- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
szabonagyur #125888 üzenetére
Miből gondolod, hogy ha a 3G frekvenciáján 4G-t adnak majd, akkor az csak foltokban lesz, ha a 3G most jó?
seger: nem váltottak volna régen, pont ahhoz kell kivezetni, hogy válthassanak. Attól ugyanúgy fizetik a frekvenciák utáni díjakat, vagyis ugyanúgy használni fogják majd. Nem fog mágikusan eltűnni a térerő, ha 4G lesz a 3G helyett. (Egyébként eddig is váltottak sok helyen, variáltak a frekvenciákkal, pl. az 1800 MHz eredetileg 2G-re volt, most 4G megy rajta, a voda a 900-on 3G-t tol, a 2100-on meg 4G-t stb.)
-
seger
addikt
válasz
Gubu0101 #125884 üzenetére
Erről volt sok cikk az elmúlt időben. Nem ujdonság. Viszont akinél (pl nálam) több alkalommal van 3G mint 4G, azok beszopják.
Itt annyira szar a térerő, hogy a 3G helyett előfordul, hogy csak E-van....
5G, meg legközelebb 100km-re van
Pedig várotól 2km-re vagyunk, és a városhoz tartozunk.... -
doooo
veterán
válasz
btudos #125880 üzenetére
A probléma csak az, hogy már hetek óta figyelem a listájukat, és ahogy mondtam, azóta egyre csökken az elérhető tabok száma... minden márka esetén, de a Tab S7-széria hiánya a leginkább szembetűnő. Azt azért erősen kétlem, hogy ennyi idő alatt sem sikerült egy új készüléket sem beszerezniük, főleg úgy, hogy pl. a Samsung esetén már nagyrészt rendbejött a gyártási/ellátási probléma, amivel még a nyáron küzdöttek. Mindazonáltal figyelem továbbra is a dolgot. (De legalább akkor csak annyit írnának, hogy épp nincs raktáron... ahelyett, hogy úgy tesznek, mintha soha nem árultak volna ilyesmiket.)
-
-
doooo
veterán
Van valami magyarázat arra, hogy mostanában miért csökken a Telekom tabletkínálata? Gyakorlatilag folyamatosan... Ami az oldalon szerepel, annak sem elérhető már fele, egy rakás másik modell meg már a listában sem szerepel, még úgy sem, mint "jelenleg nem elérhető". A következő pár hétben jár le a szerződésem, és szeretnék majd egy új modellt kihozni, leginkább a Samsung Tab S7 szériája érdekelne, de mára szó szerint egy modell sem kapható az oldal szerint (S7+ még ott volt pár napja), holott az egyetlen androidos csúcs-szériáról van szó, aminek max. olcsóbbnak kellene mostanra lennie, nem teljesen elérhetetlennek (nincs még folytatásuk, nincsenek kivezetve, semmi hasonló)... És ahogy mondtam, már konkrétan a listán sem szerepelnek... lehetne mondjuk "rendelni" belőlük az adott üzletbe (vagy legalább olyanokból lehetne, amik a listán ugyan szerepelnek, de nincs belőlük raktáron)? Vagy mostantól szimplán nem fognak ilyeneket árulni?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Corleone33 #125876 üzenetére
Privi ment
-
válasz
Corleone33 #125876 üzenetére
Ugye az alkalmazás segítségével váltottál, ott ahol ajánlgatja?
-
Corleone33
senior tag
Olyan kérdésem lenne hogy mai nap váltottam Net 8-as mobilnet csomagra 4gigabájtos csonagról, amit azzal reklámoznak hogy mellé 30 napra adnak korlátlan netet és beszélgetést.
A dupla adatforgalmat megkaptam, viszont az applikáción belül sehol se látom azt a 30 nap korlátlanságot amit az applikáción belül meg promociós sms-ben is oly bőszen hangoztattak.
Ez mi miatt van?
-
Plug Life
senior tag
A Korlátlan net 1 napra miért marad aktív a 24 óra lejárta után 5 órával is?
-
ACE-
addikt
Valakinek megy a feltöltés app-ban?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
A mai napra
Domino Day 500 MB -
Kaba
veterán
válasz
enginev3.0 #125870 üzenetére
Már nem tudsz olcsó alapcsomagra váltani.A váltás már csak a drágább csomagok esetén éri meg(amennyiben szükség lenne rá),azok olcsóbbak lettek a korábbiakhoz képest.(A 30 napos ajánlat az standard,volt már 90 napos korlátlanság is a kínálatban).
-
törölt tag
Szűkülhet a hűségszerződéssel vásárolható eszközök köre
A hírből kiderül miért nem volt belőle hír, mert egy futó vizsgálatról van szó a cikk szerint...
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! A telekom cserél routert csak úgy? 1000/1000-es a netem pár éve. De a router nem wifi 6 képes. Azt csak az új előfizetőknek adják.
-
Gabbana
aktív tag
Akkor megoldás gondolom nincs... Már egy telefonon is gondolkodtam kintre ha lehet még egy SIM ugyanazzal a telefonszámmal aztán arra kapcsolódom bluetoothon. De valami vevő, továbbsugárzó bmilyen okosság akkor nem létezik?
-
4Grider
félisten
válasz
Plug Life #125861 üzenetére
Az egy ilyen terület. Szinte mindegyik szolgáltatónak csak fent a 7-esnél, a rózsakerti lakótelepen és a kápolna utcánál, meg az M0-a túlsó oldalán Nagytétényben van bázisállomása. A terület közepe azért gázos, mert csak családi házra lehetne települni, ott pedig a domborzat miatt nincs rálátás szomszédos toronyra, optika meg ott nincs.
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok! Térerővel szívok... Házon kívül van, belül nincs.
Valami antennával, vagy bármivel nem tudom megoldani?
Az sem lenne gond, ha a telefonomnak fix helyen kellene lennie mondjuk egy külső antennára kötve, mert okosórával megoldódna a házon belüli jövésmenés -
Remekelek28
őstag
válasz
szabonagyur #125855 üzenetére
Köszi. Sajnos nem volt rajta. De a belsejében találtam egy telszámot amit felhívva tudták aktiválni. Igy megoldodott.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Remekelek28 #125854 üzenetére
*121#
-
szabonagyur
félisten
válasz
Remekelek28 #125854 üzenetére
A szám a SIM kártyán vagyis magán a plasztikon nincs rajta? Aktiválni meg: domino quick kártya aktiválása - Telekom
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Van egy telekomos feltöltőkártyás sim kártyám 40 perc lebeszélhetőséggel. . Hogyan tudom meg mi a telszáma és hogyan tudom aktiválni. ? -
-
mzso
veterán
@Kaba, @kovacsmi_74, @Boond
Kösz az infót.
Hát, nem erőltetik meg magukat... Talán az 5 gigás maraton van a leginkább közel ahhoz amit elképzeltem, csak jóval drágább.
A sima SIM 1GB adattal nem igazán jó, mert akkor már tripla SIM kéne. (Vagy megválni a Blue-tól.)
-
kapasz
tag
A Telekom alkalmazásban gyakorlatilag egyik Fintech bankkártyával sem lehet fizetni, 3D hitelesítésre panaszkodik. Csak a K&H-val sikerült. Másnál is ilyen?
-
Zeki
nagyúr
Xplora Play esim, Együtt díjcsomaggal... gyerekóra.
Mindegy mit csinálok, azt a díjcsomagot sehol sem találom hozzá, csak a szokásos csomagokat nyomja. Akkor ezt boltban kell megvenni? -
Cry0
őstag
Sziasztok!
ma voltak bekötni a Telekom TVt, át helyeztem a boxot másik helyre azóta nincs adás, jelenleg azt irja hogy Stb jelenleg offline módban van, és nincs internet kapcsolata, de a hálózatnál meg látszik hogy entherneten csatlakoztatva, mi lehet a gond? -
Kaba
veterán
válasz
ANDROID??? #125832 üzenetére
Amúgy már javítva lett.
-
Kaba
veterán
válasz
ANDROID??? #125829 üzenetére
Előfordul,beviteli hiba a többi helyesen van írva.
-
norbertoth
senior tag
Egyszerűen katasztrofális Debrecen belvárosában a mobilnet, konkrétan használhatatlan, ezért fizetnek az emberek? Valamit csinálhatnának mert így lol. A max sebesség konstans mérésekkel 1Mbps, lemegy az életem mire betölt egy weboldalt.
-
ANDROID???
addikt
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Huaei-Nova-8I-Dual-Sim?skuId=jsku1754642071
Az új márka. -
dashed
senior tag
válasz
kakuk.tamas #125825 üzenetére
Köszi azért.
Itt a 2 külön multisim tipusról lehet amúgy valamit tudni? Ami okosórába megy az működik telóban is csak kisebb sávszéllel vagy, hogy van? Mivel úgye 990 volt havonta mikor megrendeltük és még nem volt különszedve 2 csomagra, nem lehet, hogy ez kavar be?
-
dashed
senior tag
válasz
kakuk.tamas #125823 üzenetére
iPhone xs.
Benne van igen, néztemPróbáltam újraindítani, repülő módot kapcsolni, 3g, 4gre kapcsolni de semmi. Tegnap előtt még ment, tegnap óta viszont nincs rajta net.
-
dashed
senior tag
Sziasztok!
Annó rendelve lett multisim még mikor csak 1 féle volt egy ezresért. Tegnap óta elérhető telefonon a szám, kicsörög, viszont net nem jön be rajta.
Mobilban van.Okát tudja valaki?
-
-
gyuromoj
veterán
válasz
kakuk.tamas #125818 üzenetére
Pont hogy nem, pedig annak a 840-es árnak kellene lennie nem?
Igen, a vezetékes nettel van baja. Nem lehet csak a mobilt változtatni, mint eddig. -
gyuromoj
veterán
Telekom tud arról a hibáról, hogy ha mobil csomagot szeretnék módosítani, akkor miért akarja az otthoni internetet is módosítani?
Illetve miért drágább a Mobil S belépve, mint belépés nélkül? (12xxft vs 840ft) -
AnonymusX
őstag
válasz
kiki89 #125811 üzenetére
Nem számít, hogy hol tartózkodik a hívott fél, itthon vagy épp külföldön (így logikus, hisz a hívó fél nem tudhatja, hol tartózkodik a hívott mobil előfizető). Az esetlegesen felmerülő roaming költségeket a hívásfogadásért a hívott állja (amennyiben van díja) a saját csomagja szerint.
-
kiki89
aktív tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, bár lehet láma kérdés. Ha van egy "Mobil M" csomagom, amivel hálózaton belül korlátlanul tudok telefonálni, ez akkor is így működik ha akit hívok 1-es díjzónában roamingol? Tehát ebben ez esetben is korlátlanul hívom? köszi
-
törölt tag
Arra nem lesz jó. A domino day, szerdánként van, és 24 óra az érvényessége.
Van még talán havi 1x 50 mb amit kérhetsz, de az is 1 nap.A vodánál is van hasonló "jó dolgok" - bár épp nem müködik, még, úgy láttam... Ott 0-500 mb-ot kaphatsz vagy szintén mint a telekomnál perceket lebeszélhetőségre. Az viszont 3-5 napig is élhet, de ált kisebb adatmennyiség mint a telekomnál.
Esetleg egy telekom maraton, jó lehet még... vagy vmelyik feltöltős net... de ez sok mindentől függhet meddig használod, mennyi adatmennyiség stb.
"kapsz 990Ftért."
Persze, ha online rendeled, asszem domino fox a neve. -
Kaba
veterán
A Domino mellé adott ajándék a szerdai napokon van és 24 óráig érvényes.Ez lehet ingyenes perc,ingyenes mobilnet vagy a kettő együtt.
Amennyiben visszaolvasol,akkor megtalálod,mivel minden szerdán beírja valaki.
Amennyiben dominókártyát rendelsz az 366 napig lesz érvényes 80 perc lebeszélhetőséget és1GB mobilnetet kapsz 990Ftért. -
mzso
veterán
Helló!
Mi a helyzet manapság Telekom mobilnet esetén, van olyan ami megéri Digi mellé olyan helyekre ahol nincs annak lefedettsége?
Valaki olyat mondott a minap, hogy hetente kap valami ajándékot Dominó csomagja mellé, ami lehet mobilinternet forgalom is. Ezek milyenek szoktak lenni? Kis mennyiség hosszú/rövid lejáratúak? (stb.)
Nekem leginkább csak addig kéne amíg buszozok és nincs lefedettség.
-
Plug Life
senior tag
Vettem egy Domino kártyát, de nem tudok belépni a Telekom fiókba, mert a Telekom app elindul, aztán szó nélkül kilép (MIUI 10.2, Android 6), a web oldalon próbálva meg megakad a fiókba lépésnél az elfogadom a felhasználási feltételeket gombra kattintás után, örökre ott ragad egy pörgő „homokórán” (up-to-date Chrome böngésző). Ilyenkor mi a túrót lehet csinálni?
-
viktorhu
veterán
válasz
attiati #125800 üzenetére
Az sms-hez is roaming kell külföldön. Egyszerűbb lenne bekapcsolva hagyni. Ha EU-n kívüli országba mész, majd akkor a telefonod menüjében a roaming adatforgalmazást kikapcsolod.
4Grider: akkor viszont gondolom nem akarnak költeni rá
Mindegy, a legjobb bekapcsolva tartani a roamingot, kivéve, ha valaki a szerb vagy ukrán határon lakik.
-
4Grider
félisten
válasz
attiati #125800 üzenetére
48 órán belül érkezett hívásokról megkapod ilyenkor is.
Ja, most látom:
"Roaming környezetben a szolgáltatás nem érhető el: amennyiben nem Magyarországon tartózkodsz (a készüléked nem a Magyar Telekom mobilhálózatára van feljelentkezve), nem kapsz SMS-ben értesítést a nem fogadott hívásaidról."
Miért, postpaid előfizetésre lehet nem fogadott hívásokról részletezőt kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged