- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#46686720 #87897 üzenetére
Felhívtam őket, egyből kapcsoltak is!
(ritka)
Fiatalabb női hang szerint az előző Mozaik csomagra nem tudja visszaállítani, mondván megszűnt, oké, így kötöttem egy Mobil M + kötelező jelleggel a 400Mb.
És éppen írnék még vagy egy oldalt amiben a Telekomot degradálom, mivel a tapasztalat ezt mondaná, viszont gyorsan lezajlott és elégedett vagyok.
Köszönöm és Szép napot! -
dptrsk
Topikgazda
válasz
#86564352 #87898 üzenetére
Nem pontosan ismerem a működési elvet, de ha több előfizetésed is van akkor a fő kártyával próbálod?
Vagy az oldalon levő beállítást nem mentette el, vagy pedig annak a számnak amivel próbálkozol nincsenek pontjai. Ezeket ellenőrizd kérlek.Most én is kipróbáltam, nekem csak 120 pontom volt, az SMSben az volt:
"Fiz.mód: KAPpont+Havi szla 120db+130FT" -
törölt tag
Mivel majd megszüntetik a Kapcsolat pontokat, gondoltam elhasználom mobil lottóra. Be van állítva azon az itt is korábban linkelt felületen, hogy először a pontokból vonja a vásárlást. Erre a lottó megerősítő sms után mégis azt írja a havi számla terhére számlázná. Ötlet?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#46686720 #87895 üzenetére
Mivel pár nap telt el, ezért valószínűleg még 0 forint (vagy minimális a kötbér), amit megkaptál kedvezményként.
Ha Mobil Mre akarod váltani, minimális költsége lehet(esetleg 0 forint).Alapvetően a 14 nap elállás a módosítás előtti állapotra való visszaállításra kötelez.
Én inkább visszacsináltatnám, majd ha visszatették, oda módosítod ahova szeretnéd. -
törölt tag
válasz
MK VII #87892 üzenetére
Köszönöm a gyors választ Vangelis-nek is.!
Ászf-ben tehát benne foglalt a 14 napos elállás "mindentől" ?! ( már csak az ügyfélszolgalat próbálkozása végett kérdem)
A régi csomagot pedig mindenképpen "kötelesek" visszaállítani ?
Az újabb csomagok közül a Mobil M kedvezőbb volna, arra ugyanúgy "kötelesek" módosítani ?
Nem vagyok telhetetten, csupán érdekel. -
MK VII
veterán
válasz
#46686720 #87891 üzenetére
Szia..
Sajnos ő is beleesett a Telekom agresszív új csomagokra való átterelési hadműveletébe.
Nem is kellett volna egyébként módosítania egyáltalán semmit csak használnia tovább az előfizetését..
A régi csomagok ugyanis használhatóak továbbra is hűség nélkül csak telefont nem lehet rá vásárolni, mert akkor újra hűséget kell kötni és akkor valóban csak az új csomagokra lehet áttérni...Sajnos belecsúszott a Telekom csapdájába, mint sokan mások...
-
törölt tag
Üdv!
Múlt hétfőn egy családtagomat megkeresték a Telekomtól, hogy lejár a Mozaik S havidíjas csomagja, s javasolja, hogy kössön egy újat. A csomagokkal nem volt tisztában és köttettek vele egy Mobil L + 400Mb csomagot 2 év húségre, mindösszesen 6000 Ft cserébe, valamint 14 napon belül elállhat/módosíthatja mondat is elhangzott.
Délelőtt személyesen befáradtam vele egy Telekom üzletbe, majd közölték, hogy nem lehet visszamondani illetve kisebb csomagra módosítani mert kötbérezik, továbbá a 14 napos elállás csak a készülékváltásra vonatkozik, majd javasolta a telefonos ügyfél-szolgálattal való kapcsolatfelvételt.
Az Ászf-t nem tudtam még átnézni.
Ha igaz/nem igaz, mi a teendőm ?
Köszönöm!. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
jbnd-007 #87889 üzenetére
Nekem is volt hasonló probléma, kb 1 hete választották le.
2-3 napig nem ment(saját előfizetés paraméterrel), ma sikerült, az előfizetés típusának egyéb paramétert adtam meg.Újonnan vett kártya, ha telefonos szerződéskötés volt vagy előfizetésről dominora váltás esetén 1 napot várni kell.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Milyen készüléket lenne érdemes jelenleg kihozni a telekomtól?
Az asszonynak kellene, a jelenlegi flottás csomagjába. Így hirtelen a galaxy j3-at néztem ki neki, de nyitott több megoldásra is. (Ez a minimum szint hardverileg, jó lenne azért egy 2gb rammal rendelkező telefon) Max befizetni 15öt szeretne, és jó lenne ha készülék havi részlete kb. 2000ft-nál nem lenne több.
Tud valaki ajánlani esetleg valamit?
Előre is köszönöm -
CHIPman
nagyúr
válasz
dragon1993 #87884 üzenetére
Netplusz mellé ugyebár. A Surfre viszont önmagában is lehet
-
HXY
addikt
A Mobil M díjcsomagot meg lehet rendelni internet nélkül is?
És hűség aláírása nélkül? -
luci87
tag
válasz
Fernet #87879 üzenetére
Nagyobb a baj.Próbáltam újra regizni,nem enkedi vmi miatt elutasít,és azt írja a felhasználói fiók felfüggesztésre került...
smst is kaptam, Az ön ált használt díjcsomaggal műszaki okok miatt nem elérhető telekom alkalmazásunk.
Ez pár napja tart.
Felül a telefonom kezdőlapján pedig ez fut,
NINCS SZOLGÁLTATÁS TELEKOM:HUKözben próbáltam,tudok hívni,engem is, sms t is kapok...
Mi a franc van már,, ??
-
luci87
tag
Sziasztok! Akiknek van Telekomos fiókja, azotól kérdezném.
Éjszaka jött egy értesítés, h a Telekom fiókomból eltávolításra került a telefonszámom.A fiókban a férjem,és az én számomat kezeltem.De hirtelen eltűnt magától.Mi történhetett és mit lehet tenni?Köszönöm. -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
A korlátlan KEF-es dolgozói előfizetés az 1+5 GB mobilnettel külföldön is használható? Hogy működik ez esetben a roaming?
-
hbala
aktív tag
válasz
Soulfly842 #87676 üzenetére
Nagynéném most hosszabbítana hűséget és egy A5-öt venne. Akkor az jó eséllyel független lenne? Mert beszélt az ügyfélszolgálattal, de ott azt mondták, hogy minden készülélkük függő
-
dokee78
félisten
Hali,ez az új Mobil M tényleg korlátlan hálózaton belül?
Azaz akár 500 percet is beszélhetek?
Vagy van azért adott perc,ami fölött már fizetni kell? -
k-adi
nagyúr
Hi.
Neten a telekom oldalon lévő profilban mióta nem mutatja hogy mennyi net adatmennyiség van még hátra? Anno volt egy zöld kör, infókkal, most semmi.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
A feleségemnek most váltottam előfizetést Mobil S-re.
Az előző előfizetése valamelyik Eco díjcsomag volt ami mellé rendeltünk NetPlusz M csomagot. Most ezt szeretném lemondani. Próbáltam SMS-ben de azt a választ kapom, hogy nem tudják megszüntetni. Ez miért van?Oké. Most már rendben. Legalábbis gondolom. Most azt írja, hogy nem vagyok jogosult a szolgáltatásra.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Néztem a T appot hogy lehet benne hűséget hosszabítani , én multkor hosszabítotammás nincs itt
Szóval ha meg nyómom ujra indul az elejétől a hűség? -
Sebhelyes
senior tag
Lehet valami hátulütője a Domino Surf –> Domino Fix + Maraton váltásnak?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Lett korlátlan, céges Telekom-előfizetésem, így a saját előfizetésemre már nincs szükségem, viszont szeretném, ha a számom megmaradna és továbbra is tudnának hívni (dual SIM). Mi a legjobb megoldás? Menjek át feltöltőkártyásnak és vigyem a számomat? Nem létezik esetleg olyan opció, hogy továbbra is maradok előfizetéses, de hívni nem tudok, csak engem hívhatnak?
Mindenképpen 0 Ft-ból szeretném megúszni a számom fenntartását.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
norberto_th #87838 üzenetére
itt belépsz, a KAP egyenleget állítod elsődlegesre.
Majd megpróbálsz lottót venni, ha a megerősítendő SMSben a KAP pontokat ír, akkor azt költi a mobilvásárlás.
Az app csak segít megírni az SMSt.
-
norberto_th
aktív tag
Olvastam hogy a kapcsolat pontokat fel kell használni szept. 31-ig mert megszűnik ez a program. Marha jó mert gyűjtögettem direkt, biztos valami marhaságot találnak ki helyette...
Namost semmire nem tudnám költeni, csak lottóra. Hogyan tudok vele lottózni?! Letöltöttem ezt a monilvásárlás appot de itt is sms-t küldene, nincs olyan hogy a pontokat vonja le. Valaki tudja hogy működik ez?
Köszi! -
zsoltzsolt
addikt
Ha szerződést hosszabbítok, akkor mikor indul a számlázási ciklus? A rendelés napjával?
Pl. vennék készüléket is - részletre - és ugye az első két hónapban elengedik a részletet. Ha ma rendelem meg, akkor ez lesz az első hónap, a maga hátralévő két napjával vagy hogyan fogják számolni?
Köszi előre is a válaszokat! -
leslien
nagyúr
üdv, online vásárlás volt és 14 napon belül vissza került a készülék a Telekom üzletbe minden ok.. mennyi idő még vissza utalják a manitut? vagy rossz helyen vagyok?
-
grafikus17
senior tag
World GPRS limit szolgáltatás
Szolgáltatás feltételei:Havi díjas előfizetés vagy Domino feltöltőkártyás előfizetés+Mobilinternet-előfizetés
Basszus kulcs. Most látom, hogy ezt a nyamvadt World gprs limit megrendeléséhez mobilnet opció kell. Az én előfizetői csomagom nem tartalmaz ilyent, akkor ez bukta?
Marad a kötelezően kifizetendő Travel & Surf EU L (heti) 2790.-ért? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #87830 üzenetére
Nem, jelenleg úgy néz ki, hogy csak a hatálybalépés után lejáró hűségidejű szerződéses készülékeket érinti.
-
4Grider
félisten
válasz
MittuDomain_ #87830 üzenetére
A törvénytervezet alapján nem jelenti azt. A végleges törvényt még nem olvastam végig.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
tomy86 #87825 üzenetére
Ezt azt jelenti, hogy a T-től vásárolt, ám hűség nélkül vett SL-es készülékem (csak készülék, semmi díjcsomag, már lassan 2éve hűség nélkül vagyok náluk, csak egy újabb készülék kellett) bármikor függetleníteniük KELL, ha bemegyek és KÉREM?
Szuper lenne, nagyon várom már a Digit.
-
tomy86
addikt
válasz
poli27 #87822 üzenetére
Pedig radio100jozs jogosan javított ki. Csak ő azt gondolta, hogy egy cikket másoltál be. Ki is emelte a téves állítást.
Te ezt írtad:
"Fontos változás, hogy a hűségidő lejártát követően külön kérés nélkül, ingyenesen függetleníteni kell a készülékeket."
Míg a törvény szerint:
A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés).
Tehát ingyenes a függetlenítés, de külön kérni kell. Ettől még jó hír annak, aki sim lockos telefont vesz. -
törölt tag
válasz
radio100jozs #87819 üzenetére
Ez már hivatalos:
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs #87819 üzenetére
-
luci87
tag
Nem tudjatok milyen valtozas lesz szeptembertol a Telekomnal?A facebookon olvastam a kezdo cimet,de nem tudtam megnyitni...
Valami olyasmi,hogy nem fognak orulni ennek a valtozasnak...
Vagy csak kacsa hir? -
TomPack
őstag
válasz
Stanley-B. #87813 üzenetére
Én is kb 2 hónapja hordoztam a számom, de megcsináltam online, és kaptam egy ingyen hétvégét. Azaz kettőt, mert ma is jött egy sms.
Pár perc az egész. Igaz a múltkor sem beszéltem el belőle egy másodpercet sem, és szerintem most sem fogok. Hétvégén nem zaklatok senkit.
-
radio100jozs
őstag
válasz
poli27 #87818 üzenetére
Nem tudom honnan a cikk, de szokás szerint megint hemzseg a pontatlanságoktól, így nem is értem, aki nem tud egy közlönyben megjelent törvényt értelmezni, az minek ír erről cikket?
Törvényben:
(4d) A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés).A cikkben:
Fontos változás, hogy a hűségidő lejártát követően külön kérés nélkül, ingyenesen függetleníteni kell a készülékeket.
Így azt hiszem ennyi elég is ebből a cikkből...
-
poli27
veterán
A határozott idejű szerződés lejártát követően a szolgáltatóknak függetleníteniük kell a telefonokat. Kihirdették az elektronikus hírközlésről szóló törvény módosítását.
Áder János aláírta, a Magyar Közlönyben pedig kihirdetésre került az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény módosítása, ami a határozott időtartamú előfizetői szerződések maximális idejét korlátozza 12 hónapra. A szerződés megkötését megelőzően a szolgáltatóknak fel kell ajánlani a határozatlan szerződés megkötésének lehetőségét, illetve be kell mutatni annak részletes feltételeit is.
A kétéves hűség a jövőben csak az előfizető kifejezett kérésére köthető meg, abban az esetben, ha ehhez készülékvásárlás is kapcsolódik. A törvény előírja, hogy a kétéves szerződések a készülék törlesztője nélkül számított előfizetési díja nem lehet magasabb az egy évre kötött, azonos szolgáltatási tartalmú szerződéseknél. Olcsóbb tehát továbbra is lehet.
Fontos változás, hogy a hűségidő lejártát követően külön kérés nélkül, ingyenesen függetleníteni kell a készülékeket. A határozott idejű helyébe lépő, határozatlan idejű szerződés nem lehet hátrányosabb a korábbi, határozott időtartamú szerződés feltételeinél.
A televíziószolgáltatással kapcsolatban a törvénymódosítás kimondja, hogy amennyiben a határozott időtartam alatt a szolgáltató egyoldalúan módosítja a kínált csatornák összetételét, az előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal felmondhatja a szerződését, amiért nem büntethető. Ugyanez igaz akkor is, ha a szolgáltatás díja emelkedik, módosul a csatornák összetétele, vagy a szolgáltatás tartalma.
A szolgáltatóknak a határozott idejű szerződés lejáratát megelőző 90 napban három alkalommal értesíteniük kell a fogyasztót a számlalevélen, vagy annak hiányában postai úton, esetleg elektronikusan írásban. A törvény a kihirdetést követő 120. napon lép hatályba, tehát idén októberben. A törvényalkotók úgy döntöttek, hogy a változásokat a korábbi szerződésekre is alkalmazni kell, amennyiben azok a törvény életbe lépésekor még életben vannak. A televíziószolgáltatásra vonatkozó határozott idejű szerződések esetében az elállás joga (egyoldalú módosítás esetén, például a csatornakínálat változásakor) megilleti a fogyasztót, ha a hűség az életbe lépés után 90 nappal (2018. januárjában), vagy azt követően jár le.
-
törölt tag
válasz
Stanley-B. #87813 üzenetére
Jól
-
Stanley-B.
őstag
ha 2 hónapja a telekomhoz áthordoztam egy feltöltőkártyás előfizetésemet egy másik szolgáltatótól, akkor idén nem kell az adategyeztetést megcsinálnom, jól gondolom?
-
válasz
korcsillio #87809 üzenetére
Bocs, nem írtam bele, de kiskereskedelmi (lista) árra gondoltam
Ahogy írta Vangelis, az összefoglaló végén benne van mit kaphatsz, ha nem javítják alkatrészhiány miatt.(#87810) dptrsk: Keverek valamit? Kiskereskedelmi != listaár?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
korcsillio #87809 üzenetére
Pedig vagy azt kapod vissza vagy az utolsó listaár összegéért választasz újat, az aktuális listaárak alapján.
-
tomy86
addikt
válasz
grafikus17 #87780 üzenetére
Ahogy már írták, nem a root miatt van. Nálam hibátlanul fut rootolt Redmi 2-n.
-
Soybex
őstag
válasz
korcsillio #87804 üzenetére
Note 4-nél is a vásárláskor kifizetett összeget kaptam vissza.
-
válasz
korcsillio #87804 üzenetére
Mások a topikjában a vásárláskori árat kapták vissza
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Hol lehet megnézni hogy mi volt egy készülék utolsó lista ára?Van egyHonor7-em ami meghibásodott és állítólag már nem javítják hanem utalványt kapok ha szervizbe adom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest