- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
m1lan #119963 üzenetére
oké, köszi mindenkinek a segítséget
egyébként nem tudom miért veszi úgy, hogy új igényt adnék le, mikor az idevezető oldalon be kellett állítani előtte, hogy már vannak szolgáltatásaim és előre ki is töltötte a csomagokat a meglévő szolgáltatásaim alapján az összevonáshoz...
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Stanley-B. #119960 üzenetére
az oldal tetején:
"A készülékkedvezmény a Magenta 1 csomagba bevont összes szolgáltatásra vállalt 2 év hűségidő esetén jár."az oldal alján:
"Kedvezményes készülék vásárlásához is elegendő csak egy otthoni szolgáltatásra vonatkozó 2 éves határozott időtartamú szerződést kötni."
lehet ezek fényében nem annyira meglepő, hogy általában az ügyintézők sincsenek képben. -
Stanley-B.
őstag
én is le tudom adni a neten a kérvényt rá, de hűség nélkül van 10 ezer ft belépési díj, gondolom ez akkor is van, ha az ügyintéző telefonos igénybejelentést követően vonja össze.
Ezért gondoltam, hogy vállalok 1 év hűséget, de nem tiszta, hogy mire vállalom, az összes szolgáltatásomra külön-külön +1 évet, vagy csak bizonyos szolgáltatás(ok)ra +1 évet vagy csak a Magenta 1-re és a szolgáltatások hűségideje külön-külön változatlan marad. -
Stanley-B.
őstag
Volt 2 otthoni telekom szolgáltatásom eddig, ezeken van még kb fél év hűségidő.
Nemrég kötöttem egy mobil előfizetést 2 éves hűséggel.
Látom hogy 3 szolgáltatás esetén lehetne Magenta 1, 30% kedvezménnyel mindenre, ezen az oldalon hozzá is tudtam adni a szolgáltatásaimat: [link]
De a vállalt hűség nem tiszta. Van 2 év hűség készülékkedvezményért, 1 és hűség havidíj kedvezményért és hűség nélkül. Hűség nélkül van egy 10 ezres belépési díj. Ha vállalok pl. egy év hűséget Magenta 1-re, akkor az hozzáadódik az egyes meglévő szolgáltatásaim hűségidejéhez (tehát pl. a mobil előfizetésemre már 3 év hűségidőm lenne így) vagy a hűség csak Magenta 1-re vonatkozik, tehát hogy így egyben meg kell tartanom az otthoni és mobil előfizetéseimet 1 évig, de az egyes szolgáltatások hűségideje külön-külön nem változik? -
Stanley-B.
őstag
új mobiltelefon előfizetést akarok kötni egy meglévő Dominos telefonszámmal.
Van 2 meglévő otthoni előfizetésem.
Az a gond, hogy mikor kiválasztom, hogy meglévő kártyás előfizetést váltanék havidíjasra, nem tudom kiválasztani az otthoni előfizetéseimet az együttes kedvezményért.
Ha meg csak simán új előfizetésre megyek, akkor ki tudom választani és jóvá is írja a kedvezményeket, de akkor meg új számot kapok a kártyás szám helyett amit használni szeretnék.
Van vmilyen megoldás arra, hogy megkapjam az együttes kedvezményt is és a számom a meglévő dominos számom maradjon?
Esetleg ha azt az opciót választom, hogy dominot váltok havidíjasra, utólag is össze tudom majd vonni a 3 előfizetést a kedvezményért? -
Stanley-B.
őstag
ha 2 hónapja a telekomhoz áthordoztam egy feltöltőkártyás előfizetésemet egy másik szolgáltatótól, akkor idén nem kell az adategyeztetést megcsinálnom, jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro