Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8117 üzenetére
Ja, de idovel megjelennek? Vagy csak szimplan azok, amelyikek lockolva vannak? Na mindegy.
A lamborgini nem is megy olyan nagyon jol tuning nelkul.
Van egy dolog amit nem ertek. A legjobb kocsikkal is folveszi a versenyt pl. egy mazda rx-8. Most akkor mindegyik kocsi folfejlesztheto nagyon jora, vagy sima versenyhez valami nagyon tap kell? Mert ha egy kozepes kocsi is felfejlesztheto (nekem nem ugy tunt, bar eleg hamar eladtam), akkor veszek egy audi tt-t vagy mazda-t, es azzal szenvedek.
Szal osszvissz szerintetek egy mindig full tuningon levo audi tt megalja a helyet a jatek vege fele is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces videók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest