- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szabogabor10 #93115 üzenetére
Olyan érzésem van, mintha totál tojna bele a T-system, és maga az egész telekom hogy milyen a szoftver, és a főnökséget sem érdekli igazán a dolog, mert ha érdekelné akkor már hullottak volna a fejek régen...
Én megértem hogy nem nagyon akad megfelelő alkalmazott azon az áron, és olyan mintha sógor koma jó barát fejlesztené a rendszert, de egy ekkora cégnek nagyon nem szabadna ezt megengedni magának. -
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
A Két előttem szólónak.
A telefonnal nincs gond B20-at tudja máshol nincs is vele gond. de az tény hogy még telefonálni sem lehetett, és ahogy néztem a vonaton nem csak engem érintett a probléma, másnál sem ment a telefonálás.
Szóval sem net, sem telefon szolgáltatás nem volt. -
zsolt501
nagyúr
válasz
szabogabor10 #91416 üzenetére
A B20-as hálózatról annyit, hogy most hétvégén jártam Miskolcon de nem hogy B20 nem volt sokszor, de még 2G sem, illetve többször még a telefonálás is megszakadt a vonaton, ami elég sok gondot felvet mikor még telefonálni sem lehet egy frekventált Budapest > Miskolc vonalon, ennyire még a Budapest > Szeged vonal sem rossz lefedettség tekintetében... A miskolci vonalon 3x szakadt meg a beszélgetés 1 óra alatt percekre, a Szegedi vonalon max 1x fordult elő ilyen.
Tudom a Miskolci szakasz hegyes dombos, de azért egy frekventált vasútvonal mentén nem eszt várná az ember 2017-ben amikor már a B20-al is lehetne a szolgáltatónak ezeken a területeken tervezni, hogy ne legyenek ekkora lukak a szolgáltatásban.
Tudom még a 800MHz sem túl ideális ezeken a szakaszokon, de az biztos hogy legalább a telefonálás lehetőségét biztosítani kellene valahogy mert akár életeket is menthet.
Tudom országosan több ilyen vak folt van még a hálózatban, de a reklámok nem ezt sugallják, és nem erre erre számít valaki aki erre utazik, hogy ha bajba kerül akkor nem biztos hogy segítséget fog tudni hívni. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Akelaus #90470 üzenetére
Elég hülyén értelmezi a Voda a törvényt, mert ez így eléggé pontatlan, már csak azért is mert egy törvényt nem bírálhat felül egy cég üzletszabályzata, és a törvény eléggé egyértelműen fogalmaz ez ügyben.
Szóval a Voda nem tudom miért akar belemenni egy nagy pofonba, nem tudom mi szükségük ere. -
zsolt501
nagyúr
válasz
dragon1993 #90271 üzenetére
És szalai112 Maga a torrentezés még nem illegális, onnantól lesz illegális, ha illegális tartalmat osztanak meg vele, már csak azért is, mert pl. Linuxot is terjesztenek így ami bizony nem illegális.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szabogabor10 #89872 üzenetére
Bizony ez egy burkolt áremelés, ráadásul a pofátlanabbik fajtából, mikor azt írja hogy korlátlan, mert bizony ez így eléggé korlátos.
A 30GB-os csomag nem volt ennyire szétkorlátozva az is biztos.nagy@gmx.com van mód az ellenőrzésre, de már maga a gondolat is felháborító, hogy ehhez az én adatátviteli csomagjaimat ellenőrizze a szolgáltató, mert bizony ahhoz hogy ezt ki tudja mutatni ahhoz az kell hogy elemezze a küldött és fogadott csomagokat.
-
zsolt501
nagyúr
Csak óvatosan: 2 komoly korlát is van a Telekom “korlátlan” mobilnetes csomagjában
Azért a 30GB-os csomag helyére ezt ebben a formában betenni elég vastag bőr kellett a szolgáltató részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!