Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16714 üzenetére
Egy szép Trabiért én a Porsche-t is odaadnám
Egyébként a szépségről jut eszembe: ebbe a játékba nem ugyanazok készítik a modelleket? Van, amelyik autó nagyon szépen néz ki, mások meg egészen rondák. Nem a külsejük, hanem a megvalósításuk (digitális modell) néz ki gagyinak, pl. az audi quattro nagyon béna, de van még pár ilyen. Vagy néha így sikerül, néha úgy? A terepjárók között is van olyan, amely mintha műanyag lenne, lufi betétekkel . . .
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
válasz Rockstone #16694 üzenetére
Haha, nem kellett rá sokat várni, bár épp nem wallpaper, de verseny, ahol matricát lehet nyerni.
az sg-ről Dealcsy leírása:
"Ha jól értem, a 7 napos rental gallardoval kell menni a Lion's challenge-en powerup (kivéve shield és ready) és minden segédeszköz nélkül egy single futamot, amihez csatolni kell az nfs-s.com-os statisztikai oldalamat (tehát akik valamikor használtak csalást, az kizárva). Látszódni kell a post event ablaknak, ahol szintúgy látszódnia kell a skill és az alkatrészeknek (nyilván így tudják kiszűrni a fals gallardo-kat).
És a nyeremény: egy lambo matricacsomag.
Július 7-éig, Eastern Standard Time idő szerint este 8-ig (ami magyar idő szerint július 8 hajnali 2 óra)."Úgyhogy ELŐRE, nyomjuk keményen a Tensort, ELŐRE A MATRICÁÉRT!!!44!NÉGY!!NÉGY44
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
50000 like esetén az lesz az ajándék, hogy mindenki egyszer, fagyás nélkül begyűjtheti majd a kristályokat, az ajándék rental Gallardoval
És lesz Aventador wallpaper is
bocs, ezt nem bírtam kihagyni
de hogy ne legyek irigy köcsög, azért az a porsche nagyon komoly léc volt tőlük, amit még saját maguk se tudnak majd a továbbiakban átugrani, köszönet érte
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
A rendőrökkel mi a helyzet? Még mindig teljesen lehetetlen egy-két percnél tovább nyomni magas körözésnél? Egy régebbi patchnél szigorítottak rajta úgy, hogy ez a része szinte játszhatatlan lett (5 rendőr kordon egymás után, minden irányból mennykőcsapásként zuhanó suv-hordák, ha túléled, még egyszer, meg még egyszer).
Jó kis játék, én az ingyenes részével toltam, ott is a rendőrösdit imádtam, ami már a most wantedben is bejött. Mellé néha egy-egye multi futam, bár ami ott ment, az gyorsan elvette a kedvét az embernek . . .
[ Szerkesztve ]
-
-
remington2
senior tag
Jól elcseszték a pursuit módot. Én a MW óta szerettem ezt a "mindent bele" lökdösődő, repkedő rendőrkocsis cuccot, itt is jó volt így játszani.
Erre most patch fel, aztán jön két rhino egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, nagy nehezen kikerülnöm őket aztán az úton spike + kordon egy, kettő, három, négy, öt egymás után (200-300 méteren belül), majd megint rhino egy, két, három, négy . . . játszhatatlan az egész. Ha zavarta őket, hogy valaki játszott vele (campelőnek tekintették a fejlődés miatt???), akkor ezt nem így kellett volna megoldani, mert ez is egy játékmód, a nehezítés nem zavarna, ha egészséges lenne. De ez nem az.
A multi meg tele van lökdösődő pistikékkel, akik ráadásul keresztbe állva csúsznak a falon, és úgy is gyorsabbak, mint én. Kár érte, bár még reménykedem, hátha javítanak rajta valamit. Addig is pihentetem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest