- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
senior tag
válasz
Julian86
üzenetére
S25 lett az utód. Páromnak S23 van, és alapvetően tetszett, amikor azt kipróbáltam. Viszont mivel nem használtam folyamatosan ezért voltak aspektusok amiket előre nem láttam. Pl, hogy a méretkülönbség miatt folyamatosan rontok a pötyögött szövegben, illetve a kisebb szövegek (szemüveg nélkül feltűnően nehezebb olvasni) és kisebb felület a videós tartalomfogyasztásra. Persze előbbi kettőn tudok variálni még a szövegméret/képernyő nagyítással, amivel esetleg könnyebben megszokom. Illetve nyilván nem volt még másfél nap alatt lehetőség minden szituációra, amikor jól jön a kompakt méret, pl videózás/fotózás. Szóval még gyűjtöm a tapasztalatokat. Ha nem tudom megszokni, max eladom és kihozok a vezetékes szolgáltatásaimra egy másik eszközt.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok újra,
Péntek óta nyúzom az új készüléket, ami egy kompakt készülék lett, viszont így másfél nap után nem kényelmes a használata, hiányzik az A55 mérete... Mivel flottás csomagba hordoztam a Yetteles számom, ezért online rendelés ki volt zárva, munkahelyi belépőkártyával, csak üzletben tudtam intézni a számhordozást és a vásárlást.
Van bármi esélyem elállásra/készülékcserére, vagy kötbérezés nélkül esélytelen? -
tuto558
senior tag
Beszéltem ügyintézővel közben, de egyelőre nem sikerült megoldani a problémát. Annyit mondott, hogy azt látja a belső rendszerben, hogy több SMS-t is küldtek nekem de valamiért mind függőben vannak még a Telekom rendszerében. De nem tudja miért. A számhordozás szerinte már teljesen lezárult.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok újra,
Megtörtént a számhordozás tegnap este. Hívások már mennek, viszont az SMS-ekkel van némi furcsaság. Amikor próbáltam a VOLTE és VOWIFI-t aktiválni, nem kaptam válasz SMS-eket. Ügyfélszolgálatos kiderítette, hogy ettől függetlenül aktiválva lett mindkét szolgáltatás.
Ma pedig másik ügyintézés miatt a Telekomos ügyintéző ki akart küldnei egy kódot SMS-ben az azonosításhoz - ami nem jött meg
pedig többször is kiküldte. Aztán átváltottunk email-re, ott megkaptam.
Páromat megkértem hogy írjon nekem egy SMS-t, azt gond nélkül megkaptam.Tehát úgy tűnik, hogy tudok SMS-t fogadni alapvetően, de a Telekom belső rendszeréből érkező SMS-ek (szolgáltatás aktiválás, egyszer használatos jelszó,...) nem érkeznek meg. Volt már korábban bárkinek hasonló problémája? Mi lehet a megoldás?
-
tuto558
senior tag
válasz
zzola
üzenetére
Hát nem egyszerű, mert most van alkalmam tesztelni munkahelyen is, ahol eddig meg pont a Yettel-el szenvedtem, mert kb mindenhol 0-n van a térerő, a Telekomos Domino simmel meg most fényévekkel jobb, mert a céggel együtműködve a Telekom lefedte 4G-vel az egész irodaházat, még a mélygarázsban is fullos térerő van és 70/70 Mbps.
Munkahelyi térerő igazából jobban számít, otthon úgyis wifin lógok mindig netezéshez, csak működjön a VoWIFI is stabilan.
-
tuto558
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Hát a net kültéren(udvar) sem acélos sajnos.
Galaxy A55 készülék.
Telekom ügyfélszolgálaton vissza lehet még mondani ilyenkor a számhordozást?
Holnap este 8 és éjfél a között van a kijelölt időablak. -
tuto558
senior tag
Sziasztok,
VoWIFI mennyire stabil a Telekomnál?
Eddig a Yettelnél voltam, most járt le a hűségem, és céges flottába hordozom épp át a számom főleg mert így jobban jövök ki havidíjban + van multisim opció. Elvileg csütörtök este van az időablak amikor a hordozás meg fog történni. Addig gondoltam megnézem egy korábbi dominos SIM kártyával, mit tud itt a Telekom, és kicsit megijedtem. Nagyon alacsony a térerő az egész házban, 1-es szint, de van hogy 0-s, és végig VoWIFI-n lóg a teló, de hívásokat hosszú távon nem volt alkalmam tesztelni így.Illetve maga a mobilnet sebesség is elég karcsú így, 3-4 Mbps-t mérek csak, feltöltést meg végig se viszi, simán elakad közben. Persze itthon van stabil wifi kapcsolat, tehát a net miatt nem aggódok, csak, hogy a VoWIFI is menjen stabilan, vagy akár mobil hálózatra váltásnál is ha kimegyek a házból hívás közben.
Cellmapper egyébként B7 LTE-t ír, de 5G-t jelez, -115 dBm/-10 dB. Az előbb ledobott 4G-re, és valamivel jobb volt a térerő (-100 dBm), és a Cellmapper B20 LTE-t írt, viszont a Yetteltől. Lehetséges volna, hogy a Yettel tornyait is használja itt a Telekom és hol erre, hol arra csatlakozik a mobilom? Illetve még nagyon rövid időre bejelzett n28 nsa-t -119 dBm-mel.
Ui.: Mennyire valid egy Domino kártyás teszt? Ugyanarra lehet számítani előfizetésnél, vagy a Domino-nak van limitáltsága ilyen téren?
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Telekom app-ban magenta moments csak nálam mondta be az unalmast? Már 10 perce csak tölt és tölt, de semmi... Restart megvolt, Galaxy A55 telefon. -
tuto558
senior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Ha 2025 előtti (már nem értékesített) csomagban vagy, akkor elvileg még mindig lehet külön a limitáltat vagy a korlátlant kérni és a korlátlan ott még ugyanúgy drágább. Amit írtam, csak akkor igaz ha az adott előfizetés már át lett váltva új portfóliós csomagokra 2025-ben, vagy eleve újonnan lett kötve.
-
tuto558
senior tag
Ez az elnevezés még a korábbi portfóliók öröksége. Korábban külön volt tablet/laptop multisim talán 3000 Ft-ért havonta, korlátlan sebességgel és okosóra multisim 1 Mbpsre korlátozással 990 Ft-ért havonta.
Az új portfólióban (már a 2025-ösben is) viszont a korlátozott sebességű multisimet teljesen megszüntették és csak korlátlant lehet már igényelni, egységesen 990 Ft-ért. -
tuto558
senior tag
válasz
Kbali
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy azért "nem kínálunk feleslegesen a másik alá", mert nincs ki alá. De tudható volt, hogy ez lesz, nem most kezdte ezt a Telekom, ha úgy tetszik, mindig is a profitmaximalizálás volt a cél pl azzal, hogy amikor még volt több szereplő itthon, akkor is csak azokon a területeken "jóárasította" a csomagjait a Telekom, ahol meg egyedül volt, ott tartotta a magas árait.
-
tuto558
senior tag
válasz
macika eger
üzenetére
Pontosan. Burkolt áremelés az alacsony költési szintekre. Magasabb költési szinten meg kb úgy lehet kijönni mint eddig.
-
tuto558
senior tag
Éjjel "portfólió-update" történt a Telekomnál, megérkeztek a 202603-as mobil csomagok is. Gyakorlatilag semmi nem változott a konkrét csomag lehetőségeket illetően, csak a kedvezmények. Magenta1 havidíj-kedvezmény már nincs egyáltalán mobilhoz. Ezek helyett sávos kezvezményrendszert alkalmaznak, ami a költési szinttől függ. Hasonló az új rendszer, mint a One-nál, pár hónapja néztem, hogy ott is költési szintes kedvezménysávok vannak. A sávos kedvezményekhez tartozó költési szintbe viszont beletartoznak az extrák is.
-
tuto558
senior tag
válasz
zzola
üzenetére
Sajnos ez most így jött ki, hogy elkerülte a figyelmemet.
Viszont szerencsére megoldódott, chat-es hibabejelentős részen kapcsoltak egy ügyintézőt aki azonosítás után meg tudta csinálni így is a domino adategyeztetést, mert nem változott semmi a tavalyihoz képest.
Viszont érdekes, mert tegnap ugyanígy chat-en próbálkoztam és akkor még adatvédelmi okokból semmiképp nem akarták megcsinálni. -
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Riasztóban levő domino sim-nek az adategyeztetését szeretném elvégezni.
Telekom GYIK szerint az adategyeztető számot kéne hívnom ha nem tudom kivenni az eszközből.
Hívtam is, de bármit csináltam, folyamatosan SMS-et akar küldeni az érintett számra, majd mivel azt nem tudom megadni, bontja a vonalat. Mi a trükk itt, hogy élő emberhez kapcsoljon az automata? Üzletbe bemenni nem tudok, külföldön vagyok és holnapig kell adategyeztetni.
-
tuto558
senior tag
válasz
Killing
üzenetére
Na ez érdekes. És olyat lehet kérni a Telekomtól hogy egy olyan technikai száma legyen a multisim-emnek, ami jelenleg a nevemen van? (Most egy Domino sim száma épp.)
A fő számommal lenne az előfizetés. Viszont van egy régebbi számom is amit hívásra nem használok, de Domino számként megtartottam a régi ismerősök miatt akik azt ismerik és dual sim-ként van a mobilomban. Meg lehet azt csinálni, hogy amikor okosórámba a fő számom előfizetésével multisim-et igénylek akkor megkérem hogy a domino-s számomat használják fel technikai számnak? Így nem kéne dual sim-ként beállítani a telefonomban, mégis mindkét számon el tudnának érni. -
tuto558
senior tag
Sziasztok. Yettelnél tavasszal jár le a hűségidőm és váltást tervezek Telekomra, főleg a multisim miatt, valamint a vezetékes szolgáltatások is ott vannak szóval Magenta1-el jobb árat kapnék azokra.
Arról van esetleg infótok, hogy a Telekomnál roaming helyzetben milyen IP-t kapok? Felvidéken élnek párom szülei, így gyakran utazunk Szlovákiába. Az itteni helyi internettel wifin viszont van néhány magyar oldal amit nem érek el mert csak Magyarország területéről lehetséges hivatalosan. Ilyenkor azt csinálom, hogy wifi kikapcs és mobilnetről ezek az oldalak is elérhetőek, mintha Mo-n lennék.
Ez a Telekomnál is így működik? Vagy csak Yettel sajátosság? Esetleg a roaming partnertől függ? (Yettelesként az O2 hálózatra szokott felcsatlakozni a mobilom elsődlegesen.) -
tuto558
senior tag
válasz
csako
üzenetére
Köszi a választ, azt reméltem, hogy már megoldották ezt a problémát. Hátha megugorják tavaszig, amikor lejár a hűségem másik szolgáltatónál, mert céges Telekomos flottába vinném be a számom.
Zeki, jociolaszi: Nem a cég nevén vannak a számok, csak a cégen keresztül kapjuk a flottakedvezményt, de saját néven van a szám, így nagyon a flottának nincs beleszólása, hogy mit tudok módosítani és mit nem. Valószínűleg technikailag nem tudta csak felkészíteni a Telekom az online rendszerét erre, hogy aki már flottás csomagban van, azon tudjon módosítani. Ha flottás kapcsolattartó kéne ilyenhez, akkor nem csak online felületen nem működne, hanem 1414-en vagy chat-en sem, márpedig úgy működik a flottacsomagok közti váltás. Valamint nem érintené a vezetékes szolgáltatásokat, amik ugye nincsenek flottában, de ha beviszel melléjük Magenta1-be egy flottás mobilt, akkor a vezetékes szolgáltatásokat sem lehet az online felületen módosítani, mert az az üzenet jön, hogy 1414-en vagy chat-en vagy személyes ügyfélszolgálaton tudok csak váltani. Korábban én is voltam a horgász flottában egyik számommal, onnan ez a tapasztalat, csak reméltem hogy azóta ezt már orvosolta a Telekom, de ezek szerint nem
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Aki flottás mobil csomagban van Telekomnál, azoktól szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e online felületen módosítást végezni, vagy ezt még mindig nem ugrotta meg a Telekom? Korábban ilyen csomaggal, az online felület mindig azt dobta, hogy 1414-et hívjam mert online nem módosíthatok.
-
tuto558
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Pedig van ilyen, és igenis kimennek cégekhez. Bp infoparkban dolgozok egy kb 1500 fős multinál, aminek az utóbbi években épült új irodaháza. Térerő kuka volt minden szolgáltatónál, de azóta már sikerült a cégnek a Telekommal és (akkor még) Vodafone-nal megállapodni, mindkét szolgáltató lefedte beltéri antennákkal az irodaházat, de úgy, hogy még a mélygarázsban is 5G és max térerő van. Egyedül a Yettel mondott nemet a cégnek, szóval az ő térerejük továbbra is értékelhetetlen az épületen belül.
-
tuto558
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az 5 GB csomag amúgy hasznos lenne, pl nekem az minden igényemet kielégíti, mert otthon is és munkahelyen is wifi-hez kapcsolódik a telefonom, nincs szükségem többre. Ami nettó lehúzás, hogy emellé legalább Mobil M hang opciót kell választanom, amit egyáltalán nem használok ki, alig beszélek telefonon... Mobil S tökéletesen elég lenne, de amellé meg minimum 15 GB netet kell választani, amit szintén nem használok ki. Ha a rugalmasság jegyében engednék a Mobil S -t az 5 GB nettel, az lenne a pozitívum nekem.
-
tuto558
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Remélem épp a 2-vel ezelőtti hozzászólásomban írt problémámra keresnek megoldást.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Van itt más is esetleg, akinek csak Domino-s számai vannak, nincs előfizetéses mobil, viszont van 2 otthoni szolgáltatás, és így a mobilok bekerültek egy "Domino Magenta" csoportba? Ha igen, csomagmódosítás lehetséges ilyen felállással online? Nekem pár napja jött létre éves adategyeztetést követően egy ilyen Domino Magenta csoport, és azóta semmilyen csomagmódosítást nem lehet csinálni online, nem tölti be a szolgáltatásaimat, itt áll végtelenségig:
Tapasztalt valaki hasonlót? -
tuto558
senior tag
válasz
dr.ótos
üzenetére
Itt egyre bonyolultabb a helyzet.
Kértem a DJA csomag mellé egy okosórás multiSIM-et. Az ügyintéző azt mondta, hogy le van tiltva a multisim típus módosítás, csak Tablet/Laptop elérhető ehhez a csomaghoz, de ugyanúgy 990 FT-ért. Mondom ok, legyen így akkor.
Mióta beállította, a weboldal egyedi díjcsomagot jelez és 0 Ft-os havidiíjat...
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a számlában

-
tuto558
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Azért ez nem mindenhol van így. Yetteles simmel a telefonom Szlovákiában felcsatlakozik a Telekom SK hálózatra pl, akár 5g-n is.
-
tuto558
senior tag
Közben a telekom ügyfélszolgálat csinált nekem egy eSIM cserét, amiben viszont valami elakadt mert az új QR kód beolvasása után nem enged fel a hálózatra. Csak segélyhívás indítható. Hibajegyet vettek fel, ami nem vigasztal, mert épp külföldön vagyok és se elérni nem tudnak így, se én nem tudok hívást indítani...
-
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Esim-mel okosórában volt már valakinek olyan probléma, hogy az SMS-eket nem kapja meg? Egyelőre nem tudom, hogy az okosóra (galaxy watch 7) vagy a telekom esim hibája-e, de se küldeni, se fogadni nem tudok SMS-t. NEM multisim. Egy sima előfizetés fő kártyája van az órában esim-ként aktiválva.
Ha az SMS-eket akarom megnézni az órán, csak a telefon-omra érkezett SMS-eket látom (másik szolgáltató, másik telefonszám), és csak arról is enged SMS-t küldeni. -
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Az valós, hogy Digitális jólét alapcsomaghoz ingyenes multisim jár?
Telekom magentás kedvezményeknél írja.
Illetve az is fura, hogy magenta csoportban írja a Digitális jólét alapcsomagot és a vezetékes előfizetéseimet, miközben elvileg magenta kedvezménybe nem vonható be ez a mobil csomag. A kedvezményes magántás ár a vezetékes szolgáltatásokra valóban nem érvényesül, viszont egyéb magentás előnyök/kedvezmények igen.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Van valaki másnak is Digitális Jólét Alap mobilcsomagja?
Ma kötöttem meg hosszadalmas várakozás után az üzletben, nagyon nehezen találták meg ezt a csomagot a rendszerben.
Vannak viszont érdekességek.
A hirdetésben 2490 havidíj van: [kép]
A Telekom áttekintés oldalon 2652 Ft havidíjat ír: [kép]
A szerződésben 2690 Ft van: [kép]
A csomag módosítás oldalon meg 2 különböző ár: [kép]Akinek ilyen csomagja van, meg tudná mondani, hogy mennyi a valódi havidíj, ami ki lesz számlázva?
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Tegnap este váltottam át az előfizetésemet egy Domino sim-re. Egy hordozott (20-as) számról van szó. (Ha ez számít bármit is.) A domino sim már aktív, legalábbis tudok hívást indítani és fogadni vele.
Megpróbáltam hozzáadni telekom fiókomhoz a telefonszámot, viszont ezt a kérelmet folyamatosan elutasítja a weboldal, miután beírom az SMS-ben kapott kódot:
Próbáltam mobil applikációban is hozzáadni, ott viszont már az SMS-t sem küldi ki, azt írja, hogy a szám nem tartozik a Magyar Telekomhoz.Járt már így valaki? Ha igen, mi lehet a megoldás erre? Chat-es ügyfélszolgálatnak írtam, ott azt a választ kaptam, hogy a domino sim adatait leellenőrizték, azzal minden rendben van, és a weboldalon/applikációban sincs központi hiba, így nem tudja mi lehet a probléma, próbálkozzak majd később...
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Digitális jólét mobil alapcsomag bárki számára igénybevehető? Mobil XS csomagot váltanák át. Van határidő, hogy meddig lehet használni ezt a csomagot? (Régen hallottam olyat, hogy max 1 évig lehetett, aztán normál díjcsomagra kellett váltani).
Valamint van egy kitétel, miszerint Magenta 1 kedvezménycsomaggal nem lehet igénybevenni.
Ez csak azt jelenti, hogy a két kedvezmény együtt nem érvényesül, tehát mobilra nem kapom meg a magentás kedvezményt? Vagy egyáltalán nem is rakható be a magenta1-be, így a vezetékes szolgáltatásaim se fogják megkapni a magenta kedvezményt, ha a mostani MobilXS mobilomat átváltom digitális jólét alapcsomagra? -
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy A52s készülékben váltottam Yettelről Telekomos sim kártyára.
A váltás óta nem jelzi ki a telefon a VoLTE opciót és hívásnál sem a "HD hívás" feliratot, viszont a 4G aktív hívás közben, tehát ha jól értem (korábbi hozzászólások alapján), az előzőektől függetlenül működik nálam a VoLTE, ez azt jelenti?
Ami furcsa, hogy a SIM beállításoknál Yettel esetén megjelenik egy volte kapcsoló is, amivel lehet engedélyezni, Telekom SIM-nél viszont még ez is hiányzik.
-
tuto558
senior tag
-
tuto558
senior tag
Sziasztok,
Multisim átvitelt Domino-ba csinált már valaki? Chat-en elhajtottak, hogy nem lehetséges. A fő előfizetésemet szeretném áthordozni másik szolgáltatóhoz, viszont a hozzá tartozó Multisim most egy riasztórendszernek ad netet, így szeretném ha az a sim továbbra is tudna netet biztosítani csak nyilván nem multisimként, hanem domino-ban. Chat-en elhajtottak, hogy ilyet nem lehet, az a sim nem fog tovább működni semmiképpen. A baj az, hogy ezesetben mindenképp sim csere kéne a risztóban, aminek a szervizeshez van eszköze hogy beállítsa, kiszállási+munkadíj ellenében. Van esetleg erre megoldás, és csak a chat-en tájékoztattak félre, vagy esélytelen, hogy azt a sim kártyát feltöltősként tovább lehessen használni, ha lemondom a fő előfizetésem?
-
tuto558
senior tag
-
tuto558
senior tag
Sziasztok!
Nemrég lett új Telekomos mobil előfizetésem, a kérdésem az lenne, hogy normális, hogy Samsung mobilok esetében nem jelenik meg a VoLTE ikon a jobb felső sarokban? Telefonon be van kapcsolva és maga a szolgáltatás is aktív. Sőt, hívás közben ki is írja hogy "HD" hívás, illetve hívás közben is tudok internetezni 4G-n, szóval elvileg megy a VoLTE, csak valamiért nem mutatja egyik telefonom sem jobb felső sarokban a VoLTE ikont - a többi előfizetésem mind Yettel-nél van, ott jelzi a telefon rendesen, azért furcsa nekem, hogy itt miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4937
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig többször is kiküldte. Aztán átváltottunk email-re, ott megkaptam.