- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Abszolút, tényleg különbözőek vagyunk, nem is ásom el a prepaid-et, sőt, arra is szükség van. Ahogy írtam: alma és körte.
De nekem megér egy bizonyos felárat, hogy "prémium" legyek. Maximalista vagyok, bizonyos dolgokban nem érem be kevesebbel, mint amivel beérhetem.
Nem fogok a város másik végébe elmenni, mert ott 280 helyett 220 forint a kenyér. Ez ugyanez. Havi 3000 forintot (példa) prepaiddel is elbeszélgetnék, akkor meg tök mindegy, hogy előfizus vagyok-e. A díjcsomagom hálón belüli korlátlan, az összes ismerősöm telekomos. Fix díjat fizetek, és nem kell néznem, van-e elég pénz a kártyán. Nem azért beszélek sokat, mert korlátlan a csomagom, hanem fordítva. Korlátlan, mert sokat akarok beszélni. Ha esetleg az a ritka eset állna fenn, hogy privát célból más mobilt kéne hívni, akkor meg ott a Voda Red.Na jó, a véleményem átadtam, offot befejeztem, mert egyrészt kiteszik a szűröm, másrészt az utcán sem szemetelek
2500 Ft+net a számomra a gyakorlatban teljesen korlátlan csomag. (ahogy írtam, csak telekomos ismerőseim vannak). Ne vicceljünk már azzal, hogy nekem nem ér meg havonta 2500-at, hogy bármennyit telefonálhatok.
"Egy tudatos vásárló egyszerűen csak nem fog 2x annyit fizetni a percdíjért, ha nem muszáj."
Ezzel az erővel moziba se menjek, mert majd a tévében ingyen is leadják a filmet (valamikor, hónapokkal később).Azt próbáljátok megérteni, hogy néha nem a szigorúan vett forintos összegek számítanak, hanem ha a mérleg serpenyőjébe beleveszel mindent, akkor hova billen. Nálam az előfizetés felé.
87999: 8 neked meg jó adategyeztetést évente
-
sandró60
addikt
válasz
MrSealRD #87974 üzenetére
Dettó nálam is már 3-hónapja egyeztettünk adatokat.Erre ma már elérhetetlen mind a 3-rom számunk
Bent voltam a nejemmel a budakalászi Auchan-ban lévő boltjukban.Újból egyeztetünk.A nejem 2-számára rögtön megjött a"sikeres"adat rögzítés sms.Az én számomra még idáig semmi nem jött.Lehet,hogy vissza kell mennem talán harmadjára"sikeres lesz az"adat egyeztetés"?
Amúgy az ügyintéző 2-3 napot mondott,hogy vissza kapjuk a számunkat "NAGY GRATULA" az egészért- -
otps
aktív tag
Azért, hogy előbb legyek 4G hálózaton (amikor még eleve kevesebb 4G készülék volt a piacon), meg hogy előbb legyen VoLTE-m (amíg a beszélgetőpartnernek is jóval kisebb eséllyel van), én biztos nem fizetnék lényegesen többet a percdíjért, de belátom, lehet ilyen felhasználó, akinek ez megérheti a felárat. Különbözőek vagyunk.
Költségek: egy mai normális (értsd: nem milliós, csak simán normális) fizetéssel azért nem vág a földhöz egy előfizetés. Aki nem tud havonta 3-6 ezret kifizetni mobilra+netre, ott más gondok vannak.
Egy tudatos vásárló egyszerűen csak nem fog 2x annyit fizetni a percdíjért, ha nem muszáj.
-
Keem1
veterán
válasz
szabogabor10 #87995 üzenetére
A dominósok az újdonságokból is mindig később részesülnek (nagyobb sávszél, 4G, VoLTE).
A fentebb linkelt cikk írója pedig ahelyett, hogy a "frankót megmondta", saját magát minősítette (le).
Fölösleges lehúzni az előfizetést. És a prepaid vs előfizetés bizony igen erősen almát a körtével esete. Mobil-mobil, de minden másban különböznek.
A domino azoknak tökéletes, akik gyerekek (nincs havi jövedelmük), külföldiek (kell pár hétig/hónapig itthoni sim), esetleg tényleg nagyon ritkán mobiloznak (idősek és vezetékest használnak, de a kórházban azért csak jó a mobil is). Minden más esetben a prepaid csak b*szkódás.Igaz, nem Telekom, de a céges Vodafone Red előfizuval soron kívül kiszolgálnak, voltam már Ferihegyen VIP váróban, már jó ideje nincs roaming díjam (nem, nem június 15 óta, hónapokkal korábban se).
Költségek: egy mai normális (értsd: nem milliós, csak simán normális) fizetéssel azért nem vág a földhöz egy előfizetés. Aki nem tud havonta 3-6 ezret kifizetni mobilra+netre, ott más gondok vannak. -
-
otps
aktív tag
válasz
lugosi #87989 üzenetére
@lugosi: Maradjunk a magánszemélyeknél. (Cég vegyen flottát.)
Amiket írsz:
Aki nem akar töltögetést figyelni és attól függeni hogy van-e egyenlege. Nem akar ott állni letolt gatyával hogy nem tud adott esetben mobilról megvenni egy parkolójegyet vagy egy autópálya matricát.
Ezeket egy tudatos vásárló simán megugorja azzal, hogy nem akkor tölt rá az egyenlegére, ha az 0-hoz közeledik, hanem ha lecsökken egy X (X>0) összegre. Feltöltőkártyát általában ún. tudatos vásárlók használnak. Ismerve saját hívási/költési szokásainkat (ezért vagyunk tudatos vásárlók), havonta egyszer nem nagyobb macera, mint az előfizetést menedzselni,
Kivéve korlátlan beszéd, sok mobilnet (az OP mobilent nélküli csomagot keresett), sok SMS. Magyarországon aki sok SMS-t küld, valószínűleg cég. (Az USA-ban része szinte minden csomagnak a korlátlan SMS, ott az emberek alapvetően így kommunikálnak, az USA-n kívül drága a lakossági SMS, ezért lett sikeres a WhatsApp és társai.)
@radio100jozs: A cikkből kiderül, hogy a prepaid percdíj valójában 14 Ft.
@twofatcat: Készülék kamatmentes részlet miatt
Sikeres ember nem vesz.
Vagy megveszi a MediaMarktban, Extreme Digitalnál olcsóbban, kártyafüggetlenül.Nem probléma, ha valakinek nincs pénze a legújabb/legdrágább/legcsillogóbb kütyüre, ez valószínűleg csak azt jelenti, hogy igazából nincs is szüksége rá. Ez nem olyan nagy baj; még mindig meg tudja venni az olcsóbbat egy összegben, ami valószínűleg ugyanolyan jó szolgálatot fog tenni nála.
-
törölt tag
Azért mert jelenleg éppen vonzó a Domino az új percdíjakkal és a használható amíg tart Maraton nettel, nem feltétlenül hülye aki előfizetéses. Ezer egyedi oka lehet: Készülék kamatmentes részlet miatt vagy otthoni komplett csomaggal Magentával nem rossz, másnak a korlátlan beszélgetés fontos, ott a fősulis kedvezmény, régebben volt Spotify ajándék adatforgalom, hűségért havi ezres kedvezmény, kényelmesebb is.
Mindemellett ha tartósan marad így a Domino Most + Maraton kombó, akkor én is visszaváltok feltöltőkártyára. -
kkdesign
senior tag
válasz
pinnacle #87986 üzenetére
hát, az jobb volt, mint utólag kiderült. De én még hosszú hűségben vagyok a telekomnál, Anyukámét pedig ezért váltottuk telekomra, mert egyébként ezer éve ott volt az én sim kártyám. Gondoltuk majd milyen jó lesz, sokat beszélhetünk ingyen, aztán tessék
pluszban a Like S díjcsomagomra is bekamuzták hogy be kell mutatnom a diákom, mikor egyébként novemberben lett bemutatva, így 2 évig biztosítva kellett volna legyek... de át akarnak mkit tenni az új számomra rossz díjcsomagokba... és elmondták mennyivel jobb lesz hogy 2800 helyett minimum 4000et fizetek...
-
radio100jozs
őstag
válasz
lugosi #87989 üzenetére
Én pl. pont ezekért jövök vissza előfizetésbe (magán), mert ez az adategyeztetési mizéria volt az utolsó csepp a pohárba, hogy hiába a 19 Ft-os percdíjak, ha ezek az adminisztrációs gondok, na meg a roaming körül is amik mennek (pl. adatroaming EU-n kívül nincs Vodánál) elég volt ez a pár hónap. Fő számnak nem vennék feltöltőset, csak ahogy van még nekem, mellékes másod számnak fogok továbbra is használni.
-
Cégek pl.
Aki nem akarja hogy a 15 éves száma adategyeztetéstől függjön.
Aki nem akar töltögetést figyelni és attól függeni hogy van-e egyenlege. Nem akar ott állni letolt gatyával hogy nem tud adott esetben mobilról megvenni egy parkolójegyet vagy egy autópálya matricát.
Aki tényleg sokat beszél és megéri neki egy részben korlátlan vagy teljesen korlátlan csomag.
Aki sok SMS-t küld és ez benne van a korlátlan csomagjában.
Akinek tényleg sok mobilnet kell (adott esetben korlátlan mobilnet).Biztos vannak még helyzetek, nekem magamból kiindulva ezek jutottak eszembe.
-
otps
aktív tag
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Mobil előfizetésnél ez komoly, ha az ember nem akar mobilnetet, akkor csak a horrorárú Mobil XL csomagot választhatja? Ezt látom az oldalon, de bízom benne, hogy valamit én néztem be, mert ilyen taplóságot nem tudok elhinni. -
totron
addikt
Az ingyenhétvégés akció (webes adategyeztetés) csak július 1-ig élt?
-
tsteve
senior tag
Domino Netplusz változás mától:
Ászf szerint mától használható a Domino Netplusz EU-ban is. A szövegből nem derül ki, hogy a díjcsomag, az opció vagy mindkettő használható-e.
(Akciós Ászf 29-es pont)
Jul. 10-ig kapcsolják be fokozatosan a hálózati terhelés függvényében minden érintettnél.
A nyári promóció aug. 31-ig vagy visszavonásig él.
Jelenleg még tart az Nmhh vizsgálata az ügyben, s valószínűsíthetően emiatt hirdeti promócióként a Telekom ezt a visszavonulást. -
Mr Dini
addikt
Üdv!
Fiamnak Domino Fix díjcsomagja van jelenleg, melyhez egy egyszeri Maraton 4 GB van vásárolva.
Korábban azt a tájékoztatást kaptam, hogy ez az internet felhasználható bármeddig, amíg kártya aktív. Ma viszont azt a jelenséget tapasztalta, hogy a Telekom alkalmazásban az elérhető keret mellett egy "Felhasználható még ma" szöveg van... Kérdem én, ez mennyire normális?
Nagyon köszönöm előre is a felvilágosítást!
-
Beca1990
senior tag
nekem olyan számok is élnek még amiket nem adategyeztettem.
-
Keem1
veterán
válasz
kkdesign #87967 üzenetére
Sajnos a szolgáltatóra várhatsz. Ha nincs benne üzleti érdekük, nem fognak cellát bővíteni.
Ellenben én azt mondom, "ha nem megy a hegy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez". Esetleg meg kéne nézni, más szolgáltatónak nincs-e jobb lefedettsége. Ha nincs, és van stabil vezetékes internet, akkor nem olcsó, de megoldás lehet a femtocella. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy vidéken ahol élünk, 2g sávot használ anyukám telefonja.
Namost a telkünk környékén abszolút sz@r a 2g vétel. általában hétvégén vagyok otthon, és gondoltam letesztelem az S7edge-emmel a 2g hálózatot, hogy kiderítsem, hogy szolgáltatói baki, vagy telefon hibája.
Ugyanúgy 1x nincs térerő, másszor 5egység(full). A Falunk körbe van lőve tornyokkal a szomszédos falvakban.
Lehet ebbe a sávba pont nem ér ide jel, vagy nem tudom. De ez a keret történet. Namost én ezt jeleztem 1 hónapja a telekom üfsznek. ahol elvileg felvette ezt a problémát. mult hét szombaton ismét hívtam őket mert hiába ígérték, hogy hívnak plusz információért, és jelzik sms-ben hogy lezárták a hibajegyet ilyen és olyan indokkal.
Sehol semmi, sem anyukám telójára sem az enyémre. Ugye multhéten mint írtam, bejelentettem, azóta szintén ugyanez a szitu, se sms, se hívás se semmi. ugyanúgy sz@r az egész. elvileg 72 órájuk van lépni. Ezügyben kérném segítségeteket, aki jobban ismeri a szerződési feltételeket, hogy mit lehet lépni az ügyben? nem kérem hogy rakjanak le tornyot a ház mellé, de azt igen hogy tájékoztassanak mi történt az ügyben.
Ha azt mondja, hogy 1 fecske nem csinál nyarat és leszarják, akkor mondja azt, de sehol semmi. Elmondtam a Hölgynek azt is, hogy manapság ne msok telón használnak már 2G-t, akik igen ők feltételezhetően kevésbé értenek hozzá, és vagy idősebbek, akik elfogadják ezt, plusz az ügyfélszolgálat kész labirintus nekik így esély nincs hogy elérjék őket telefonon.
Ezt ő is elmondta hogy iigazam van... no de így eme kis regény után a kérdésem, hogy mit tehetek? Fogyasztóvédelem jogos lépés lenne mostmár? vagy valakinek ötlet?Fontos lenne, hisz Anyukám nincs jó fizikai állapotban, és igencsak jólenne ha jó lenne a szolgáltatás..........
-
Vangelis
félisten
Kiket kapcsoltak le?
Van olyan fórumtárs?
-
St3ven
addikt
Mi lesz ma...
-
chab7
addikt
Magenta 1-ben vagyok Mobil L előfizetéssel. Ha a saját telekomos vezetékes számomat hívom róla az hálózaton belülinek számít és akkor ugye korlátlan?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Wind-Storm #87958 üzenetére
Nem, mert nem hagytam az utolsó pillanatokra...
-
Wind-Storm
őstag
Más is azt kapja az adategyeztetés oldalon, a kód beírása után, hogy az "oldal túl sokszor irányította át"?
-
jbnd-007
tag
válasz
ElektrikusDE #87956 üzenetére
Ez volt az, köszi!
-
jbnd-007
tag
Barátnőm Horvátországban van, Domino Web kártyával, pénz van rajta, World GPRS-t megrendeltem, *104#-tel roamingot bekapcsoltam. Azt mondja neki, hogy "nincs adatroaming bekapcsolva". Mit kell még csinálni?
-
Zeki
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #87953 üzenetére
Vodafonnál is jött ilyen figyelmeztetés, aztán belépve közölte, nem kell már, mert megvolt. Csak anyám parázott, hogy ha 1 hete megcsináltam neki online, miért kapott sms-t?
Katasztrófa az egész rendszer. IT-sek szégyene. -
aprokaroka87
nagyúr
Komolyan mondom ez már vicc
Egy ismerősőmnek ma reggel csináltam meg online az adategyeztetést.Erre kb 15 perce kapott egy sms-t hogy ha nem egyeztett akkor megszűnik a száma.
meg valami egyedi kódot is irtak beleSikeres volt az adategyeztetés.
Miért kell az embereket ezzel idegesíteni?Nem igaz hogy nem látja a rendszer hogy már kész van
-
Watto1991
senior tag
válasz
rayoliviero #87949 üzenetére
Az első hónapra automatikusan megkapja mindenki az epack kedvezményt, talán ezt jelenti.
-
metamo
csendes tag
válasz
Wind-Storm #87950 üzenetére
Én is most csináltam újra, sms is rögtön jött(ingyenes hétvégéről kaptam annó, viszont adategyezteés sikeres sms először nem jött), és telekom app-ba is rögtön átírta a nevet(ami eddig nem volt), szóval érdemes még1x megcsinálni. Kérdés, hogy megszűnt-e volna ha ezt most nem teszem meg, és hogy hány embernek lesz ezzel gondja...
-
rayoliviero
veterán
Rendeltem Egy J3-at online ismerősömnek új előfizetéssel.
Mindenhol azt írta, hogy ePack kedvezménnyel, akármit állítottam.
De utána sikerült kiválasztani, hogy papír alapú havi számát kérünk. De a visszaigazolásban mégis azt írja a megrendelt terméekek között, hogy e-Pack kedvezménnyel.
Akkor hogy van ez?
-
RoSSo3
senior tag
Nos végére jártam a történetnek, akkor megírom a tapasztalatokat.
Kezdődött azzal, hogy itt a forumban jeleztétek, hogy Net & Roll Quick-re nem megy a Maraton opció, kell új SIM. Írtam a T--nek is egy mailt közben, hogy megerősítést kapjak, de már megrendeltem neten a FIX-es SIM-et a tanácsotokra. (Mivel neten olcsóbb, mint személyesen, és a legkorábbi hétfői kiszállítással még épp időben érkezne a nyaraláshoz szánt kártya.)
A megrendelés kedden történt, ma reggelig (péntek) nem változott semmit a státusz, maradt "Jóváhagyásra vár" - vártam a kollégát, akinek a visszaigazoló email szerint adategyeztetés céljából fel kellett volna hívnia. Kezdtem aggódni, ideér-e ez hétfőn. Közben a T-s emailemre választ kaptam: felhívott egy kolléga és elmondta, hogy feleslegesen rendeltem, mert a Net & Roll Quick-et át lehet váltani akár online is a Fix-re. Szuper, lesz egy felesleges SIM-em.
Mivel a neten nem sikerült összehoznom (bénáztam, nem találtam a kódot a belépéshez, mindegy is) gyorsan foglaltam ma reggelre időpontot egy T-pontba.
Szerencsém volt, első voltam, így megelőztem a sok adategyeztetésre ácsorgókat. A lényeg: a hölgy megerősítette azt, amit Ti is itt a forumban: inaktív neki a díjcsomagváltás opció, így új SIM-et kell vásárolnom, ha Fix-es Maratont szeretném igénybe venni. Röpke fél óra alatt meg is történt minden adategyeztetés, és 1990 Ft-ért megkaptam a Fix-es SIM-et 1 GB vagy 80 perc lebeszélhetőséggel.
Tény, 1000 Ft-al olcsóbb a neten megrendelt SIM, de sajnos engem az idő most sürgetett. 2-3 nap alatt semmiképp nem hozták ki, de még egy hét alatt sem, szerintem a sok adategyeztetéssel le vannak terhelve. Szóval aki most szeretne SIM-et, az vagy rögtön a T-pontokban tegye +1000 Ft-ért (nekem megért most ez ennyit), vagy ki kell sajnos várni azt a pár napot, amíg telefonon felkeresnek a rendelés után, adatot egyeztetnek és aztán kiküldik futárral vagy T-pontba átvételre.
Jobb szakik vannak itt a forumban, mint a T-nél, köszönet az infókért
-
Draken
őstag
válasz
Wind-Storm #87946 üzenetére
Korábban nem emlékszem visszaigazoló sms-re, ingyen hétvégés sms nem jött, legalábbis az adategyeztetős számot nem figyeltem, mert nem nálam van. Értesítési számnak eltérőt adtam meg igen, a sajátomat és erre jött visszaigazolós sms és persze az adategyeztetős számra is!
-
Draken
őstag
válasz
Wind-Storm #87944 üzenetére
Én ma mindkét, családban lévő sim kártyát újra regisztráltam (biztos ami biztos alapon). Mindkét regisztráció után megjött az sms a számomra, amit értesítési számnak állítottam be!
-
Wind-Storm
őstag
Helló!
Nem értem miért múltidős az a sablonszöveg, hogy "az SMS-t elküldtök, mert én még azóta sem kaptam meg (hétfő óta), míg a másik, saját nevemre szerződött telefonra azonnal. Ez esetben számítsak holnapról az átmeneti kikapcsolásra?
A másik dolog, ingyen hétvégés SMS-t sem kaptam még, erre már ne is számítsak, tojni fognak rá 30-a után?
Mit lehet tudni ezekről? -
CHIPman
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #87942 üzenetére
Szerintem jogos amit mondasz, de az tényleg kicsit erős elvárás, hogy ingyenesen kicserélik. Ha maradnál az adott csomagban és valamiért kéne új sim, akkor igen. De ha csomagot váltasz, akkor azt lehetne a régi simmel is, ha azt akarnák, hogy ingyenes legyen. Tehát itt nem csak egy sima SIM-csere lesz, pénz nélkül ne menj oda...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi968 #87941 üzenetére
Zárni akartam, de erre még válaszolok. Lehet, hogy nem lesz bónusz, de mint írtam az esetemben ez most nem fontos, te pedig azt hegyezted ki inkább. És azt is értem, hogy online jobban járnék, és kényelmesebb lenne. A cserének pedig díjmentesnek kellene lennie, úgy gondolom. Ha így van, akkor végülis nem veszítettem semmit, igaz nem is kapok pluszt sem. Igazából online intéztem volna a váltást, de jelen állapot szerint az nem megy, de azért érdekes hogy a Fix-et ajánlja fel váltásnak. Korábban pl NET-röl Web-re tudtam váltani, majd később Net&roll-ra lehetett volna, de most már csak a Fix-et ajánlja egy ideje, gondolom amiatt, hogy most már a Maratont nyomatják. Lehet később engedni is fogja a váltást, de nem biztos persze.
Tehát én értem az érveidet, de más szempontokat nézünk. És kívülről nézve, lehet én is értetlenkednék. De ezen ne vesszünk össze, nem érdemes. Szép napot! ☺ -
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87940 üzenetére
"Ha így van, akkor amennyivel több bónusz lenne egy ezresért, a váltás pedig ingyenes (?), akkor 0 Ft-ért 40 perc, 500 MB (vagy mennyi alapból)"
Ezt most komolyan gondolod? A két szép szemedért átváltják a kártyád 0 Ft-ért FIX-re és még kapsz hozzá ingyen 40 percet és 500 MB-ot? Ezt azért gondold át!
Én is zárom a témát, mert látom teljesen feleslegesen koptatom a billentyűzetet! -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi968 #87939 üzenetére
Részemről zárnám. Mint írtam, a száma miatt tartanám meg inkább, bónuszok nem igazán mérvadóak ilyen szempontból, az alvó státuszt pedig csak előnynek gondoltam. Egyébként pedig ha kártyacserével jár, elvileg az ingyenes kell, hogy legyen. 4G képesség, méret miatt legalábbis ingyenes. Ha így van, akkor amennyivel több bónusz lenne egy ezresért, a váltás pedig ingyenes (?), akkor 0 Ft-ért 40 perc, 500 MB (vagy mennyi alapból). Igaz sorbanállással. De nem sürgős, max. ha arra járok.
Egyébként nem hiszem, hogy a "számhordozás" házon belül egyik simről a másikra megoldhatatlan, max. mivel Domino, nem szívesen foglalkoznak vele. Mindegy, annyira nem fontos, de ha sikerül, azt jelzem. -
MK VII
veterán
válasz
#08205312 #87936 üzenetére
Azért ez ennyire nem drasztikus...
Nekem rengeteg számom volt mióta mobilt használok... 2001 óta legalább 50-60.. Volt, hogy hetente váltogattam a számaimat, de talán 1-2 esetnél többet nem tudok mondani, hogy valaki olyan hívott fel aki amúgy nem is engem akart keresni a számon. Nálam egy telefonszámnál ez lenne az utolsó szempont, hogy kell-e új vagy nem... -
jozsi968
tag
válasz
#08205312 #87932 üzenetére
Bakker, nem egy több ezer forintos tételen spórolsz egy ezrest, hanem konkrétan ugyanannyit fizetsz a 40 percért és az 500 MB-ért, mint neten rendelve a 80 percért és az 1 GB-ért. Számolj, ha egy ezresért kaphatsz kétszer annyit, akkor miért jó neked, ha csak fele annyit kapsz?!
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Egy számot a nevemre vetettem még március környékén, halotti anyakönyvit mellékeltem, azt az infót kaptam, hogy 1 hónap az átfutási ideje ennek. Később a biztonság kedvéért adat egyeztettem (kb 3 hete), de még mindig küldi az sms-t, hogy regisztráljak. Sajnos nincs semmi úgymond a kezembe, se egy visszajelzés, se semmi, hogy tényleg a nevemen van (telekom fiókomban sem jelez semmit). Automatikusan küldi mindenkinek az üzentet ha kell ha nem?
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #87930 üzenetére
+1
Inkább egy alvó sim, mint egy levedlett, amin 1000 ft-ot spórolsz. -
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87930 üzenetére
A hangsúly itt van : "ráadásul feleannyi percet és adatot kapsz mintha egyszerűen megrendelnél egyet a neten."
De mint írtam a Te döntésed!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
jozsi968 #87928 üzenetére
Net nem kellene rá, az megy előfizetésről korlátlan böngészéssel. Sorba nem szeretnék állni, remélem anélkül is megy. A száma viszont tényleg jó. Családon belül azért még használható lenne, még ha eddig nem is ismerték. Talán még előnye is, hogy ez már hosszú évek óta csak egy alvó kártya volt, ezen biztosan nem keresnek senkit korábbról. Volt már szerencsém olyan Domino kártyához.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #87925 üzenetére
Párszor már leírtam, de sebaj leírom még 1x: benne van az ászfben, hogy nem lehet. A pólus t pontban ezt meg is erősítették. Így lettem 5 napra vodás, majd ismét tés.
11. Oldal fent:
"Díjcsomagváltás:
Domino Net&Roll adatdíjcsomagból más díjcsomagba történő váltásra nincs mód." -
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87927 üzenetére
Ezt a számod eddig senki nem ismerte, de Te ragaszkodsz a számhoz, még akkor is ha ezért sort kell állnod az üzletben, ráadásul feleannyi percet és adatot kapsz mintha egyszerűen megrendelnél egyet a neten. Komolyan mondom nem értem az embereket, de a Te döntésed!
-
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87924 üzenetére
Mivel netes kártyáról van szó, így gondolom a telefonszám nem érdekes, mivel úgysem hívható. Akkor miért ragaszkodsz hozzá ennyire? A feltöltött összeget ellottózod, parkolsz, autópálya matricát vásárolsz belőle stb... Ha Domino Fixet szeretnél, vásárolj neten és 2* annyi netet, 2* annyi percet kapsz, mintha az üzletben bohóckodnál!
-
válasz
kovacsmi_74 #87924 üzenetére
Elképzelhetőnek tartom, hogy más HLR tartozik a netes SIMekhez, tehát SIM cserével jár, ezért ha intézhető, akkor csak személyesen.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
RoSSo3
senior tag
Ma kaptam választ a Domino Net & Roll Quick SIM kártyával kapcsolatos kérdésemre: felhívott a Telekom, hogy nem szükséges új SIM, ha a maraton csomagot szretném aktiválni, hanem át lehet alakítani a mostani Domino Fix csomagra ezt a régebbi SIM-et. Kíváncsi leszek, holnapra foglaltam időpontot, majd jelentkezem, ez valóban így van.e.
-
válasz
bwin.party #87918 üzenetére
Ha új előfizetés meglévő szám mellé kérsz még egyet, akkor többnyire eltekintenek az előlegtől.
Ha teljesen új ügyfél vagy és veszel telefont lesz előleg, amit a telefon átvételekor legkésőbb ki kell fizetned -
bwin.party
aktív tag
Új előfizetés online megrendelésekor kell mobil előleget fizetni vagy elég najd az első számlát, amikor kell?
-
pinnacle
nagyúr
-
Másnál se megy a mobilvásárlás? Konkrétan SMS-lottót akartam venni de nem megy. Nem jön meg az az SMS se hogy küldjek okét.
-
SUPREME7
őstag
válasz
pinnacle #87908 üzenetére
A D-link kártyafüggetlen, valószínűleg kb semmi más különbség nincs köztük, szóval a D-linket venném.
Egyébként én már nem nagyon vennék USB-s modemet, akkor már inkább kicsit drágábban ezt:
http://www.telekom.hu/shop/termek/Huawei+E5577C+4G-kepes+router--HUAWEI+E5577C
És ez is független és egész jó áron van.
-
törölt tag
válasz
dptrsk #87899 üzenetére
Egy előfizetésem van. Valami egészen kusza a rendszerük. A rendes telekom.hu felületen, az app és a pdf számla is írja hányszáz pontom van mint Beváltható Kapcsolat pontegyenleg. Viszont a mobilvasarlas.telekom.hu amit linkeltetek itt korábban pedig olyan hülyeségeket ír ami nem létezik. Elkezdi nekem az egyenleg információ résznél, hogy nulla kapcsolat pontom van és a havi számla 17800 Ft. Ami főleg hülyeség, mert ez egy régi olcsó Move XS csomag amire hűség miatt még havi ezres kedvezményem is van, tehát a havi számlám úgy néz ki ezer forint a move xs hangért és ezerötszáz 1 GB netplusz mobilnetért. Beba**na 17800 Ft havi számla
ez honnan jött nekik azon a másik felületen... Azért köszi próbáltál segíteni.
-
törölt tag
válasz
MK VII #87901 üzenetére
Nos, egyéb esetben egyetértenék veled maximálisan!
Viszont a mobilnetet 0%-ban tudja kihasználni, kizárólag telefonál és a készülék is özönvíz előtti.
Fél évre visszamenőleg a fizetett őszegek mindegyike felette van a most megkötött, 3800 Ft-os végösszegnek.
Az egyéb hálózatokba 35Ft-os plusz költség HA van, akkor sem éri el az eddig fizetett összeget.
Azt nem tudom hogy a Mozaik csomagban anno kötelező volt-e mobilnet használat és ezáltal lehetett e volna kevesebb az összköltség.
Végső soron meglátjuk, hogyan is alakul a plusz hálózatok költsége, ettől eltekintve egyenlőre jónak tűnik a történet, minden más esetben a szokásos harc lenne. -
MK VII
veterán
válasz
#46686720 #87900 üzenetére
Nekik már megérte ez a művelet akkor is, ha panaszt teszel..
Átterelték egy teljesen 0kb-ra korlátozott netre, ha elfogy, egy csak lassítós netről, meg még ráadásul havonta többet is otthagy a családtag náluk...Én egyáltalán nem lennék elégedett... Sőt.. Mindent megtennék, hogy csinálják vissza a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Jogász topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest