Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
válasz
tuto558
üzenetére
Szia!
Ugyan ezt csinálja nálam is! Már beszéltem velük, azt mondták semmilyen változás nem történt... akkor mondom szóljatok az infósoknak hogy nézzenek már rá.
Telefont szerettem volna rendelni és hozzádobott egy havi mobil előfizetést. Mondom mi van, de ennél hajmeresztőbb ha leveszed a havi mobilt akkor listaáron adná a mobilt, ha másképp csinálod akkor meg előleget kell fizetni, De ami a legérdekesebb vállalokhűséget 2 év na akkor mondom legyen egy tv próbaképp, erre oda is odadobja a mobil előfizetést
erre beagyasodtam, és nagynehezen csak kiderült hogy aki dominós az már vagy csak mobil előfizetéssel, vagy előleg megfizetéssel tud (kedvezményesen) vásárolni.Ezt aki kitalálta na az ilyen az agytröszt! Ja persze az előleget visszakapod de olyan formában hogy havi lebontásban jóváírják!!
És erre azt mondják nem történt semmi változás áááá nem....
-
dr.ótos
csendes tag
válasz
tuto558
üzenetére
Legyen szerencséd!
Szerény ismereteim(+aszf) szerint DJ előfizu mellé nem jár semmi. Próba cseresznye alapon megnéztem egy készülékvásárlást, néhány lépés után csak a kerék forgott a monitoron
Amit itt a topikban is olvastam: az ügyintéző azt se tudta,eszik/isszák a DJ csomag-tól ,....aztán nem adható mert,......és most az általad emlitettekig bármi lehet.
Multisim/PC vásárlás,
ePack/papír boriték
nincs is DJ csomag,
ha volt is,már megszűnt
verziók bárhol/bárkinek/bármikor. -
-
Tompika777
senior tag
válasz
tuto558
üzenetére
Mivel a multisim a fő simhez van rendelve, ha a fő sim előfizetése megszűnik, úgy egyértelmű, hogy a multisim is.
A multisimhez tartozó szám nem hordozható, hiszen alapvetően a multisim száma a fő sim számával megegyezik(technikai száma ugyan van a multisimnek, de az nem hordozható).
Szóval ha elviszed a fő számot, akkor új kártyát kell telepítened a riasztóba. -
kchris78
veterán
válasz
tuto558
üzenetére
szuper koszi! Olaszo lenne, ott nagyon sok helyen van 5G a kulonfele szolgaltatoknal, majd kiderul roamingolhatok e annal ahol jobb a lefedettseg; azota hogy van ez az EU-s roaming, szerintem van 1 szolgaltato orszagonkent ahol az adat is mukodik rendesen, a tobbinel csak a hang megy (nehezen megy fel masik szolgaltatora alig jon adat stbb). Ottani Telekom, remelem nem kell emiatt plusz prepaidet vennem - biztos ami biztos lecsereltem eSIMre a kartyam
.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
erre beagyasodtam, és nagynehezen csak kiderült hogy aki dominós az már vagy csak mobil előfizetéssel, vagy előleg megfizetéssel tud (kedvezményesen) vásárolni.
Az ÁSZF-ben (júl.01) még 2500 ft szerepelt
E-packot kértem, de az elsőt papíron küldték.......
Szerintem lesz még itt/ott néhány B+
tuti a legmagasabb összeg.
.
dptrsk