Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid #189 üzenetére
Sok ember, sok vélemény, más nézőpont.
NFSU: nekem személy szerint nagyon bejött, máig szívesen előveszem ökörködni. Valami olyasmi számomra mint az age2, előveszem, kicsit szórakozgatok, letörlöm, aztán egy darabig békénhagyom, ha unatkozom előveszem. (ha számszerűen kellene: 9/10)
NFSU2: az én nézőpontom szerint rókabőr, a free roam ellenére sem fogott meg, bár az autó alakítgatása részletesebb volt, ez tetszett. (7/10)
NFSMW: szintén bejövős, szabad kóborlás itt nagyon tetszett, őrjöngés, rendőrök, törés-zúzás, Cross bácsi, speedtrap, száguldozós, keménycsávós feeling, aránylag jó sztori. Drift viszont hiányzott, scriptes drag meg dögség volt. (8.5/10)
NFSC: csilivili valami, buta police, unalmas (helyenként nevetségesen könnyű) versenyek, ''műanyag keménygyerek vagyok feeling'', f*szláma sztori. (6/10) [Az, hogy a driftes dolgaim nem ezt mutatják egy dolog, az jó volt bent, szokni kellett, meg ez a saját megszállottságom.]
NFSPU: factory driver egyértelműen ász, és az egész játék nagy élmény
NFSPS: bízok bent, hogy a ''ha'' eltűnik a mondat elejéről, és kapunk egy jó játékot.
Mellesleg az az igen érdekes, hogy a PS-t 15-16 hónapja fejlesztik. Az interjúban benne van, hogy párhuzamosan ment a kettő. Namost szerintem jobb lett volna a fickókat a Carbonról is átrakni ide, aztán hátha valami tényleg jó sül ki belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Fosi v3 eladó
- Lenovo ThinkPad T14 GEN2/14''UHD(3840x2160)i7-1185G7/48GB RAM/512GB SSD/Nvidia MX450 2GB/eSIM/4G LTE
- Latitude 7410 14" FHD IPS i7-10610U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest