- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Onnan hogyha telefonalok teljesen eldobja a mobilnetem. Nem marad se 4G, se 3G-re nem valt at.
-
törölt tag
Hali!
VoLTE-t hogy tudom bekapcsoltatni?
Mate 10 Pro-m van. Mennie kellene. Sot olvastam akinek megy vagy ment a kozelmultban.
Viszont ha betefonalok azt mondjak ezt csak automatikusan tudjak bekapcsolni, ok nem tudnak belenyulni. Ha van 4G(es igen, itt van...), akkor mukodnie kellene. Persze telefonban be van kapcsolva a VoLTE hivasok oppcio. -
golyós
addikt
válasz
zsoltzsolt #93193 üzenetére
Más nincs csak voda meg a telekom.
De megtaláltam nagynehezen: 2945#*802# itt értelem szerűen. -
golyós
addikt
Sziasztok!
LG G2 minit szeretnék függetleníteni de vodás kártya behelyezésekkor nincs felugró ablak ahová beírjam a feloldó kódot.
Csak azt írja tiltott hálozat.
Valami ötlet? -
Carline
őstag
A ma kiküldött sms végett csináltam egy email címes telekom fiókot melyhez hozzáadtam a dominó kártyás számomat.
Van még egy otthoni előfizetésem is, de ha azzal belépek és hozzá akarom adni az email címes fiókomhoz akkor "A felhasználó felfüggesztésre került" felirat fogad piros háttérrel.
Hogy lehet hozzáadni második előfizut a mail címes fiókhoz? -
nesa
veterán
Ha Horvátországba megyek , kell valamit aktiválnom, ill a mobilnett is plusz költségek nélkül lehet most használni az EU ba?
-
dptrsk
Topikgazda
-
szalai112
senior tag
SIM csere menyibe fáj nekem mert megrongálódott?
-
SUPREME7
őstag
-
-
Beca1990
senior tag
Telekom rendelést ha Pick Pack Pontra kérjük akkor is a GLS szállítja?
-
KZP
őstag
válasz
fornettisuti #93176 üzenetére
De, stimmel.
-
KZP
őstag
Sony Ericsson z520i-hez kértem függetlenítő kódot, de amit küldtek, arra azt írja, hogy hibás. Na, ilyenkor mi van?
-
glaci
őstag
válasz
peter.kiss90 #93167 üzenetére
Én a függetlenítés első napján (1 hónapja) kértem több készülékre kódot. Volt közöttük egy Alcatel okosteló, arra olyan üzenet jött mint Neked. Az Alcatel kivételével a többire mind megjött 2 - 3 napon belül, arra meg még azóta is semmi. (Pedig volt a készülékek között 2 db. Alcatel modem is, tehát nem mondhatom, hogy a gyártón múlott.)
Én azt mondom várj türelemmel, aztán ha elfogy, akkor érdeklődj, hogy mi a helyzet. (Én egyelőre még még várakozok.) -
szemesi69
addikt
válasz
foxymaci #93169 üzenetére
Ha nincs alkatrész, nem javítható, pont volt nekem is lg leon, kaptam csereutalványt, választhattam mást is drágábbat is, az ár a vásárláskori érték, amitől vehetsz olcsóbbat is vagy drágábbat, ráfizetéssel. Más márkát is
Arra figyelj, hogy a vásárláskori ár az alap, nem a legutolsó ismert ár, ezt törvény írja elő.
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok!
Édesanyám leejtette a telefonját LG Leon volt rá biztosítás be is jelentette holnap elviszik, mire lehet számítani ha nem javítják felajánlanak valamit a telekom készletéből ?
Gondolom szó se lehet róla hogy ráfizetek egy jobbért ?Előre is köszi!
Attila
-
4Grider
félisten
válasz
peter.kiss90 #93167 üzenetére
Rengetegen, hiszen a rendszer generálta és csak néhány sablonszöveg van.
Egy-két héttől egy-két hónapig. -
peter.kiss90
csendes tag
Sziasztok,
Telekomos függő Huawei P9 Plus -t szeretnék függetleníteni, 1414 -en meg is történt minden, majd az alábbi SMS jött:Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI szám: ************** alapján készülékének feloldása hosszabb időt vesz igénybe. A sikeres feloldásról SMS -ben fogjuk értesíteni, blablabla...
Ilyen jellegű SMS -t kapott már valaki és mennyi volt átlagosan a várakozási idő?
-
norberto_th
aktív tag
Működik az app gyerekek!
ez gyorsan ment, bonthatom a pezsgőt?
bár a netem még nem mutatja, szal egyelőre csak a dugót húzom ki
-
Nikaré
őstag
válasz
gallus #93163 üzenetére
Srácok!
Mielőtt összekeverednének a dolgok. Függetlenítésnél csak az aktuális IMEI számot kell és szabad megadni. ( a régit minek??? )
Tehát , ha csere készülék vagy alaplap cserés volt akkor csak úgy lehetséges a függetlenítés, ha megkapják az új aktuális IMEI számot. Bemondásra vagy sms formában ez nem fog működni.
Be kell menni személyesen a cserét igazoló papírral, amiről rögzítik az új számot. Ez után lesz valamennyi 1- 2 hét átfutási idő, utana érdemes csak elkezdeni a 1414 felé ismét a kérelmet. -
Bferibörs
addikt
a fix nem havi ciklusú ha erre gondolsz , érdemesebb 4 GB netet venni Maratonban mert az lényegesen olcsóbb és 1 évig illetve a kártya élettartamáig műxik amíg el nem fogy
érdemes a Most opciót bekapcsolni mert akkor 9 Ft hálón belül és 19 Ft hálón kívül a beszélgetés
hogy érdemes e az a pontos felhasználásodtól függ ezt neked kellene kiszámolni
4 GB Maraton net 4 ezer pénz ( még 1 x nem havi ciklusú !! )
viszont itt nincs lassítás, ha elfogy a keret nincs net, tehát neked kell figyelned, hogy mindig legyen net kereted és lebeszélhető összeged
ez úgy műxik, hogy feltöltesz a kártyádra összeget és abból rendeled meg a Maratont , a maradék pénz lesz lebeszélhető
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Már ideje agyalok azon, hogy előfizuról dominósra váltok!
Jelenlegi csomagom hűség nélküli Mozaik XS (havi 3300 Ft), benne 200 Mb nettel, de ha ez elfogy, akkor kikapcsolás helyett csak lassítják, ezért nem váltottam!
Telefonálni ritkán szoktam, plusz ha itthon vagyok, akkor mindig a hordozható vezetékes telefont használom Hoppá plusz csomaggal, ami gyakorlatig ingyenes beszélgetést tesz lehetővé!
Valami domino csomag + most opció és hozzá kb 1 giga netre gondoltam.
Mivel jövök ki olcsóbban, tudnátok tanácsot adni?
-
norberto_th
aktív tag
Nekem is cserekészülékem van, akkor az eredeti dobozán szereplő még legelső inei-t kell megadni? Csak mert nekem 3x is volt már csere
Vagy az előző imei számát amit cseréltek? Felhomályosítást kérek mert szeretném én is függetleníteni. Haverom 1 hónapja vár a kódra, bement a telenorhoz nem várt tovább, beletettek neki egy simet és már független volt neki de erről semmi üzenetet nem kapott. -
-Ben-
veterán
Megjött a rendelt telefonom, de küldtek mellé egy SIM kártyát is. Szerintetek minek küldtek?
A rendelésnél kivettem a pipát a SIM mellől és a rendelés részletezésében se szerepel, de mégis kiküldték. Az előfizetés nem módosult, a készülék nem indokolja. Ha aktiváltatom, akkor egy szimpla dominót kapok?
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Nézzétek el nekem, de valami nem világos. Van a T-nél ez az arany és platina szint. Úgy tudom ezekkel olcsóbban juthatsz új készülékhez,stb. Most azt olvastam a T oldalán, hogy megszüntették ezt a programot, ez igaz? Nem teljesen volt egyértelmű, melyik részére vonatkozott. Előre is köszi a válaszokat.
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Fun ATK-t át lehet valahogy rakni csak netes kártyának?
Online felület nem engedi levenni a hang csomagot ott csak a 80 percet tudom választani, netből engedné mindet.köszi
-
gallus
aktív tag
Függetlenítés!
Megígértem, hogy írok ha van változás.
Cserélt iphone nincs benne a rendszerben, eddig ezt írták az sms-re válaszul.Most azt, hogy "a feloldás hosszabb időt vesz igénybe".
Majd értesítenek.Bízom benne, ez már azt jelenti, hogy megoldják ezt a problémát.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
South Velen #93149 üzenetére
Ha magadnak akarod kinyomtatni kinyomtathatod, de aláírni és visszaküldeni nem kell.
-
South Velen
addikt
Többször írtam, hogy kedden kötöttem Magenta 1-et, de eddig a webshopon ennek semmi jelét nem láttam.
Fél órája megjelent a webshopban két dokumentum otthoni szolgáltatások módosításáról. Mai dátummal.... Az aláírásom értelemszerűen nincs ott. De így is kiviteleződik a "magenta-1-esedés"? Vagy esetleg nekem kell kinyomtatni ezeket a papírokat és elküldeni a telekomnak (wtf, én már személyesen elintéztem).
Mostmár komolyan nem értek semmit..
-
travis84
csendes tag
Tavasszal lejárt a hűség a Telekomos hármas (tv-net-telefon) csomagunknál, azóta egyfolytában hívogattak, hogy kössük át, hosszabbítsuk hűséget, mert már kifutott csomagok vannak benne, és sokkal jobban járunk. Régebben Netmánia M csomag volt (20/1), és mondtuk is, hogy lehetne gyorsabb, főleg a feltöltés terén. Október közepén ajánlottak jóval jobb csomagot, Sat TV helyett IPTV-t, gyorsabb netet ígértek, olcsóbb telefont. Így hát belementünk. Az IPTV azóta 3-szor halt meg, és kellett betelefonálni, az IPTV miatt a régi TP-Link ADSL+ modemet lecserélték a sajátjukra, és mondták ne is nyúljunk hozzá. Nos ennek a hatótávolsága fele a TP-Linknek.
Az új net Otthoni Start lett, amely 30/5 Mbit/s-ot ígér. Ez így tök jó, de ez a valóságban kb. 10-11 Mbit/s-os letöltés, és 0,7-0,8 Mbit/s-os !! feltöltési sebesség. Nos ez elég gyatra, ennél már akár egy mobilnet is jobb lenne. Sajnos más szolgáltató itt nálunk nincs, és erre a szolgáltatás csomagra pedig 1 évet köttettek velünk. Megnéztem a szerződésben, hogy a garantált feltöltési sebesség 0.25 Mbit/s ! Elég elszomorító. Szerintetek van esély ennél nagyobb feltöltésre? Mi lehet a hiba? Vagy most meg kell várni a hűség lejáratát, és csak utána lehet esetleg váltani? Pénzkidobásnak érzem a 6000 Forintot erre a netre...
Még valami: először a telefonban Otthoni Internet 50-et mondtak, mert hogy az milyen jó és gyors. Mikor kijött a fószer szerelni az IPTV-t, mondta, hogy 50-es netet nem érdemes kötni, mert nem lesz annyi. Ezért lett 30-as kötve, pedig az 50-esben legalább a garantált feltöltés 1Mbit/s lett volna, és mivel ezt nem teljesítik bonthattunk volna szerződést.
-
zoli62
addikt
válasz
Quentin Ruby #93118 üzenetére
Tehát kaptál egy hivatalos piár választ anélkül, hogy kivizsgálták volna. Nekem még ennél is jobban tetszett, amikor ügyintéző akart meggyőzni arról, hogy a májusban bevezetett új Mobil díjcsomagok díja kedvezőbb, mint akár az eggyel korábbi Nexté.
-
-
válasz
szabogabor10 #93137 üzenetére
Köszi ez tök jó. Másik szolgáltatónál úgy olvastam, tulajos a játék.
-
-
Ha veszek egy telekom függő régi nokiát használtan (eredeti tulajdonos nem tudom, hogy felderíthető-e), akkor az originál tulaj nélkül tudom SMS-ben függetleníteni?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Erre tipp? Akkor jelenik meg, ha egy számot hozzá szeretnék adni az accomhoz.
A kártya aktív, fel is tudom tölteni az egyenlegem, jelenleg is van egy aktív opcióm, stb...
Webes felületre és az appba is gond nélkül be tudok lépni a felhasználóval.Szerk.: az appben is ugyan ez az üzenet fogad.
-
törölt tag
válasz
poli27 #93130 üzenetére
Akkor kivételes ember lehetsz
De viccet félretéve, az egész Telekom IT részét ki kéne penderíteni, komolyan vicc, amit ezek művelnek. Vak ügyfélkezelő haverom, üzleti előfizukkal foglalkozik a srác. Mesélte, amikor IT felé jelentett egy hibát a honlapon konkrétan fél év után kezdtek el vele foglalkozni, erre 2-3 hónapra jött válasz neki, hogy köszönik a jelentést, javították, azóta se jó.És tudnátok mi pénzt keresnek azok a szarháziak, akik az appért, honlapért felelősek.
-
fornettisuti
veterán
A régi app jó volt, rendszeresen adott 12-25GB mobilneteket, összeomlások után. Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt meg semmi.😊
-
-
poli27
veterán
ekkora balfax bandát, hogy nem képesek lassan 2 hete megoldani, hogy az új netcsomagot rendelőknek működjön az alkalmazás, és ne karbantartást írjon ki szánalmas
-
kenyerr
tag
Hello,
Nem rég váltottam Domino-ra előfizetésről és fix extra lett (ajándék 80 perc, 1GB net + 5sms).
Sehol nem találom (telekom alkalmazás, leírások, visszakeresve itt), hogy ha feltöltöm az egyenlegem, akkor először ez a 80 perc megy le, vagy már akkor azt fogja használni? -
Ispán_Péter
csendes tag
Hello. A korlátlan közösségi opciót még mindig meg tudom rendelni a 111es menüből?
-
jeni
félisten
válasz
Quentin Ruby #93118 üzenetére
az utolsó az még érthető is normális dolog
bár a hátránya,hogy akkor magasabb T-s előfizetés csomagot nem nagyon vesznek az emberek.
amúgy ezért nem veszek a Vodás előfizetéssel vodánál telókat mert ott még a vitamaxos csomagban is drágák a többi bolti áras telóknál legalább 15-20000Ft-al. -
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Monster256 #93113 üzenetére
Újra indul az adósbesorolásod, mikor megint Telekomos lettél. Ez nem is annyira gáz, a 115-ös mobilelőleg annál inkább.
Kaptam hivatalos választ arra, hogy ez a hihetetlen mobil előleget most komolyan, vagy csak viccnek szánják:
Amennyiben továbbra is magas előleg jelenik meg az online shopunkban, javasoljuk, hogy
- a korábbi termék helyett tegyen kosarába egy alacsonyabb listaáras terméket
- ha egy vagy több folyamatban lévő részletfizetése van, várja meg legalább egynek a lejáratát
- vásároljon egyösszegű fizetésselAz utolsó lehetőség egyszerűen fenomenális
-
jeni
félisten
válasz
szabogabor10 #93115 üzenetére
de az normális-e hogy egy 83 600 Ft-os készülékre 115000 Ft előleget kérnek.
ez már nem előleg hanem indokolatlan túlfizetés.
sőt még ha kamatmentes részletre venné valaki akkor sem lehet 22 hónapon át a teló vételárának a költség összessége több, mint a szerződés megkötésekor az eszköz aznapi vételára.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szabogabor10 #93115 üzenetére
Olyan érzésem van, mintha totál tojna bele a T-system, és maga az egész telekom hogy milyen a szoftver, és a főnökséget sem érdekli igazán a dolog, mert ha érdekelné akkor már hullottak volna a fejek régen...
Én megértem hogy nem nagyon akad megfelelő alkalmazott azon az áron, és olyan mintha sógor koma jó barát fejlesztené a rendszert, de egy ekkora cégnek nagyon nem szabadna ezt megengedni magának. -
válasz
Sajnos egyelőre ilyen az online rendszer, esetleg üzletben próbálj meg vásárolni, ha véletlenül akad egy közeliben a telóból, ott - ha kiemelt ügyfél vagy - nem fognak előleget kérni.
Egyébként ez már tényleg a nevetséges kategória, hihetetlen mi a faszt művelnek a meglévő előfizetőkkel...
Ha viszont új előfizetéssel vennél telót, valószínűleg sajnos üzletben is fognak előleget kérni.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Welcome to the real world.
-
Monster256
újonc
Sziasztok!
6 évig voltam Telekom előfizető és mindig időben fizetem a számlákat, de idén januárban megszüntetem az élőfizetésemet mert ideglenesen Ausztriában dolgoztam. Most szeretem volna vásárolni egy Samsung Galaxy A5 2017 készüléket Mobil M csomaggal + 2 GB internettel, de azzal szembesültem a megrendelés során hogy készülék előleget kel fizetnem, idáig amikkor vásároltam a Telekomnál készüléket soha nem kértek tőlem előleget. Azzal nem is lenne bajom hogy előleget kérnek, de az normális hogy egy 83 600 Ft-os készülékre 115000 Ft előleget kérnek. Régebben rendelés után hívót fel az ügyintéző és ő döntötte el hogy kel-e előleg vagy nem, de most meg a rendszer dob ki magától mindig egy összeget. Kipróbáltam hogy ha feleségem adataival csinálom a rendelést akkor neki milyen őszeget ír ki, és neki csak 40 ezer előleget kéne fizetnie, pedig neki soha se volt előfizetés a nevén, ez most mi szerint dönti el hogy menyit kel fizetni. -
törölt tag
Hali.
Mobil L ben vagyok jelenleg. Ugye ebben vannak felhasználhato percek illetve SMS-ek más hálózatba, hálón belül pedig ingyenes és korlátlan a beszélgetés és SMS is.
- vezetékes telefon más hálózatnak számít akkor is ha Telekomos alapcsomag?
- ha SMS el fizettem hardverapro kiemelest az majd külön a számlán lesz és fizetni kell..gondolom.
- illetve weboldalra belépve mi az a jelzett 20 ezer Ft mobilvasarlasra felhasználhato cucc? -
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Holnap indulnék Németországba 1 hétre, kérdésem a következő...mivel EU-n belül leszek továbbra is, bekapcsolhatom kint is a mobilnetemet? Nem fog a Telekom többletdíjat felszámolni? Mobil M díjcsomagom van 400mb adatforgalommal. -
FirstTripla
tag
válasz
Soulfly842 #93105 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ, és gondolom ha esetleg több mint 1GB-t már elhasznált valaki itthon akkor az összes többit elhasználhatja EU-ban.
-
Soulfly842
addikt
válasz
FirstTripla #93104 üzenetére
4-ből 3GB felhasználható Eu-ban többletdíj nélkül.
-
FirstTripla
tag
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne. Van dominósként Maraton mobilnetem és netes táblázatnál látom, hogy belföldön és EU-ban is használható, de nem tudom, hogy külföldön mennyi a roaming díj ha van. Például ha van 4gb-os csomagom akkor azt EU-n belül ugyanannyira használhatom,vagy csak többletköltségért?
-
Soulfly842
addikt
válasz
tothjozsi96 #93099 üzenetére
Az előfizetőnek kell intéznie, vagy két tanús Meghatalmazás.
+870 Ft onnan a havi költség, ingyen kimennek, beállítják, bekábelezik.
-
jani4454
tag
válasz
sultansmith #93068 üzenetére
Mindig az aktuális szolgáltató a legrosszabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI CYBORG 15 A13V
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest