- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
karl_fischer #126697 üzenetére
régi sim-et vinni kell ?
-
juve600
nagyúr
TCOM havidíjas előfizetést ( nincs hűség) hogyan tudom átváltani a dominóra hogy a számom megmaradjon ?
-
pdr755
aktív tag
-
Littoral
aktív tag
Alkalmazásból töltöttem volna fel különféle Dominókat, de semmilyen módon nem lehetett. Sem az ismételt feltöltés, sem szám megadásával nem ment. Először a "bankkártya nem támogatott" hibaüzenet volt (mindig erről töltöttem), másodszorra "jelenleg nem lehetséges, próbáljam később". De később sem volt lehetséges.
Erről lehet tudni valamit? -
Telekomnál is megy ezerrel a Home Office?
1414-es telefonos ügyintézés, hölgyikénél furcsa, de felettébb hangos háttérhang - amikor abban pici szünet volt, akkor a tévé szólt, de az halkan -, mondom, hogy mit is szeretnék, válaszoltam néhány kérdésére, közben jött-jött tovább a hátteréből az említett hangos hang, majd némított és onnan végleg elveszítettem, hiába vártam türelmesen, majd hallóztam néha, nem tért vissza, néma maradt úgy, hogy a hívás nem lett bontva.
Vártam még néhány percet, de mivel nem változott a helyzet, megszakítottam a hívást, majd újra telefonáltam, ekkor már egy srác fogadta a hívást Vanda kapcsolását követően és rögzítette a kért adatmódosítást, aztán kapcsolt még egy kollégájához, ő is elvégezte a rá eső részt. Magenta csomag, de az egyik ügyintéző csak a mobil előfizetéseket tudta intézni, a második pedig a vezetékes szolgáltatásokét. Mindegy, az a lényeg, hogy megoldották.
A legjobbra pontoztam őket, nem akartam, hogy a kolléganőjük miatt szenvedjenek hátrányt.
Én is ismét itthonról nyomom már teljesen a munkát, de még a kollégákkal eszközölt videokonferenciás megbeszélések során is ügyelek a háttérzajokra, ügyfelekkel, partnerekkel (Telekomos illetékesekkel is szoktam megbeszélésen részt venni) történő kommunikáció során viszont hatványozottan.
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #126685 üzenetére
Amennyiben egy 8 jegyű rendelésszámod van akkor a GLS oldalon egy 1-est eléírva megnézheted.
A GLS a szállítás napján emailben és sms-ben is értesíteni fog.
A kiszállítás általában 2 munkanapot vesz igénybe.
Átvenni csak személyesen tudod. -
janos666
nagyúr
Üzleti csomaghoz hol lehet beállítani online, hogy ne legyen rejtett a tudakozóban a telefonszám?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #126681 üzenetére
1es a rendelésszám elé?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Estét…A 1414-en rendelt webshopos terméket hogy lehet nyomkövetni a GLS honlapján?
-
Zeki
nagyúr
Lett ÁSZF változás?
-
Landsmann
addikt
válasz
Tompika777 #126676 üzenetére
Elvileg router függő is a dolog, bár nekem mindegyik próbált hálózaton tökéletesen megy. Ha a routerben van olyan beállítás, hogy IPsec pastrogh, akkor azt engedélyezd. Nekem 4 routerből 3-ban nincs ilyen, de ettől függetlenül működik. Ráadásul egyik sem Telekomos internethez csatlakozik.
-
Landsmann
addikt
válasz
Tompika777 #126662 üzenetére
Be van állítva hozzá a WIFI elsőbbsége? Mert az ikon csak akkor van kint, ha tényleg csatlakozott is a wifihez. Alapból a mobilhálózat van elsődlegesnek beállítva.
-
Yszapos
tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy ha rendelek innen egy Domino Fix Extra simkártyát, akkor azon a kártyán a 10 napos ünnepi korlátlan net aktiválható lesz? -
szemesi69
addikt
válasz
Tompika777 #126666 üzenetére
Ha MT azonosítót tudsz vinni a postára, megtudják mondani mennyi van még vissza, vagy a másik verzió, amit bohoc71 ír.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
Tompika777 #126666 üzenetére
Számlasorszám két utólsó számjegye a befizetett részlet száma. Pl: xxx01…xxx02...stb.
-
Tompika777
senior tag
válasz
szemesi69 #126664 üzenetére
A hátralévő részletek pontos számát honnan lehet megtudni? Egyben szeretném az egészet, anyám vette magának a telefont tavaly év vége felé, de nyilván a pontos hátra lévő törlesztő darab számát meg kellene tudnom,ezért is gondoltam, hogy becsattogok egy üzletbe, és kifizetem egyben,valamelyest meglepetésnek szánva.
-
pitiless
senior tag
válasz
Tompika777 #126662 üzenetére
Ikonok nincsenek rejtve?
-
szemesi69
addikt
válasz
Tompika777 #126663 üzenetére
Nem kell csekk postán, MT azonosítóval, annyi részletet fizetsz, amennyit akarsz. Vagy akár egyben az egészet.
-
pitiless
senior tag
válasz
Tompika777 #126659 üzenetére
*#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#*) sem segít?
-
Kaba
veterán
válasz
Tompika777 #126659 üzenetére
A legegyszerűbben banki átutalással fizetheted be egyösszegben.
Amennyiben ez nem lehetséges,akkor postán is befizetheted.
Üzletben nem fog menni. -
Tompika777
senior tag
Sziasztok!
A részletre vásárolt telefon részleteit be lehet egyösszegben fizetni Telekom vagy Telekom partnerüzletben?Más:
sajnos nekem a VOWIFi sem a Dominos Poco X3 pro-ban, sem az előfizetéses Xiaomi Redmi note 9-ben nem működik, pedig jött a Dominos számra értesítés róla, a telefonokon is be van állítva hozzá minden, újrainditás is megvolt, mégsem megy. -
bociusz
aktív tag
válasz
ledgeri #126655 üzenetére
A régi SIM-ek a GSM hálózatokon használatos, mindössze 64-128 bites kulcsokat tudják tárolni. Ez manapság már nem elegendő védelem, ezért van szükség fejlettebb kripográfiai eljárásokat tartalmazó és nagyobb titkosítási kulcsokat tárolni tudó USIM-ekre történő cserére.
-
blueye
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Lehet, hogy hülye alap kérdések, de régen vettem SIM-et.
Ha "4G-s sim" ként van marketingelve a feltöltőkártyás választék, akkor kérdem, hogy az bármilyenG képes telefonnal kompatipilis? (miért kellett a 3G-s simeket cserélni? Olvastam ilyet is, jöhet technikai nyelven, megértem!)
-
thomas77
senior tag
válasz
4Grider #126653 üzenetére
Na igen, anno a digit próbáltam New Yorkban. Vicces volt, de hibátlanul működött.
Amúgy ez is működhetne többféleképpen is.1. Az ip cím alapján látja, hogy külföldön vagyok. Számítsa fel a roamingdíjat.
2. Látha, hogy külföldön vagyok, de biztosítsa a hazai percdíjakat.
3. Nem engedi használni, így semmilyen bevétele sincs ebből.Most a harmadik opciót használom. Így nem a Telekomnak fizetek, hanem a Three-nek. Persze a Telekomot ez nem vágja földhöz, de sok ezren vannak külföldön. Sok ezer ember fizetne egy kicsit a szolgáltatásért, akkor azért csak lenne bevétel belőle...
Főleg egy olyan országban (uk), ahol alig van térerő az esetek túlnyomó többségében.Mind1. Karácsonykor talán hazajutok. Akkor majd kipróbálom.
-
thomas77
senior tag
Közben megtaláltam... nem megy roamingban.
-
thomas77
senior tag
Ez a domino vowifi roaming esetében nem nagyon műxik. Magyar telekomos S10e-ben. A céges wifin a three uk vowifi hibátlanul megy ugyanabban a telefonban.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 400 MB és 20 perc
a mai ajándék. -
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #126646 üzenetére
Nem kapcsolták ki. Nekem megy.
-
szabonagyur
félisten
Ahogy nezem ki is kapcsoltak a Wifi hivast.. pedig biztam benne, hogy megjelenik a Domino eSim is..
-
snipy
tag
Sziasztok!
Ezek a mobil routerek is függetlenek, mint a telefonok? Kamionokba kéne. Egyenlőre telekomos a céges, de lehet váltanak és jó lenne, ha ezeket nem kéne cserélni.
Előreis köszi a válaszokat. -
sajtos365
tag
válasz
szabonagyur #126639 üzenetére
Üzletben is el tudják intézni? Nem szeretnék ezzel görcsölni.
-
sajtos365
tag
válasz
szabonagyur #126635 üzenetére
Éppen ez az, egy buta telefont cserélnék le, mert nincs olyan ami csak 2-3G-t tud.
-
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy a Telekom forgalmaz-e nem szolgáltatós ROM-mal készülékeket? Tehát amin nem TMH-s a szoftver, hanem gyártói? iPhone-ba ugye nincs belenyúlva és elvileg a OnePlus telókba sem. De pl. Samsungokkal mi a helyzet?! Köszönöm!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #126604 üzenetére
Most jött az sms, kijavították az esim hibát, át is váltottam fizikairól esim-re gond nélkül
-
szabonagyur
félisten
válasz
djsunstealer #126610 üzenetére
Igen jött nekem is, eddig DOMINO-n nem ment, de most már megy tök jó
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Magenta előfizető vagyok és szeretném a mobilinternet díjcsomagom nagyobbra váltani, de ezt csak az otthoni internet módosításával engedi, mivel a nyáron kötött szolgáltatásom már megújult. A problémám az, hogy ugyanazért az internet csomagért most teljesen fölöslegesen többet kéne fizetnem. Lehetséges valahogy kizárólag a mobilinternet előfizetés váltása? Köszönöm!
-
Landsmann
addikt
Mindhárom itthoni routerrel is simán működik, pedig ezekből 2 már 10 év körüli. De a városi free wifivel is megy. Pedig sokan mit össze küszködtek, hogy nem megy az otthoni routerrel.
-
Landsmann
addikt
válasz
djsunstealer #126619 üzenetére
-
prsq
aktív tag
válasz
szabonagyur #126608 üzenetére
E3372h-153.
(A másik, amivel próbáltam, az egy Vodafone K5160, ami egy "sajátmárkás" Hilink Huawei E3372, az eredmény ugyanaz volt.)
-
-
Beca1990
senior tag
aki most rendelt készüléket nektek is megjelent a számlák közt a készülék törlesztő részlet? hiába úgy hirdették az akciót hogy az első törlesztőrészletet átvállalják
-
pitiless
senior tag
válasz
A készüléked beállításainál kell engedélyezni. De ez nagyon készülékfüggő. Általában ha van és aktív profil van hozzá. Van egy pár leírás az adott linken, hogy hol van a kapcsoló.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Úgy értik, hogy a készüléken is engedélyezni kell, ha nem lenne (illetve egyes készülékek esetén azt is beállíthatod, hogy a vowifit preferálja-e vagy a mobilhálózatot).
A linkelt oldal egyébként leírja lépésben, mit kell tenni, de vicces hogy még azt írja, hogy havi díjas (postpaid) előfizetés kell hozzá, mikor már a dominóval is megy (prepaid).
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Ezt az SMS-t kaptam, Dominos vagyok:
"Kedves Ügyfelünk! Beltéri hangszolgàltatàsunk még jobb minöségéhez bekapcsoltuk Neked a dìjmentes ?VOWIFI? szolgàltatàst. Aktivàlàsàhoz az alàbbi linken talàlsz segìtséget. Üdvözlettel: Telekom https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/vowifi"
Bekapcsolták, de még aktiválni kell? -
pitiless
senior tag
válasz
szabonagyur #126608 üzenetére
Ami nagyon könnyen elérhető (és a szolgáltatók kínálatában is megtalálható) az az E3372h-320. Volt belőle 153-as végű és E3372s-ként is. Nekem is van belőle kettő, a 320-as Mikrotikkal nagyon szívás, a 153-as csak kicsit
.
-
Szia, ennyire nem rossz a 4g Szegeden, most direkt mértem egyet, 115/47 volt beltéren. Lehet hogy városrésztől is függ, de nem rossz. A klinikák környékén szokott gond lenni főleg nap közben amikor nagyon sok eszköz aktív rajta, ott és akkor van hogy a net teljesen elmegy. Kérdés tehát hogy merrefelé laknak.
-
prsq
aktív tag
Bocsánat, ha már volt, kereső nem találta.
Vettem egy 4G modemet, igazából apósomnak (múltkor volt valami kiesés náluk pár napig, és elég rosszul viselte, öregkorára igencsak netfüggő lett
).
Huawei, Hilink, szándékosan ez, csak bedugom, megy, független, nem kell állítgatni, csatlakozik magától, neki tökéletes.
Aztán azt hittem, elromlott. Még jó, hogy nem sikerült újraflashelni.
Kiderült, hogy a modemnek kutya baja, a Telekomos 4G ennyire katasztrofális Szegeden.Leggyakrabban 1/15 környékét mérek (speedtest), a 4/20 már nagyon jónak számít, a csúcs, amit - egyszer - sikerült, 10/50 volt.
Mikor lett ez ennyire rossz? Tavalyi Covidnál, home officeban szükség volt rá egyszer-kétszer, akkor még ilyen 25/15-öket bármikor hozott.Most meg átállítom 3G-re, és lesz belőle 8/5, a letöltés stabilan gyorsabb. De jó, hogy lekapcsolják a 3G-t...
(Két helyen is néztem, otthon és munkahely, a város ellenkező végei, azonos eredménnyel.)
-
Sify
senior tag
válasz
ElektrikusDE #126602 üzenetére
A számhordozás egyszerű lesz, csak az e-sim aktiválása nem lesz egyszerű.
De várjuk meg, hogy valóban megtörténjen a számhordozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- AMD Radeon 9000 széria
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W