- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
Átváltottam 4gb ról az új 6gb ra, és azóta a telekom alkalmazásom nem működik, ráadásul ez a vicces dolog van az online részen, net 6gb de 2gb ból számol visszafelé, és az a röhej, hogy 3gb megmaradt adatjegyem volt mikor váltottam....
Jha és a párom telefonján ugyan ez a helyzet,.... ugyanezzel a csomagváltással...
-
-
elekreg
tag
válasz
sultansmith #92992 üzenetére
Szerintem kicsivel éjfél után, tavaly legalábbis 1 óra után már nyomtam a megrendelés gombra.
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #92875 üzenetére
Ehhez hozzáteszem, hogy korábban nyugodtan lehetett készülékcserét webshopban kérni meglevő előfizetés megtartásával egyedi díjcsomaggal mi9ndenfajta egyéb engedély nélkül.
-
sultansmith
senior tag
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy a BF pontosan mikor indul? 0:00-tól, vagy valamikor hajnalban aktiválják?
-
Timmcsy
csendes tag
Volt pár napja hasonló kérdés, de nem érkezett egyértelmű válasz, úgyh én is megkísérelem. Hogy lehet személyes átvételt kérni Telekom shopban? Korábban vettem már át a Westendben Huawei bandet, de nem emlékszem, csináltam-e bármi különlegeset, tény, hogy az elérte a 10 000 Ftot. Most 10000 alatt rendelnék, kuponnal, de csak kiszállítást, vagy PickPackPontot enged 950 Ftért, hiába írja a termékoldalon, hogy átvehető 300+ Telekom shopban. Nem értem... Nincs előfizetésem hozzáadva a fiókhoz. Köszönöm!
-
South Velen
addikt
válasz
szalai112 #90270 üzenetére
Ez a 2000 Ft mobilnet kedvezmény a szerződésben látszik?
Én most léptem Magenta 1-be, és sehol nem írnak a szerződésben 2000 Ft-os kedvezményről (pedig azért is léptem be, hogy legyen).
Igazából azt se látom sehol, hogy Magenta 1-es vagyok. De a készülékkedvezményt levonták amikor vettem a telefont, csak ez utal arra hogy akkor én most magentás vagyok
a hűség alatt ez 48 rugó, tehát nagyon nem mindegy...remélem levonják majd a számlából havonta
-
gyuromoj
veterán
Részemről eldőlt, hogy március végén lejáró 2008 óta élő előfizetésemet, viszem Telenor HD-be.
Nagyon nem hiszem hogy addig változna annyi a Telekom hogy megérje maradnom, sajnos. -
norberto_th
aktív tag
Munka után bementem a telekom ügyfélszolgálatára, de ott fogalmuk sem volt arról hogy mi is ez a korlátlanság, csak hogy van és jó és kész ennyi.
Azt mondták keressem fel a weboldalukon a chat menüpontot, tegyem fel a kerdésem ott, a chates felület átirányított egy kapcsolati felületre, ahol írjam meg panaszom, képekkel alatámasztva. Meg is írtam szépen, kitöltöttem az adatokat, elküldésre rányom ééés HIBA, AZ ÜZENETKÜLDÉS TECHNIKAI HIBA MIATT nem lehetséges
Ügyfélszolgálat újra felhív, adott egy e-mailt, arra elküldtem a panaszom. Szerintem ezt el kell fogadni hogy ilyen, illetve annyit hozzátett még, hogy ha olyan linkre megyk rá ami egy másik oldalra irányít át az a gáz inkább, de ilyen nem volt, instán belül ráadásul soha nem is nsomok olyan linkre ami átirányít.
Szóval nesze semmi fogd meg jól, nem tudom lehet az én iPhone-ommal van valami probléma, de ez nem működőképes opció.
Az viszont külön vicc hogy senki nem tud erről az egészről semmit, de agyon van plakátolva minden a korlátlan közösségi opciós promóval rogyásig. Azt mondta hogy ennyire azért nem kell óvatoskodni hogy bezarni az appokat meg ilyenek, ha megnyitom az instát és képet nézek, akkor annak nem kellene az adatforgalmi keretbe beleszámolódnia, facebooknál ugyanez.Valaki írhatna visszajelzést hogy nála ez működik e, vagy mi a franc van most akkor.
Köszi. -
-Ben-
veterán
Érdekes. Azzal az előfizetésemmel engedi a részletfizetést, amelyen kb. 4 hónapja lejárt a hűség. Bármelyik telefont elhozhatnám...
-
válasz
vizslakutya #92983 üzenetére
Na örülök.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
szabogabor10 #92918 üzenetére
Ma délután megjött a telefonom,happy.
-
pana0017
senior tag
Lehetséges valahogyan plusz sim kártyát igényelni a mobil előfizetésekhez, amelyet tablethez fel lehet használni mobilinternetezésre?
-
mony12
újonc
válasz
enginev3.0 #92976 üzenetére
Ezt en is tudom, de ezen belul hol? Sokmindent probaltam mar es csak az egyenlegem kuldik le.
-
mony12
újonc
Hello! Domino feltoltos vagyok es engem az erdekelne, hogy hol tudom megnezni az adathasznalatom es a perceim? Nagyon sokat bongesztem mar es nem talalom, csak az egyenleget tudom megnezni.
-
Cseri0058
őstag
Miért nem tudok nagyobb netre váltani? Mindig azt írja hogy sikertelen...
-
elekreg
tag
válasz
laabom #92969 üzenetére
Szia!
Lehet 2 év hűséggel, akár részletre is. (Tegnap este rendeltem egy telefont, 2 év hűség hosszabbítással.)
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy nem megfelelő az előfizetésed és a rendszer nem kínálja fel, olyankor talán csak boltban lehet részletet intézni.
Van arany, netán platina az az előfizetésed, amivel nézted? Vagy teljesen új előfizetéssel próbáltad?norberto_th: Valami 4 vagy 6 óra rémlik régebbről.
-
laabom
tag
válasz
enginev3.0 #92968 üzenetére
Látom nem értetted a kérdést.
2 év hűséggel szeretnék készüléket vásárolni de részletfizetési lehetőséggel ami eddig évek óta lehetett de most nem lehet csak egy összegben.
-
laabom
tag
Sziasztok. Bocsi előre is de nem olvasom a topicot. Kérdésem az lenne, hogy milyen változás történt a telekom honlapján nem lehet már 2 év előfizetéssel részletre vásárolni? Mintha pár éve lett volna már ilyen egy darabig ha jól emlékszem.
Köszi a segítséget előre is
-
norberto_th
aktív tag
Hány óranként frissül myteekomon belül az adatforgalom? Azt tudom hogy a hívások par óránként, az adatforgalom sűrűbben. Amikor belépek akkor ezt írja: Felhasználható adat 1,20 GB maradt a(z) 2 GB-ból 2017.11.16. 12 óra 32 perckor, vagyis a pár megás elmozdulásokat is jelzi belépeskor? Reggel így volt legalábbis, 8-kor 1.2GB volt fennmaradó adatkeret, azóta insta, facebook, egyelőre nem számolta de lehet csak több idő kell neki, vagy ránéztek a reklamációmra...
-
gyuromoj
veterán
Ha részletre akarnék venni egy BT hangszórót és van hozzá 10k-s kuponom akkor az megoldható?
-
norberto_th
aktív tag
Jaaa értem, akkor okés beállítottam hogy csak wifin menjen a háttérbeli frissítés. Még valami?
-
válasz
norberto_th #92962 üzenetére
Push-t kapsz de nem tölti le pl. facebookon az idővonalat. Magyarul ha be van kapcsolva az alkalmazásfrissítés a háttérben akkor a facebook app megnyitásakor már naprakész, viszont ha nincs akkor megnyitás után frissíti le/töltődik le az aktuális/friss idővonal.
-
norberto_th
aktív tag
De ha ezt most beállítom wifire, akkor az eszközeim között nem szinkronizálódik semmi?! Vagy teszem azt ha jön egy alkalmazás általi értesítés azt se kapom meg?!
Erről már volt szó korábban, ott a facebook van az insta (insta 700mb, face 20mb, meg pár mb 2-3 app) összességében az insta miatt teszteltem, kíváncsi voltam. Esdig bukó a dolog.
-
Soulfly842
addikt
válasz
norberto_th #92959 üzenetére
iOS alatt is van adathasználat menüpont, ahol megnézheted, h .más alkalmazás vitte-e az adatot... Ott se látsz semmi érdekest?
-
elekreg
tag
válasz
norberto_th #92959 üzenetére
-
norberto_th
aktív tag
Csak wifin engedélyezett az app frissítés. Nemtudom igazából, csak elindítom az instát és böngészek, nemhiszem hogy ez olyan bonyolult lenne, a legtöbb ember csak elindítja az appot és használja, egy biztos ha bebizonyosodik hogy nem úgy működik ahogyan kellene írni fogok az NMHH-nak és az NFH-nak és jövőre telenorhoz megyünk át, mert ez nem az első dolog amivel átcsesznek. De ahogy olvasom egyébként facen a telekom oldalán másnak is ilyen. A telenornál ez remekül megy.
-
elekreg
tag
válasz
norberto_th #92957 üzenetére
A facebook esetén biztos, hogy jól kezeli, mert azt megnéztem most a feleségem csomagjában is (böngészőből használja ő is), a többi alkalmazást passzolom.
Harcolj akkor a Telekommal, majd csak lesz valami, már ha valóban jól csinálsz mindent és lehet is bizonyítani az igazadat.
Ja, még annyit tudok javasolni, hogy kapcsold ki az alkalmazások háttérben történő frissítését, mert az is problémát okozhat. -
norberto_th
aktív tag
Ismét hozzáteszem, nem nézegettem videókat de hogy hitelesebb legyek a facebook is levonta az adatkeretemből a böngészett mennyiséget, videók lejátszása kikapcsolva. Itt még mindig nem arról van szó hogy instán a videók szívták volna le, hanem a képi anyagok, amiről a Telekom tehet és nem a face vagy a többi korlátlan közösségi opció. De olvastam hogy a többi app kapcsán is levonta az adatforgalmat pl messenger, és nem, nem volt hang/videóhívás indítva. A parasztvakítást erre értettem hoy mindegyiket belszánolja a havi keretbe!
Nos?! -
elekreg
tag
válasz
norberto_th #92955 üzenetére
A parasztvakítástól távol áll, a Telekom arról nem tehet, hogy az instagram nem engedi kikapcsolni az automatikus lejátszást és minden beágyazottba belekezd a nézelődés közben, még ha arra nem is vagy kíváncsi, na ez a vakítása a parasztnak.
A facebook legalább engedi kikapcsolni és ha megteszed, akkor azzal nincs is gond. -
norberto_th
aktív tag
Legfőképp képeket nézegettem videókat nem, nyílván elkerülhetetlen hogy ne botoljon az ember videóba a hírfolyamon, viszont azt átgörgetem, de tegnap ismét leteszteltem és megnéztem pár képet majd az adatforgalmat és ismét beleszámolta. Akkor etf?
Igen egyértelműen látható hogy az instagram IS meg a face egy kicsit a többi app meg a kis maradéknyit de az insta az 650-et, mégha számolt is bele videót az akkor is max 50mb...de nem értem hogyan korláltan, ez így parasztvakítás. -
elekreg
tag
válasz
norberto_th #92951 üzenetére
Az instagram ilyen szempontból problémás, ha tényleg nem kapcsolható ki a videók automatikus lejátszása és nem belsős anyagról van szó, de erről nem a Telekom tehet.
A facebook setén nincs gond, ott kikapcsolható, az instát is így kellene megcsinálni a fejlesztőinek.
Ahol a rendszer részletezi, hogy melyik alkalmazás mennyi mobilinternetet forgalmazott, ott egyértelműen látod, hogy az instagram ette meg?
Facebook gyakorlati tapasztalatom van is amúgy, amikor még nem korlátlan mobilinternetem volt és aktív volt a korlátlan közösségi promóció, akkor böngészőből használtam és valóban nem ette az adatkeretet, ha csak belsősre használtam. -
norberto_th
aktív tag
Engem ez a korlátlan közösségi opció bosszant, mert facen a telekomnál nagyon megy az anyázás emiatt is. Vissza biztosan nem kapom azt amit mégis elszámolt a rendszer de hogy miért nem veszi korlátlannak ez nem tiszta nekem. A legmeglepőbb hogy senki sem tudja rá a választ a telekomnál, míg a Telenornál ez remekül működik.
-
elekreg
tag
válasz
#04441088 #92947 üzenetére
Nyugi, megkaptad mind a 16 GB-ot a fordulóig, csak ahogy előttem is írják, a rendszer abból valamiért még csak a belföldi keretet mutatja, az EU-ban felhasználhatót nem.
Tapasztalatból mondom, tegnap este váltottam az egyik előfizetésemen 6 GB-ra és csak 2 GB-ot mutat, ami a belföldi keret.
Még szerencse, hogy a korlátlanosnál nem csak a 7 GB-ot látom, de a korlátlan nem is változott legutóbb, csak a többi opció kerete és ára módosult és azt ilyen érdekesen kezeli, illetve bontja szét egyelőre a rendszer, der majd csak kikupálják azt is.
Ami érdekesség az itt korábban olvasott problémával ellentétben, nekem nem halt be a váltás miatt a Telekom alkalmazás. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
#04441088 #92947 üzenetére
Technikailag 2 részre van szedve a csomagod: 8 GB csak belföldi és 7GB EU+belföldi kereted van a 15GB csomaghoz.
Szerintem még nem tökéletes a rendszer és a 8GB belföldi keretet látod, amit belföldön elsőként fogyaszt a rendszer, mivel az csak itt használható fel. Ha esetleg kimész EU-ba, ott nem fog csökkenni ez a 8GB keret, mert a másik (még nem látható) 7GB keretet tudod kint használni.
-
törölt tag
Hát ez így marha jó lesz...
-
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #92943 üzenetére
De csak 8 GB van a 15 ből, az nem a teljes. Vagy hogy van?
-
-
-
Telekom fiókot készítenék, meg is jött az ímél, de az ellenőrző link hibára fut:
{"code":"INVALID_URL","msg":"Input URL does not match any configured resource patterns"}
Nem túl bíztató kezdet. Mit tudok csinálni?
-
elekreg
tag
válasz
gyuromoj #92938 üzenetére
Új ügyfeleket akar szerezni a Telenor és ad 3 hónapra korlátlan beszélgetést és netet 5990 Ft-ért, az a baj, hogy csak egyszer vehető igénybe és utána másra kell váltani.
Magához tért a Telekom, szuper már a webshop, 21 óra körül rányomtam a telefon rendelésre és nem kért már előleget!
-
gyuromoj
veterán
válasz
enginev3.0 #92928 üzenetére
Miről van szó?
-
norberto_th
aktív tag
Ja nem nekem ilyen nincs, sose használtam vpn-t, én csak megvettem a telót és használom kb ennyi
Gondolom a telefon sem használ ilyet magától.
-
jeni
félisten
-
Indian74
senior tag
válasz
norberto_th #92934 üzenetére
Kis segítség.
[link] -
South Velen
addikt
válasz
norberto_th #92919 üzenetére
Nekem meg a 15GB-s csomaghoz 8GB-t mutat. Én már meg se lepődök. Remélem az is csak bug, amit te leírsz, mert ez így tényleg undorító lenne..
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
norberto_th #92921 üzenetére
Telefon szerint mennyi ment el a megrendelés óta?
VPN nincs ugye? -
enginev3.0
félisten
válasz
szabogabor10 #92930 üzenetére
Igen, és igen
-
válasz
Mondjuk csak 3 hónapra szól, de tény, hogy nagyon jó ajánlat.
-
Def26
félisten
válasz
Na, mi az?
Még nincs hűségem telekomtól.
-
enginev3.0
félisten
Mai Telenor ajánlatra a telekom mit lép? Kitalál valamit gyorsan dupla áron? Nagyon szimpatikus a Telenor
Megvárta az új telekom mobil csomagokat és odavert megint rendesen -
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #92926 üzenetére
És hogy ügyfélszinten van-e... másik folyó+otthoni csomagon
-
Tudnátok újra csekkolni, hogy most kér-e mobil előleget az online rendszer? Azt is írjátok le légyszi, hogy van-e már meglévő törlesztőtök azonos folyószámlán és hogy kiemelt számon próbáljátok-e (arany/platina).
-
norberto_th
aktív tag
Friss: A telót újraindítottam, minden netet használó icloud szinkronizáció ( amit ugye képtelenség állandóan kapcsolgatni) egy app se volt nyitva, ahogy eddig is, mégis vonja az adatforgalmat, innenstől kezdve, ennél jobban nem tudom használni az appot hogy ne vonja.
Ha megnézik központilag láthatják majd hogy az insta generálta a forgalmat és nem vidóe file-ok. Egyelőre mindenkit óvaintenék a közösségi oldalak korlátlanságától, mert az adatkeretből von mindent. -
norberto_th
aktív tag
Felvettem a Telekommal a kapcsolatot, de fingja se volt arról hogy ez a korlátlanság hogyan is működik pontosan, mi szerint méri a rendszerük, szervercímszerint, vagy mi szerint. Kb 3x elmondtam neki hogy nem a videókat nézegettem hanem sok képet, direkt teszt jelleggel. Ha azt mondják hogy mindent ki kell lőni, (nem csak appok, hanem icloud szinkron, jegyzetekkel meg mindennel eggyüt magyarul nullára butítani a telefont) akkor biztosan lemondom az összes előfizetést jövőre. A földig ne kelljen már lebutítani a telefont, mert az vicc kategória. Nekem akarta megmagyarázni hogy a stories-t se nézzem, mert videók (egyébként meg képek IS) azért hülyének ne nézzenek már. A hírfolyamon egy videóba botlás elkerülhetetlen, át is görgettem gyorsan, még ha tölt is be belőle, nem ugyanannyit mint amennyit a teljes 5 nap alatt forgalmaztam a képekkel eggyütt.
Az még nagyobb vicc lesz ha (ugye a videók nem tartoznak bele a korlátlanságba) a videóknál átvált a rendszer és akkor méri már a képeket is. Így nincs értelme az egésznek, azért kíváncsi lennék a működésére ennek. Szóval egyelőre erősen nem ajánlottak az új netcsomagok. Én direkt teszteltem először és nem rogyásig insta, vagy facebook, még jó hogy kifejezetten emiatt váltottam csomagot, meg persze a 2GB miatt. Amíg a 2GB-ból van addig tart a korlátlanság, ezzel is tisztában vagyok. Azért elég hamar lerázott a semmivel! A telefon méri az adatforgalmat, és pontosan ugyanannyit vont le a 2GB-ból, kb 19-nél kellene jánom, ehelyett 1.3.
Félreértés ne essék, nem ez a világ legnagyobb problémája, de én kifejezettem nem szeretem ha hülyének neznek, illetve elég sokan ezért is váltanak az új csomagokra. -
StLui
veterán
6 telefonszámból, 3 dominó, 3 Move díjcsomag, csak egy move-nál nem látom az appban a telefonomon, hogy mennyi a mobilnet kerete, és mennyi van még belőle, mi lehet az oka? Simán bug, vagy valami más is lehet?
-
jani4454
tag
válasz
Nekem továbbra sem működik...
-
norberto_th
aktív tag
Elolvastam. Ezzel előrébb nem vagyok.
Videókat nem néztem, appok bezárva. Viszont a háttérben a jegyzetek, icloud szinkronizáció megy, most kapcsoljak ki mindent? Ezt a Telekom sem gondolta komolyan. Ebből szerintem oltári nagy balhé lesz, amit én fogok elindítani fogyasztó megtévesztése címszóval a munkahelyemen és az illetékes NMHH-nál, mert azthiszem ez így nem fair
-
fornettisuti
veterán
válasz
Olvasd el a feltételeket.
-
norberto_th
aktív tag
Na, beléptem a mytelekomba és örömmel ltom, hogy működik az adategyenleg mérés. Viszont azt már szomorúan látom, hogy eddig 600MB-ot használtam fel instagramra és ezt szepen le is vonta a 2GB-os adatkeretemből. Ilyenkor mivan? Akkor mégsem korlátlan az instagram? Fogyasztó megtévesztése?! Szerintem lesz még ebből baj.
-
válasz
vizslakutya #92916 üzenetére
Én is tartottam velük a kapcsolatot, de nekem akkor azt mondták, hogy újra kell rendelnem, ha elveszett.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
szabogabor10 #92914 üzenetére
Ma beszéltem ügyfélszolgálattal ő is nyomozta, innen tudom, hogy tegnap hajnalban futárhoz került, elméletileg ha holnap reggel sem lesz meg, megint hivnom kell őket,a telszámomhoz csatolta a problémát.
-
válasz
vizslakutya #92913 üzenetére
Nem, újra kellett rendelnem, mivel törlődött a rendelés. Csak azt a készüléket vehetem át, amit először feladtak, ha az valahol elveszik, "nem vette át" jeligével törlik a rendelést, nem adnak fel másik készüléket.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
szabogabor10 #92907 üzenetére
Gondolom ez csak annyiban érint,hogy ha elvész küldenek egy másikat. Inkább attól tartok,hogy elfogy a telefon.
-
-
törölt tag
Hali!
Sikerült váltanom Mobil L + 10 GB netről Mobil L + 15 GB net + korlátlan app.-okra.
Kaptam egy sms-t hogy a sim kártyámra alkalmazásokat telepítenek, aztán kicsivel később, hogy a telepítés sikertelen. Attól még a playből letöltött FB, Messenger..etc. appokon már működik a korlátlan opció, ugye? -
Def26
félisten
Telekom korlátlan net + 80 perc telefon előfizetést használhatok tabletben? Fog működni az internet része pl. tabletben?
-
válasz
vizslakutya #92887 üzenetére
Nem akarlak megijeszteni, de nekem a Sprinter már tüntetett el egy iPad-et kb. 3 éve...
Akkor megfogadtam, hogy soha nem fogok semmit Pick-pack pontra hozatni többet. -
norberto_th
aktív tag
Hihetetlen hogy azt a retek appot még mindig nem csinálták meg, lassan egy hete lesz.
-
benczeb
aktív tag
Bárkinek van információja, hogy akár az XZ1 vagy az U11+ készülékeket a Telekom tervezi felvenni a kínálatába?
-
elekreg
tag
válasz
Ateszpapa #92900 üzenetére
Pont ezen (is) mérgelődtem itt nem olyan régen, hogy a Telekom hozzáadta a készülék hivatalos árához a kamera árát (kifelé nem úgy számlázza persze, de neki így is jobb) és úgy határozta meg a listaárat.
Az a baj, hogy ha külön nincs is ár feltüntetve a kamerának, attól még kérheti vissza, ha nagyon akarja, mert a csomag része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged