Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
btudos
nagyúr
-
bociusz
aktív tag
válasz ledgeri #126655 üzenetére
A régi SIM-ek a GSM hálózatokon használatos, mindössze 64-128 bites kulcsokat tudják tárolni. Ez manapság már nem elegendő védelem, ezért van szükség fejlettebb kripográfiai eljárásokat tartalmazó és nagyobb titkosítási kulcsokat tárolni tudó USIM-ekre történő cserére.
-
MadMancs
veterán
válasz ledgeri #126784 üzenetére
Nem igaz. Sim nem képes telefonszámokon kívül más (felhasználói) adatot tárolni. Mondjuk nagyon sok éve telók 99%-a telefonszam tárolására se használja alapból.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
félisten
válasz ledgeri #127087 üzenetére
Egy kis olvasni való:
Mi a MultiSIM? - TelekomDe röviden egy hívószám több SIM-el.
-
Kaba
veterán
válasz ledgeri #127128 üzenetére
Amennyiben még nem volt,akkor a Telekom fiókodban is megtudsz adni egyet,amennyiben elfelejtetted,akkor csak személyesen az üzletben tudod megadni.Az üzletben minden esetben meg tudsz adni személyesen egy új jelszót a megfelelő dokumentumokkal való azonosítás után(ha volt,ha nem volt).
[ Szerkesztve ]
-
-
MadMancs
veterán
válasz ledgeri #127240 üzenetére
Itt a topicban 99,5%-ban tapasztalatból írnak, üzletben meg többnyire (tisztelet a kivételnek) olyanok ülnek akik azt csodálom azt tudják milyen üzletágban tevékenykedik munkaadójuk.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Volt már példa, hogy 3 napon belül kétszer kapcsoltam be a maraton 5Gb-ot és akkor 10Gb-ot jelzett ki, hogy annyim van, 1 évig felhasználható.
Most azért kérdeztem, hogy mennyi időnek kell eltelnie minimum a következő aktiválásig, mert tegnap éjjel bekapcsoltam és most ránéztem este és nem volt 5Gb-os aktiválható maraton netem. Mint kiderült 24 órának kell eltelnie. Viszont ilyen időközönként aktiválgathatnék kitudja hányszor 5Gb-ot, csak fizessem ki. -
btudos
nagyúr
válasz ledgeri #127243 üzenetére
A tudakozóban megjelenést a webshop kosár képernyőjén lehet előfizetésenként állítani, az kerül rá a szerződésre, ahogy ott beállítottad az adott előfizetésre vonatkozóan. Ha kéred a titkos szám szolgáltatást, onnantól kezdve nem lesz elérhető a számod az online tudakozóban.
A forgalmi adatokon kívüli helymeghatározó adatokra vonatkozó nyilatkozatot a szerződéses nyilatkozatokkal együtt tetted meg, de hogy az pontosan mire vonatkozik, azt én sem tudom.Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
RoyBatty
aktív tag
Az üzletben hallott információkra nem érdemes alapozni több okból sem:
1) Az értekesítést kiemelten kezelik, az eladók jutalékot kapnak az eladásokért, tehát az ő érdeke az, hogy minél drágább cuccot/hosszabb hűségidőt sózzon rád, nem pedig az, hogy a számodra logolcsóbb/optimális megoldást találja meg
2) Nem minden T logós üzlet a T tulajdona, vannak szerződéses partner üzletek, ott az 1-es pont fokozottan érvényes, mert a cégtulaj még közvetlenebbül érdekelt a több eladásban
3) Mint minden multinál, a T-nél sem zökkenőmentes a belső kommunikáció/tréning, ÁSZF változásokról sokszor a vevők előbb tudnak, mint az ott dolgozók
4) Lehet hogy az illető előző héten még műkörmös volt -
-
osonte
őstag
válasz ledgeri #128148 üzenetére
Egy kis pozitív tapasztalat. Sikerült telefont venni a mai napon hosszabbítással és nem kért mobilelőleget (csütörtökön szállítják), pedig még május 27-ig tartana az előfizetés. Illetve chat-en kb. 10 perc alatt sikerült a telefonszámomat is lecseréltetnem. Korrekt és gyors volt az ügyintézés, még március 15-én is. Ja és nem Vandával intéztem, valós ember volt.
Honor 200 Pro
-
félisten
-
törölt tag
válasz ledgeri #130258 üzenetére
Nem így van.
Én pl. kértem választott hívószámot, és konkrétan megmondtam "EZ" a szám kell nekem.
A választott hívószám igénylésének feltétele: hogy ne legyen legyártva a fizikailag megfogható SIM kártya, mert ugye hogyan adják ki, ha már csomagolva ott figyel az auchan polcán.Azt kellene megtudni, hogy mikor lett kikapcsolva a szám, mióta mondja a géphang, hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható", mert onnantól van egy bizonyos idő, amíg csak a régi tulaj tudja kikérni a számot. Ha az lejárt, akkor azonnal ki kell kérni.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz ledgeri #130258 üzenetére
Nincs elkülönített szám mező. Technikai okokból (saját régi fejlesztésű prepaid rendszer a Domino, amit nem váltottak le és nem is fognak várhatóan lecserélni) az IMSI számmező nem átjárható a Telekomnál, ezért Domino -> előfizetés és előfizetés -> Domino váltásnál MINDIG kell SIM kártya csere. A jó hír, hogy a hívószám nem változik egyik esetben sem.
Régóta lejárt Dominos vagy előfizetéses hívószámot (6 hónap azt hiszem) újra hasznosítanak, ha szerencséd van, akkor még nem adták ki másnak, ebben az esetben "visszakérheted" a régi számod. Az újrafelhasználásnak 2 oka van:
1) véges a számmező
2) a számmező használatáért a hatóságnak fizetni kell, ezért a telkók érdekeltek a régi számok újrahasznosításában[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #130262 üzenetére
Fejlemény: meg lett oldva! Nálam a szám.
Már alapból ezt mondta az aktuális helyi pultos emberke, de rákérdezett, és ez is volt a menete. kb 20-40 perc alatt:
-Mondtam a kiválasztott számot, a 10k-s kiválasztott számkérés csak előfizuhoz kérhető, dominóhoz nem, szóval indult egy előfizu.
-Az előfizu át lett alakítatva dominóssá, ennek ha hűségidős, ha nem, 5k ilyen vagy olyan kültsége van. (helyben fizetős).
-Lett egy dominós sim kérve, aktiválva (2k, szintén helyben)
-Majd jön a számla talán 1 nap előfizuról, és biztosan a fentebbi 10k-ról , postán.Szám aktív, minden ahogy kell.
(Ha belecsúsztunk volna -esetünkben- októberbe, akkor veszhetett volna visszavonhatatlanul minden, 6. hónap is lejár, és nyomtathatóvá válik a szám, mint új sim.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
4Grider
nagyúr
-
kakuk.tamas
addikt
válasz ledgeri #135654 üzenetére
30 napon belül kérheted vissza az egyenleged… Az ügyintéző ellen meg nyugodtan tegyél panaszt, mert kizárt, hogy ezt nem tudta.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
válasz ledgeri #135654 üzenetére
Par hete inteztem ilyet.
Nos...
Nem jar vissza automatikusan, akkor sem, ha kered... Csak "meltanyossagbol"...
Viszont vmi 10-15 nap alatt visszautaltak.
(Kb 11-12000 volt.)
De en normalis ugyfelszolgat fogtam ki, segitokesz volt, pikkpakk intezte, ellenorizte, stb. Duna Plaza.
(Ebben a Yeti sokkal normalisabb, ott helyben a kezembe adtak, kb uekkora osszeget, utalasra se kellett varni, mert nem erte el a limitet.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest