- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy aprócska kérdés:
Domino fix csomagban vagyok és most délelőtt mindenféle megújuló csomag megléte
nélkülsikerült 4GB maraton bővítőt vásárolnom.Ez hogy lehet?
Úgy tudtam, hogy a maraton aktiválás feltétele olyan hang lapu csomag amiben van mobilnet is vagy megújuló mobilnet,de egyik sem volt!
-
TomPack
őstag
válasz
enginev3.0 #90185 üzenetére
Frissen hordozott a szám? Mert akkor várni kell pár napot, hogy működjön.
-
HXY
addikt
Domino egyenlegfeltöltésekor kapott bónusz hálózaton belüli ingyen beszélgetés érvényes Telekom vezetékes irányba is?
-
válasz
enginev3.0 #90188 üzenetére
-
válasz
enginev3.0 #90188 üzenetére
Neten kapod és neten fizeted, határidőre.
-
válasz
enginev3.0 #90186 üzenetére
A csomag listaára 6500 forint, amiből 1000 forint az e-pack kedvezmény, így jön ki az 5500.
-
enginev3.0
félisten
Munkatársam mobil M-rol akar mobil L-re váltani és 4gb netről 1gbra
De ez esetben nem 5500ftnak írja az alkalmazás a Mobil L díjcsomagot, hanem egy ezressel drágábban
Miért?
-
enginev3.0
félisten
Anyum 70es telekomos számával 3napja nem lehet belépni Telekom alkalmazásba, nekem 30as van és simán belép
-
thomas77
senior tag
válasz
szabogabor10 #90173 üzenetére
Mi a helyzet a hordozott számokkal? 20-as, 31-es (ez volt a teszkós???), 70-es telekomos számokra bekapcsolható-e?
-
fornettisuti
veterán
válasz
szabogabor10 #90180 üzenetére
Imei alapján szvsz. igen.
-
-
törölt tag
Hali!
Mennyi a a Telekomnal a mobil előleg maximális összege?
Új előfizetéssel szeretnék telefont venni részletre. Dominos vagyok jelenleg, arany szintű, de gondolom az semmit nem ér. -
[P]laci
senior tag
szia!
Itt átállítod és akkor onnantól abból vonja, ha pedig túlléped a különbözetet nyilván a számláddal fizeted.(#90176) Asbee: igazán nincs mit!
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Ha a kapcsolat pontjaim autópálya matricára szeretném költeni, van annak valami külön menete? Vagy simán telekom hu alkalmazásból mehet. Ők alapból abból vonják le?
-
válasz
Miska0330 #90172 üzenetére
"Mondták, hogy sajnos szolgáltatófüggetlen készüléken nem tudom majd használni a VoLTE-t."
Ez a Samsung Galaxy S7 esetében tuti nem igaz, XEH ROM-mal is megy. Illetve iPhone-ok esetében is működik minden független készüléken. Ismét ferdítenek, mint általában szoktak.
thomas77: dominósoknak még nem elérhető a VoLTE.
-
Miska0330
tag
válasz
thomas77 #90171 üzenetére
Szia!
Igen a HVG is írt róla cikket. Telefonon is lehet őket kérni hogy kapcsolják be.
http://hvg.hu/tudomany/20170905_telekom_iphone_4g_hang_bekapcsolas_mobilnet_hivas_kozben
iPhone SE telefonom van. Még a Notebook.hu -n vettem.
Felhívtam őket, hogy kapcsolják be. Segítőkészek voltak. Kérdezték, hogy milyen telefon illetve hol vettem. Mondták, hogy sajnos szolgáltatófüggetlen készüléken nem tudom majd használni a VoLTE-t.
-
thomas77
senior tag
A Telekom frissítette a VoLTE képes készülékek listáját az oldalukon, de most nem találom, hogy a dominósnak még mindig nem jár a szolgáltatás... igaz, mobilról netezek...
-
HXY
addikt
válasz
dragon1993 #90165 üzenetére
Elvileg igazad van, de kíváncsi lennék, hogy gyakorlatban megy-e.
Illetve hogy az 500Ft-os Domino Maraton 200MB-tal megy-e. -
-
Def26
félisten
Telekomnál eltűnt a 30gb -os mobil internet csomag (otthoni internet lenne). Ez a korlátlan van helyette, de itt meg nem engedi simán ezt megrendelni, mert kell mellé valami hang alapú csomag is. Kérdezném, hogy ezt nem lehet önmagában rendelni?
-
HXY
addikt
Valaki próbálta már a 600Ft-os Domino Maraton mellé megrendelni a Korlátlan böngészés és email opciót?
-
Zeki
nagyúr
-
HXY
addikt
A Domino Fix + NetPlusz S +Korlátlan böngészés és email mellé kérhető adatmegosztó SIM?
-
r3dsnake
nagyúr
Tisztában vagyok vele mi mire vonatkozik, és jól írtam, amit írtam. Épp ezért vicces.
Havi 3290 (4290-1000 2 év hűség miatt) fizetek korlátlan böngészésért két simre, 2ezer lebeszélhetőséggel, és úgy osztom meg a netet, ahogy akarom. Akár két eszközről is egyszerre.
Ehhez képest ezek az új csomagok...
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném megkérdezni telekomos témával kapcsolatban, hogy most volt kint a szerelő tv beltériket szerelni, és utána jött volna a netes, de nem tudják bekötni elvileg, mert hogy nincsen dupla érpár. Vaéamint csak gyorsító lehetőséggel lenne elérhető az 50 Mbites csomag, ami meg nem alkalmas fájlcserélésre.
Most ez micsoda tulajdonképpen? és akkor újra megrendelés lehet csak a megoldás... Mi köze a sat tv-nek a dupla érpárhoz, vagyis úgy vettem ki hogy az nethez tartozik.. A miértjét nem értem..
-
Huroq
senior tag
válasz
-secret- #90145 üzenetére
"A Mobil díjcsomagokhoz igénybe vehető kiegészítő adatdíjcsomagok, illetve adatopciók: Net 400 MB, Net 1 GB, Net 4 GB, Net 10 GB, Net Korlátlan, Extra Net opciók és DuoNet opció. A DuoNet opció a díjszabásban foglaltak szerint igénybe vehető, de az opciót és a plusz egy SIM-kártyát külön szükséges megrendelni, személyesen az üzletekben. A DuoNet megosztás a Net Korlátlan opcióval nem vehető igénybe."
Sajnos a korlátlan netre nem vonatkozik a két sim kártyás történet.
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! ha díjcsomat váltok (drágábbra) hűségidőn belül, akkor újabb hűséget kell aláírnom? most decemberben járna le a hűségidő.
illetve a belföldön korlátlan hálózaton belüli hívások érintik a telekom vezetékes vonalát is?
köszönöm előre is a segítséget -
zmtTom
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.
Ja igen....még egy kérdés.
Ha egy kártyát használtam idáig és most csak mobilnetet rendelek rá, akkor ha valaki felhívja, mit fog hallani? Mit fog bemondani vagy esetleg át lehet valahogy irányítani az új számra? Illetve tud e SMS-t fogadni?
-
zmtTom
aktív tag
Lehet e tudni hogy a lakossági korlátlan mobilnetnél van e valamilyen korlátozás.... ez alatt értem pl a filmek felbontása stb..... azért érdekelne mert nem tudom hogy a három szolgáltató közül melyiknél mi az apró betűs rész.... Mi a különbség köztük.
Köszönettel,
-
gabo89
senior tag
Üdv!
A domino kártyám 10-én lejár. Van rajta még 4000 Ft. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha feltöltöm a kártya egyenlegét, a meglévő 4000 Ft továbbra is felhasználható marad, vagy 10-én mindenképp elvész?
-
Ez volt a gond, mindenkinek, aki érintett, kösz a tippet!
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Hegyirabló #90130 üzenetére
MI van beírva az APN-nél nálad? (internet beállítások)
-
-
tsteve
senior tag
válasz
Hegyirabló #90128 üzenetére
APN hiba kilőve?
-
Sziasztok!
Vettem egy telefont, BlackBerry Classic, sajnos webáruházból voltam kénytelen, mert máshol nem lehet kapni.
A készülék európai piacra gyártott modell, ennek ellenére még sem tudom használni rajta a Telekomos mobilnetet.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez, és hogyan lehet megoldani?
Köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Arról lehet valamit tudni, hogy a Telekom üzleti előfizetésekhez mikor hozza el a korlátlan netet? (ugye a lakosságinál telefon mellé már elérhető)
Köszi
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Csizmás #90113 üzenetére
-
Bornie127
aktív tag
válasz
enginev3.0 #90108 üzenetére
Elseje óta szar az egész, amúgy mindvégig be volt kapcsolva.
-
törölt tag
-
joelke HU
őstag
válasz
Tompo92 #90114 üzenetére
Ezzel küzdök én is. Se neten, se alkalmazásban, se a 1777 számon nem követhető az adatforgalom. Sőt, a rendszer szerint nincs is bekapcsolva. Holott megy. Haverom most rendelt, neki is csak annyi látszik alkalmazásban hogy aktív a maraton de hogy mennyit használt el belőle, az nem.
Talán sikerül kijavítani a hibát, már ha ez hiba és nem direkt ilyen. De csak nem. -
Joe123
senior tag
válasz
TomPack #90100 üzenetére
Más szolgáltatónál vagyok, onnan vinném dominoba, ezzel kezdtem a boltokban. Szóval tényleg nincs nekik, ki vannak fogyva mindenhol. Egyik srác azt mondta, hogy a beszállítóik nyári leállásai miatt, most fogják feltölteni a készleteket. Legalábbis remélem nem az van, hogy macerás megcsinálni a számhordozást, nem kapnak érte elég jutalékot, aztán inkább azt mondják, hogy nincs kártya, hadd jöjjön helyettem egy zsírosabb ügyfél aki köt két év rabsággal egy előfizut.
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Lassan egy hete nem mutataja az adathasználatomat az Áttekintés menüpontban ez miért van?
4GB os Maratonom van és semmit nem mutat, netem van meg minden működik de nem tudom megnezni sehol mennyi adatforgalmam van még hátra.. -
dokee78
félisten
Hali.
A Telekom alkalmazásban található OTP-n keresztüli számla befizetés jól működik?
Nem akarok most bemenni ezért és ezen keresztül fizetnék be egy számlát. -
Bornie127
aktív tag
válasz
enginev3.0 #90097 üzenetére
Amit eddig leszűrtem. Chrome. Ami nem https, azzal nem tud mit kezdeni a böngésző, ha eléírom akkor sem. Sem a címsorban nem nyit meg lapot, ha kézzel beírom, sem ha linket nyitok meg. Opera kezeli, azzal megy a böngésző opció szépen, illetve ha még mobilnézetes az oldal, akkor is betölt.
A net and roll-on, wifin, szintén böngésző opció, minden böngésző, minden nézet, minden protokol megy szépen. Ott csak az éjszakai szívta le az adatkeretet amjt nem lett volna szabad.
Kollégám is panaszkodik, hogy nem megy ez az opció neki mobilnettel, sok mindenkinek elkúrták ezt.
-
BRIKLY
veterán
Gondoltam ránézek,és ha él még a kuponom,gyorsan rendelek valamit. Él még, találtam 3 fajta power bankot. 1 elfogyott,másik 2 meg csak személyesen vehető át,tőlem 100+km-re..
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
A telefonra telepített Telekom alkalmazás mennyire szavahihető?
-
odipapa
senior tag
válasz
dragon1993 #90102 üzenetére
Ez simán töltötte.
Index. MediaMarkt .....stb. kb. a kedvenceim 30%-a.
Általánosságban azért elmondható hogy a komolyabb grafikájú lapokkal van baj. -
odipapa
senior tag
válasz
dragon1993 #90099 üzenetére
Kikapcsoltam...semmi
Az a vicc hogy még az otthoni routerem felületét sem tölti be. Pedig az nem egy komoly oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest