Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha most én előfizetek egy havidíjas tarifára, mobiltelefon vásárlás nélkül, később megvehetem a készüléket kedvezményesen az előfizetés mellé?
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Szeretnénk venni új üzleti előfizetőként egy iPhone 3Gs-t Ikon 200 díjcsomaggal a cég részére, részletfizetéssel, tehát 9990 Ft +12*2500 Ft lenne. Felhívtam egy közeli T-Mobile viszonteladót, hogy informálódjak, de azt mondták ott, hogy új előfizetők nem vásárolhatnak részletfizetéssel készüléket.
Ez igaz, vagy ez is olyan, hogy üzletenként/ügyintézőnként eltér?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
válasz Nietzsche_ #11231 üzenetére
Köszi, ezek szerint nem vehetem részletre.
Egy másik gondolat, hogy van lakossági elöfizetöként a t-home-tól tripla csomagunk, és így van tölük platinakártyánk. Ez a platina érvényes a t-mobile-hoz?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
válasz dedike #11234 üzenetére
Ó ezen átsiklottam, köszi!
Az a gond, hogy cég nevére vennénk a telefont és az új előfizetést, és így nem vehetem részletre a telefont, a fenti pdf szerint. Legalábbis ezt veszem ki.
De. Miért ne vehetnéd?
Úgy érted, megvehetem részletre a telefont új (üzleti) előfizetőként? Vagy a t-home-os platina kártyámmal értetted?
[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
válasz Nietzsche_ #11236 üzenetére
Éncégemmel drágább lenne a készülék és nekem rosszabb is, mert 200 percnél nem beszélek többet, 1GB-nál nem kell több net, és így drágább is lenne a csomag. Csak egy előfizetés lesz, több szám biztos nem lesz. (Viszont a külön sim kártya a netnek jó lehet .)
[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
-
gabo89
senior tag
válasz diegho #11247 üzenetére
Megtudod mondani mi a külünbség az A és a B készülék árlista között? link
Egy T viszonteladó mondta az Iphone-ra, hogy csak arany v. plastik kártyás ügyfél vehet kamatmentes részletre készüléket. Akkor ez nem igaz? Ezt már kérdeztem feljebb, csak azért kérdem.
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Már kérdeztem, de nem kaptam biztos választ.
Vehetek cég számára, új üzleti előfizetőként iPhone-t Ikon X00 díjcsomaggal?
Előre is köszönöm a választ!Tudom, telefonon is megkérdezhetem, de az automata gépi ügyintézős telefonálást kiszeretném kerülni.
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Ma megyek be a T-pontba, egy-két dolgot elintézni. És ha már ott vagyok, szeretnék egy Fun társkártya díjcsomagot is igényelni.
Viszont a Platina kártya (és a T-Home tripla előfizetés), melyhez igényelném, nem az én nevemen van. Azt szeretném megkérdezni, hogy az előfizető írhat-e nekem egy meghatalmazást, két tanúval, dátummal stb., hogy nélküle elintézhessem ezt a műveletet?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
A my t-mobileban leszeretném kérdezni az adatforgalmi egyenlegemet, de miután rámegyek a lekérdezésre (melynek dija 56 Ft), azt dobja ki hogy: Hiba történt a kérés feldolgozása közben!
November óta van meg az Ikon 200-as dijcsomag, azóta ezt a hibát irja. Miért nem tudom lekérdezni?
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Most állíttattam be telefonon a Like díjcsomagomra a 3 ingyen hívható számot. Az egyik szám flottás előfizetés. Azt mondta a barátom, akié a szám, hogy Neki azt mondták a T-Pontban, hogy flottás (Apeh) számot nem hívhatok ingyen.
Most megkérdeztem az ügyintézőt, Ő azt mondta, hogy bármely szám, mely a T-Mobile szolgáltatása alatt van, beállíthatom. Igaz azt nem mondtam, hogy Apeh-es, csak annyit, hogy flottás.
Szóval, mi az igazság? Hogy van ez?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Adott két flottás szám, ugyan azon a néven. Az egyiken van hűség, a másikon nincs. Áttudja vállalni a hűségszerződést a másik szám? Ezt azért kérdem, mert a hűséges számot meg szeretném szüntetni (vagy átvinném Dominoba).
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Van egy Like díjcsomagom, melynek a hűsége november végén jár le. Készüléket nem vettem hozzá, csak az előfizetést.
Lehet vennék egy új telefont, és az a kérdésem, hogy vehetek-e úgy, hogy a hűségemet most meghosszabbítom (hátralevő 2 hó + 2 év), vagy meg kell várnom míg letelik a hűségem?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
-
gabo89
senior tag
Új előfizetésként igényelhetsz, illetve számhordozással másik szolgáltatótól, vagy Domino-ról lehet váltani Like-ra. Meglévő előfizetésről nem lehet. Szóval az lehet a megoldás, hogy hűség lejáratakor átíratod a saját nevedre az előfizetést, és átmész Domino-ra. Majd onnan Like-ra. Csak nem tudom, hogy a Fun-t átlehet-e íratni, mivel az társkártyás.
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv.
Van egy Like díjcsomagom, amire rendeltem régebben egy Go!Net M csomagot. Ezt most mondtam le, de újra kéne aktíválni a netemet, az 50MB-os alapot. Ezt a "Net Start"-tal tegyem meg?
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Adott egy előfizetés, mely nem az én nevemen van. Szeretném beváltani az összegyűlt kapcsolat pontokat egy mobiltelefon tartozékra az egyik T-Pontban. Ezt megtudom tenni annyival, hogy ott megmondom a jelszót, vagy csak az előfizető tudja ezt elintézni?
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Novemberben lesz két éve, hogy Like díjcsomagom van. Szóval hamarosan be kell mennem, felmutatnom az érvényes diákigazolványomat. Viszont mivel már nincs Like díjcsomag, helyette Like 50 és 300, maradhatok a következő két évre is a régi Like díjcsomagban, vagy az újak közül kell választanom?
Illetve felmutatni a diákot gondolom akár holnap bemehetek, nem az utolsó napon kell?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Még azt szeretném megkérdezni, hogy egy előfizetés tulajdonos átírása mennyibe kerül? Illetve járható-e a lentebb leírt út?
A testvérem idén lett egyetemista, Fun díjcsomagja van, ami nem az ő nevén van. Mivel jó száma van, szeretné megtartani azt. Átíratnánk a nevére az előfizetést, Dominora váltani, majd Like 50-re. Természetesen nincs hűség a Fun-on.[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Én tegnap regisztráltam, de még mindig nem jött kód.
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a testvérem Domino kártyájára a Domino NetPlusz L mobilnetet. Nem tudom melyik ár vonatkozik rá, ez vagy ez? 2190 Ft vont le az egyenlegből. Én úgy gondolom az olcsóbb ár vonatkozik rá, a "meglévő Domino díjcsomagod mellé" szöveg és a weboldal címe alapján.
szerk: látom a különbséget, az olcsóbbik az bővítésre van. Így már érthető.
[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
-
gabo89
senior tag
Üdv!
A domino kártyám 10-én lejár. Van rajta még 4000 Ft. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha feltöltöm a kártya egyenlegét, a meglévő 4000 Ft továbbra is felhasználható marad, vagy 10-én mindenképp elvész?
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Jelenleg Mobil S 2017 1GB csomagban vagyok hűség nélkül. Nyárra előfizetnék korlátlan internetre, illetve váltanék végleg díjcsomagot az új Mobil S-re, hűségvállalás nélkül. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a weboldalon kiválasztom az új díjcsomagot, és a korlátlan netet, ősszel szabadon visszaválthatok 1GB-os netre?
Ezt írja az oldal, szóval úgy gondolom igen. De azért megkérdezem. Köszi.
"Hűségidőd nem változik. Vállalt költési szinted nem emelkedik. Bármikor visszaválthatsz egy alacsonyabb havi díjú, de a vállalt minimum havi díjnál drágább vagy azzal megegyező tarifára."indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Üdv!
A jelenlegi díjcsomag Mobil S + 2GB net. Ha rendelek ExtraNet Korlátlan
30 napra eseti bővítő opciót és MultiSIMet, az működhet mindkét SIM kártyán?indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
válasz blackmajesty #116344 üzenetére
Ilyenkor a 990 Ft-os Multisim korlátlan sávszélességű marad?
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Rendeltem online egy Multisim-et. Most jött meg. Amit kaptam hozzá leírás szerint, úgy kell aktiválni, mintha régi sim-et cserélném le újra, és a régi ekkor deaktiválódik. Tehát hívjak fel egy telefonszámot a meglévő SIM-ről, diktáljam be a SIM 20 jegyü azonosítóját, és ekkor azt írja, hogy a meglévő SIM már nem fog müködni. Ezt biztos így kell? A Telekom fiókban már ott a Multisim, és ott van egy Aktiválás gomb. Ezt megnyomni nem lenne elég? Köszi előre!
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Aktiválnám Telekom app-ban havidíjas előfizetésen a korlátlan net 30 napra opciót, de az utolsó sorban azt írja hogy "Érvényesség: 2020. augusztus 07". Ez mi? Köszi előre!
indul a sörös aludni
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Holnaptól egy flottába kerülünk páran a családból. Telekomos előfizetésről, a SIM marad. Most jut eszembe, hogy az egyiken van egy elfeledett aktív multisim. Ebből lehet gond? Vagy inaktiválják automatikusan? Majd megkérdem a flotta szolgáltatót is.
indul a sörös aludni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest