- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
#86564352 #132819 üzenetére
Majd elolvasom.
Tudnék én is mesélni arról a tökéletes apple-ről, amikor nem képes a szabványokat egyedüliként követni és ezért nem működnek bizonyos funkciók az ő telefonjaikkal.
Csak ebből az ügyfél semmit nem lát, ellenben a szolgáltatók, és a szolgáltatói berendezés gyártók nagyot szívnak vele. -
polonic
félisten
válasz
#86564352 #132816 üzenetére
Az RCS egy GSMA szabvány, nem gugli találmány, nem egy egyedi vmi, mint az imessage. Korábban találták ki, mint azt.
Az más kérdés, hogy miért nem terjedt el korábban. Ha az Apple e mögé áll be és nem egy saját cuccot csinál, talán segített volna.
Meg lehetne csinálni normálisan. De ez a szolgáltatók sara is, hogy nem tették. Úgy kéne, mint a Telekom, hogy a saját és a gugli felé megoldás is működik náluk. -
4Grider
félisten
válasz
#86564352 #132284 üzenetére
Mindegyik előfizetés, mert előfizetői szerződést kötsz egy szolgáltatásra. Az hogy előre vagy utólag fizeted az egyenlegét, az már részletkérdés. Mondjuk a a postpaid előfizetések többsége is hó elején előre számlázza a havidíjakat, jellemzően hóvégi fizetési határidőkkel.
-
Cs1csó
titán
válasz
#86564352 #132281 üzenetére
Nincs igazán jó opció. Keress "mobil flotta" csomagokta ott 15-20GB is lehet havi 5k körüli áron, viszonylagosan jó percdíjakkal.
Ami GB/Ft fronton megy itthon mobiltelefóniában az több mint vérlázító, de ahogy a "ONE" elnevezés sejteti (csak egy maradhat) a verseny még tovább fog gyengülni amíg végkimerülésben ki nem huny. -
4Grider
félisten
-
djalmasi
tag
válasz
#86564352 #130710 üzenetére
Halihó, egy olyan kérdésem volna, hogy mennyire gyakori jelenség a gyengének mondható térerő?
Alapvetően Tatabányai lakos vagyok és átlagban ott 2 max 3 csík amibe igazából már beletörődtem, de 2 hete Gyulán tartózkodom ami térképen fullosan lefedett mindenhol és itt is csoda ha 1-2 erősséf között ugrál.A fizikai sim nagyjából újnak mondható, a telefon úgy féléve lett vásárolva (A52s). (kép)
-
sfefe
addikt
válasz
#86564352 #130704 üzenetére
Oks értem meg mindent is . De eddig sem lehetett sajnálni a szolgáltatókat milyen rosszul megy nekik... Persze mindent tovább kell tenni ...
Még nem az volt, hogy nem háríthatják tovább...
Ja persze ezt úgysem lehet ellenőrizni mert találnak kibúvót a szolgáltatók éppen miért is kell emelni... -
válasz
#86564352 #125386 üzenetére
Na jó, de az újítás előtt én is annyiért tudtam volna váltani, mint az új... Ráadásul új embernek csak magában 1200 Ft, tehát olcsóbb, mint nekem Magentásként...
Más kérdés, hogy nem akarok új csomagba kerülniCsak időnként ránézek. Jó nekem a 2019-es 3/6 GB net 1323 Ft-ért
-
törölt tag
válasz
#86564352 #123517 üzenetére
Nekem kártyás van, nem előfizetéses... az már gondolom egy másik tészta, azt nem néztem sosem. Kártyásban 19 ft/perc /napi maximum 15 perc/ vagy 300 forint, esete után pedig ingyenes. (nyilván ez sem éri meg, ha minden nap így tenne vki)
Telekom, telenor meg 25 ft. igaz telekomnál látom lehet 9/19 forint is, akár, vmi 400+ ft-os sms után, x időre.
Régen amúgy sokkal drágább volt a voda, 2016körül még 50 forint/perc volt kb.
Na, de kinek mi éri meg mi felel meg. Telekomnál az tetszik, hogy van olyan csomag, amik korlátlan idejű net elvileg - már mint felhasználási időre. Ilyent vodánál nem igen látok, sem máshol. Úgy hogy van pro és kontra mindegyik szolgáltatónál nyilván.
Kapcsolat kártya, nem rossz dolog, Spoti, és hasonló engem spec nem érint.
Készüléket szolgáltatónál nem vettem... vhogy gyanús a dolog... memoria kártyák pl tuti túl vannak árazva jelentősenMást már volt, hogy vettem, mert akcióban volt valóban. gondolom itt is van pro, és kontra / szolgáltatások száma függvényében.
Esim-el még nem foglalkoztam... de gondolom akkor sem tudna 3 sim-et kezelni egy telefon... + akkor is kellene hozzá olyan készülék ami kezel esim-et feltételezem. így ez is kilőve, nálam legalábbis.
Amúgy ahogy mondod, két kártya akár ki is egészítheti egymást... gondolkodom is hogy megtartsam, mégis... (már egy ideje).
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#86564352 #122673 üzenetére
20-30 perc kimenő hívásnál azért elgondolkodnék a havidíjas dologról. Jó, a netes rész neked lehet jobb így, te tudod.
App-ból feltölteni pedig bárhol bármikor lehet, (kivéve rendszerhiba esetén, de nem is kell megvárni, míg nagyon lefogy), ekkor a számot sem fogod elírni, mert nem kell újra bepötyögni. Nem hiszem, hogy egy számla befizetés vagy feltöltés között nagy különbség lenne az app-ot használva.
Persze kinek mi kényelmesebb, vagy mi éri meg, ezen én sem akarok vitatkozni. Sőt, azt is elismerem, hogy a szolgáltató szempontjából kellenek is a havidíjas előfizetők a kiszámítható bevételek miatt. Szolgáltatás működtetése, fejlesztések, stb.A Domino viszont ma már az alkalmazás használatával, elmentett bankkártyával, a rugalmasan alakítható opciókkal szerintem elég jól használható. Nem úgy van, mint volt régen, hogy lefogyott az egyenleg, és gond volt a feltöltés, de ma már külföldön sem probléma a feltöltés így.
@Landsmann:
A telekom fiókban be tudod kapcsolni. -
törölt tag
válasz
#86564352 #122666 üzenetére
Havi számlásként nem kell adategyeztetéssel szórakozni, feltölteni.
Amikor ezt az érvet hallom/olvasom, mindig megmosolygom....
Az évi 1db adategyeztetés, és a 2db nagyobb címlettel való feltöltés kb annyi időt vesz igénybe, mint amennyit eme hozzászólásod megírására szántál. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
#86564352 #115719 üzenetére
Gondolom az meg van határozva, hogy ez az ügyvédes/közjegyzős meghatalmazás mire hatalmaz fel, tehát ha mondjuk úgy van a jogszabályban lefektetve, hogy kvázi "teljhatalmat" kapsz a meghatalmazótól, akkor nincs miről beszélni. Az mindenre, és mindenkire vonatkozik, még a GLS-re is.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
#86564352 #115704 üzenetére
Látod, nem is nagyon olvasol, csak írsz. A kérdéseidre mind már korábban válaszoltam.
Egyébként meg a vásárlási feltételeik nem mindig vannak összhangban a jogszabályokkal, kaptak is már bírságot többször is. Nem vagyok jogász, de szerintem ez is necces, ptk. stb.. Szóval nem kell mindig mindent elfogadni, főleg, ha nem jogszerű. És egyébként most nem én voltam az érintett, csak helyeseltem a múltbéli tapasztalataim alapján.
És mivel már jóban vagyunk a GLS-futárral - ahogy ezt is írtam már -, nekem ez már nem is lesz probléma. Viszont most nem is rólam volt szó, ezért nehezen érthető, hogy ragadtál le nálam.. -
hangyász2
aktív tag
válasz
#86564352 #115701 üzenetére
Csak azt az egyet áruld már el, hogy a " nem fogadnak el semmilyen meghatalmazást " részből mégis hogy vontad le azt a következtetést, hogy a pecsétest elfogadhatnák.
Egyébként nem is teszik. Az a bajod, hogy állandóan az én magatartásomat akarod megmagyarázni, holott a fenti az alapprobléma, amit te ismertél el, hogy jogos kifogás. A többi rizsa.
Majd akkor gyere vissza szerintem, ha saját magadat tudod értelmezni. Az egészbe kár volt belekezdened, előtted mindenki pontosan értette, miről van szó, max. nem egy véleményen voltunk. De te ezt sem tudtad megugrani.blackmajesty
Nem a GLS, ők elfogadnák, csak nem tehetik. Az ellenjegyzett meghatalmazáson ott vannak az adatok (hitelesen, ez a célja), és meghatalmazottól elkérheti bemutatásra az igazolványát, ugyanúgy, mint a megrendelőét elkérhetné.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
#86564352 #115698 üzenetére
Na látod, most magadat égetted be. Egész eddig azt magyaráztad, hogy az ellenjegyzett meghatalmazást szerinted is el kellene fogadniuk.
"Az ügyvédeset elfogadja a futár, nem? Ha nem, akkor jogos a reklamáció. "
Én tudtam, hogy nem teszik. Most rájöttél, hogy így van, kitalálsz minden badarságot. Nem olcsó János vagyok (az óradíjam se annyi, hogy feleslegesen postára rohangáljak), hanem 21. sz.-i fogyasztó. Mindent online intézek.
Az általad is elismert hülyeség meg mégis így jó, mert csak.
Na menjünk pihenni, mert lefárasztottál. -
hangyász2
aktív tag
válasz
#86564352 #115696 üzenetére
Az a macera, ha nem én akarom átvenni. Mert pl. ajándék, és akár másik településre lesz. Hadd én döntsem már el, ki veszi át és hol. Ne nekem kelljen, ha nem akarom, és utána meg mondjuk a saját költségemen postázni. Vagy ha nem vagyok egyáltalán itthon. Meg mondjuk a párom home office-ban van, de nem adják neki oda. stb-stb.
Közgazdász vagyok, nem kell elmagyaráznod semmit.
Nem gond a meghatalmazás, van is (hogy személyesen tudjunk intézkedni T-pontban saját számon, közös Magentánk van), de mégis azt mondják, nem fogadják el. Hívd fel őket, nem vitatkozni kell.
Valóban, nagyon komoly és szabad, sok szereplős piaci verseny van, könnyen lehet és érdemes váltani. Ja, nem. -
hangyász2
aktív tag
válasz
#86564352 #115689 üzenetére
Az ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzett meghatalmazás nem papírfecni, hanem okirat.
Ne akard helyettem eldönteni, mi macera meg mi nem. Az a lényeg, hogy a világon bármit, még adóügyet is lehet ilyen okirattal intézni, csak telefont átvenni nem. Egyébként megesik, hogy másik városban dolgozik, lakik stb. az előfizető, és a gyerekének testvérének venne telefont stb.
De itt a lényeg, hogy fogyasztó vagy, te fizetsz, ezek a történetek rólad szólnak a "kapitalizmusban". Tehát ne megmagyarázni akard, hanem gördülékennyé kellene tenni a szolgáltatást. Örüljön a Telekom, hogy őket választja az előfizető, nem pedig szívatni.
Megrendelni telefonon érdekes módon simán meg tudok bármilyen szolgáltatást. Többször előfordult, hogy még azonosítót sem kértek. Ott nem annyira alapos a Telekom.
-
válasz
#86564352 #114577 üzenetére
Mert voltak is kezdeti problémák, mint általában az újonnan bevezetett technológiák nagy részével, igaz ez a szolgáltatóra, de még inkább bizonyos gyártókra.
Aztán csiszolgatják és idővel megoldódnak a problémák.
iPhone-ban (XS Max) használom én is a korábban írt időponttól, de amikor eSIM-re váltottam, már abban az időszakban sem tapasztaltam problémát. -
-
ptesza
senior tag
válasz
#86564352 #110449 üzenetére
Pont ezzel kapcsolatos lenne a kérdésem.
Pontosan megadja, hogy melyik alkalmazások nem fogysztják az adatkeretet.
De:
A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.Kérdésem az lenne ,hogy pl a FB-n egy megosztott videóra , amik egyébként maguktól is elindulnak, már számol adatforgalmat? A HBO GO csak addig ingyenes amíg el nem indítom a filmet?
Ezek maguktúl működő szolgáltatások ,vagy be kell kapcsolni/aktiválni?
-
Keem1
veterán
válasz
#86564352 #107409 üzenetére
Azt szerintem most is meg tudnám csinálni: 6 GB net, semmi hang 3900 Ft. Vagy az, hogy "táblagép, net adapter" olyan szinten szigorúan értelmezendő, hogy sima hagyományos előfizetésnél nem működne?
Amúgy ezt még mindig nem értem. Vegyük a legolcsóbb lehetőséget: semmi hang + 1 GB = 1090 Ft. Ez még mindig fixen pontosan 1090 forinttal több az ügyféltől, mintha dominós lenne. A dominós a legrosszabb, legkiszámíthatatlanabb és a legkevesebbet termelő ügyfél. Ez az egy oka van annak, hogy egyszerűen nem értem, tényleg miért ne lehetne akármilyen kombót kilegózni.
-
törölt tag
válasz
#86564352 #107409 üzenetére
"én nem örülök az új díjcsomagoknak, korlátlan hálón belül köntösbe bújtatott áremelés ez. Mert nincs szükségem korlátlanra,"
A lakosság 90+%-ának van okostelefonja, a mobilnet is mondhatni alap már. Az emberek többsége ismerőseit hívja. Vagyis megoldható a whatsapp/viber/messenger-rel való kommunikáció fillérekből (HD minőségben). Na ezt nem szeretnék a szolgáltatók, ezért erőltetik mindenáron a hangszolgáltatásokat. -
herdsman12
őstag
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
#86564352 #101556 üzenetére
és German_TD
Úgy tudtam orvosolni a helyzetet, hogy beléptem az én telefonomon anyám fiókjába, és bekapcsoltam neki.
És ezt majd 30 naponta el kell játszanommetal 17
Az lehet szerintem a gond, hogy már csak Domino FIX létezik, szóval ha akarod a MOST-ot, akkor nem lehet kivezetett Domino csomagod. -
törölt tag
válasz
#86564352 #101091 üzenetére
Egyetértek. 1998-ban kezdtem mobilozni (á lá Westel 900
) és jól emlékszem, hogy az ilyen 8 és 15 forintos percdíj, az nem éppen a publikus csomagok jellemzője volt.
A második bekezdés dettó. Tényleg csak nagyon fontos és tömör beszélgetésre használtuk anno a GSM hálózatot.
-
bopeti98
őstag
válasz
#86564352 #101073 üzenetére
Telekom egyetlen esetben éri meg. Ha olyan helyen laksz, ahol az otthoni csomagokra jár a spec 1 kedvezmény és belépsz Magenta1-be.
Így mi 6993 Ft-ot fizetünk a Mobil XXL + 2 GB net csomagért, és 4193 Ft-ot a Mobil S + 12 GB csomagért (Amúgy 1 és 6 GB-os net csomag csak a Magenta1 miatt ugye duplázva van). Ez így elég jó ár.
Az otthoni csomag 8500 Ft havonta. Ebben van 300 Mbites net, IPTV Szuper Családi HD csomag, HBO MaxPak, meg Alap telefon.
Ennyiért ez teljesen jó. Ha váltanánk Digire akkor kb 1000 Ft-al lenne olcsóbb a tv,net,telefon de cserébe elvesztenénk a mobilokról a 30% kedvezményt és összességében máris drágább lenne. -
-
-
válasz
#86564352 #100106 üzenetére
Én azt teszem, sok kapcsolódó topikot követek, mert jó képben lenni dolgokkal.
Van egy szemetes célra fenntartott e-mail címem, amit most az állítólagos Telenor bombáz levelekkel, hogy fizessem be a havi számlát, egy gond van, nem vagyok és soha nem is voltam előfizetőjük! -
betyarr
veterán
válasz
#86564352 #96803 üzenetére
szerintem sem törlik a meglévőknek.tegnap este írt valami homályos dolgot az egyik hsz-ra Soulfly842 fórumtárs,aminek nagyjából az volt a lényege,hogy ha még nem aktiválta a dominón a kedvezményeket,akkor most tegye meg.csak aztán mikor rákérdeztem,utána töröltette a hsz-t,mert gondolom elhamarkodottan írt.
de mindez csak feltételezés... -
tsteve
senior tag
válasz
#86564352 #96803 üzenetére
azaz nem kerül kivezetésre az opció...szóval van még pár óra aktiválni.. igyekezetek, akit érint.. az akciós ászf-ben szerepel április 1-től is, tehát működni fog, amíg ki nem vezetik... a kivezetést 30 nappal előtte nyilvánosságra kell hozni, ha hátrányos, tehát BIZTOSAN nem kivezethető holnaptól..
-
-
Onderon
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged