Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
1430
senior tag
válasz golyós #29156 üzenetére
A részletes számlán azt kell kifejteni, amit kiszámláz a szolgáltató. Mivel a mai adatforgalmi csomagok forgalmi díja 0 Ft, ezért nem kerül fel a számlára, így viszont a részletezőn sem jelenik meg az adatforgalom mennyisége. Ha utólag ellenőrizni akarod az adatszámítás helyességét, akkor utólagos híváslistát kell kikérni, mert azon minden forgalom rajta van, még a díjmentes is. Ha magánszemélyként használod a hívószámot, akkor ennek (az adott időszakra = hónapra vonatkozó első) igénylése díjmentes. Amennyiben nem 1-én van az adatforgalmi fordulónapod, akkor még arra kell figyelni, hogy ha csak a következő hónap elején fogyott el a keret, akkor 2 hónap híváslistáját kell kikérni (például ha valakinek 10-én van a fordulónapja és x hónap 10-én megkapta a keretet, de y hónap 5-én fogyott el, akkor x hónap 10-től y 5-ig kell a forgalmat összeadni, ami így csak 2 hónap listájából tehető össze).
erikviking
Akár My T-Mobile-on is létrehozható folyószámla szintű jelszó.g0dl
A Domino Web már aktív ilyenkor, sőt az ajándék 1GB 7 napja is a szerződés kiállításától ketyeg, nem az átvételtől, tehát érdemes úgy rendelni, hogy ne csússzon át a kiszállítás a következő hétre.re_mod
Ha MédiaMánia S-ben vagy és tarifahűséged is van, akkor nem válthatsz XS-re (a My T-Mobile engedi, de kötbér köteles a módosítás). Ha viszont nincs tarifahűséged, a rendelés előtt vagy a rendeléssel egy időben át tudod váltani a díjcsomagod és akkor az XS-re tarifahűséget is vállalhatsz.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tomy86
addikt
válasz golyós #29598 üzenetére
Mozaik S-hez Net&Roll 1GB.
Amíg le nem mondod folyamatosan megújul, tehát ha nyaralás után már nem kell, akkor le kell mondani![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz golyós #29955 üzenetére
hivatalosan biztos, hogy nem!
mint korábban is írtam, lepapírozzák az elállást - ha annak feltételei adottak -, majd azt, hogy az ügyfél a visszakapott összegből vásárolt ott és azonnal másikat, ebből persze a vásárló csak annyit lát, hogy kapott másféle telefont, de ettől még nem ennyire egyszerű a helyzet, ezért nem szabad félrevezetni az embereket azzal, hogy más típusúra is lehet direktben cserélni telefont, mert ez nem igaz, hiszen a vonatkozó jogszabályok a szolgáltatóra is vonatkoznak!
jogszabályilag csak azonos típusra lehet cserélni, más típusra nem!
az más kérdés, hogy felkínálnak más típust, amit az ügyfél elfogad, ők ezt a vonatkozó szabályoknak megfelelően lepapírozzák, ilyenkor még akár arra is van lehetőségük, hogy a drágábbat odaadják adott árban, hiszen a vevő számára kedvező irányban eltérhetnek a leírtaktól.
a vevő hajlandóságán van a hangsúly, semmilyen más típust nem köteles elfogadni!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz golyós #29957 üzenetére
látom, nem érted...
nem kell, hogy másikat adjon, mivel jogszabályilag csak azonos cserét köteles elfogadni a vevő/ügyfél, a többit meg részletesen leírtam korábban!
a szolgáltatónak érdeke, hogy továbbra is szerződéses ügyfél maradjon a vevő, tehát az a cél, hogy ott és akkor másik telefont vásároljon - pláne hűséges előfizetés esetén -, de ez jogszabályilag nem csere, tehát nem más típusra történik a csere, bármennyire is csak ennyit lát belőle az ügyfél - bár nem is feltétlenül csak ennyit lát, ha rendesen elolvassa majd a papírokat, amiket átadnak számára aláírásra![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz golyós #29960 üzenetére
a hűséget - ilyen szinten - nem befolyásol(hat)ja a dolog, és a részleteket sem bukod, nyugi, úgy lesz lepapírozva, hogy minden okés legyen, nem járhatsz rosszabbul, mivel csak a számodra kedvező irányba térhetnek el a szabályozástól!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
válasz golyós #30235 üzenetére
Ja mert manapság úgy számol az ember hogy van havi 120k fizetése abból minden havi kiadás után ennyi marad és belefér még egy telefon+előfizetés havi összege. Ha 7 ezerrel számol akkor már ha 15k jön akkor baj van, akkor jön a számlatologászás, melyik a sürgős befizetni.
Egy idő után telefonál a Telekom . Jó napot kívánok mikor akar fizetni, egy idő után letiltják a telefont, juszticia behajtó cég csörög és egyebek. Ez az ügyfélnek is szívás meg a Telekomnak is, manapság meg ha nem számol tervez az ember akkor gyorsan megvan ez.
Magyarország megrekedt egy romániai fizetés szinten az árak meg az egekben vannak, legtöbb embernek meg semmi tartaléka.[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
válasz golyós #30236 üzenetére
Örülök hogy mindenkinek ennyire egyértelmű a dolog, nekem nem volt az, ezért kérdeztem rá az előfizetésekben nálam jártasabb embereknél. Végülis meglett a válasz, még ha burkoltan le is lettem hülyézve közben Azért ezt hanyagolhatnánk a jövőben, vagy szorítkozzatok azokra akik vaktában kötnek szerződést és a második hónaptól már ténylegesen nem tudják fizetni amit vállaltak.
Lényeg hogy ennyiért nem veszünk iphone-t 2 év rabsággal.
-
St3ven
addikt
válasz golyós #44369 üzenetére
Mindegyiken kellett lennie adatkapcsolatnak, legfeljebb az lehet a különbség, hogy az eddigi készülékeiden alapból nem volt bekapcsolva, most viszont tiltva van, így nem tudja letölteni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
taip
senior tag
válasz golyós #65114 üzenetére
Ha tényleg megszűnne a díjcsomagod, arról nem az ügyintézőtől kellene értesülnöd, hanem hivatalos levélben a Telekomtól. Mondjuk a legutóbbi számlalevélből.
Amúgy ha nem használod, miért fizeted? Miért nem váltod át feltöltősbe?
Kezdem sejteni kikből élnek jól a szolgáltatók.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
HXY
addikt
válasz golyós #65117 üzenetére
Vidd át a számot a Vodafone-hoz!
Ha van Vodafone-os ismerős/rokon, akkor mind a ketten kaptok 3000-3000Ft, azaz összesen 6000Ft feltöltést.
Ehhez előbb regisztrálni kell itt (és figyelmesen átolvasni): [link]A későbbiekben a Vodafone-nál elég évente 2000Ft-ot feltölteni, hogy ne szűnjön meg a szám.
És szeptember végéig ingyen van az internet.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz golyós #65142 üzenetére
Oké, így már világos.
És sem mondanám fel a saját előfizut, a céges számok jönnek, mennek, bármikor eltűnhetnek...
De egy kisebb csomagra váltás célszerű lehet, még ha a párod előfizuja miatt nem is tudod Domonora váltani.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
FireKeeper
nagyúr
-
golyós
addikt
válasz golyós #72630 üzenetére
Gratulálok a cégnek!
A szerintük minden jó" működnie kell a mobilnetnek" az marhára nem működik itthon sem!!!2x kértem az ügyfszolgálatot, hogy küldjenek le sms-ben internetbeállítást hátha az megoldja, de nem erre nincs szükség!
Érdekes módon ahogy hazaért a lányom, megnéztem, minden beállítás rendben de net nincs.
Megpróbáltam egy wnw APN beállítást és érdekes ahogy leokéztam egyből megjelent a mobilnet ikon és láss csodát működik!!!Annyira unom már, hogy ennél a cégnél csak olyanok dolgoznak aki nem értenek semmihez!
Szarok az 1500 forintra , betudom tanulópénznek de ez, hogy nyomják a hülyeséget, meg okoskodnak, hogy minden rendben, működnie kell, és közben az ő lustasága miatt nem megy, ez dühít!Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
makoss
veterán
válasz golyós #73097 üzenetére
És a Samsung J700F jobb lesz?
Érdekes, hogy én is Xiaomi Redmi Note 3 Pro telót néztem ki, és ugyan úgy "kínais" kétségeim vannak a telóval kapcsolatban, hogy ugyan olyan jó volna mint a tesztekben?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
punky10
addikt
válasz golyós #73105 üzenetére
Ezek a hiányosságok a megjelenését követő héten le lettek írva...
Zárt bootloader,magyar nyelv hiánya,frissítés(miui-fícsör...)A kamera így működik a csájnfonok 99%-ában, az engedélyeztetés az új droid "hibája",a reco hiánya pedig a zárt bootloaderé...Ezek valóban ismertek voltak a megjelenését követő hetekben...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
dptrsk
Topikgazda
válasz golyós #91023 üzenetére
Fel lehet tölteni jelenleg is a Domino kártyát havidíjasról.
Költésgkontroll +250forint havonta.Dominohoz Maraton 4GB 4.000 forint NEM havonta, hanem ameddig a kártya érvényes, a netcsomag is, így
1. hónapban lenne kb. 4.000 forint költséged, legyen 5000 forint feltöltés
2. hónapban feltöltöd, 1500 forinttal, így lesz 2500 forint az egyenleg minusz, amit 9/19 forintért eltelefonált.
3. hónapban megint 1500 forint feltöltés.
4. hónapban megint...
5. hónapban megnézed mennyi maradt és kiegészíted kb. 5000 forintra, azaz ha maradt pl. 2000 forint, akkor 3000 feltöltést csinálsz., megrendeled a 4GB maratont, s kezdődik újra a 4 hónap.Illetve, ha csak 7-800 MB-ok fogynak, akkor ugye van +1 hónap, amikor nem kell netcsomag...
1GB havi forgalommal számolva: 2375 forint a költséged, s kb. ugyanazt kapod mint fent.
(4000-300)*0,8+250=3210ft lenne az álatalad írt csomag havonta, s ha egyik hónapban 500MB másikban 1500MB a forgalom, akkor, amiben túllépte kell kiegészítő net, Maratonnál pedig ~4 hónapra kell a havi átlag 1GB forgalmat elosztani.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz golyós #91027 üzenetére
Ha a gazdálkodás a cél nem értem, miért 1GB net, miért nem a 400MB...
Domino Net 500MB/1GB, havi 1000/1600 forintért is olcsóbb, mint az általad említett havidíjas konstrukció.Illetve szerintem, ha megmondod, hogy a Telekom appban/honlapon tudja követni, ossza be 4 hónapra, mert addig nincs, s egyszer elfogy 1 hónap alatt megtanulja, vagy ha a havi 3000 havidíjnál ugorja meg az 1GB-t 1 hét után, akkor kap bővítőt?
Esetleg megbeszéled vele, hogy van havi 3000 forint, amit feltöltesz neki, s Dominosként úgy gazdálkodik vele ahogy szeretne, ha kell 2 havonta vesz 4GB netet és 2.000 forintot eltelefonál.Akkor félretájékoztattak: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest