- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12265 üzenetére
Igaz, elnézést is kérek hogy azonnal a közepébe vágtam a cheaterekkel meg a játék rosszabbik oldalával.
Nyomd a versenyeket, eleinte úgyis a hozzád hasonló versenyzőkkel rak össze. A többi meg szerintem jön magától ha két verseny között be-benézel a garázsba, a menükbe, listákba.Ha valami mégse tiszta és konkrétat kérdezel, akkor itt egymást fogják törni a srácok hogy válaszolhassanak.
Na akkor kezdem:
igen alt+f4-re nem írja be a vereséget, nem verseny végén nyomom ki, már előbb nyilvánvaló a cheat. Verseny végén a lúzerek nyomják ki, ha látják hogy nem tudnak MÁR nyerni és sunnyognak el."versenyen mikor mit kell nyomni, h kell belőni az autót,stb!"
Itt egy másik klassz kis közösség honlapja, a linkre kattintva a jobb oldali hasáb alján találsz leírást a powerupokrók, skillekről.
TCM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest