- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #12248 üzenetére
Hu most hirtelen nem is tudom meik kocsirol beszélsz, E30 ez a régi T2 es bmw lenne? a sport evulution?
Mert sajna soha nem volt rajta body , féltem elkurja a kanyarodást, és nem vettem rá , most meg le van már teljesen butítva
Vissza térve a mustánghoz , megfogattam soha többé nem kérdezek meg senkit , hogy mien színsor van a kocsiába , de engem a te mustangod érdekelne nagyon , hamár annyira megy.Más Ufo
Azért a számok azok számok , de az rs jóval nagyobb segberugást kap a mustanghoz képest, csak ezért versenyképes a kocsi a mai napig, egyébkán már egy lfa megverné, de lehet megint tévedek.Más
Mentem ma a cinque -val a spade streeten 1.06 os kört, ami nem rossz, de utánna nem bírtam, azt is elsőre, és elfüstöltem 80db nitrotMegyek ma Hs ezni egész este azt tolom sziasztok. pussz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest