Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Thor=
tag
Hello!
Korlátozott jelszavam van. Postán megkaptam az aktiváló kódot, amit kétféleképpen lehet(ne) aktiválni:
1, My T-mobile-on keresztül. => Többször is próbáltam az elmúlt napokban,de mindig azt kapom, hogy technikai hiba, hiba történt a kérés feldolgozása közben.
2, 1430-on keresztül. => Kiválasztom az aktiváló kód megadása menüt, de mindig azt kapom, hogy nem korlátozott jelszóval azonosítottam magam, ezért nem kell megadni aktiváló kódot.Ötlet?
UI: Ja, és hogyan lehet ügyintézőhöz kapcsoltatni magam 1430-on? Csak én nem találtam ilyen opciót?
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem:
1, Az ingyenes EU PLUSZ opciót Next XL csomaghoz neten is be lehet állítani?
2, Egyből élni fog vagy van aktiválási ideje (pl. 1 munkanap)?
3, Ezt egyszer kell megrendelni és itthon felfüggesztődik? Tehát nem kell újra és újra megrendelni és lemondani?
4, A Next XL-hez járó ingyenes havi egy nap Travel & Surf Extra-t le kell mondani előtte?[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Ezek a telekomos használt cuccok hibátlan működésűek lehetnek?
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
1, A társkártyás mobilnet-csomagoknál (pl.N&R M 5590FT) a kedvezményes készülékár a sima csomagnál megadottal egyezik meg, függetlenül attól, hogy olcsóbb a havidíj? (példánál maradva: N&R M 6990 Ft)
2, Jól látom, hogy a társkártyás dolgokat csak a személyes ügyfélszolgálaton lehet intézni?
3, Ha most veszek egy társkártyás mobilnet-csomagot és majd ősszel szeretnék egy kedvezményes árú táblagépet hozzá venni 2 év hűséggel az működik így?
-
=Thor=
tag
Tehát csak a 2500Ft-os XS-el lehet készüléket venni, a nagyobb társkártyacsomagokkal nem?
Ha XS-el veszem a készüléket több tízezerrel többe kerül...
Ez így nem valami korrekt a T részéről, legalább lenne valami köztes kedvezményes készülék ár a két normál díjcsomag közötti ársávban. (Pl. a N&R S és M között a Társkártya M-et nézve.)
Akkor már lehet jobban járok a sima N&R M-el véve....
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
válasz Soulfly842 #62658 üzenetére
Szia!
Köszi a listát!
Ha jól látom a társkártyás csomagok az egyel kisebb normál díjcsomagokkal vannak egy szinten.
Viszont ezt így neten nem tudom akkor megrendelni, csak személyesen vagy telefonon, nem?5000 Ft belépési díj és hűség csak az új előfizetésre vonatkozik akkor?
Tehát amit pietrasko-val beszéltünk (lásd itt alább) működni fog majd?
Átváltom most a sima N&R havidíjas netem társkártyás N&R M netre ingyen, hűség nélkül.
Aztán ősszel veszek majd táblagépet kedvezményes áron erre az előfizetésre 2 év hűséggel. (sima N&R S árban ezek szerint)
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
válasz Soulfly842 #62662 üzenetére
Azért mondtam, mert a neten nincs ilyen leosztás amit feltöltöttél.
Csak a sima csomagok és egyedül az XS-ből van társkártyás rendelési lehetőség.
Köszi még egyszer!
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
válasz Soulfly842 #62665 üzenetére
Jaj, még két gyors kérdés eszembe jutott:
(Ha már találtam valakit, aki így vágja a dolgokat... )1, Fél éve vettem telefont részletre, 2 év hűségre. Emellett a táblagépet is vehetem majd részletre?
2, A múltkor azt mondta egy ügyintéző, hogy a cégnéven lévő előfizetésre elég a régi két tanús meghatalmazás is, ez áll?
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
OK!
Köszi még egyszer a segítséget srácok!
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Van egy dominos Galaxy S4-em.
Az elmúlt két hét során tegnap kaptam a 3., ma (most) pedig a 4. sms-t, hogy a mai napon igénybe vette a NapiNet díjcsomagot, ... 195Ft...
1, A mobilhálózaton való adatforgalom, már több, mint egy hónapja teljesen le van tiltva a telefonon.
2, Az elmúlt pár napban, nemhogy Wifi-t nem használtam, de a telefont sem, csak be van kapcsolva.
Hol lehet a hiba?
-
=Thor=
tag
válasz 4Grider #72499 üzenetére
Ha le van tiltva, akkor hogy tud forgalmazni? (A beépített adatforgalom-mérő szerint sem volt adatforgalom.)
Az elmúlt 2 évben miért nem jött elő eddig ez a probléma, amikor ugyanúgy használom a telefont? (Letiltom, ha nem kell a mobil-adatforgalom.)
Az utolsó mondatodból pedig nagyon remélem, hogy nem azt érzem ki, amit...
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem a dominos adategyeztetéssel kapcsolatban:
1, Honnan tudhatom meg az adategyeztetés esedékességét, ha a riasztóban és nyomkövetőben lévő sim-eken nem tudom fogadni a telekom értesítő sms-ét?
2, Adott egy telefonban lévő domino, aminek megvan a szerződése, hogy anno januárban lett véve. Viszont a telekom semmilyen értesítő sms-t nem küldött rá. Ezzel mi lesz? Idén kimaradok?
-
=Thor=
tag
Köszönöm mindkettőtöknek, tényleg az előtte bejelentkezés volt a trükk!
Viszont a 2015. januári szerződésre hogy hozták ki az augusztus 30-i határidőt, az rejtély...
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne az adategyeztetés témájához:
A telekomos adategyeztetős oldal teljesen magánszemély adatokra van szabva, nekem viszont céges a kártyám, természetesen cégadatokkal volt megkötve a szerződés is.
Ilyenkor mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Adott egy cégnéven lévő előfizetéses SIM.
A cég képviselője (aki a szerződést kötötte anno) külföldi és a bolygó másik felén él. A SIM-et én használom és megvan minden jelszó (telefonszámhoz, folyószámlához stb.).
Hogyan tudnám a nevemre írni a SIM-et?
(Sem én nem tudok odamenni, sem ő nem fog idejönni.)
A sima meghatalmazás pedig – elvileg - nem jó átíráshoz, megszüntetéshez, ha azt elküldeném neki ő meg vissza… (A telekom honlapja meg eleve személyes ügyintézést ír átíráshoz/megszüntetéshez.)
Mit lehetne tenni?
(Arra is gondoltam: berakni dominoba és utána visszaváltani előfizetésre az én nevemre valahogy?)
[ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Pár hónapja már kérdeztem, de nem jött válasz, hátha most:
Adott egy cégnéven lévő előfizetéses SIM.
A cég képviselője (aki a szerződést kötötte anno) külföldi és a bolygó másik felén él. A SIM-et én használom sok éve és megvan minden jelszó (telefonszámhoz, folyószámlához stb.).
Hogyan tudnám a nevemre írni a SIM-et?
(Sem én nem tudok odamenni hozzá, sem ő nem fog idejönni.)
A sima meghatalmazás pedig – elvileg - nem jó átíráshoz, megszüntetéshez, ha azt elküldeném neki ő meg vissza… (A telekom honlapja meg eleve személyes ügyintézést ír átíráshoz/megszüntetéshez.)
Mit lehetne tenni?
Járható út, hogy online berakom dominoba és másnap az adategyeztetős felületen átírom a saját nevemre, majd ha visszaigazolták 1-2 napon belül, akkor ismét átváltom előfizetésesre, immáron ugyebár a saját nevem alatt?
[Átírási feltételek előfizetés és domino][ Szerkesztve ]
-
=Thor=
tag
válasz thomas77 #107682 üzenetére
Most nézem:
[Előfizetésről Dominora]Ezek szerint még meghatalmazást sem fogadják el ha dominora akarok váltani.
Ez egyre jobb... -
=Thor=
tag
válasz blackmajesty #107698 üzenetére
Két tanús meghatalmazás és ügyvéd által ellenjegyzett eredeti aláírási címpéldány van. Így jó leszek?
Hiteles cégkivonat nincs, csak az amit letöltök a netről a cégjegyzékből... -
=Thor=
tag
válasz blackmajesty #107701 üzenetére
Nyitott számlán mit értesz?
Most is megy az előfizetés... Ha ott lezárják tudom rendezni ott helyben is? -
=Thor=
tag
válasz blackmajesty #107703 üzenetére
OK, köszönöm.
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Van egy dominos számom a cégemre. Éves adategyeztetni kellett volna, de állandóan kifagyott a rendszer, amikor kiválasztottam, hogy jogi személyre kérem az adategyeztetést.
Beugrottam a legközelebbi T partner üzletbe, hogy csinálják meg, erre közölték velem, hogy már nem lehet domino sim cégnéven...
Vagy előfizetésre váltok, vagy átteszem magánszemélyre, vagy megszüntetem.
Ez tényleg így van?
-
=Thor=
tag
Na szép...
Jeladóban van a kártya, néhány sms az összes forgalom rajta...
Off kérdés itt, de vajon a másik két szolgáltatónál van még prepaid sim cégre vagy ott sincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest