Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nasuto
tag
Sziasztok! Több mint két éve vásároltam egy új Lumia 820-as készüléket a Telekomtól Next M előfizetéssel. A készülék bekapcsoló gombja a 2 év garanciális idő közeledtével elromlott. Garanciában nem tudták javítani, vagy nem érte volna meg, így kaptam helyette egy új Lumia 735 telefont. A két éves hűségem október elsején lejárt. Új készüléket most nem szeretnék vásárolni, de jól gondolom, hogy az eddigi Next M előfizetésemet (14.990Ft), átrakathatom a készülék nélküli Next M előfizetésbe, ami havi 10.990Ft és ha majd esetleg veszek megint egy új készüléket, akkor visszaraknak a 14.990Ft-os díjba?
-
Nasuto
tag
Kis segítségre lenne szükségem. És bocsánat ha kicsit hosszú leszek.
Feleségemnek lejárt a Next S ATK hűssége. Nekem Next M volt szintén hűsség nélkül.
Telekom oldalán rendeltem neki egy Lumia 735 telefont vezetéknélküli töltővel. Direkt az ő száma/előfizetése volt kiválasztva. A telefont előfizetés megújítással, részletfizetéssel Next S Aranytárskártya előfizetéssel kértem (ami eddig is volt). A rendelés véglegesítésénél 2390Ft kezdő- és 19x2390Ft részlet volt feltüntetve (47.800Ft-os végösszeg).
Viszont felkerült az online felületre az első részlet számlája, ami 2.790Ft összegről szól.
Telefonos ügyfélszolgálat tanácstalan volt, azt mondták valami hiba történt, írjak emailt. Megtörtént, válasz még nem jött. Addig azt javasolták, hogy az első részlet számláját ne fizessem be. Viszont kisebb nyomozás után sajnos az is kiderült, hogy valami rejtélyes oknál fogva az én előfizetésemre rakták rá a két év hűsséget. Telefonon azt mondták, hogy telefonon nem tudnak ezen változtatni, fáradjak be egy Telekom boltba. Megtörtént, ott azt a választ kaptam, hogy a hűsséget, nem tudják csak úgy simán átrakni. Vissza kellene vennem a feleségemtől a telefont (a sim kártyáját is lecseréltük nanora) és sztornózni kellene az egész rendelést, számlát, akkor tudnának változtatni. Még ezt a két év hűsséget le is nyelném, ha nem kellene kifizetnem a Next S ATK-hoz tartozó telefon árát. Kérdem én, hogy ha már az én előfizetésemre rakták a hűsséget, akkor miért nem a Next M-es jóval barátibb árán kapom a készüléket (talán 0Ft lett volna)? Most így én két évig nem tudok új készüléket venni, csak a feleségem előfizetésére, és majd ugye jóval drágábban. Számomra minden szempontból hátrányos volt ez az egész készülékvásárlás. Mit tehetek? -
-
Nasuto
tag
válasz Nasuto #67670 üzenetére
November 3-án majd 16-án megreklamáltam egy telefon részlet számlát (rossz összeg szerepel rajta, illetve a hűségidőt rossz számra rakták). Azóta csak az automatikus válasz jött, hogy megkapták a levelem, a panaszomra érdemi válasz nem jött. Az első részlet számlája 30-án lejárt. Korábban az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a számlát a panasz kivizsgálásáig ne fizessem be, és ezt majd ők, amíg le nem zárul félre is teszik a rendszerbe (de még mindig ott figyel az online felületen). Minden panaszt kivizsgálnak és minden levélre válaszolnak ugye? Kicsit izgulok.
-
Nasuto
tag
válasz Soulfly842 #68384 üzenetére
Pénteken levélben megjött a Telekom válasza a november 3-án és 16-án emailben tett panaszomra. Minden panaszos pontomnak igazat adtak. Technikai hibára hivatkoztak. Az extrán felszámolt telefon részlet összegét jóváírják, illetve a hűséget, amit a párom száma helyett az én számomra raktak, egy „Szerződéses kötelezettség átvállalása” adatlap kitöltése és aláírása után átrakják a feleségem számára.
Teljesen korrektek voltak. Egy szavam sem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest