- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
Soulfly842 #88198 üzenetére
Nem mondott további infót, hiába kérdeztem. Ezért is írtam, hogy ők sem tudják mi ennek a menete, kb 3-4 személyes beszélgetésem volt más más emberrel, mind mást mondott, illetve írásban is más válaszokat kaptam.
Aztán egy srác el tudta intézni, de a háttérben nem tudom mit csinált, mert hátra ment.. -
Sanki
addikt
válasz
Soulfly842 #88195 üzenetére
Az árakat nem mondták el, az egyik ügyintéző viszont 30k különbséget mondott a H8 javára.
Mondjuk én hivatalos cseregaranciás lapot kaptam, azzal mentem a telekomhoz.
-
Sanki
addikt
válasz
Soulfly842 #88191 üzenetére
Nekem is volt cseregaranciás ügyem, a telefont én is használtam vettem, igazából ők sem tudják hogyan kellene eljárni, 3x írtam a telekomnak, 3 választ kaptam.
Végül az egyik válasszal bementem és szerencsére volt egy olyan ügyintéző, aki el tudta intézni a cserét. LG G2 helyett hoztam ki egy honor 8-at.De olvasd vissza, szerintem itt írtam le, vagy lehet másik topikban.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #88191 üzenetére
Igen ebben az esetben csak max tényleg a készülék csere megoldható... a számlázással kapcsolatos az nehezebb... vagy megoldhatatlan.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vangelis #88188 üzenetére
A helyzet azért itt nem ennyire egyszerű. Nagy valószínűséggel hűségidővel vásárolhatta az előző tulaj (ki tudja milyen csomaggal, mennyit fizetett rá).
A garanciális csere (listaár +/- 5000 Ft), s ennek megfeleltethető jelenlegi készülék az még rendben is van. De érték-különbözettel történő vásárlás itt kivitelezhetetlen, ha hűségidővel vásárolta az eredeti tulaj a készüléket, s ha ő csak másodkézből vette meg.
1, Kötbér törlés, 2 felvásárlás (s ki tudja, hogy az eredeti vásárlási számlát megkapta-e, vagy csak a garjegyet másodkézből).
2, Új határozott hűségidővel történő vásárlás.Ez a Ptk értelmében is kivitelezhetetlen folyamat, ha nem az előfizető van jelen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Balázs1621 #88189 üzenetére
Önkiszolgálós USSD kódos ügyfélszolgálatnál vannak az extrák.
*111#
ott lesz az is, csak barangolni kell a menüben, ami körülményes... -
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek. A történetem röviden.Van/volt egy honor 7 telom ami makulátlan van/volt. A kijelző foltos lett, bevittem a szervizbe, javítani nem tudták (nincs alkatrész), na innen jön az érdekesség.. Kaptam egy kártyát /jegyet és azzal menjek el a t-mobile-ba és le tudom vásárolni, szomorú vagyok/voltam /leszek, mert nagyon szerettem a készüléket. Másod kézből van és nincs a nevemen. Elmentem az üzletbe, meg nézem mit adnak helyette, erre azt mondják, hogy már nincs honor 7, igy nem tudnak másikat, DE mivel nincs a nevemen, nem adnak és nem is tudok rá fizetéssel másikat kihozni, de hab a tortán, hogy egy alcatel-reegy j6-ra is rá kellene fizetnem. A telefont 67.000-be számolják. A p10-re majdnem 100.000-et kellene fizetnem. Vagyis nincs se régi, se új, se egyáltalán semmilyen telefonom. De ha akarnám se tudnám mert dominós árban számolnak. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett a mondani valóm.Mit csináljak?
-
Repsol600
addikt
T partner ez is lehet nekik ezt adták ki. Most már megvárom a jövő hetet, remélem engedélyezik a váltást.
-
-
válasz
Repsol600 #88178 üzenetére
Jól átvágták, ugyan tőlem is kérdezte minek váltok, mert szerette volna, ha inkább valamelyik új előfizetéses csomagra teszem a voksom... mondtam, hogy nem használom ki az előfizetést, ennyi, szépen megcsinálta az ügyintéző néhány perc alatt, nem kellett hozzá plusz ember.
-
Repsol600
addikt
válasz
dptrsk #88170 üzenetére
Én ma voltam bent apám akarta a havidijjas telóját dominósra váltani, mert nem használja ki, de azt mondták indokolni kell miért akar váltani, meg kell beszélnie valami főnökkel kb 1 hét múlva menyjünk vissza akkor tudja megmondani, hogy megengedi e a váltást úgy hogy maradhat a szám.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
PainKiller13 #88173 üzenetére
Ahogy linkelték díjcsomagtól függ.
Az átirányítás tulajdonképpen egy hívás arra a számra, amire átirányítottad. -
tsteve
senior tag
válasz
PainKiller13 #88173 üzenetére
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Hívásátirányítás hogy működik? Bekapcsolom telefonon és akkor ha hívnak akkor a telefonomról ~50ftot levon percenként?
-
#TOTTI
őstag
válasz
Mr.Csizmás #88165 üzenetére
Tapasztalatból nem tudom, nem fogyott el.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Havidíjas díjcsomagot át tudok váltani dominósra? Gondolom csak személyesen tudom megtenni igaz?
-
_ak_
addikt
Ugye amennyiben díjcsomagot váltok NextS-ről, nagyobb adatmennyiségűre, akkor nem nem hosszabbodik meg a jelenlegi hűségidő lejárati ideje, hanem szimplán többet fogok fizetni?
-
WayneGace
őstag
válasz
szabogabor10 #88159 üzenetére
Köszönöm.
-
-
WayneGace
őstag
Lehet díjcsomagot igényelni net nélkül? Ha kiválasztom, hogy 0 MB mobilinternet, akkor átrak automatikusan a korlátlan (mobil XL) csomagba.
-
atti1848
senior tag
SZiasztok.
Van 2db Mobil Stick-m, de sajnos nem tudom windows 10-el használni, mert a T-mobile Internet Manager nem működik a windows 10-s rendszerrel és nem tudok csatlakozni a hálózathoz, 633-s hibát ír mindig. Valahogy meg lehet oldani, hogy működjön Win10 alatt is ( ZTE MF190 és Huawei E1750 ) ?
-
joelke HU
őstag
Ha teszem azt bemegyek egy telekom üzletbe, hogy új előfizetést vegyek, de meglevő számomat, ami blue-s, szeretném megtartani, akkor azt mennyi idő alatt tudják megcsinálni? Ott helyben, vagy mintha másik szolgáltatótól lenne kikérve, több nap múlva kell visszamennem?
-
b.daniel
senior tag
válasz
Brandynew #88147 üzenetére
Hát KEF-bol is többféle van,van ami úgy van ahogy emlited,hogy a munkáltatók fizetik,ez ok az előfizetők, illetve van amikor a dolgozó az elo szla fizető, ott picit masabbak a feltételek.
Ha a céged nevèn van,akkor meghatalmazás és aláírási cimpeldannyal tudsz kérni személyesen usz-en,vagy esetleg kapcsolattartón keresztül -
válasz
dptrsk #88149 üzenetére
Nem próbáltam, mert az akció oldalán hangsúlyozzák, hogy csak üzletben történő vásárlásnál él a kedvezmény. (kivéve otthoni szolgáltatás rendelése esetén) Plusz kicsit tovább bonyolítja a dolgokat, hogy számhordozás is lesz, illetve ha van lehetőség akkor részletre hoznám el a készüléket.
-
tabaga
tag
Ugyan ez a problémám volt fél éve. Minden létező helyen atallitottam, hogy a kapcsolat pontok terhére történjen a mobil lottó, de csak nem akart összejönni, végül felhívtam őket, és ott állítottak valamit, azután végre sikerült. Félek, hogy, nálatok is így fog csak menni.
-
Aryon87
félisten
válasz
Beca1990 #88138 üzenetére
Nem kedvezo.
Oke, kicsengetek majdnem 90k-t, de 2 evig havi 20 vagy 21k-t torlesztenek. Fejem is szednek miatta. Meg a Telekom 15k-ja is soknak tunik, de meg mindig jobb az 5k "megsporlas"..
Sajnos arerzekeny a haztartas...Greg: S8 lesz belole sztem, U11 joval magasabb aron is van. Meg tartok a pure droidtol..
-
namenlos
tag
Mobil lottó
Ha a válasz SMS-ben az áll, hogy Fiz.mód:Havi számla akkor jól gondolom, hogy még mindig nem a KAP pontokat vonogatja le?
-
válasz
tsteve #88132 üzenetére
Megszokásból úgy fogalmaztak szerintem
A táblázatban is per jellel ott van. Telekomnál már az ászf sem tökéletes,
attól független vitás helyzetekben lehet rá hivatkozni.Szerk.: Kivéve Mobil S esetén, amit írtál is.(#88134) tsteve: Tippre a magyarországi számokat érti belföldi alatt, de amúgy ja, igazán érdekes szöveg
-
tsteve
senior tag
8. oldal:
2.1.1. MOBIL HANG DÍJCSOMAGOK DÍJAI:
A díjcsomagban foglalt havidíj leforgalmazhatóság belföldön a Telekom mobil hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra érvényes, EU roaming helyzetben pedig a belföldi alapdíjas hívásirányokba is...
Ez mi a jófene lehet? Továbbra sem értem....
Miért beszél egyáltalán havidíj leforgalmazhatóságról az ÁSZF, miközben bennefoglalt perccsomagok vannak az oldalon? De ezt leszámítva is értelmetlen így az egész...
----
a táblázatban a Mobil S oszlopa:
80 egység (perc vagy SMS) belföldön bármilyen alapdíjas irányba leforgalmazhatóHol van akkor a roamingban leforgalmazhatóság lehetősége...ez egy bennefoglalt belföldi perccsomag Mobil S-ben, ami bármilyen belföldi alapdíjas irányba működik, tehát roamingban is kellene működnie...a 150 perces csomagnál működik is, 2 oszloppal jobbra olvasható a lehetőség roamingra...
Ez az egész oldal számomra a legnagyobb trehányság, amit a Telekom valaha alkotott...
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Vajon lesz még S7 edge?
Tesóm ma akart venni de már nem tudott, mert csak személyes átvétel volt
néhány tőle távoli helyen. -
Aryon87
félisten
Üdv!
Ha rossz helyen járok, kérnék majd egy átirányítást.
Jelenleg Telenoros vagyok, de szeretnék átmenni a Telekomhoz, akár számhordozással, mert jóval kedvezőbbek dolgok..
Nagyjából képben vagyok, mit és hogyan, viszont senki nem tudja megmondani, mégis mekkora összeggel kell számoljak új készülék esetében. Se személyesen, se a chat.Mert azért nem mindegy, hogy 20k vagy 80k kell a zsebemben legyen.. ugyanis el kell indítani az ügyintézést, aminek gondolom majd a végén nyögik be az összeget... Faszán ki van ez találva..
A HTC U11-et szeretném kihozni tőlük, esetleg valaki tudja mivel kell kalkulálnom?
0perc és 10GB netes variációban lenne a csomag.Előre is köszönöm aki tudna infóval szolgálni mielőbb.
-
Aha, ertem. A like is ilyen, aki nem telekomos az rarakodik pluszban, igy szokott a gyakorlatban kb 4600-5200Ft kozotti szamlam lenni. Egy ezrest tuti sporolnek havonta. Nem hivok tul sok halozaton kivulit, a domino kartya ingyen hivasa a legfontosabb. Megyek kerek uj plecsnit a diakomra, aztan irany csomagot valtani
Koszontem az infot!
-
Konfiguraltam egy uj csomagot:
Szerintetek ezzel a dijcsomaggal a Domino-s szamokat is ingyen tudom hivni vagy csak az elofizetessel rendelkezoket? A leirasbol nekem nem egyértelmű. Diakkent jarna hozza elvileg +2gb net, igy lenne 2.4gb netem a mostani 1.3gb-al szemben 1.000Ft-al olcsobban havonta. (Like300+1gb-ert fizetek 4500-at ha nem hivtam senkit halozaton kivul)
-
joelke HU
őstag
Nahát jól látom, hogy a Telekom mostmár csak okosórával árulja az S8-at? Külön akkor már nem is vehető, csak a telefon? :S
-
tsteve
senior tag
jogos...vszinűleg te értelmezted jobban a Telekomos bikkfanyelvet...
Díjcsomagban foglalt leforgalmazhatóság (leforgalmazható belföldi alapdíjas, Telekom mobil előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre valamint hangposta lehallgatására belföldön, valamint EU roaming helyzetben.)
ez alapján tehát használható a 2984 Ft-os keretösszeg -úgy tűnik- eu-ban, de csak Magyar Telekom mobil irányba...a hálózaton kívüli, 29 Ft-os percdíjjal...mea culpa...minden más hívás is 29 Ft EU irányba, de nem a keretösszeg terhére megy, hanem külön hozzáadódik a számlához...
-
tsteve
senior tag
válasz
tboy93 #88120 üzenetére
az élő csomagokra működik előfizusban a roamingdij mentesség a Telekomnál 100%-osan... lezárt csomagoknál és domino-ban nem igazán... utóbbit az Nmhh már vizsgálja, míg előbbi esetben vszinűleg jó a Telekom jogértelmezése, mert a többi eu-s mobilcég sem igyekezett eu-kompatibilissá tenni a lezárt csomagjait...az opciók ügye is kérdéses egyesek szerint, ezek között vannak pl. korlátlan opciók is, vagy pl. a Maraton.. ezek sem mennek eu-ban...de pl. a többi mobilcég engedi az opciók egy részét is vszínűleg inkább üzleti okokból... Telekom nem igazán akarja ezt
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Jól gondolom, hogy a Telekomos KEF korlátlan díjcsomaghoz nem lehet másodlagos SIM kártyát igényelni?
-
n@p@lm
őstag
-
tsteve
senior tag
-
Sziasztok! A roaming hogy van most pontosan? Like300 dijcsomagom van, plusz 1gb net hozza. Jovo heten kimennenk a Horvatokhoz, tudom dijmentesen hasznalni az internetem? Telefonhivasokkal mizu? (Plusz)dijmentes a fogadas/hivasinditas is?
-
-
tsteve
senior tag
válasz
tibor23 #88106 üzenetére
mindenki 25 ft-ot mond.. egyedül te kételkedsz.. higyj a döntő többségnek ez esetben... mérget vehetsz rá, hogy jól tudjuk.. sokszor kibeszélt téma ez itt már, igazából csak te nem követted a topic-ot.. s nem te vagy az első sem, aki rákérdezel, mert nehezen hihető elsőre, de mégis így van...
-
tibor23
senior tag
válasz
#08205312 #88107 üzenetére
Az megnyugtatna, mert ha igaz, nem érdemes vennem kint kártyát. Ez ugyanígy megy minden EU országban, úgyhogy ha van konkrét tapasztalat, kérem ossza meg valaki. Tehát egy EU országban van egy magyar Domino fix kártya, mennyiért tudja hívni az adott ország mobil számát?
-
tibor23
senior tag
-
-
4Grider
félisten
A nemzetközi és hazai hívások árát nem szabályozza az EU, kizárólag a verseny határozza meg. Ha valamelyik szolgáltató leviszi majd őket alapárra, akkor a többi szolgáltató is majd le fogja vinni. De amíg nem pánikol valamelyik szolgáltató, a többi sem fog magától lépni. Max. ha az EU ezt is szabályozni fogja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest