- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
MaxxDamage #139228 üzenetére
Igen. Kaptam én is. Bár értesítést nem dobott fel róla az app, csak most, hogy írtad megnéztem a szív egyenlegemet. És a tegnapihoz képest 500-al több. Mehh... Ez nem valami nagy kárpótlás. Adhadtak volna inkább 100 mega netet. Még az is többet érne.
-
joelke HU
őstag
válasz
KillerATi #139137 üzenetére
Épp én is erre akartam rákérdezni. Mert engem is ez a csoda várt. Mivel több család szám volt a fiókokban ezért nem az én nevem volt alapból kiválasztva, de módosítani sem lehetett.
Csak a keresztanyám adatait fogadta el.
Milyen szomorú lesz, hogy sem plüsst sem mobilt nem fog kapni -
joelke HU
őstag
-
joelke HU
őstag
válasz
MadMancs #115048 üzenetére
Nem kerül neki semmibe, de mégis 100 perc helyett 30-at ad? Aham... 😂
Egyébként eddig is három opció volt. 100 perc vagy 1 giga net illetve ez a hibrid 300 mega net meg 30 perc hívás.
Ez kb pont olyan, mint amikor bő fél éve még volt neki 7 napra 300 perc 600 Ft-ért. Erre azt is elcseszték. Ma 7 napra 450 Ft 70 perc... Magyarán a percdíjat megemelték. De gondolom ez is azért van, mert kevesen használták és úgy voltak vele, ha drágábban adják akkor többen ráugranak. Meg gondolom a Most opcióval való játék is az ügyfelekért van... -
joelke HU
őstag
Domino csomagban lévő adat roamingra mennyire használható? A Telekom oldalán csak a maraton 4 GB-ot írja, hogy abból 3 GB használható fel EU országban. Meg a napi 1 GB-osból 500 mega. A többi csomagról nem találtam infót.
-
joelke HU
őstag
Hali. Egy olyan kis melléfogás történt, hogy rossz számra töltöttünk egyenleget. Az ügyfélszolgálat szerint az összeg nem visszahívható. Szerintük hívjam fel azt a számot, amire töltöttem és kérjem meg a tulajt, hogy ő meg töltse fel az én egyenlegemet. De a szám folyamatosan elérhetetlen. Akkor tényleg buktuk a pénzt? Valaki járt már így?
-
joelke HU
őstag
válasz
szabogabor10 #92676 üzenetére
Vagy pont, hogy meghagyják így és ettől lesz igazán fekete az a péntek.
-
joelke HU
őstag
Inkább tényleg a rendszer hibája lehet. Tegnap éjszakás voltam és több telefont megpróbáltam be a kosárba meglevő dominó számot átváltva illetve új ügyfélként is. Random dobálta az árakat. Volt 100 ezres telefon amiért 150 ezer előleget kért, fél órával később meg egy 250 ezresnél nullát. Szóval ez csak káosz náluk, nincs ebben logika. Ámbár egy nagyon jó mondás szerint a káosz nem más, mint megfejtésre váró rend.
-
joelke HU
őstag
De egyébként érdekes a rendszer. Próbából most én is végig mentem egy kifutó 155 ezres mobilt választottam. Mobil M és hozzá 500 megás nettel. Új előfizetőként, új számot kérve 11040 Ft mobilelőleget állapított meg. Király, nem vészes. Majd megpróbáltam ugyanezt a csomagot ugyanezzel a készülékkel meglevő dominós számomat átváltva. Erre már 141000 Ft mobilelőleget állapított meg. No comment...
-
joelke HU
őstag
válasz
Greg-77 #92506 üzenetére
Érdekes egy irány ez. Ez kb akkora f*szság, mintha a Provident csak annak adna 150 ezer hitelt, aki előtte letenne az asztalra nekik 200 ezret. Rosszabb, mint egy piramisjáték. Szerintem eddig is azok vásároltak tőlük drágább telefont, akiket vonzott a sokkal egyszerűbb hitelügyintézés, akinek meg volt kp-ja az megvette máshol. Nem hiszem, hogy ez sokáig tartani fogják. Kb senki nem fog tőlük vásárolni, legalábbis készüléket.
-
joelke HU
őstag
válasz
Winchester95 #91290 üzenetére
Jól mondják. Hívd fel a konkrét üzletet. Mert sajnos az semmit nem jelent, hogy a honlap szerint van az adott üzletben. Nem egyszer jártam én is úgy, hogy elméletileg volt, gyakorlatilag nem és csak a helyszínen derült ki.
-
joelke HU
őstag
válasz
Tompo92 #90114 üzenetére
Ezzel küzdök én is. Se neten, se alkalmazásban, se a 1777 számon nem követhető az adatforgalom. Sőt, a rendszer szerint nincs is bekapcsolva. Holott megy. Haverom most rendelt, neki is csak annyi látszik alkalmazásban hogy aktív a maraton de hogy mennyit használt el belőle, az nem.
Talán sikerül kijavítani a hibát, már ha ez hiba és nem direkt ilyen. De csak nem. -
joelke HU
őstag
Na látom megint jól működik minden a telekomnál. Eddig tudtam követni a maraton aktuális állását. Mostmár sehol. Néztem neten, ott nem is rendelhető. Néztem applikációban, ott rendelhető, de a jelenlegit nem mutatja. Felhívtam a dominó központot, a 1777 számon, ott meg állítólag nem aktív a szolgáltatás, holott megy a netem és SMS sem jött, hogy elfogyott volna az a cirka 2 gigám, amim még volt a 4-ből. Most akkor ezek után már nem lehet semmilyen formában ellenőrízni, éppen hogy állok?
-
joelke HU
őstag
Ha teszem azt bemegyek egy telekom üzletbe, hogy új előfizetést vegyek, de meglevő számomat, ami blue-s, szeretném megtartani, akkor azt mennyi idő alatt tudják megcsinálni? Ott helyben, vagy mintha másik szolgáltatótól lenne kikérve, több nap múlva kell visszamennem?
-
joelke HU
őstag
Nahát jól látom, hogy a Telekom mostmár csak okosórával árulja az S8-at? Külön akkor már nem is vehető, csak a telefon? :S
-
joelke HU
őstag
válasz
enginev3.0 #86442 üzenetére
Szerintem ez ma már annyira nem olyan erős hangzású. Főleg hogy a flip esetén is szinte ingyen, 5 Ft/percért lehet hívni mobilt náluk. Igaz a minősége elég trágya. Mivel naná, hogy voipon keresztül megy. Szerintem itt is így lesz.
-
-
joelke HU
őstag
Pár számon a családban elvégeztem az adategyeztetést. Elméletileg SMS-t kellett volna küldeni, hogy sikeresen megtörtént gondolom én. De már eltelt lassan két hét, de egyik számra sem kaptunk értesítést. Azután jár az ingyenes hétvége beszélgetés is, ugye? Meddig érdemes várni ezzel kapcsolatban?
-
joelke HU
őstag
válasz
zsof Nokia #83151 üzenetére
Kb 24.-e óta ettől hangos a fórum... Így el kell keserítselek, hogy ezzel nem sikerült semmi újat mondanod.
-
joelke HU
őstag
válasz
Nordik #82916 üzenetére
Ha olcsó lassítós net kell akkor a bluemobile neked való. Eddig én is azt használtam. A régi netcsomagjaik ráadásul trükközve (2 hónapig egyiket, két hónapig a másikat rendelve) brutálisan olcsón használható. Az egyikben 33 mega majd lassított, a másikban 133 mega majd lassított van. És mindössze 90 Ft havonta. Illetve az áfacsökkentés miatt csak 84 Ft. Chatre de még voipra is használható. És mivel a telekom a szolgáltató így aki hív téged olyan mintha telekomost hívna. Persze kérdés ez meddig él. De még van az biztos.
-
joelke HU
őstag
válasz
Nordik #82904 üzenetére
Nyílván. De az pont az olyanoknak jó, akiknek a havi mobilnet fogyasztásuk ingadozik. Én például úgy vagyok, hogy van olyan hónap amikor 100 mega is alig megy el és van amikor az 500 is kevés. Most akkor miért fizessek elő havi 1 gigára fixen? Aki szerintem megeszik minden hónapban több gigát az inkább nézzen magának egy jó flottát esetleg telenoros otthoni netet mifivel.
-
joelke HU
őstag
válasz
WhiteWalker #82578 üzenetére
Oda mindenképpen, mert ha váltasz, akkor új simet kapsz, plusz van a váltásnak díja amit helyben ki kell fizetni.
-
joelke HU
őstag
válasz
WhiteWalker #82573 üzenetére
A Surf már szerintem nem rendelhető. Már csak egyetlen vehető domino csomag van, a fix. Ha váltasz havidíjasról, akkor garantáltan fix csomagú simet kapsz, mint új ügyfél. Legalábbis én úgy tudom. Díjcsomagváltásnál is applikációból már csak a fixet hozta.
-
joelke HU
őstag
válasz
Soulfly842 #82540 üzenetére
Végülis érthető a t álláspontja. Nincs digi nincs kényszerhelyzet. Elképzelhető, hogy volt A-terv valami igazán ütős, ügyfélmegtartós csomagokkal, de mivel nem indult a digi így a B-terv, az ügyféllehúzost vezették be. Na majd talán szeptemberben lesz változás... Addig újra várjuk a csodát. 😀
-
joelke HU
őstag
válasz
bluobluo75 #81789 üzenetére
Ahh... Micsoda kifogás. Azért naponta egyszer megnyitni a tárcsázót és bebillentyűzni a *102#-et talán nem annyira időigényes. WC-n ülve például, akkor semmi hasznos tevékenységtől nem vonsz el időt.
Esetleg javaslom válts át havi díjasra és akkor még az egyenlegfeltöltésre sem kell időt pazarolni. Majd az ügyesen számlázó fiúk intézik a sorsod, akarom mondani a többit.Szerk:
A naptár app mindennap figyelmeztethet rá.
Vagy menj vissza a Vodához. -
joelke HU
őstag
válasz
BrukoMisike #81639 üzenetére
Na várjunk csak. Váltásra is adnak 1 giga netet meg 80 percet? Szerintem nem. Csak az új simhez jár. Vagy tévedek?
-
joelke HU
őstag
válasz
Black_Raven #79665 üzenetére
Természetesen beléptem telekom fiókkal és nem töltődött ki. Mint említettem csak a nevem szerepel rajta. Azonosítószám nem.
-
joelke HU
őstag
válasz
Black_Raven #79663 üzenetére
-
joelke HU
őstag
A kapcsolat kartyáról szeretnék kérdezni. Az applikációban elérhető és úgy tudom onnan is használható. Na most ha megnyitom akkor viszont semmi a nevemen kívül nem látszik rajta. Nincs sorszám. Pedig azzal lehetne a kedvezményeket igénybe venni. Domino a sim. Talán előtte külön igényelni kell vagy regisztrálni a kapcsolat kártyához?
-
joelke HU
őstag
válasz
Black_Raven #79389 üzenetére
Nem kamu. Nekem volt csörtém a t-vel ezügyben. Vettem tőlük gyárilag független blackberryt és nem ment fel a blue hálozatra. Kértem az imei tiltás feloldását, de még pénzért sem tették meg, pedig leültem náluk a hűségidőt. Minden más szolgáltató kártyájával ment, egyedül a blueéval nem. Állítólag pár év múlva leveszik a tiltást maguktól is. De hogy pontosan mennyit kell várni az talány. A családban még van olyan dominóban vett mostmár kb 4 éves Nokia, amin még mindig él a tiltás. Szóval T-Mobile-tól ne vegyen senki telefont, aki a blues hálózatot akarja használni.
-
joelke HU
őstag
Na ez nem lesz semmi. Ez is a béna telekom miatt...
-
joelke HU
őstag
válasz
gboszi #77732 üzenetére
Király. És ezt sokadszori kérésre sikerült elárulnod. Gondolom fene nagy titok. Egyébként továbbra sem hiszem, hogy a tré a saját ellensége lenne. Ha változik is a dolog inkább havidíjas lesz, mintsem eltöröljék. De ahogy fentebb is írták akkor marad a voda tuti annak aki egy kicsit is élelmes, a többiek meg fizessenek csak akkor ha ehhez van kedvük. Te sem az én pénzemet költöd, szóval továbbra is mobilozz nyugodtan 33 Ft-ért ha már három hónapig nem akartál 9-ért vagy 19-ért.
-
joelke HU
őstag
válasz
Oroszlánom #77716 üzenetére
Személyesen kell márkaváltást kérni. Valszeg annyi lesz amennyi egy új sim a telekomnál lebeszélhetőséggel. Talán olyan 3 ezer körül. De kötni kell az ebet a karóhoz, mert könnyen elhajthatnak vele, ha olyan ügyintézőt fogsz ki, akinek nincs kedve órákig bíbelődni a dologgal.
-
joelke HU
őstag
Elméletileg így kellene működnie. Gyakorlatilag amikor megjelent akkor akik megrendelték azoknál furcsa dolgokat művelt. Csak meglevő netnél ment. Minimum napinettel, csak éppen minden nap először a napinetet használta a rendszer. Azaz folyamatosan vonta a 195 Ft-ot a 10 mega netért és annak elfogyása után volt aktív a maraton. Ja és sehol nem volt követhető, hogy még mennyi van vissza az 1 gigából. De azóta lehet valamit varázsoltak vele a telekomosok. Tény vele egy próbát. De készülj fel a fenti esetleges kényelmetlenségekre.
-
joelke HU
őstag
Hát lehet remélni...
De egyébként amit felvázoltál szerintem nem igazán kifizetődő.
Számoljunk kicsit.
Tegyük fel az 1 giga maraton elég neked két hónapra. Na de akkor ez így néz ki:
A rendszer ez idő alatt leveszi az egyenlegedből 2x a 890-et meg 1x az 1990. Ez összesen 3770 Ft. Ha elosztod a megákat meg forintokat, akkor az jön így ki, hogy potom havi 1885 Ft-ért kaptál havi 650 mega netet. Elég húzós. Aztán, ha mondjuk a maraton 3 hónapra elég, akkor így fest. 3x890+1x1990=4660. Azaz három hónapra leosztva havi 491 mega netet kaptál havi 1553 Ft-ért.
Huhh... Ez nagyon sok. Akkor már egy blues kártya havi 1 giga net 1290-ért.
De persze te tudod... -
joelke HU
őstag
Hát ami például a maraton körül is megy. Napi nettel is mennie kellene de nem megy vagy ha igen azért is húzza a pénzt minden egyes nap. Meg mondjuk az is elég beteg dolog, hogy amit kaptam adatot az új kártyámhoz csak abban az esetben használhatom ha aktív nálam is a napinet. Ha azt kikapcsolom, akkor egyszerűen nem engedi az 1 gigás netemet sem használni. Ezért nem is teszek rá addig pénzt, amíg le nem megy az adatkeret. Azért ez röhejes. A Vodafone-tól rendelt ingyenes kártyán meg szépen megy az ajándék 500 mega bármi buhera nélkül. Itt a trénél meg szórakozni kell.
-
joelke HU
őstag
Elméletileg ez így jó, ahogy leírtad. Persze a t varázsrendszere, amiben már lassan a saját dolgozói is elvesznek, kitudja majd mit művel. Egyetlen módon derülhet ki, ha kipróbálod. Én az elmúlt napok káoszát nézve eldöntöttem, hogy mobilnetet ezektől én nem veszek. Inkább szenvedek a lassítós 90 Ft-os blue mobile-ossal.
-
joelke HU
őstag
válasz
Vangelis #77257 üzenetére
A neten rendelt kártyát bizony aktiválják a megrendelő nevére a tkomnál. Ezt nem tudtam. 4 db domino plus kártyát rendeltem. Gondoltam majd a családtagok aktiválják a saját nevükre. Hát a fenét. Bontatlanok, de már a nevemen vannak és az első hívással kezdetét vette az egy éves rendelkezésre állási idő. Mondta a csaj az ügyfélszolgálaton, hogy a neten megadtam az adataimat így egyértelmű, hogy a kártyák a nevemre kerültek. Mondom, csodás. Mostmár érthető hogyan tudtak mások többszázezer simet venni egyetlen névre...
-
joelke HU
őstag
-
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #76919 üzenetére
Ja közben megvan. 30 napig, talán egyedül a 100 mega nem, mert az mintha csak egy hét lenne.
Mondjuk ez így nem feltétlenül rossz.
Teszem azt feltöltöm 2500 Ft-tal az egyenlegem. Akkor kapok 100 mega netet 2 hétre, valamint 25 hálón belüli percet. Utána veszek 1 gb netet 1690-ért. Marad még 810 Ft az egyenlegemen, amiből a mostnak köszönhetően hálón belül 90 percet beszélhetek.
Tehát 2500-ért havi 115 perc hálón belül és 1100 mega net.
Egész jó. -
joelke HU
őstag
A turbo net az aktiválástól meddig használható fel?
-
joelke HU
őstag
válasz
AliasB #76865 üzenetére
Nem feltöltési bónusz. Új sim mellé három hónapig felhasználható 1 giga. Egyébként kitudja, az is lehet akivel beszéltél nem volt képben. Volt rá példa ahány ügyfélszolgálatossal beszéltem annyi féle infót kaptam ugyanarról a dologról. Szóval egy próbát megér a napi net mellé bepróbálni a maratont. És egyébként is jut eszembe. Az online felületen amíg nem volt aktív a napinetem addig semmi kiegészítő netet nem ajánlott a rendszer csak a netpluszokat. Aztán amint bekapcsoltam rögtön ott volt a maraton is. Egyébként meg logikátlan is lenne egy havi megújuló mellé. Ha belegondolsz ez a maraton azoknak való akik pont nem akarnak havi netet, hanem mint a dominosoknál addig akarja csak használni amíg van keret. Lehet az az 1 giga kitart valakinek 2-3 hónapig is.
-
joelke HU
őstag
válasz
betyarr #76860 üzenetére
Asszem olyan 190 Ft naponta. És max 10 mega. Fentebb írták, hogy a maratont nem lehet napinettel igénybe venni csak rendes net mellé kiegészítőnek. Az ingyen 1 giga után meg szépen szedik le a pénzt ha nem kapcsolunk időben. Mondjuk tőlem nem, mert amíg tart az 1 giga, nálam ez egy hónap lesz max, addig egy vasat nem töltök a kártyára, így nem paliznak be. Aztán szépen kikapcsolom a napi netet és csak hívása használom a simet, a 9 Ft-osra, netre nem. Arra ott lesz a blues kártyám.
-
joelke HU
őstag
No próbálgatom ezt az új kártyát. De a net nem igen megy vele. Ügyintéző szerint aktív. Pár kilobájt forgalmat érzékel a mobil adatszámlálója, de semmit nem tölt be. Néztem az apn beállítást ott Web a név és wnw az apn. Próbáltam a wnw helyére azt írni, hogy internet. Úgy sem jó. Akkor internet.telekom. De ezzel sem történt semmi. Valakinek valami ötlete?
Egyébként az on-line felületen semmi olyat nem találtam ahol lenne infó mennyi netem van vagy egyáltalán van e ugyanez igaz az applikációra is. Régen úgy rémlett online lehetett követni, hogy mennyi van. Vagy ez ezekre a bónusz netekre nem igaz? Csak arra amit külön rendelek pénztért?
-
joelke HU
őstag
Na érdekes ez a telekom. 4 db 490-es simet rendeltem. Egyet hoztak meg a pick-pack pontra. És ráadásul már nem is az 1 gigás fajtából. 12x10 perc az oké. De a net 3x50 mega. A jó nénikéjüket.
-
joelke HU
őstag
válasz
ola_anovs_8 #76767 üzenetére
De pont az a lényeg, hogy a futár el sem indul, ha t üzletet választok, mert a hibás rendszer miatt azt jelzi, hogy ott helyben az üzletben van olyan termék, akkor minek is hozna a központi elosztóból. Az más, ha házhoz kérem vagy pick-pack pontra. Na de nekem ez utóbbi sem másnapos kiszállítással jön, mivel hetente csak egyszer jön a pick-pack pontos futár így még kell várnom péntekig.
-
joelke HU
őstag
válasz
#08205312 #76762 üzenetére
Attól függ, hol laksz. Pesten valszeg van, de itt vidéken... És már nem először járok így. A rendszer finoman szólva sem az igazi. A múltkor sd kártyát vettem. Persze átvehetőnek jelezte, bementem, ugyanez a szitu. Nincs és nem értik miért jelzi a rendszer, hogy van. Akkor is az lett a megoldás, hogy a rendelt kingston helyett kaptam árban annyiért egy samsungot.
-
joelke HU
őstag
Ezt én is megszívtam. Egy órát pöcsölt velem az ügyintéző a boltban, mert azonnal átvehetőnek jelezte a honlap. Persze ilyen kártya már kint üzletben nincs. Na majd adnak új fajtát helyette, árban ugyanannyiért. Kiválasztottam a számot, de aztán pofára esés, mert a rendszer nem engedte kiadni 490-ért. Na majd akkor egy régebbi fajtát, de nem olyan régit mint amit rendeltem. 1490 Ft helyett 490-ért. Az 1000 Ft ajándék sőt a kártyán ennyi a lebeszélhető. Mondom oké. Személyi elő, vásárlás indul. Félúton megint sztornó, mert csak simre nem adható a helyi bolti kedvezmény. Csak telefonra vagy tartozékra. Vegyem meg teljes áron a simet meg válasszak valami tartozékot, aminek az árából 1000 Ft-ot elengednek. Na mondom inkább hagyjuk a fenébe. Töröltettem a megrendelést és újra rendeltem otthon neten immáron pick-pakk pontra kérve. Így végre azt kapom amit rendeltem... Legalábbis remélem. Szóval t üzletbe senki ne kérje, ha jót akar magának.
-
joelke HU
őstag
válasz
Blackmirror #76609 üzenetére
Olvass vissza pár oldalt. Napok óta a 9 Ft-os percdíjú Dominó Mosttól hangos a fórum.
-
joelke HU
őstag
válasz
Soulfly842 #76532 üzenetére
És ez melyik pénteken lesz esedékes?
-
joelke HU
őstag
válasz
St3ven #76435 üzenetére
Igen azt gondoltam. Csak meddig tesztelgetik vajon? Egy hónap? Kettő? Vagy csak pár hét?
Díja tuti lesz. Ha mondjuk havi 1-2 ezerért adnák akkor biztos megrendelném már ha nem előfizetéshez kötnék, hanem mondjuk dominóban is igénybe lehetne venni. De sajna gyanítom a Delmont alá nem fognak menni, sőt. Na de majd kiderül. Addig is élvezem. Most zavartam le róla Wi-Fi-n keresztül egy 1 órás hívást. Mobilnetről kíváncsian várom hogyan megy majd. Elég jó a hangminőség. Még nem leterhelt. -
joelke HU
őstag
válasz
Soulfly842 #76212 üzenetére
És arról még nincs infód, hogy január 31 után mit terveznek? Akarnak havidíjat rá és ha igen kb. mennyit?
Más: egyébként mindenki annyira ráesetett erre a kielencezésre. Ma a lidl újság is hirdette féloldalasan a saját 9 Ft-os megoldását. 😁
Kíváncsi vagyok, hogy hova fut ki ez az egész. -
joelke HU
őstag
Ja nekem sincs bent az alkalmazásban. Csak a domino s még domino m kapcsolható be. Két számmal is bejelentkeztem, de mind a kettőnél csak ezek ja meg az új net csomagok vannak ott.
Maist
Hát szerintem megnézik hányan ugranak rá, aztán majd döntenek, hogy megéri-e havidíjat kérni érte. De velem nem tolnak ki. Januárig használom aztán dobom el a kártyát, ha pofátlanra váltanak és marad a voip meg a voda tuti.
Lassan megint ott tartok, hogy minden szolgáltatótól van kártyám 😆 -
joelke HU
őstag
válasz
dptrsk #76045 üzenetére
Hát nem tudom mennyit ér ez a biztosítás dolog. Van egy kollegina, aki leejtette a sony z3 telóját, betört a kijelző és annak ellenére, hogy volt biztosítva több mint 30 ezer forintot legomboltak róla a javításért... Pedig nem kis pofával reklomált valahogy mégis kidumálták belőle magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó