- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
milenda
tag
válasz
Black_Raven #90698 üzenetére
Nekem is lejárt tegnap - és el is tűnt. Csak az eredeti net érhető el.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
dragon1993 #90695 üzenetére
Köszi dragon1993, Keem1! 3G-n néztem 720p60fps videót. Végig ekkora volt az előtöltés. Lehet, hogy az LTE inkább otthoni routeres internet megosztásnál jó? Ahogy látom ez a -100-as értékem nem túl jó. Lehet tényleg csak feleslegesen terhelem a telefont.
Keem1 te hol mértél ilyen jó értéket? Lehet, hogy itt a XIII. kerületben nekem azért csak ennyi, mert most az ajándék 3GB-os időszakban sokan használják. Most látom a J5 2016-on is csak 2 pálcika volt volt. Mondjuk az sem tudott többet. Szerintem a Xiaomi 4 Note-on viszont 4, de már nem vagyok biztos benne.
-
Keem1
veterán
válasz
pinnacle #90694 üzenetére
LTE energiatakarékosabb mint a 3G, ezt én magam is tapasztaltam. Plusz sokat jelent a VoLTE is. Én állandóan 4G-n hagyom a telót, igaz, többnyire olyan helyen vagyok, ahol van rendesen lefedettség. Ahol nem jó a 4G térereje, jobban szívhatja az akkut, de amúgy tuti nem.
A sebességgel sincs gondom, 150 Mbps körül mértem. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Vangelis #90689 üzenetére
Igen, 2G-n a legjobb. Mikor érdemes az LTE-t használni? A reklámozott sebesség még a torony mellett sincs meg. Böngészésre, sőt lehet még videóra is elég a 3G-s 10Mb/s. LTE-n nem csak feleslegesen kínlódik a telefon, gondolom az akku-t is jobban fogyasztja? Mintha hívásnál is 3G, 2G-re váltana. Úgy emlékszem az LTE-en amúgy is csak adat megy, kivéve pár telefont, amin mehet a VoLTE.
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy a Samsung J5 2017-nek gyengébb a vétele, mint a régi S Advance-nek? Nem is emlékszem olyanra, hogy 2 pálcika lett volna. Samsung J5 2017-nek meg inkább csak 2. Érdekes módon az internet ugyanolyan, a toronynál is. Egyébként van valami összefüggés a térerő, meg az internet között? Nem tudom, hogy ez a -100-as mennyire probléma, nehogy az legyen, hogy ahol a régi telefonnak 2 pálcika van, az újnak meg semmi.
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok
Korlátlan netről valakinek van tapasztalata? Lehetséges hogy bizonyos letöltések mégis korlátozott sebességgel mennek?
Pl encore? -
HXY
addikt
válasz
Soulfly842 #90681 üzenetére
Éjszakára ki szoktam kapcsolni a készüléket, és csak most reggel 9 körül kapcsoltam be, és egyből nem ment.
Miután újraindítottam megint jó lett, köszönöm! -
Soulfly842
addikt
Több telefonnál találkoztam most ilyen problémával (újabb android verzióknál, s a play áruháznál is).
Töröltem az alkalmazás gyorsítótárakat (beállításokon belül az alkalmazásoknál), tárolt adatokat az érintett alkalmazásokra (chrome, adott böngésző, play áruház), s utána se akart működni, de ezt követően egy telefonújraindítás megoldotta a problémát már több készüléknél is.
Ez szerintem nem telefon, hanem google oldali baki.
-
HXY
addikt
Nektek mennek a Google weboldalai? (Gmail, Maps, blogspot, stb)
Tegnap még jók voltak, ma reggel meg semmilyen Google-s oldal nem jön be, minden más oldal okés.
DNS feloldás megy, de ping-re már nem jön válasz.
Telenor-os nettel a Google-s oldalak is jók. -
Soybex
őstag
Telekomban ha domino fix tarifával rendelkezem, akkor az appban mièrt nem tudok regisztrálni? 5 jegyű pint kér, de az csak előfizetéses szerződésnél van.. szóval így a mobilnetet se tudnám követni
-
dragon1993
őstag
válasz
Soulfly842 #90643 üzenetére
Használtam vettem egy cég nevén levő telefont (cég tulajtól), számla megvan.
Ha jól értem akkor én se fogom tudni függetleníteni ? -
szalai112
senior tag
A 1412 kapot már valaki kedvezőbb ajánlatott?
-
kisspall
aktív tag
Érdeklődtem a 3GB 3 napra akcióról a Telekom Facebook oldalán.
" Ha 29.-én aktiválom, akkor 3 napig használhatom, vagy 29 éjfélig?
Telekom HU
Telekom HU Szia József! A 3 GB-os promóciót 2017. szeptember 29-én éjfélig tudod aktiválni.A bekapcsolást követően van 72 órád arra, hogy elhasználd az extra adatforgalmat. ^Kitti
[link] -
Ringman
félisten
sziasztok!
céges előfizetéssel telefont szeretnék venni, meglévő előfizetés hosszabbítással (MMK flotta)
már be vagyok lépve az oldalra, de erre a menüpontra kattintva újra be kellene lépnem.
a felhasználónév@cégnév beírásakor az alábbi hibát írja ki: (firefox 55.0.3 (32 bites) - ha érdekes ez)
A megadott e-mail-cím formátuma nem érvényes!a gyakori kérdéseknél pedig a fenti formátum megfelelő: [link]
mi erre a megoldás?
szerk:
mailcímet beírva meg újból kéri a bejelentkezést, végtelenítve -
-
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #90660 üzenetére
Akkor miért van az apple oldalán ez a support oldal?
-
namenlos
tag
válasz
szabogabor10 #90642 üzenetére
Mely új iPhone kártyafüggetlen?
-
luci87
tag
Nekem ma jar le a 3GB 3 nap,elvileg.Kivancsi leszek,kikapcsoljak e.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842 #90645 üzenetére
És ha megvan a számla, de nem a nevemen?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Soulfly842 #90643 üzenetére
De, ott volt, nézd meg az aktuális díjszabást. 15e ft az unlock, plusz a vásárláskori készülékkedvezmény összege.
-
válasz
Soulfly842 #90647 üzenetére
Ja most olvastam vissza kb 5 kommentet és ott van, hogy Díjmentes!
De akkor januártól fel lehet oldalni egyébként, vagy így is úgy is meg kell várni a két évet?
-
válasz
Soulfly842 #90645 üzenetére
Hmm értem! Köszönöm a felvilágosítást!
Mennyibe kerül azt elfelejtettem megkérdezni! -
Ha egy iPhone már ki van fizetve teljesen, de még nem járt le a két év hűség rá attól ki lehet függetleníteni vagy muszáj megvárni a két évet? Valamint bárki kitudja vagy csak az eredeti tulaj?
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #90640 üzenetére
Eddig sem volt ott a díjtételeknél leírva, hogy SIM Lock feloldás díja+kötbér... Az ÁSZF, az aláírt szerződés más elemei szólnak erről... Tehát ha sim lockos a készülék, akkor ugyanúgy meg kell várni a lejáratot
Ne értelmezzük így félre.
Egyébként a tény attól még tény... az új készülékek nagy része tényleg Sim lock nélküli a telekomnál.
-
válasz
szabogabor10 #90638 üzenetére
Egyébként rengeteg készülék kártyafüggetlen már, beleérte az új iPhone-okat is, úgyhogy szerintem tényleg lehet ennek valamennyi esélye.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #90626 üzenetére
Mégis kellene a telefonhívás. Ha külföldön ellopják a telefont, Telekomtól kérhetek hívásátirányítást, így meg tudom változtatni a Google jelszavamat, az SMS-t viszont nem tudják átirányítani. Lehet az LTE-s telefonokkal van ilyen probléma? Xiaomi Note 4-en sem jött be a hívás. S Advance, S3 Neo-val meg nem volt gond. Kipróbáltam minden beállítást, de semmi változás. Gondolom az sem számít, hogy milyen APN-en vagyok.
Más nem tapasztalt ilyen hívás elakadást? -
válasz
fornettisuti #90639 üzenetére
Nincs.
-
-
mecsek20
tag
Kint van az okt 24-től érvényes ÁSZF: hálózati korlátozás feloldása: díjmentes 😀
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #90635 üzenetére
valóban nem mindegy és a telekom -jó szokása szerint- költői homályban hagyja a dolgokat most is... egy megbízhatónak tűnő forrás van, az a hvg cikk amit linkeltem, s ők valószínűleg rákérdeztek előtte mielőtt azt írták, hogy csak 29-ig lehet igénybe venni... de ha neked van jobb forrásod, oszd meg...a telekom saját oldala köztudottan nagyon nem megbízható, de még ott sem írják ezt egyértelműen, amit tudni vélsz...
-
pinnacle
nagyúr
Samsung J5 2017-re nem jön meg a Google kétlépcsős hívás. Kikapcsoltam a VoLTE-t, semmi változás. Másik telefonban működött, 1 hónapos SIM. Más hívások bejönnek, csak a Googletől nem. Mi lehet a gond?
-
berbatov2
senior tag
Telefon neve után az #slv jelölés azt jelenti, hogy független?
-
Jhonny06
veterán
válasz
PhoenixSzG #90615 üzenetére
Köszi.
Ez így mondjuk oké is, csak nem értem miért nem engedte leállítani..
-
tsteve
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tsteve #90613 üzenetére
Ez a butaság honnan jött?
Az aktiválásnak kell megtörténnie szeptember 29 23:59:59ig, onnan indul a 72 óra.
Mivel az akció megnevezése "3GB 3 napra", így nem lehet, 29-én "3GB 12órára" módosítani.
"A szeptember 29-én éjfél után aktivált kedvezményt a Domino SIM-kártyákon nem tudjuk érvényesíteni."szeptember 20-29 között a domino előfizető választhatja ki, hogy honnan induljon a 72 óra.
-
PhoenixSzG
tag
válasz
Jhonny06 #90611 üzenetére
"Vedd figyelembe az adott zónában meghatározott maximális parkolási időtartamot és ingyenes időszakokat! Domino előfizetők esetén az adott zónában meghatározott maximális parkolási időtartamra vonatkozó teljes díj befoglalásra kerül az előfizető egyenlegéből. Természetesen a parkolás leállítását követően csak a tényleges parkolási időtartamnak megfelelő díj kerül az egyenlegből levonásra."
-
EmberXY
veterán
válasz
tsteve #90613 üzenetére
Ezt hol találtad?
Akárhogy keresem, ilyen konkrétumot nem látok, de mindenhol máshogy van leírva.
Az app-ban olyasmire emlékszem, hogy a 3 nap az aktiválással indul, a telekom oldalon is ez van..., namármost az akció meg 29-e éjfélig tart... Én már semmit nem értek, kb hétfőn bekapcsolom, biztos ami biztos. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem, tulajdonképpen csak megerősítést szeretnék a következőben:
A 3 GB 3 napra opciót ugyebár 20 és 29-e között lehet igénybe venni, lényegében ha jól gondolom, akkor ha 29-én kapcsolom be, akkor is ugyanúgy 3 napig lesz aktív?
Utánaolvastam, az alkalmazást is telepítettem, de nem könnyen igazodok el a nagy katyvaszban, viszont nem szeretnék lemaradni róla.
Előre is köszönöm. -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A mobilparkolás app előre levonja a pénzt, ha a határozatlan időpontot jelölöm meg? Kb. volt 1500ft egyenlegem, elindítom határozatlan időre a parkolást, erre jön azonnal az sms, hogy egyenlegem 300 ft alatt van, megnézem: 5ft. Mondom mi van? Már többször használtam, de ilyen sose történt, pedig mindig határozatlan időre jelöltem meg. Leállítani se tudtam (se az appon belül - "üzenetküldési hiba", se manuálisan SMS útján), persze a 3 óra elteltével jött, hogy mennyibe került, szerintem pont annyiba, amennyit levont. Kb. 10 percre kellett volna megállnom amúgy..
Asszem ezt se fogom többet használni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dragontiger #90609 üzenetére
Igen
-
dragontiger
tag
Sziasztok
a coopos cupon még él?
-
n@p@lm
őstag
Domino Fix díjcsomagom van, be szerettem volna aktiválni az ajándék 3 gigát, Telekom appban nem tudtam ezt megtenni.
Bementem az ügyfélszolgálatra a problémámmal mire ott kiderült hogy nem aktív a technikai net.
Értitek?
Egy olyan díjcsomagban amit direkt erre a célra hoztak létre.
Úgyhogy erről a promóról ennyit.szerk. most nézem az appban, márt tudom élesíteni.
De azért érdekes hogy a Fixben nem volt alapban aktív a net, míg másik kettő dominósomnál igen. -
Soulfly842
addikt
És mivel az októberi ÁSZF változásokba se volt ez előjegyezve, ezért a törvényi kötelezettség dátuma írhatja majd mindezt felül
"(#90601) 4Grider"
A teljesség igénye a leírásban, s nem csupán a kontextushoz kötött szárnyaszegettség!
Kákán is csomó
A törvényi kötelezettséggel sokan nincsenek tisztában - néha nem is baj, ha folyamatosan ismétlünk egy-egy fél mondatban is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged