Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egzee

őstag

Fúúúú már tudom!!! Biztos nem lesz benne se szabad se rendőr, mert a rendőrök szarrá törnék a kocsinkat, a szabadba meg nem száguldozhatnánk, mert úgy emléxem olvastam, hogy ez a játék kimondottan a legális versenyekről szól... Viszont biztos lesz benne tesztpálya, mint az UG2-ben!!! Nah látjátok milyen tökéletes volt az az epizód???
    Király város, fel kell kutatnod a boltokat, hangcucc tuning, finom piszkálás. A Most Wantedet imádtam, mert ha belegondoltok az volt benne a tökéletes, hogy rátokerőltették benne a rendőrséget!!! Nem úgy mint a Carbonban... És erre is csak az után jöttem rá, hogy a barátom mondta, én meg mivel még sosem toltam végig, úgy döntöttem, hogy végigjátszom! És meg is tettem! Nekem csak a zene nem tetszett benne!
    Zenében viszont az UG1 volt a menő akárki akármit mond...
    Tuningban a 2...
    Megoldásban a Most Wanted vitte a pálmát, csak a zene volt egyoldalúan rock...
    A carbon pedig a király kocsi választásban, és történetben viszi a pálmát, és persze tartósságban!!! Vannak chellenge-ek meg stickerek, amik még a multira is kiterjednek! Tehát egyszerűen szuper!!! Nekem a fizika nem tetszett nagyon... Sztem egy kocsi nem borul oldalra, ha földig van ültetve és a kanyarba ha sodródik, megnyomom a nitrót... Sztem a carbon lett a 2. legjobb, csak az a fránya fizika... Nah ezt szeretné megváltoztatni az AGEIA!!! Fizikát a játékoknak, ne csak egy számmal legyen beállítva, hogy milyen gyors a kocsi, meg hogy hat rá a gravitáció...

Várom, és kíváncsi vagyok ráááá!!!

Új hozzászólás Aktív témák