- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid #189 üzenetére
Sok ember, sok vélemény, más nézőpont.
NFSU: nekem személy szerint nagyon bejött, máig szívesen előveszem ökörködni. Valami olyasmi számomra mint az age2, előveszem, kicsit szórakozgatok, letörlöm, aztán egy darabig békénhagyom, ha unatkozom előveszem. (ha számszerűen kellene: 9/10)
NFSU2: az én nézőpontom szerint rókabőr, a free roam ellenére sem fogott meg, bár az autó alakítgatása részletesebb volt, ez tetszett. (7/10)
NFSMW: szintén bejövős, szabad kóborlás itt nagyon tetszett, őrjöngés, rendőrök, törés-zúzás, Cross bácsi, speedtrap, száguldozós, keménycsávós feeling, aránylag jó sztori. Drift viszont hiányzott, scriptes drag meg dögség volt. (8.5/10)
NFSC: csilivili valami, buta police, unalmas (helyenként nevetségesen könnyű) versenyek, ''műanyag keménygyerek vagyok feeling'', f*szláma sztori. (6/10) [Az, hogy a driftes dolgaim nem ezt mutatják egy dolog, az jó volt bent, szokni kellett, meg ez a saját megszállottságom.]
NFSPU: factory driver egyértelműen ász, és az egész játék nagy élmény
NFSPS: bízok bent, hogy a ''ha'' eltűnik a mondat elejéről, és kapunk egy jó játékot.
Mellesleg az az igen érdekes, hogy a PS-t 15-16 hónapja fejlesztik. Az interjúban benne van, hogy párhuzamosan ment a kettő. Namost szerintem jobb lett volna a fickókat a Carbonról is átrakni ide, aztán hátha valami tényleg jó sül ki belőle... -
trassher
addikt
válasz
mi még most is azzal játszogatunk lan partykon ha máshoz már nincs erőnk. sokkal élvezetesebb és feelingesebb volt mint a többi rész. nekem főleg a törés és a belső nézet hiányzik az nfs-ekből
Lev Andropov: thx
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Teljesen így gondolom én is pár dolog kivételével. Nekem az UG2 egy nagyon csúnya színvilágú ( bár ez teljesen szuvenír ) játék, mellesleg az a barnás, nyálkás, csúnya autópálya ...mindenhol, fúúújjjjjjjjjjjjj
És igen...... az a ''ha'', na azzal nem tudom mit kezdjek... Mer ha egy kicsit sikerül megint ''jobb'' játékot összedobni, mint anno a Carbon-al tették, akkor maga lesz a 11. rész a NFS: ''ARCADE'' PRo Street. -
Dj Sügi
őstag
válasz
Szerintem még mindig a porsche a legjobb rész!
Azóta szinte semmi normálisat nem tudtak kiadni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest