Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nietzsche_
tag
-
Keem1
veterán
válasz bohoc71 #95310 üzenetére
Eddig én is így tudtam.
Most olvastam, amit Kali linkelt, de mivel nem vagyok jogász, nem teljesen egyértelmű. Eddig úgy tudtam, hogy a számla kiállításakor kell figyelembe venni a vonatkozó áfát, mivel a számlának nem része az, hogy milyen időszakot számlázok. Van egy keltezése, meg egy teljesítése, minkettő a Telekomos számlán januári.Ill. ha ez így jól is van, el nem tudom képzelni a UPC-ről, hogy ők meg pusztán jófejek voltak, nem úgy ismerem őket.
Különösen nem izgat ez a pár száz forint, csak furcsa, és aztán meg nehogy kiderüljön, hogy a Telekom büntiben fog részesülni.
Szerintem megvan a lényeg:
"Tekintettel arra, hogy az internet-hozzáférési szolgáltatást jellemzően időszakos elszámolású (ún. folyamatosan teljesített), az Áfa tv. 58. §-a szerinti ügyletként nyújtják, az Áfa tv. 312. § a) pontja értelmében a kedvezményes, 5 %-os adómérték azon internet-hozzáférési szolgáltatás tekintetében alkalmazható először,
- amelynek az elszámolási időszaka 2017. december 31-ét követően kezdődik, és
- amely tekintetében a fizetés esedékessége,
- valamint a számla vagy nyugta kibocsátásának időpontja is
2017. december 31-ét követő időpontra esik."És persze feltételezzük, hogy a Telekom tényleg nem előre, hanem utólag fizetett számlázást alkalmaz.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz bohoc71 #123698 üzenetére
Multisim hivatalosan nem is sms képes. Fogadott sms csak a fő simre érkezik meg, küldeni ugyan lehetett régebben (ha el nem vágta a lehetőséget Telekom) de az a multiSIM technikai számával ment el.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz bohoc71 #125426 üzenetére
[link] [link]
---
Kabának eddig nem válaszoltam, de igaza van, még régebbi ügyfélnek jó lenni amíg nem költözök wifi mentesebb környezetbe/élethelyzetbe, vagy nem élnek kényszerítő eszközökkel Telekomék, nem hiszem, hogy váltok.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
-
félisten
válasz bohoc71 #127312 üzenetére
Összevonni nem akarom, jobb ha külön fiókokban csücsülnek(pl. településenként, Cégenként stb), olyan kapcsolattartási számmal, amire gondolsz, olyannal nem találkoztam Telekom esetében...
Olyan van, hogy mobilszámot meg lehet adni belépési azonosítónak, de ezzel belépve sem erre a számra küldi az SMS-t, hanem az adategyeztetendő SIM számára...
Remélem tud valaki valami módszert javasolni, mert így akkor idén felvehetem a szopóálarcot... (Tavaly (meg talán azelőtt is) frankón kiküldték email-re a kódot, nem tudom miért kellett ezt most elxarni.. Már ha tényleg nem én vagyok a balfax persze...)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz bohoc71 #136164 üzenetére
Akkor lehet, hogy az ügyfélszolgálat mondott rosszat, ma vagy holnap megkérdezem szerintem itt Szoboszlón, csak a honlapon lévő számuk nem kapcsolható, tehát személyesen kell.
Debrecenbe kell akkor menni érte. Vajon úgyis kérhető, ha már felrakom a SAMSUNG-ot előtte, hogy csak adják ide a fóliát tartalékba?
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs