Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Elmör őstag válasz  Sirandrish

üzenetére Sirandrish

üzenetéreAzért égett, mert a kanyonversenyen kívül nem volt benne igazi újítás. Sőt! Egyesek szerint (szerintem is) a grafika mintha kicsit túl erős gépet kért, ahhoz képest, hogy nem volt előrelépés. Az autosculpt sem hozta a várt eredményt. Speciel a 3-dik felni után meg untam és inkább valami tuningos gyárit tettem fel. Az MI sem tetszett. A rendőrök a MW-ban sokkal jobban meg tudtak izzasztani. A város nekem túl sötét volt és kicsit már szinte átláthatatlan útrövidítésekkel teli. Nekem nem jött be, bár jónak értékelték. A MW vagy az U2 szerintem veri. Bár az Unleashel nem játszottam, csak az NFS3-al meg a Hot pursuittal (na az tényleg király volt!). Eddig a Carbonban csalódtam a legnagyobbat.  Hajrá PS! Várunk nagyon!  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest