Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBL001
tag
Sziasztok!
Lehet csak én nem találtam a kérdésemről semmi infót se itt,se máshol vagy csak simán vak vagyok.
A multisim-ek mehetnek routerbe vagy csak tablet-laptop-okosóra?
Tehát benyomom a routerbe,megy róla a net vagy nem?
A voda tutti 100 kártyát pl nem tudtam így használni. -
KBL001
tag
válasz lionhearted #133788 üzenetére
Na,ez az.
Köszi!
Akkor valszeg tp-link-ben is fog 🙂 -
KBL001
tag
Olyanra van valakinek ötlete,hogy kivel kell beszélni az ügyfélszolgálaton majd,hogy a nat-ot kikapcsolják részükről?
Mert most dupla nat-ban van az X ezzel -
KBL001
tag
-
KBL001
tag
Valaki sim kártyás routerben tudott beállítani telekom mobilnettel ipv6-ot?
-
KBL001
tag
Sziasztok
Hogyan tudnék SINR-t növelni a T mobilnet-én?
Csak kültéri antenna játszik?Úgy 21-től az igazán fasza,de a 17-18 is már jó,azt tudom.
Na most :
a toronytól kb 1km-re vagyok (BP,Zugló) és ha kiprésel magából egy 8-at,az már nagy szó.
Annyit már megtettem,hogy a routerben a band manuálisan B20-ra raktam (a T-s B3-nál 0 volt az értékem),de valamit még kellene.
10-15 Mbit,amit tud így (tabletben is ennyit mért),miközben a telómban lévő (kb 500 megás adattal rendelkező) céges kártya,simán mér 50 és fölötte.Vagy esetleg az van,hogy hibás a sim? Multisim-en van 3 db,amiből 2-nél nincs gond.
-
KBL001
tag
válasz 4Grider #135189 üzenetére
Akkor marad az,hogy fel kell hívnom őket.
Nem normális szerintem,hogy ahol egy mobil,a kis lte antennáival képes 40-50 körülre,egy minimum 8 éves (azóta van nálam,de nem én kaptam először,szóval tuti idősebb) sim-mel,ott egy lte router ennek a kb 1/4-ét produkálja egy 3 hónapos sim-mel.
Tablet is ennyire volt képes csak
[ Szerkesztve ]
-
-
KBL001
tag
válasz 4Grider #135203 üzenetére
És azin se csodálkozol,hogy ugyan ez az eszköz,ugyan ilyen multisim-mel Fót külterületi részén B3-on simán hozza a 70-et,mint miminum,de inkább 90 úgy,hogy a torony bőven nem 1 km-re van,mint Zuglóban,ahol a B3 konkrétan halott?
Én úgy gondolom nem a legalja eszközömben van a hiba. De nyilvám egyszerűbb ledegradálni a hardware-t.
Ha Mikrotik lenne mondjuk éx az csinálná ezt,az is a legalja lenne?És miért is ne tudná kezelni az összes magyart?
Az lehet,hogy egszerre 1re tud felkapcsolódni,ezt.elismerem. De manuális beállításnál ki lehet választani,melyiket akarja az ember.[ Szerkesztve ]
-
KBL001
tag
válasz 4Grider #135214 üzenetére
Tudnék vemmi MR600-at is,az CAT6 a leírás alapján,de mi a garancia arra,hogy az jobb lesz?
De pl milyen routert lenne érdemes venni?
Más okból adodóan a 1 fő sim + 2 multisim jobban megéri nekünk,mint a vezetékes net,mivel az csak az egyik helyen lehetne,a másik kettő teljesen külterület.
Ha stabilan kijönne a 60-70,nekem elég lenne. Játekhoz és streamhez elég bőven. -
KBL001
tag
válasz Masato #135215 üzenetére
Uhh,a B818 még csak-csak,de a másik horror áron van. Ennyit nekem nem ér 🙂
A térerő az jó (100%),sőt a többi érték is jó,egyedül pont a jel-zaj az,ami nagyon gyengusz.
Ehhez lehetne külső antennázni gondolom,de kéne vmi szaki,aki a tarsasház tetején állva beméri nekem,hogy merre kell beállítani és egyáltalán lenne e javuás. -
KBL001
tag
válasz Bl.Gyo. #135220 üzenetére
Láttam most ott ilyet. Függetlennek írta,de ott a fénykép,hogy yettel szerződés.
Vagy ez mindegy? Függetlenkén árulják a szolgaltatók a routereket?
Bármi belerakható?Illetve kérdés,hogy a gyenge SINR értékemen ezáltal javulna e ezzel?
Amúgy ez a B818 több sávot használ egyszerre? Mert a nekem adott válaszokból az derül ki,hogy ez a kulcs.
-
KBL001
tag
válasz 4Grider #135285 üzenetére
Én ott próbálkoztam ezzel,egyből IT-s kollegá kérve (megpróbált mindenképp segíteni a lány,de az első kérdésem után mondta,hoggy akkor inkább átkapcsol ) és ő is azt mondta nekem,amit a második neki :
Nincs erre opció,mintha a natból kivételre se. Abban az esetben nem csörög,ha
- routerben van
- nem tudja senki a számod -
KBL001
tag
Lehet hülye kérdés lesz,de nem lehet valahogy megoldani azt,hogy csak ipv6 legyen a beállítás?
Mert tudja az ipv6-ot
-
KBL001
tag
válasz adika4444 #135388 üzenetére
Most is írja a box,hogy megy mind a kettő.
Sztem kb mindenkinél,szóval azzal nem lenne gond.
De igen,amúgy a nat miatt gondoltam rá,mert nem open.
Nem egy nagy dolog,hogy moderate,de azért zavar.
Föleg,hogy írja azt,hogy upnp sikertelen,de ha azt engedem a routerben,akkor egyből dupla nat van. -
KBL001
tag
Kipróbáltam egy olyan routerrel is itt Zuglóban,ami 2 sávot összetud fogni. Ezt tudtam kölcsönkérni és így nem vettem feleslegesen.
Az eredmény 15 Mbit. Ez nagyon gyászos.Miközben a Yettel és a Voda 50+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Macska topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Xbox Series S konzolt keresek megvételre
- Lenovo l480 laptop 8250u 8 gb memória 256 gb ssd full hd világító billentyűzet akku töltő kamera Blu
- WHITE RGB GAMER PC! I5 11400F / RTX 3070 / 16GB 3200MHZ / 250GB+500GB / 700W
- MacBook Pro mid. 2014
- HP Probook 640 G4, Magyar, FullHD, Intel core i5 8250U, 8GB RAM 256GB SSD + 1TB HDD, Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest