Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
senior tag
válasz csabi94 #70718 üzenetére
Nekem is van ilyen csomagom. Külön telóra is, és a mobilstickre is amit wifin osztok. Onnan tudják, hogy a csodás informatikai hálózat szépségeibe belebújva szűrik az ip-ket, dns átjárókat, proxykat, stb...
Most nem linkelem be, de Minden ami email kliens, pop3, imap, ha képeket dokumentumokat csatolsz, és emailből töltesz le, nem számít bele a normál adatforgalmadba. ( A drive-ot nem tudom)
továbbá, ha böngészel az sem (fb, viber nem tudom), viszont ha már az oldalról letöltessz egy képet az már a normál keretedre megy mert ftp letöltés. Én szeretem, mert régebben hamar lement az 1gb, bővítővel meg marad 700 mb, mellette 2-4gb adatforgalmat szoktam generálni böngészéssel mobilneten. -
Bornie127
senior tag
Én egy ilyen hiba miatt egyszer közel 400 gb-t töltöttem le pár nap alatt 3g-n :-)
-
Bornie127
senior tag
Nem büszkélkedtem, viszont nem látom, hogy a 20gb-s letöltés posztra is válaszoltál volna, ellenben az enyémre reagáltál. Sehol sem említettem torrentet, ettől függetlenül lehet, hogy igaz, lehet hogy nem.
A cellaterheltségről annyit, hogy az én környékemen alig laknak. Van sok-sok erdő, egy temető, pár bunkerlakó, és közel 200 ház, a nagyrésze idős, azt sem tudják mi az a net.
Szóval, pont amikor ideköltöztünk, akkor volt ez a technikai error és kapóra jött. Azt viszont nem tudod, hogy a környéken nincs semmilyen vezetékes szolgáltatás, jelenleg is 20gb+éjszakai net+korlátlan böngészős csomag megy a sticken, nekem van 1gb+korlátlan böngészés, a páromnak is korlátlan böngészés van.
Másnak meg 5000-ért gigabit otthon.
Ennyit a csodálatos etikáról, meg arról, amikor beragadt a parkolásom és három órát parkoltam ott, ahol már nem is. Egy részét visszafizették, de hozzátették, h nem teljesen az ö hibájuk.
Hol is van az nagyratartott etikusság!? Bár ez egy másik téma. -
Bornie127
senior tag
Szaisztok!
Flottás csomagban vagyok és van Netplus L 1Gb még 2190-ért. Változtatott a cég a csomagon, már van benne 200Mb net is. Rám már a csomagbővítéses árak vonatkoznak, ha lemondom a netet és csomagbővítésben igénylem újra a szolgáltatást?
-
Bornie127
senior tag
válasz 313313 #74984 üzenetére
Akkor erősíteném az ellentábort, gari lejárta előtt 2 hónappal meghalt a HTC M7-em kaptam helyette LG G4-et, KETTŐ év garival.
Más. Milyen feltöltőkártyás csomagban tudnék a legolcsóbban kb 3 GB netet kihozni? Feltöltősre is lehet tematikus opciót rakni?
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Tatabánya, Szeged, Herceghalom, Zalaegerszeg halott. Net van.
-
Bornie127
senior tag
Nem tudjátok, az idén is várható BF keretein belül féláras készülék?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Adott egy net & roll M arany társtárskártyás csomag, pár napon belül lejár a hűségidő.
Lejárat után, ha fel szeretném mondani, a sticket vissza kell adnom, vagy az már marad nálam?
Felmondáskor, a helyszínen ki kell fizetni a részarányos díjat, vagy ugyanúgy hozzáteszik a főkártyás számlához?Köszi.
-
Bornie127
senior tag
válasz MaxxDamage #77238 üzenetére
Ez igen jó. Nekünk is flottás van, de nem ennyire kedvező. Havi 2500 bruttó, 2000 lebeszélhető, flottán belül ingyen hívás, 30 db sms, 2 ft kapcsolási díj hívásonként, 200 Mb net, másodperc alapú, hálón belül nettó 10ft, hálón kívül, nettó 18 ft.
-
Bornie127
senior tag
válasz MaxxDamage #77251 üzenetére
A tiéd azért bőven jobb, nekem a 2500-ból 500ft a telemátrix, ami neked ingyé' van, készüléket sem vehetek kedvezményesen. Már 14 hónap részletre engedi, olyan áron, mintha a legolcsóbb előfizetésre venném. Tény, hogy így is sokkal jobb mint bármelyik piaci ajánlat, kivéve a korlátlant, aki ki is használja azt. Nekem sokszor az alapdíjból is adnak vissza, mert a család természetesen flottás és szinte csak velük beszélek.
-
Bornie127
senior tag
válasz Soulfly842 #77834 üzenetére
Úgy gondolom, a fórumtársak nevében is kijelenthetem, hogy köszönjük szépen eddigi aktív munkádat, amelyet a szabadidőd terhére is végeztél. Köszönjük!
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Van egy ATK net and roll m csomagom, hűség lejárt. Olyat tudok csinálni, hogy online rendelek laptopot egy másik ATK N&R M csomaggal Telekom üzletbe és amikor átvettem, a lejárt hűségű előfizetést lemondom?
Lemondásnál azonnal megszüntetik az előfizetést, vagy onnantól még 8 nap?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Az online megrendelt telefont személyes átvételre kértem Telekom üzletbe. Amennyiben átveszem vagy nem, így is él a 14 napos elállás?
Köszönöm.
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Rendeltek nekem online laptopot mobilnettel Telekom üzletbe, aranytárskártyás csomaggal. A mai nap a főkártya tulajdonos átvette és átadta nekem, de szomorúan láttam, hogy a laptop doboza security feliratú címkével van leragasztva. Kettő darab is van rajta. Jól gondolom, hogy ez már üzletben egyszer valamikor felbontott, illetve visszaküldött termék lehet? Általában a dobozokon a gyártó saját nevével ellátott átlátszó matricát szokott ragasztani lezárásként.
Még nem lett kinyitva, az átlátszó csomagban is benne van, csinálok openbox videót.
Ebben az esetben tudom cseréltetni, hogy használtat kaptam? Illetve ha minőségi kifogásom lenne (pl karcos, ujjlenyomatos), szintén tudom cseréltetni valamilyen formában?Elállni nem szeretnénk, mert jó áron vettük az előfizetés mellé BF keretein belül, illetve ez most ajándékba lenne.
Köszönöm!
-
Bornie127
senior tag
válasz lupus_l #78164 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ez olyan mint amikor személyesen veszi az ember és lecsekkolják az azonosítókat, csak itt lecsekkolták, leragasztották, feladták?
Amikor utoljára leragasztott security-s címkével találkoztam az egy hibás HTC M7 volt. Persze sikerült elhoznom.
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
válasz anadroid #78167 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam. Csináltam videót, átnéztem, hirtelen nem találtam hibát. Este jobban átlesem.
Ujjlenyomatot nem találtam rajta, csak pici porcicát, gondosan be volt dobozolva, nem mondtam volna meg h már ki lehetett nyitva ha nem lenne rajta lezáró.
Windows szűz volt, nálam kezdte el feltelepíteni magát.
Amit hirtelen észrevettem, hogy a vezérlőpultban a windows visszaállításnál win 7-et ír. Így most vagy csak ki lett nyitva, vagy használt. Beregelem aztán kiderül.
Öröm az ürömben viszont, hogy jobb gépet kaptam :-) Az adatlap el van rontva a T-kom oldalon, 1gb vidi helyett 2gb, 4 gb ram helyett 8gb, win 8.1 helyett win 10. Így nagyon bestbuy volt részemre a mobilnet hosszabbítása mellé. Plusz most még az adatnégyszerező promóció. -
Bornie127
senior tag
A Mate 9-nél a várható kiszállítási időpont a beérkezést jelenti és utána adják még fel, vagy az már előreláthatólag az átvételi pontra történő megérkezés napját takarja?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Párom vett nekem T-től telefont. Abba nano sim kell, viszont nekem most micro simem van, én is telekomos előfizető vagyok.
Tudok ingyen cseréltetni simet, attól függetlenül, hogy nem én vettem a készüléket?
Illetve, ha nem jönne be a telefon és elállunk a vásárlástól, vissza tudom cseréltetni, vagy akkor már használjam átalakítóval a simet?Most olvastam, hogy a készülékkel együtt küldenek micro simet is. Ezt tudom aktiválni a saját számomra, vagy csak arra a számra amelyhez az előfizetés (rendelés) tartozik?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Bornie127
senior tag
válasz #16695808 #78679 üzenetére
Nekem két előfizetésen is van ilyen opció. Az egyiket a telómon használom, a másik Net&Roll csaomagon van aktiválva és wifin osztom. Mind a kettőn hibátlanul működik, a honlapon beágyazott videók full sávszéllel jönnek. Igaz nálam csak 3G elérhető, de azt ki is használja.
-
Bornie127
senior tag
válasz szabogabor10 #78854 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az éjszakai korlátlan opciót is meg fogják szüntetni, a szolgáltató meg nem fog pár terás adatcsomagot hozzámdobni +5500 ft-ért.
-
Bornie127
senior tag
válasz Soulfly842 #78993 üzenetére
Üdv újra köztünk!
-
Bornie127
senior tag
Amennyiben lemondtam egy rendelést még december 4.-én, mennyi ideje van a Telekomnak törölni az előfizetés hosszabbításomat, 30 nap? Azt meg lehet tudni, mikor érkezett vissza hozzájuk a lemondott készülék?
-
Bornie127
senior tag
-
Bornie127
senior tag
Online Domino sim rendelésnél nem lehet telefonszámot választani mint új előfizetésnél? Üzletben felajánlanak többet?
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Tartalék telómba szeretnék simet. Net kellene Waze-hez, illetve google mapshez.
Miyen opciókkal jövök ki a legolcsóbban? Napi 140 km navigáció lenne, átlag 22 munkanappal.
Domino surf-ot néztem a navigációs tematikus opcióval, igaz abban nincs benne a g.maps. -
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #80298 üzenetére
Nem létszükség a g. maps. Ilyen opcióm van a telómon, pluszban nem igényelék mert a kártya havidíj+korlátlan opció díja egy alap előfizetés árával vetekszik, vagy akkor már a telómra vennék 3gb adatot. Tudnám osztani hotspotként is, de macera lenne mindig, plusz még merülne is a telefon.
A tartalék kártya kifejezetten navigációs célokat látna el. -
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Létezik még olyan, ha jól emlékszem, amikor kötöttem a net&roll L csamagomat, hogy felkínált egy plusz sim kártyát, amivel osztottan használhattam volna a csomag adatforgalmát. A csomagom még megvan. Lehet hozzá utólag még kérni? Létezik még ez az opció?
-
Bornie127
senior tag
válasz enginev3.0 #80343 üzenetére
Köszönöm!
Most olvastam, hogy a tematikus opciók megoszthatóak, azaz ha jól értem, ami a fő kártyán be van állítva az a duonet kártyán is aktív?
-
Bornie127
senior tag
válasz _Moriarty_ #83344 üzenetére
30 napon belül kell írásban válaszolniuk. Szerződésben szereplő lakcímte küldik.
-
Bornie127
senior tag
Telekom appból csak telekom feltöltőkártyást tudok feltölteni, vagy más szolgáltatósat is? Amennyiben nem, van rá mód hogy a számlám terhére töltsek fel telenoros simet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest