- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Domino feltöltős sim kártyáink vannak amik közül az egyik eu zónában van hol Olaszországban hol Németországban stb.
Az összes sim domino fix csomagban van.
Megnéztem itt milyen költségekkel számolhatok roaming esetében domino fix-el.
MMS-re 23ft-ot ír ennek ellenére 80ft-at számol el a telekom rendszere.Felhívtam a telekomot és azt mondták 80ft hát a fentebb lévő linken nem ez olvasható.
Most akkor melyik a valós?
-
St3ven
addikt
válasz
aprokaroka87 #87593 üzenetére
Ha nem annál van a SIM, aki nem hajlandó részt venni az adategyeztetésben, akkor a kártya birtokosa simán a nevére veszi az adategyeztetés során és kész.
-
törölt tag
Sziasztok!
Most jött meg a simkártyám, amit innen rendeltem.
Az lenne a kérdésem, hogy havi 10 fontért van náluk az a csomag, ami tartalmat 2 GB netet, 500 perc beszélgetést, korlátlan sms-t. Ez szerintetek itthon is működik, ha már a roaming törölve lett?
Van a browsercall és hasonló okosságok, de azok mobilnetet igényelnek. Ez meg meglenne havi ~3,5k-ból, annyiért 2 GB net + 500 perc beszélgetés nekem tökéletes. -
St3ven
addikt
válasz
aprokaroka87 #87591 üzenetére
Kinél van a SIM?
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Az esetben mi a teendő ha a SIM kártya eredeti tulajdonosa nem hajlandó részt venni az adategyeztetésben?Mert ugye tudomásom szerint azt annak a személynek kell elvégeznie akinek a nevén van a kártya.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy kicsit megkavarodtam, segítséget kérnék... Feltöltőkártyás csomagom van, erre tegnap bekapcsoltam a Domino Maraton 500 mb opciót, ami úgy tűnik, hogy működik is, de azon nem tudok kiigazodni, hogy bármilyen menüben érdeklődöm is erről (USSD kódos menü, illetve 1777, 1430) mindenhol azt kapom, hogy be van kapcsolva, de a mai dátum után már "nem hosszabbítják meg, mert korábban én ennek kikapcsolását kértem". Ez mit jelent?Tegnap hallottam először az opcióról, nem értem, hogy mikor kértem én ennek kikapcsolását, elvégre az összeget levonták, ettől még el tudom használni az 500 megát, vagy ma kilövik alólam?
Ügyintézőt sehol nem tudok elérni (1777, 1430, egyiken sincs még ilyen opció se..).
Valaki érti ezt, vagy én nem vagyok képben? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Az megoldható, hogy jelenlegi dominó számom átváltom előfizetésesre (ezért - 500ft havidíj), majd igénybe veszem a havi 2gb + netet diák kedvezményként, mindezt úgy, hogy készüléket is veszek részletre?
-
Andralin
aktív tag
válasz
Soulfly842 #87582 üzenetére
Ez esetleg le van írva valahol hivatalosan a Telekom oldalán, tudnál ilyen linket adni?
Csak ha véletlenül mégis kikapcsolják, akkor legyen mire hivatkoznom.
Átolvastam az adategyeztetési FAQ-t, de ott nem említik, hogy csak netes SIM-re ne kellene elvégezni. -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Csak adatforgalom alapú Domino WEB SIM kártyát sikerült már valakinek online adategyeztetnie?
A sima hang alapó SIM kártyám sikeresen egyeztettem, de a Domino WEB kártyámat nem sikerül.
Ha ki vagyok jelentkezve a Telekom webes profilból, akkor a telefonszám megadása után azt írja ki, hogy elment az ellenőrző SMS, de valóságban nem érkezik meg sokszori próba után sem.
Ha pedig be vagyok jelentkezve a weben a Domino WEB kártya profiljába, akkor az egyeztetendő telefonszám kiválasztása után nem enged tovább lépni, mindig erre az oldalra ugrik vissza.
Valakinek sikerlt már ez? Nagyon remélem nem lesz muszáj személyesen bemennem...
-
radio100jozs
őstag
-
válasz
lugosi #87559 üzenetére
Picit azért talán egy francia kártyát szerezni egy átlag magyarnak bonyolultabb
Mondanám, hogy ismerős Párizsban dolgozik és csütörtökön jön haza, szóval hozhatna kártyát.
Csak éppen az életben sem beszéltünk vele mobilon, mert mindig viberen hívjuk.
Tényleg nem kell bonyolítani
-
tsteve
senior tag
válasz
TomPack #87575 üzenetére
forgalomalapú valóban nincs... de a vodánál van most pl. ingyen 4 giga 30 napra.. eu-ban is.. minden prepaid-esnek, akiket a Telekom - finoman szólva - kicsit hanyagol roamingban, a Netpluszt talán engedik majd hamarosan domino-ban, de csak külső nyomás hatására azt is
-
TomPack
őstag
válasz
radio100jozs #87573 üzenetére
Szerintem nem. A múlt héten voltam Horvátországban 4 napot, és simán megvettem volna az 1Gb-os barangoló csomagot, mert az tűnt jóárasítva. De inkább hagytam a fenébe, mert tudtam hogy be van kapcsolva a domino csomagomon a GPRS World Limit, ami mindenféle havidíj nélkül 2.4, már azt hiszem 2.7Ft/Mb. Úgy utólag nézve jobban is jártam, mert csak 120Mb-ot fogyasztottam. A Telenornál és a Vodánál nincs forgalomalapú lehetőség!
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #87570 üzenetére
ezekkel a percdij a gond... elég magas... bár a hazai 99 ft körüli nemzetközi percdijhoz képest nem drágák még ezek sem, de vannak sokkal olcsóbb lehetőségek is már jó ideje itthonról indított nemzetközi hivásra... roamingban, átjelentkezve a szomszédba pedig akár a saját belföldi csomagjuk terhére hivhatnak a telekomosok is az eu határ mellől az eu-ba, ami nyilván olcsóbb és egyszerűbb is nekik mint második kártyával bajlódni magasabb percdíjakért ráadásul...
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #87571 üzenetére
Amúgy a Telekom itt gyengébb, mint a Telenor, mármint a nem EU-s adat roamingban, mert a Telekomnál csak az említett csomagja van, ezzel szemben a Telenornak 3 féle, mert van egy napi 50 MB-os 1849 Ft-ért, van egy heti 100 MB-os 3700-ért, de van egy heti 500 MB-os szintén 3700-ért kiemelt országokban, mint oylan nem EU-s, de hazánkból azért jobban látogatott országokba jó. (pl. USA, Svájc, Szerbia, Ukrajna, Montenegró, Törökország, Izrael, Oroszország, Kína...stb), így ez utóbbi ami szerintem azért elég nyerő egy nyaralásnál nem EU-ban, a Telekom ebből a szempontból le van maradva, persze a Vodát ne is említsük, ahol horror áron vannak világ napijegyek, aminél még a napijegyen felül a saját belföldi tarifádat is fizeted, fogyasztod az adatkeretedet.
-
válasz
dragon1993 #87569 üzenetére
Jogos, csak a való életben még sehol sem láttam ezt a megkülönböztetést, legfeljebb az adattárolóknál.
De a saját számolásom sem jó igazából, mert 100 kB-ontként nő az ár, tehát mondjuk 1024 kB az 11*369,8 vagyis 4067.8 Ft. -
radio100jozs
őstag
válasz
dragon1993 #87566 üzenetére
A Telekomnak van Travel&Surf WorldS opciója, az EU-n kívüli roamingban 3 napra ad 100 MB-ot 1990 Ft-ért, azért kicsit barátságosabb ár :-)
-
válasz
Egész pontosan 3786,752 Ft, mert 1024-gyel kell szorozni
-
milenda
tag
válasz
Köszönöm mindkettőtöknek. Én is láttam a 100 kB-ot, de nem mertem elhinni.
-
milenda
tag
Kivételesen nem EU-, hanem szerbiai roaming. A Telekom honlapja szerint az adatforgalom díja 369,8 Ft. Nade mi ennyi? Mekkora adatmennyiségért fizetek ennyit?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
matthewKER #87562 üzenetére
Ez egy gyik-ben volt. De közben már megoldódott.. Haveromnak be volt ragadva valami net elofizetes, és nem ment így egyik sem.
-
matthewKER
tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Eddig fent volt a weboldalon ez a mondat: A Maraton adatopciók igénybevételéhez valamilyen aktív mobilinternet csomag meglétére van szükség (kivéve Domino Fix csomag).
Most pedig már Fixhez is kell adatcsomag, különben nem engedi a Maratont. Most akkor ezt is megszüntették? Szuper... -
válasz
radio100jozs #87557 üzenetére
Picit azért talán egy francia kártyát szerezni egy átlag magyarnak bonyolultabb, mint - ha a határ mellett lakik - roamingolni. Ezt csak azért írtam, mert a "nem kell bonyolítani" egy kicsit furán hatott ebben a felállásban.
-
Dare2Live
félisten
telekom internet problémája nincs vkinek?
szombat óta nincs net. telefonhívások mennek. Semmit nem állítottam telefonon.
Gárdony, Székesfehérvár...
-
radio100jozs
őstag
válasz
tsteve #87556 üzenetére
Nem kell bonyolítani, nekem van egy Francia feltöltős kártyám is, azon húgomék ingyen hívnak (nekik Francia belföldi, ingyenes, nekem meg a fogadás már ingyenes), míg ha őket hívom, akkor meg EU roaming tarifa, ami 1/3 annyi, mint ha itthon mobilról hívnám a Francia nemzetközi hívásdíjon, ja és nincs ez a 4 hónap marhaság figyelés, hogy hol használod a kártyát, nincs többletdíj EU roamingban.
-
tsteve
senior tag
Ötlet az eu határ mentén élőknek: ha eu-ba akarsz hívni, és sokallod a jelenlegi nemzetközi díjakat, (99 Ft/perc) jelentkeztesd át a telefonodat a szomszédos eu-s ország mobilszolgáltatójára, azaz roaming-olj..... utána belföldi díjon, vagy a belföldi csomagod terhére beszélhetsz bármelyik eu-s országban élő ismerősöddel, ha pl. külföldi hívószámmal rendelkezik az illető. A hálózaton belüli csomagok nem érnek, de a belföldiek igen.
-
air
nagyúr
válasz
takacsbotond #87552 üzenetére
Ha te gyári függetlenként vetted, de a számlán ott a SIM lock rövidítése, akkor bizony átvert az eladó.
Esetleg nála is futhatsz egy kört.
Illetve már nem is lett volna szabad megvenni. -
[P]laci
senior tag
válasz
takacsbotond #87550 üzenetére
ha a számlán van /SL rész a készülék megnevezése mellett, akkor az gyárilag függő volt, ha nem, akkor nem volt.
-
takacsbotond
őstag
Legjobb tudomásom szerint függetlenként lett vásárolva a szolgáltatótól a készülék, de írtam az eladónak, hogy erről megbizonyosodjak (gyári függetlenként árulta a hirdetésben).
A számla megvan, viszont nem az én nevemen van a készülék, bár ez gariztatásnál nem jelentett problémát. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
takacsbotond #87546 üzenetére
Nekem anno a Huawei P6-om halt be, függetlenként vettem Telekomtól. Cserélték, de függőt kaptam. Reklamáltam, megkaptam a függetlenítő kódját.
Feltételezve, hogy hivatalosan volt független a telód, megér egy próbát. -
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk #87547 üzenetére
Eredeti vásárlási számla nélkül, ill., ha nem az ő nevén van, akkor ügyes bajos lesz
Ki tudja, lehet, hogy már az első készülék is sufni mobil függetlenítéssel lett értékesítve. (tekintettel arra, hogy valószínűleg két év hűséggel vették, s ő már használja egy ideje - ennek van meg a nagyobb esélye)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
takacsbotond #87536 üzenetére
Ha az eredeti készülék hivatalosan lett függetlenítve, akkor kérni kell, hogy engedjék el a függetlenítés költségét a szervizben cserélt példányra is.
-
Bferibörs
addikt
válasz
takacsbotond #87544 üzenetére
6 e körül GSM boltban kilövik szerintem, telefon függő az ár, egy próbát ez is megérhet - ha nincs más lehetőséged , telekom gari vesztéssel jár !
-
jozsi968
tag
válasz
takacsbotond #87538 üzenetére
Ha nem tudsz örülni egy vadi új telefonnak, mégha az telekom függő is, akkor vidd vissza és kérd vissza a kijelzőhibás készülékedet.
-
air
nagyúr
válasz
takacsbotond #87540 üzenetére
Miért ne?
-
Keem1
veterán
válasz
takacsbotond #87538 üzenetére
Elvileg 15k-ért függetlenítik.
Vagy vársz októberig. -
törölt tag
válasz
takacsbotond #87536 üzenetére
örülni, hogy van egy új készüléked
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Van egy telekomnál vásárolt LG G4 készülékem aminek a második tulaja vagyok. A telefonnak meghibásodott a kijelzője, ezért elvittem gariztatni, és kicserélték egy teljesen újra, ami viszont Telekom függő. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Üdv!
Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy a Telekomtól vásárolt Huawei E5577C MiFi kártyafüggetlen-e.
Köszönöm.
-
-
válasz
Gabesz1019 #87530 üzenetére
Nem kell új kártya, telekom app-ban belépve, vagy weben szépen át tudod állítani.
Esetleg akkor kellhet új sim kártya, ha nem 4G képes, de azt ingyen lehet cseréltetni.
Tudod aktiválni mellé a Maratont és addig használhatod, amíg a kártyád érvényes illetve, amíg el nem fogy. Viszont a 4GB jobban megéri a 4000 Ft-jával. (1 GB így 1000 Ft lesz) -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék áttérni Domino Fix-re de nem teljesen tiszta minden. Jelenleg Domino Nap díjcsomagban vagyok. Kell vennem egy új kártyát, vagy a Fix-et tudják aktiválni a jelenlegire is? Ha újat kell vennem megmaradhat a mostani számom? A másik kérdésem, hogy a Fix-hez tudom aktiválni a Maraton mobilnetet? Ha veszek pl.: 1GB-ot akkor azt addig tudom használni amíg el nem fogy? Tehát kifizetem az 1845 Ft-ot és legközelebb csak akkor kell vennem ha elfogyott, nincs havi megújítás?
-
PhoenixSzG
tag
Most meghosszabbítva augusztus 31-ig.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Átjöttem régi move s díjcsomagomról kártyásra, domino fix-re. Webes felületen belépve, kiírja, hogy mennyi netem maradt és mennyi lebeszélhetőségem. Telekom alkalmazásban azonban nem. Ez ilyen, vagy lehet vele valamit csinálni?
üdv
szerk.: és még annyi, hogy most akkor a mobilnetet korlátozzák, vagy teljesen lezárják ha elfogyott a keretem?
-
stefi68
addikt
Régi NetPluszX mobilnet csomagnál az egyszeri 200MB/1GB lehetőséget hogy kell érteni? Egyszer lehet csak igénybe venni, vagy az adott időszakban többször is?
-
Carline
őstag
válasz
tsteve #87518 üzenetére
Nagyon OFF
Tsteve te már napok óta szürkített avatarral jelensz meg, rá is kattintottam a nevedre, hogy mi lehet az és látom még egy hétig felfüggesztették a hozzászólási jogodat.
De ahogy elnézem a topikot itt is meg pl. telenoréban is vígan írkálod az új hozzászólásokat.
Ez milyen feature? Vagy hogy működik? -
slice14
veterán
Sziasztok!
Van egy Mobil S + 1GB előfizetésem, amiből a hangra van hűségem még kb 1.5 hónap, korábbi 20 perc+ opció miatt. Szeretnék mobilnetet emelni 4GB-re, mivel elég kevéske az 1GB. Mikor átléptem Mobil S díjcsomagba, akkor a Telekom appon belül volt olyan opció, hogy csak a csomagban foglalt netett tudtam volna változtatni. De most már csak az extra adatot találom, ami annyira nem frankó, mert ha külföldre megyek, akkor az extra adat nem eus-s. Van rá valami mód hogy telefonálás vagy ügyfészolgálat nélkül állítsam át 4GB-re az adatcsomagot?
Az online telekomfiók nem megoldás, mert nem kívánok 2 év hűséget a nyakamba.
-
ACE-
addikt
Hali
Itt próbálok SIM kártyát igényelni: [link]
Dominós a szám, eddig sosem volt rajta net, a telefon sem volt alkalmas rá, a SIM kártya kitörhetetlen sima SIM, viszont most microSIM kellene az új telefonhoz.
Ezen oldalon keresztül próbáltam SIM-et igényelni, de azt írja, hogy
"A megadott telefonszám nem regisztrálható! Kérjük, keress fel egy Telekom üzletet!"Ez mitől lehet? Mi lehet a megoldás?
-
tsteve
senior tag
-
Nikaré
őstag
válasz
tomy86 #87431 üzenetére
Én ezt nem értem.
Adat egyeztetés volt, jött is sms az ingyenes hétvégéről, de most belépve akár a honlapon akár az applikáción keresztül még mindig nincs az én nevemen a kártya.
Nem fiókon keresztül (mert nincs) hanem belépési azonosító a tel szám a jelszó az az ötjegyű ami létre lett hozva.
Szóval belépek honlapon, majd az adategyeztetésre és simán dobja, hogy sms küldése és semmi érvényesség a beléptetett adott számra.
Ez most mi? Majd egyszer átírják a nevemre? -
cris78
őstag
A BlackBerry nettel mi a helyzet EU-ban?
-
gyuromoj
veterán
Move XS csomagban vagyok, ha mostantól külföldről telefonálok/írok SMS-t otthoni számra, akkor az otthoni díjakat számolja?
-
conaghy
csendes újonc
Nem tudom, volt-e róla szó, nem találtam infót visszaolvasva erről a topicban:
a Telekom wi-fi fon jogosultság külföldön csak travel&surf-re jár, alap otthoni előfizus esetben nem, még akkor sem ha hotspot üzemel a lakásodban. (ÁSZF 9. melléklet)
Az alap jogosultság csak belföldi használatot enged.Telekom Wi-fi fon Prémium jogosultság:
Travel & Surf EU S / M / L , Travel & Surf World roaming csomagok mellé új megrendelés esetén kizárólag havidíjas és MIX előfizetőknekTelekom Wi-fi fon alap jogosultság:
minden aktívan működő hotspot mellé otthoni vezetékes internet előfizetőink számára -
törölt tag
üdv!
Korábban olvastam, hogy külföldre való utazás előtt lehet elsődleges roaming szolgáltatót választani.
Mi ennek a menete?Mert előfordul, hogy Erdélybe utazok, és az orange hálózatot mobilnetezésre sokkal több helyen tudnám használni, mint a telekomot, illete sok helyen a telekomnak csak 3G-je van, miközben az orange-nak 4G is van.
Sajnos nem emlékszem pontosan, hogy manuális hálózatkeresésnél mit írt ki a telefon: mármint hogy az orange mellett engedélyezve, avagy tiltott szó szerepelt....
Köszi
-
tsteve
senior tag
válasz
conaghy #87497 üzenetére
valóban így van, nekem is hasonlóak az információim és elég biztos forrásokból... nmhh ezek szerint most kicsit a sarkára állt, de a hwsw cikk is kellett hozzá hogy "visszatáncoljon" a telekom a domino Netplusz dijcsomagok roaming-ja esetében...
mivel legalább 4 ember csatlakozott hozzám innen a fórumról az nmhh-s bejelentéssel, így őket is köszönet illeti a hwsw szerkesztőségén kívül...
természetesen mindez most még nem hivatalos, valószínűleg még nem működik a Netplusz dijcsomag roaming-ban...
-
válasz
BUZZLGHTYR #87506 üzenetére
Mindenkinél.
-
goop
őstag
válasz
_Moriarty_ #87505 üzenetére
Pár napig írja még, hogy lejárt számla, nem esel késedelembe, én pl ezért nem fizetem ott, hanem telekom gyorsfizetéssel. Ott rögtön látszik, hogy ki van fizetve.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
a roaming a telekomnál is el lett törölve, vagy csak a vodefonenál?
-
Nordik
őstag
válasz
dptrsk #87502 üzenetére
Gondolom akkor ez csak üzletbe intézhető.
Illetve mit gondolsz van értelme váltani rá Mozaik XS-rol?
Percdijak miatt mindenképp, net az minimális elég bár ha van akkor szeretek böngészni. Viszont egyelőre a belassitos is elég chat programokra de minden másra használhatatlan.
Most opció maradni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged