Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djpety
tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Mármint a szolgáltató több napig ül rajta, majd a belsős Apple felületen kéri az unlockot és azonnal érvényesül
Szóval ha gyors a Telekom, akkor ez nagyon gyors is lehet.(#91593) Ateszpapa: Elméletileg elég idegen SIM-et tenni a telefonba, akkor fel jön az Aktiválási felület, és ugyanúgy lekéri az Apple szervereiről. Ugyanígy egy alaphelyzetbe állítás is megteszi, vagy akár az iTunes.
Itt a hivatalos álláspont az Apple részéről: https://support.apple.com/hu-hu/HT201328
-
Ha valakinek megérkezik a függetlenítésről szóló SMS, írjon légyszi.
-
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
Van sim nem gond.
Akkor majd délután kipróbálom. -
-
-
thomas77
senior tag
Sikerült több, mint 100 percet hívást fogadni dominoval eu roaming helyzetben. Tehát meghaladtam az ingyenes használatra engedélyezett limitet. Nem kaptam semmilyen figyelmeztetést...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Telekomnál azt mondták, azért nem jön meg a hívás a Googletől, mert telefonszám nélkül jön be, ezt nem továbbíthatják, SMS-t lehet hívásazonosító nélkül is továbbküldeni, azért Telekomos számot jelez, mert ők küldik. Más szolgálatónál sem jön meg a kétlépcsős hívás? Egyébként régebben, amíg működött, USA számról jött a Gmail hívás, valahogy szólni kellene a Google-nek, hogy állítsanak be telefonszámot. Ezt hol lehet jelezni nekik?
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Mobilt most nem vennék, de 1 hűségemről lejárt az idő.
-
Soulfly842
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Ez már nagyon régen így volt... 'Célközönség', aki csak ezért szeretett volna telefont 'felvenni' például sokkal nagyobb százalékos előleget lett volna hajlandó befizetni pl. egy S8-ra, mivel az a kezdetektől függetlenül került értékesítésre. A sok laikus hozzá nem értő vásárló meg vitte/vette. Talán elmondhatom, hogy a saját kárukra/butaságukra.
de mehetünk akár messzebbre is... a Huawei-ek, Honorok, iPad-ek egy/nagy része mindig is függetlenül került értékesítésre..
(#91586) Ateszpapa
Igen, lesz erre lehetőség.
Otthoni szolgáltatással korábbi otthoni eszközt/mobiltMobil szolgáltatással akár mobil eszközt, vagy olyan eszközt is amit eddig csak otthoni szolgáltatással lehetett elvinni.
Más:
Ha valaki függetlenítést akar kérni Iphone 7-re azt is kalkulálja bele, hogy a közelmúltban vásárolt Iphone-ok nagy része a /SL ellenére (technikai okok miatt) függetlenül kerültek értékesítésre.
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Szia!
TV-t lehet venni részletre csak mobilszolgáltatásra hűséget válallásával?MK VII:
Igen, megnő jóval a kockázat használtan venni ezentúl.
Ha nincs meg a számla biznisz sem lesz részemről ezentúl.
-
MK VII
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Viszont ezzel egy időben nagyobb lesz a kockázat a megvásárlásuk.
Attól, hogy ki lett függetlenítve egy telefon attól még a hűségidő vonatkozik rá. Ergo, ha nem fizetik a számlákat akkor ugyan úgy le fogják tiltani. Tehát nem tudhatod, hogy, ha megveszel egy független telefont, hogy előfizura lett-e vásárolva és akármikor letilthatják, avagy nem.
Simán letagadhatja majd az eladó, hogy hűségidős függő a készülék, aztán ,ha letiltják futhatsz a pénzed után... -
Na kértem is a használatban lévó szifonom függetlenítését. Szifonhoz ugye szerencsére nem kell kód, a teló magától megcsinálja a függetlenítést.
A hűségidőtől független ingyen függetlenítés remek hír. -
Soulfly842
addikt
- A régi típusú Sim Only kedvezmények törvényi szabályzások értelmében lezárásra kerülnek
o Ehelyett 3 hónapig havidíjkedvezményt biztosít a Telekom 1 év hűségidő esetén, ami
§ Mobil S esetén -1000 Ft/hó
§ Mobil M esetén -2000 Ft/hó
§ Mobil L esetén - 4000 Ft/hó
§ Mobil Korlátlan esetén – 13000 Ft/hó- Mobil szolgáltatásra otthoni eszköz vásárlása is előtérbe kerülhet.
Díjcsomag váltási szabályok.
90 napon belül lejáró 2 éves, vagy 30 napon belül lejáró 1 éves hűségszerződések esetén bármilyen új konstrukcióra válhatnak az előfizetők készülékkel vagy anélkül
Október 20 előtt kötött szerződések:
Abban az esetben, ha az ügyfélnek csak a díjcsomagra vállalt hűségideje van és nincs eszközhűség (új/régi porfólió), akkor bármilyen új csomagra válthat 1 vagy 2 éves hűségidővel.Október 20 után kötött szerződések
- 1 éves hűségszerződést kötött az ügyfél havidíj promócióval: Bármilyen 2 éves készülék hűséges díjcsomagba válthat vagy
o A költési szint megtartásával válthat felfele a hűségidő megtartásával2 éves hűségszerződés megkötésére csak az audiovizuális eszközök alkalmasak a törvényi szabályzások értelmében.
Tv készülék, Mobil telefon, Asztali számítógép, Laptop, JátékkonzolNéhány mobil készülék bekerül az otthoni porfólióba, s ha adott otthoni oldalon a szükséges ügyfélmúlt akkor ugyanúgy lehetővé válik a kamatmentes részletfizetés.
Samsung Galaxy j3 2017 37400 Ft
Samsung Galaxy S8 175340 Ft
Huawei P10 135080 Ft
Huawei P9 Lite 2017 45980 Ft
Iphone 7 32 GB 195800 FtEzek - a szükséges feltételek megléte esetén - ugyanúgy elérhetőek lesznek 0 Ft-os kezdővel 22 havi részletre is.
Az elérhető készülékek nagyobb spektrumot is lefednek, de nem a teljes mobil porfóliót. A webes felület beindulása után szerintem további részletek is elérhetőek lesznek ezzel kapcsolatban.
-
Apróról szépen lassan el fognak tünni a függő készülékek.
-
thomas77
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem valószínű. Az ember azt mondja, hogy hűségidő nélkül nyitható. De az új készülékek is függetlenek, hiába van rajtuk hűség... Szóva szerintem hajrá!
-
Jól gondolom, hogy listaáras vásárlás esetén is mehet a függetlenítés? Ott ugye nincs hűségidő.
-
Közeg
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
1414-en az automata úriember azt mondja, hogy hűségidőtől függetlenül díjmentesen (de látom közben megelőztek
). Most zongoráztam végig
3-as menü, 6-os pont, # után mehet az imei. -
djpety
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az automata ügyfélszolgálat szerint hűségidő alatt is díjmentes, és logikusnak is tartom ha azt állítják, hogy alapból független készülékeket forgalmaznak már. Másrészt, mi lenne akkor, ha valaki mondjuk eladta a telefonját még hűségidő alatt, és az új tulajdonosa függetleníti? Ki kapja a számlát?

A vodafone mondjuk kér érte pénzt, Telenorról még nincs információ.
-
enginev3.0
félisten
Ha próbálnék függetleníteni egy telefont amin még van hűség, akkor értesítenek hogy csak kötbér fizetés mellett lehetséges? Vagy küldik a kódot utána meg a számlát?
-
mugencivic
tag
Jött már meg valakinek kód SMS-ben?

(tudom, ne legyek türelmetlen..)
-
mecsek20
tag
Sms mennyi idő alatt jön meg?
-
Nálam megy a 3.6os menüpont.
-
Akelaus
senior tag
válasz
thomas77
üzenetére
Az 1-es kérdésre szerintem kapsz választ az oldalon, mert a Nokiáknál két dologban tettek különbséget. Winfosos, vagy "régi" Nokia. Szóval, ha szerencséd van, akkor az ott megadott kóddal ki is nyitod akár már most a készüléket. 2-3 ilyen márka van, ahol leírták a nyitást, és nem kell külön az sms-ben kapott kód. Egy próbát megér szerintem a dolog, azaz hogy megteszed amit a Nokiáknál leírtak.
2-es: erre nem tudom a választ.
3-as: Szerintem ellenőrzi. Hiszen a hűségnél kedvezményt kaptál, itt kérheti akár annak a kifizetését. (Hozzáteszem ez feltételezés, mert addig amíg nem nyittat ki valaki ilyen telót, csak a régi megoldásukból tudok kiindulni. Ott fizethetett ki az ember egy valag pénzt)
4-es: Ez jó kérdés. Ha az elvet nézem, akkor igen bárki kaphat, nem csak a tulajdonosa. Ehhez kell egy szám ahova elküldi az sms-t(ha kell), illetve az IMEI szám kell csak. Jelenleg ezt kéri (vagy kérné a 3.6-os menüpont). -
thomas77
senior tag
Több kérdés felmerül bennem...
1. Az 1997-ben vásárolt nokiámhoz is adnak kódot?
2. Mi van, ha nem telekom függő imei-t pötyögök be? Pl egy telenorosat?
3. Ellenőrzi a Telekom, hogy lejárt-e a hűség, vagy nyit mindent?
4. Bárki kaphat feloldókódot, nem csak a készülék eredeti tulajdonosa? -
1egaly
aktív tag
A Telekomos oldal nem elérhető,bocs de nem szeretnék sokat visszaolvasni;kérdésem még fél évig részletfizetésre kötelezett teló,függetteleníthető -e??
Kösz a választ! -
Akelaus
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Közben megnéztem az egyéb készülékeknél mit írnak. Pl. a Nokiáknál csak a sim kártyát kell betenni, majd beírni a kódot. Akkor ott még telefonálni sem kell? Úgy voltak vele, inkább kiadják a kódot, mint még azok miatt is fennakadás legyen?
Igaz ott is sikerült elírniuk: "Helyezdd be egy Telekom SIM-kártyát"
-
törölt tag
-
kovakovi77
tag
Kb 10 ismerosom fuggetlenit 20.-an, hogy mehessen mas korlatlan netes szolgaltatohoz.
Ha ez kb orszagos szintu lessz, akkor majd jon a tulterheltseg miatti kinos magyarazkodas XD -
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ezt olvastam, de ebben nincs konkrét óra/perc.

-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Reggel?

Vagy október 24-re gondolsz? -
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Haha...
Mikor is indul a rendszer? 
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszi.

Éjféltől már elérhető lesz?
-
Tomikaa.
tag
Igen, be kell kapcsolni. Domino Most csak belföldes opció, EU-ban a Fix alap 25 Ft-os percdíja érvényes (ha Magyarországról hívnak, az továbbra is roaming díjas). Maraton eredetileg csak belföldön működött, szeptember óta EU-s, csak be kell kapcsolnod az adatroamingot a telefonodon. Annyi a korlátozás, hogy a 4 gigásból 3 giga használható fel EU-ban.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Az elsődleges felület a 1414 lesz.
Viszont önkiszolgáló lesz majd, csak az IMEI-t kell megadni - így egyszerű lesz a történet is.
3. 6.-os menüpont!
-
Na lekapcsolták a weboldal webshop részét,
elkezdték csinálni az online függetlenítő felületet. Hát ha holnap ez már működni is fog, az nagy csoda lenne. De reménykedjünk.Most olvasom, elvileg nem lesz lehetőség online függetlenítésre, csak telefonon vagy személyesen. Akkor sztornó, bocs, rosszul emlékeztem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
rushty
üzenetére
Bocsi, ezt a részét nem láttam, hogy már elhalálozott az előfizető.
Munkába/kávészün.-ben néztem rá félszemmel, ez a részlet kimaradt.Ez esetben vagy a telekom.hu/adategyeztetésen kell csinálni új adategyeztetést, amivel megtörténhet az átírás, vagy a hagyatékiban erre is ki kell térni.
Megszüntetetni halotti anyakönyvi kivonattal is lehet közeli hozzátartozó részéről személyesen, de ez esetben visszakanyarodunk arra, hogy a visszatérítést csak hagyatékit követően lehet megtenni.
(#91539) California1
Tudtommal nincs.
(#91537) Top cat
Nem technikai, hanem jogi/a telekomtól független szabályozásbeli akadálya van.
-
California1
őstag
Üdv urak !
Egyik telónk Dominós simel megy. Dominó 5 csomag Most opcióval aktiválva.
Jelenleg van ennél olcsóbb akár a T-nél akár a többi szolgáltatónál ?
Előre is köszönöm a segítséget ! -
feriapó
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a Telekom alkalmazásban mutatja a kedvezményes egyenleget is, ez az új kártyások 500mb/1G netre és a 40/80 perc adataira vonatkozik, super, hogy meglépték! A feltöltési bónuszt is mutatja? esetleg aki most töltött ...
köszi
-
RedCactus
őstag
Ha már a visszatérítés a téma, egy hónapja váltottam előfizetésről kártyásra. Mivel valamit elszúrtak, kétszer vonták le a dominó kártya díját, 1990ft-ot. Azt ígérték, az első terhelést visszautalják a számlámra 30 napon belül. Hétfőn felhívtam őket, mivel letelt a határidő, a pénz meg sehol. Hosszú keresgélés után sem találtak erre vonatkozóan semmit a rendszerükben, ezért felvettek egy "panaszt", és majd értesítenek. Ez most megint egy hónap.
Komolyan nem értem, hogy miért megy ilyen nyögvenyelősen minden, amit intézni akarok a Telekomnál. -
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Vajon más domino számra sem lehet átvezetni ?
-
rushty
őstag
Köszi, akkor 210 nap múlva próbálkozhatunk.
-Ha közben már nem él az előfizető?
Felhasználókat hogy kell beállítani? -
Soulfly842
addikt
válasz
rushty
üzenetére
Felesleges bemenned
Hidd el, közelről tapasztaltam 
Nem lehet kérni a visszatérítést csak bankszámlára, s a bankszámla tulajdonosnak azonosnak kell lennie a domino kártya előfizetőjével. Nincs más lehetőség.
Telekom saját üzletekben is csak a visszautalás kezdeményezésében tudnak segíteni.
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Lejárt a hűségem, a részletre vett készüléket már rég kifizettem. Ha jól emlékszem holnaptól lehet a 1414-es számon kérni a készülék függetlenítését. Viszont én nem akarom tovább fizetni ezt a díjcsomagot. Lemondhatom-e azután, ha már kértem a készülék függetlenítését, vagy ki kell vele várnom mire arra reagál a Telekom? Illetve lehet maradnék náluk csak Dominosként. Mennyi idő az előfizetés átrakása arra?
Köszi!
-
Top cat
addikt
válasz
rushty
üzenetére
Szerintem azonnal nem fogják kifizetni.
-
rushty
őstag
Kártyát szeretnék megszüntetni, a rajta lévő egyenleghez hogy juthatok hozzá? Készpénzben lenne a legjobb, azonnal.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Korábban itt ment a vita a kérdésemmel kapcsolatban (csereutalványnál egész pontosan hogy is lehet eljárni).
Végül megkaptam a 2 opciót. Na most a gyakorlatban a bnőm ezt a lehetőséget kapta:
visszavásárolják a cserepapírt és beletörlesztheti az új készülékbe - amennyit eddig kifizetett, tehát a számlán lévő végösszeget törlesztheti bele az új készülékbe (ami kedvezményes áru készülék ugyanúgy és nem listaáras)!-ergo x hónapig nem kell fizetnie részletet! Konkrét kifizetés nincs, csak ez és emellett új hűség fog kezdődni a 0-ról! Így megtörténhet egyszerűen (és logikusan) a huaweiről almára való váltás (már ha lehet kapni az adott telók egyikét, amit akar) -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
köszi, megnézem majd!

-
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Sajnos ez gyakori hiba iOS 11-en, kapcsold be az önkiszolgálón vagy a Telekom appban a számküldést (pontosabban a hívószámkijelzés tiltását kapcsold ki).
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Épp ezt mondom, hogy be van állítva
Ezért is fura és gondoltam, hogy írok már ide (is), hátha valaki tudna mondani valami okosat. 
-
fornettisuti
veterán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Saját szám elküldését kapcsold be.
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Adott egy i6s készülék, lefrissítettem a 11-es ios-ra és azóta nem jelzi ki a hívószámom senkinek. Érdemes ezzel felkeresni a Telekomot, tudnak vele valamit kezdeni hálózatilag? A telefon beállításai ugyanazok, mint a frissítés előtt, de a 11-es update óta már megőrülök ettől...
A választ előre is köszi!

-
togvau
senior tag
Szóval? Senki sem tudja, hogy a hanghívásnál az átviteli tech váltás az a szolgáltatótól, vagy a telefontól függ-e? Tényleg 3G-re kell állítanom 4G helyett a telefonom, hogy HD voice-al beszélhessek?
-
looser
addikt
Sziasztok! Dual sim telóban két T kártya, céges és magán. Egy napra repülőre tettem, most visszakapcsoltam és csak a magán lát hálózatot, a cégesre azt írja, hogy csak segélyhívás. Kikapcsoltam, vissza, kétszer is. Hogyan lehet ezt visszaállítani?
-
Monster256
csendes tag
Sziasztok! Telekom fiókon belül hol tudom megnézni hogy Aranykártyás vagyok-e? Régen a hűségprogram menüben lehetett de most már azt a menüt nem találom.
Van egy 5 hónapos élőfizetésem amit normálisan fizetem és soha nem volt elmaradásom rajta, most szeretnék vásárolni mellé egy készüléket részletre de egyik ismerősöm azt mondta hogy csak az aranykártyások vehetnek részletre készüléket. Ez most komoly új ügyfélnek odaadják szó nélkül 0ft-ért kezdőrészletre a telefon és nekem nem fogják mert még nem vagyok aranykártyás. -
Sziasztok!
Külföldön ha szeretnék mobilnetezni, telefonálni, akkor ugyan úgy továbbra is be kell külön kapcsolni a roaming szolgáltatást mind eddig? A roaming díjak eltörlésével viszont külföldön telefonálni, mobilnetezni ugyan annyiért lehet, mint itthon és nincs plusz költsége? Domino Fix + Most + Maraton csomagra vonatkozna a kérdés.
-
Top cat
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Azért ez elég fura.
Kibocsájtják a kártyát és még senki sem használja de már aktív a hangposta. Ha valaki szórakozik és talál egy ilyen számot, rá mond egy pár üzenetet. Akié lesz később a szám lesni fog, hogy nulla perces a sim és már van rajta néhány üzenet

-
Top cat
addikt
Üdv urak!
Neten rendelt Domino Fix SIM kártyával kapcsolatban van kérdésem.Érvényessége elvileg " a csomagolástól számítva két éven belül aktiválható". Próba kép megcsörgettem. Arra számítottam, hogy Armand közli ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Erre bejött a hangposta

Most akkor már aktívan jött vagy ez így van rendben?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Az fogy elsőként.
-
MK VII
veterán
válasz
norberto_th
üzenetére
Ohh.. Ne aggódj.. Ez semmi.
Nekem volt olyan amikor a javításra leadott készülékem után 1 hónap múlva érdeklődtem a Telekom üzletben.. Türelmesen, naivan vártam, hogy mikor lesz kész.
Szóval bementem és megkérdeztem mi van a telefonommal, mert telefonon nem tudták megmondani.
Ügyintéző srác nézett rám furcsán, hogy még nem kaptam meg? Mondom még nem, mert mi van?
Utána nézett a gépben és 2 hete beérkezett hozzájuk a telefon. Mondom az f@sza, mert sem értesítést nem kaptam, sőt telefonon mikor érdeklődtem, akkor sem tudtak segíteni.
Hátramegy valahova, matat úgy 5 percig, előszed egy zacskót amiben ott volt a telefonom.. Ránéz. Mutatja a dátumot, hogy xy ekkor és ekkor már rég beérkezett. Nem érti mi lehetett, hogy nem kaptam még meg.
Mondom jól van fátylat rá, akkor elvinném.. Azt mondja, az nem lehet, mert postán fogják kiküldeni..
Mondtam neki az nem lehet, mert én innen telefon nélkül nem megyek el...
Aztán tanácskozni kezdtek, hogy megkaphatom-e a telefonom. Mondtam nekik, hogy ne diskuráljanak sokáig, mert kurva nagy gáz lesz, hogy a mulasztásaik után még oda sem akarják adni a telefonomat és még várjak x napot míg kiküldik postán..
Aztán csak odaadták...
Vicc azért, hogy meg kell küzdeni a telefonomért.. -
Soulfly842
addikt
válasz
norberto_th
üzenetére
Alapértelmezés szerint már az MPL viszi házhoz, max ha nem lett feltüntetve kiszállítasi cím, vagy ha rajta hagytad a Find My Iphone akkor megy csak vissza az üzletbe. Előbbinél ha nem érnek tetten kapsz értesítőt és átveheted utólag, utóbbinál kapsz sms-t. Azon az egy-két kapon már nem múlik. Relax

-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem,hogy:
Feltoltos vagyok, ban aktivalva net is.
Viszont ha a kolas 100 megat aktivalom, akkor az fogy elsokent? Vagy ilyenkor hogy mukodik ?
Elore is koszonom -
norberto_th
aktív tag
Leadtam javításra az iphone-om, aztán kedden este 6-kor elhagyta a tmx szervizközpontot, viszont azóta semmi a telefontól, a telekom nem tud róla semmit, pedig hozzájuk fut be, aztán jön tovább. Elvileg ma kellene megjönnie de semmi egyelőre arról, hogy valóban ma jön-e. Anno amikor felhívtam a telekomot megtusták mondani, most nem. Ilyenkor mit lehet tenni hogy se a szervíz nem tudja mivel ők elküldték, se a telekom?!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval ha gyors a Telekom, akkor ez nagyon gyors is lehet.

Mikor is indul a rendszer?
Munkába/kávészün.-ben néztem rá félszemmel, ez a részlet kimaradt.
Felhasználókat hogy kell beállítani?