- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
.:Kristian:. #1236 üzenetére
Hát elég nagy dologról maradtál le akkor!
-
Sirandrish
legenda
válasz
akkoriban annak is normális grafja volt
-
trassher
addikt
válasz
hát az a játék egy mítosz szerintem az autós játékok között. engem a mai napig leköt ha elindítom bár lehet csak én lettem ilyen 17 éves koromra hogy a transport tycoon deluxe is leköt
. de az unleashed test driver karrierje a mai napig az egyik legkomolyabb carrier mód szvsz
#1237: ekkora hülyeséget se csinált eddig egy kiadó sem. lassan visszatér a turbó rágó is
nekem ebből csak az a dolog jut eszembe hogy az ea méginkább promózni akarja a játékot. talán félnek hogy a carbon égése után nem lesz akkor a játék sikere?bár az amerikai piacnak akkora a felvevőképessége hogy ezzel ott nem lehet gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest