Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Egzee őstag Fúúúú már tudom!!! Biztos nem lesz benne se szabad se rendőr, mert a rendőrök szarrá törnék a kocsinkat, a szabadba meg nem száguldozhatnánk, mert úgy emléxem olvastam, hogy ez a játék kimondottan a legális versenyekről szól... Viszont biztos lesz benne tesztpálya, mint az UG2-ben!!! Nah látjátok milyen tökéletes volt az az epizód??? 
 Király város, fel kell kutatnod a boltokat, hangcucc tuning, finom piszkálás. A Most Wantedet imádtam, mert ha belegondoltok az volt benne a tökéletes, hogy rátokerőltették benne a rendőrséget!!! Nem úgy mint a Carbonban... És erre is csak az után jöttem rá, hogy a barátom mondta, én meg mivel még sosem toltam végig, úgy döntöttem, hogy végigjátszom! És meg is tettem! Nekem csak a zene nem tetszett benne!
 Zenében viszont az UG1 volt a menő akárki akármit mond...
 Tuningban a 2...
 Megoldásban a Most Wanted vitte a pálmát, csak a zene volt egyoldalúan rock...
 A carbon pedig a király kocsi választásban, és történetben viszi a pálmát, és persze tartósságban!!! Vannak chellenge-ek meg stickerek, amik még a multira is kiterjednek! Tehát egyszerűen szuper!!! Nekem a fizika nem tetszett nagyon... Sztem egy kocsi nem borul oldalra, ha földig van ültetve és a kanyarba ha sodródik, megnyomom a nitrót... Sztem a carbon lett a 2. legjobb, csak az a fránya fizika... Nah ezt szeretné megváltoztatni az AGEIA!!! Fizikát a játékoknak, ne csak egy számmal legyen beállítva, hogy milyen gyors a kocsi, meg hogy hat rá a gravitáció...Várom, és kíváncsi vagyok ráááá!!! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő