- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Shokkolo #15665 üzenetére
Tehát a lényeg mind a 2 szeron rajta lesz a boost, csak a magyarok nagy része különösen a régiek APEX-en vannak, mert akkor még nem volt másik, ezért boost-os járgány érdemes ide venni, ha ez szempont.
Meg.: most sem értem minek van az a csicsán!(#15668) Shokkolo
Az EU=europai, US=amerikai az mindegy, a lényeg a szerver neve. -
knoz91
tag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Shokkolo #15642 üzenetére
Korábban volt IGC-ért bodykit, a két legegyszerűbb darab és a "jobbak" boost-osok voltak. Most sajnos mind boost-os, beleértve a szárnyat és a motorháztetőt is. Szerintem nem lesznek IGC-ért bodykit-ek.
(#15641) eLit-MiLan: Az a jó egyébként, hogy sok autóra még mindig nem lehet szárnyat vagy motorháztetőt vagy semmit sem tenni, hanem csak az alap gép van. Igazából még ezt is megoldhatnák elsőként, mert kicsit furcsa, hogy a Supra-ra nincs egy darab szárny sem.
(#15643) ETOM: Lassan én is elteszem magam holnapra (vagy inkább mára
) elegem lett a térképészeti vektorizálásból, de sebaj amint felkelek megint folytathatom NFSW helyett.
(#15644) noxwill: Nagyon csinos lett, de hogy legyen egy kis szőrszálhasogatás is, az elején lévő vonószemburkolatra mutató nyilat kisebbre venném.
-
-
knoz91
tag
válasz
Shokkolo #15575 üzenetére
Nézz jobban körbe, nem tudom mikor játszottál utoljára, én nekem ment az open beta is már, rá egy évre, és most. Jóval megváltozott időközbe a kezelőfelület is, illetve mindig dobálják ki az újabb autókat / IGC-s autók is forognak mindig (tehát hogy melyiket árulják in-game cash-ért, melyiket boost-ért.) Most a Supra sajnos csak boost-ért vásárolható, de egyébként van jó pár autó IGC-ért ami meg is éri a gyűjtés idejét garantáltan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest