
callmeakos
veterán
Először próbáld meg amit Sunny ajánlott. Ha úgy se megy, akkor re-install

-
sunny84
senior tag
lépj be chichane us al , hoz létre egy profilt vedd lentebb a grafot , lépj ki , majd indítsd apex us- t és lépj be
-
ETOM
addikt
Modem reset, gép reset, router reset. Hátha..
Most próbáltam üres profil is fellép simán. -
eLit-MiLan
őstag
Hát én újratelepitettem volna, de ez csak az én véleményem
-
eLit-MiLan
őstag
Mit ír ki? Azt az hosszu szöveget miszerint boostos kéne hogy legyél?
-
ETOM
addikt
Nálam az a profil is belép amire nem is költöttem semmit. Nem lehet, hogy más a gond?
-
tgbzhnujm555
tag
ma 9kor szedtem össze azóta még nem próbáltam belépni
-
ETOM
addikt
Most se enged fel? Mintha javulna a helyzet esélyes, hogy holnap REGGEL már jó lesz.
Én dél előtt próbálkoznék fellépni. -
tgbzhnujm555
tag
nem, reggelente be tudok lépni csak délután van baj
-
tgbzhnujm555
tag
jamm a kínain kevesebben játszanak, nekem az apex már 2 napja televan
-
callmeakos
veterán
Betudok lépni, de valami iszonyatosan laggol a szeró. Játszhatatlan

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam még nem jelentkezett ilyen.

Bár,lehet ez csak az APEX-Eu-ra érvényes,meg most jöttem le a Worldból,miután megcsináltam a Camarot.

-
ETOM
addikt
A hsz-d felett van
Vagy ez?

-
eLit-MiLan
őstag
Mercedes-Benz SLR McLaren 722

-
Robokutya
senior tag
akkor egész nap gagyi a szerver mert délelőtt tolni akartam a verdákat és kb 10 pm alatt sütötte el a power na mondom ebből elég.... kiléptem máris.....
remélem a skacok elmentek szabizni egy hétre és ezalatt bedöla rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/nekem se/