Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok valami infót arról, hogy neten rendelt Dominó kártyát várhatóan mennyi idő alatt szállítják ki?
05.26-án rendeltem, de még mindig "Jóváhagyásra vár" állapotban van.
Múlt héten írtam emailt az ügyfélszolgálatnak, de csak egy semmitmondó választ kaptam, miszerint technikai okok miatt néhány napot csúsznak a kiszállítások.
Ma egy órát álltam Pécsett az Árkádban, de nem kerültem sorra.
A 1430-as számon pedig képtelenség humán operátorhoz jutni, mert mindenképpen meg kell adni azt a telefonszámot vagy MT azonosítót, amivel kapcsolatban ügyet akarok intézni. Új SIM rendelése okán egyik sincs.
De a weblap szerint a 1430-on is lehetne rendelni, de ez sem igaz. Nincs olyan menüpont, ahol ne kérné a fenti adatokat. Vagy tényleg én vagyok ennyire béna, de kb. 8-10 hívás során sem sikerült megtalálnom.
De valószínűleg hiába tudnék beszélni emberrel, biztos vagyok benne, hogy nem tudna segíteni.
Mit lehet tenni? Hogyan lehet egy nyamvadt SIM kártyához jutni? Esküszöm nem vagyok terrorista, és nem 500 darabot akarok venni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Sziasztok!
A Telekomnak tényleg nincs mobil megoldása arra, hogy egy Dominó kártya adat egyenlegét egy másik készüléken lekérdezzem?
A Telekom alkalmazásban a fiókomhoz csatolt Dominó előfizetésnél nem látszik az adatkeret és a még felhasználható mennyiség.
Csak weben belépve tudom lekérdezni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz dragon1993 #87202 üzenetére
Egyébként miért lényeges, hogy IPv6-ot használj a mobilodon?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz 4Grider #87345 üzenetére
"A tök ingyen rendelhető kártyára feltöltés nélkül is aktiválható a promó."
Ezt honnan veszed?A weblapon ugyanis ez van:
"A 4GB NyáriAdat 2017. július 31-ig minden meglévő hangalapú, aktív feltöltőkártyásként egyszer aktiválható,
feltöltés és aktiválás esetén."Vagyis nem tök ingyen, hanem kell feltölteni.
-
air
nagyúr
válasz Donki Hóte #87347 üzenetére
Olvasd el még egyszer, hogy ő mit állított! Hogy a most, ingyen rendelhető kártyához is feltöltés nélkül, vagyis ingyen, költségmentesen aktiválható. Ez pedig keményen nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Donki Hóte #87358 üzenetére
El vagytok tévedve.
De jobb lenne, ha inkább a vodafone topikban folytatnátok!
Engem pedig egyáltalán nem érdekel ez.
Tőlem kerülhet 5Ft-ba, de akár 5000-be is.
Céges netem van, ami nekem bőven elég.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz takacsbotond #87540 üzenetére
Miért ne?
-
air
nagyúr
válasz takacsbotond #87552 üzenetére
Ha te gyári függetlenként vetted, de a számlán ott a SIM lock rövidítése, akkor bizony átvert az eladó.
Esetleg nála is futhatsz egy kört.
Illetve már nem is lett volna szabad megvenni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Egyszerűsítve próbáltam írni, hátha megérti olyan is, aki nem szakértő, mert ez itt nagyon off.
Válóban nem teljesen pontos a magyarázat, de nem is ez volt a cél.
Nem ezt kellett volna reagálnod, mert erről kár vitatkozni, pláne itt. Amit írtál, az viszont butaság.
Akit részletesebben érdekel a téma, úgyis veszi a fáradságot, és utánaolvas.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz radio100jozs #89161 üzenetére
Mi a helyzet a feltöltőkártyás készülékekkel?
Azoknál nincs hűség. Ezentúl függetlenül fogják árulni őket? Vagy ott is okt. 24-e után lehet kérni a feloldást?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz WhiteWalker #98612 üzenetére
Azért mert nincs a profilodhoz kapcsolva, attól még élő lehet.
Az adataid megvannak, neked fogják számlázni.
-
air
nagyúr
válasz kakuk.tamas #98972 üzenetére
Vannak akik nem mobilon élnek közösségi életet. Vagy van egy régi telefonjuk, amit például online navigációra használnak. Erre mondjuk tökéletes.
Nem értem, hogy miért kell leszólni egy ilyen promóciót.
Ha nincs rá szükséged, nem aktiválod. Ennyi.
-
-
air
nagyúr
válasz PhoenixSzG #99190 üzenetére
Végre.
-
air
nagyúr
válasz #16695808 #99244 üzenetére
Igen, köszi.
6-án jelent meg a cikk a HVG-ben. Erre hivatkozva próbáljuk mi is bekapcsoltatni az egész flottára.
Ugyanis az ügyfélkapcsolati menedzserünk 5-én még azt mondta, hogy flottásoknak nincs VoLTE.
Képben vannak ők is.
-
air
nagyúr
válasz viktorhu #99270 üzenetére
"csak játék a betűkkel, nem részei a helyesírásnak."
Aha, persze. Akkor minek a része?
A magyar helyesírás szabályaiban az is benne van, hogy az ilyen, idegen szavakat hogyan kell toldalékolni.
A "volte" csupa kisbetűvel eleve teljesen helytelen írásmód.
Ahogy Keem1 is mondja, ez mozaikszó, az iPhone pedig márkanév, azt úgy kell írni.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Nem jól tudod. Az a cserealap, amennyiért anno vetted. Hogy az akciós volt, vagy sem, nem számít.
Tehát ami a számlán van, azért az összegért választhatsz most telefont, vagy ha ráfizetsz, annyit tudnak be a mostani vételárba.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Lackooo84 #99369 üzenetére
A vásárláskori kisker ár az, amit ő fizetett érte. Lényegtelen, hogy az akciós volt-e vagy sem.
Mondok egy példát.
Rendelek a neten valamit, ami 100eFt-ról le van akciózva (fujj, de ronda szerkezet) 80eFt-ra. Ez a kiskereskedelmi ára. Kifizetem, kiszállítják.
3 nap múlva vége az akciónak, az ára visszamegy az eredetire. Én 10 nap múlva élek az elállási jogommal. Mit fogok visszakapni? 100eFt-ot? Nem, 80 ezret, mert annyiért vettem.
A cserére ugyanez vonatkozik.
Nem is értem, hogyan gondolhatjátok, hogy ilyen esetben "nyereséggel" jöjjön ki valaki a dologból.(#99367) csako
"az ügyfél által eddig kifizetett készülékár"
Pontosan ezt mondtam én is. Amit ő fizetett. Nem az akció nélküli, eredeti ár számít.
Az értékegyeztetésnél általában szokták engedni a ráfizetést.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Amit félkövérrel szedtél, abban nem szerepel az "akciómentes" kifejezés.
Szerintem maradjunk a fogalmak jelentésénél. A vásárláskori kiskereskedelmi ár az nem az akciómentes ár, hanem amit fizetni kell a termékért.
De a fórumtárs majd bemegy, és meglátjuk, hogy mit mondanak neki.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz punky10 #99383 üzenetére
Tehát mégiscsak a fogalmaknak van jelentőségük.
Ugyanis tegnap senki sem kedvezményekről beszélt, hanem akcióról. Nem ugyanaz a kettő.
Kedvezményekkel csökkentett ár, így már érthető a dolog nekem is. De az akció teljesen mást jelent. Az mindenkire egyformán érvényes, a kedvezmény lehet egyedi, személyre szabott.
Köszi, így már tiszta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs