Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
semmi.
-
tailor
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem tetszhet egy játék sem mindenkinek ugyanúgy
És ne legyenek irreális elvárásaink. -
tailor
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Pontosan, nekem átjön, hogy nem egy dobozt irányítok. Nem egy szimulátor - de könyörgöm, ne várjuk már ezt el egy NFS-től...
A graffiti-zene-színek kombó meg hozzátartozik ehhez a stílushoz... Amerikában ez egy élő dolog, ezért valóban, ott "közelibbnek" érezhető ez a stílus, de szerintem ideát is vagyunk néhányan, akinek bejön. -
tailor
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Az irányításban és a kinézetben tuti, hogy nem számíthatsz változásra...
Nekem amúgy semmi bajom nincs az irányítással, faszán érezni lehet a kocsi súlyát. A törést pedig, ha felteszem high-ra, nos akkor igen szépen le lehet amortizálni a dolgokat, öröm nézni! Nem értem, mire jó ez a nagy fikahalmaz...dehát ízlések. Egy demóból meg szerintem nem érdemes nagy következtetéseket levonni, a teljes játékélményt úgyis az egész fogja megadni.
-
tailor
őstag
Na végre kipróbáltam én is, és meg kell mondjam: fasza. A hangok baromi jók lettek, szépek a kocsik, és nekem az irányítással sem volt semmi bajom, pedig billről nyomom... 1680*1050, 4AA, high mellett fajinul fut. Nekem teccik.

-
tailor
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Tudtommal ez a rész már a legális(abb) végét fogja meg ennek a versenyágnak, nemde? Akkor meg minek rendőr...?

-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, az a sima, gyári Vantage. Az aláírásom meg..khmm....

-
tailor
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
( c-c-c... )
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ne legyenek irreális elvárásaink.