- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy pár napja láttam a 30 napos korlátlan netet 5 ezerért a Telekom appban, mostmár viszont csak a 3 és 10 naposat mutatja?
-
Zeki
nagyúr
Lehet SIM kártya hiba, ha lassan jönnek meg az sms-ek? Befizettem a számlát appból, asszony telója egyből csippant, enyém semmi. Vagy 5 percet késett.
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Telekom mobilneten tapasztal valaki DNS hibát most?
A routerem nem érem el domain cím alapján mobil netről.
Wifiről elérem bárhonnan. -
válasz
dptrsk #124588 üzenetére
Nem tudom, arról nem szólt senki
Ahogy Kaba írja, nemrég (3 hete
) váltottam (kicsit kalandosan) androidos boxra a tévénél, ráadásul weben még mindig a régi látszik, de előző héten az ügyintéző azt mondta, hogy a számlán rendben lesz vagy reklamáljak...
#124589 Kaba: Eddig Magentás voltam
és az utolsó "Szerződés összefoglaló" dokumentumban is a kedvezményes árak szerepelnek.
Szerk.: Találtam egy olyan dokumentumot, hogy Telekom számla szerződés, ez lenne az?
-
Szeptemberi mobilszámla késik? Már elsején meg szokott jelenni 🤔
-
btudos
nagyúr
válasz
malnabokor #124582 üzenetére
Szia, szerintem inaktív szerződést nem fogsz tudni elhordozni, úgyhogy a megoldás a feltöltés minimumösszeggel, elhordozás, visszaigénylés, máshogy nem fog menni.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Ha egy dominos számot elfelejtettem feltölteni, és inaktív állapotba került, de még bőven a 90 napos lekötési időn belül vagyok, másik szolgáltatónál indíthatok számhordozást ezzel a számmal? (Vagy feltöltöm a kártyát, hogy újra aktív legyen, majd csak utána indíthatok hordozást a másik szolgáltatónál?)
((nem titok, egy másodlagos számot viszek át a vodához feltöltőkártyásként az eSim miatt, ha itt is lenne a dominohoz, maradnék, mert nincs szolgáltató preferenciám) -
szabonagyur
félisten
válasz
kovacsmi_74 #124579 üzenetére
A promó érvényes, de nem maga az adatkeret.
-
válasz
kovacsmi_74 #124579 üzenetére
Ööö jogos, nem tudom, miért egy turnusnyi időtartamban gondolkodtam.
Köszi a pontosítást amúgy!
-
válasz
kovacsmi_74 #124572 üzenetére
Huxit? Hol van még az?
ja hogy erre az érdekes szétválasztásra érted....
Lassan esik le így estvefelé.
-
-
Gubu0101
veterán
Egyszerű kérdésem lenne,honnan tudom,hogy magenta 1-es lettem?
Minden feltétel megvan mától,ami kell hozzá. -
Kaba
veterán
Szept 4-én 22 órától Szept.5 éjfélig műszaki karbantartás.
Ügyfélszolgálat,Webshop,stb.nem elérhető ezalatt.
Vasárnap az üzletek is zárva lesznek. -
törölt tag
válasz
Renwick #124561 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a hordozott darabszám nem mutatja a jelenlegi állapotot.
Pl. Nekem volt egy 70-es számom. Átvittem tescohoz, utána voda átvette a tescot, utána átvittem tnorhoz, azután visszamentem vodához.
Statisztikailag 3 db hordozott számmal nő a hordozott telefonszámok mennyisége, gyakorlatilag pedig a 70-es számom nem tartozik más szolgáltatóhoz. -
Taktoj
aktív tag
válasz
szabonagyur #124498 üzenetére
A lényeg az lett volna hogy feltunően soknak itélem a telekomos hívások arányat az egyéb szolgáltatókhoz képest. S ez vagy az app hibája vagy már tényleg ilyen sok a telekomos mobil előfizu?
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124556 üzenetére
így volt, ez a kulcsszó
jelenleg előleget kell fizetni minden esetben ha preventel listán vagy
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Caranita #124549 üzenetére
Nem jól értelmezted amit írtam. Inkább továb csavartad a dolgot.
A lényeg, hogy ha másik szolgáltatónál valakinek tartozása van, annak semmi köze, ha a Telekomtól valaki készüléket szeretne venni. Az csak akkor lényeges mikor először szerződik, mert akkor magasabb mobil előleget kér a szolgáltató.Nálam legalábbis így volt 6 éve... A Telenyomor 3szor akarta kifizetetti pluszba amit már egyszer kifizettem nekik. Mikor a Telekomtól(anno még T-Mobile volt) kihoztam a mostani előfizum, 20ezer Ft előleget kértek és ennyi, kifizettem az előleget, megkaptam az előfizut, meg a hozzá választott készüléket. Ennyi... Ennyit számít, ha valakinek másik szolgáltatónál van-e tartozása.
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #124545 üzenetére
Szia,
nincs illetve nem volt lejárt tartozásom.
Ma délután sikerült kikapnom egy tök jó fej tel. ügyfélszolgálatost…semmi tartozást stb. nem látott Ő sem. Simán módosíthatnék / rendelhetnék bármit online szerinte…de az Én oldalamon sajnos nem így van. Szerinte IT hiba lesz (jelentsen is ez bármit), felvette a “jegyzőkönyvet” , kivizsgálják blablabla…majd 4-6 nap múlva próbáljam meg újra. Kicsit most ezt elengedem…egyébként sem égető a dolog mert van még 2 hónap a hűségemből és éppen, hogy csak elkezdtem volna nézelődni, hogy merre tovább.Azért összekülönbözni nem kell az én “nyomoromon”
A Vodától jottem át a Telekomhoz számhordozással. Ennek feltétele volt mindkét helyen, hogy egy fillér tartozásom nem lehet…Ők nem engednek el Ők pedig nem vesznek át. -
Zeki
nagyúr
válasz
CartmanLand0 #124552 üzenetére
Nincs hűségpont. Olyan nagy havidíjas csomag, ami mondjuk össze van vonva otthoni szolgáltatás kedvezménnyel is, úgy lehet akkora kedvezmény.
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok !
Tényleg létezik a Telekomnál olyan, hogy hűségpontokért 0 forintért kihozható egy telefon ? Csak kíváncsiságból kérdezem, most szembesültem egy 134ezres készülékkel, a számlán fel van tüntetve hogy készülékkedvezmény -134ezer
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124548 üzenetére
Pontosan tudom, de te állítottad hogy akkor nem lehetne.
Én azt kérdeztem hogy másik szolgáltatónál volt e tartozása?
A Telekomhoz képest másik alatt nem csak a Vodát lehet érteni
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Caranita #124547 üzenetére
A Telenornak a Vodához semmi köze ilyen szempontból, mivel a számohordozás a 2 szolgáltató között megy végbe
.
Ha jobban megnézed a képet, Telekomos oldal, +36 70, nem +36 20...
De mivel tavaly váltott szolgáltatót, számhordozással, így bárminemű tartozás másik szolgáltatónál nem releváns az Ő esetében. -
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #124541 üzenetére
Ha lenne tartozása a Telenornál, miért ne hordozhatná át a számár Vodától Telekomba?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
zsinnyegtet #124538 üzenetére
Nem volt lejárt számlád, amit ma fizettél?
-
Pxs
aktív tag
Köszönöm!
-
Pxs
aktív tag
Fenébe, előbb fizettem be kb. 15 perce egy lejárt számlát, és szeretnék rendelést leadni új előfizetésre + készülék részletre a webshopban, de beszól, hogy lejárt számlatartozás van.
Viszont nincs...most egyetlen számlát látok, az pedig nemrég jött, 09.16-i határidejű, tehát nem lejárt. És olyan új, hogy még az adatait se engedi lekérni, azt írja, pár nap múlva próbáljam újra, mert nincsenek még feltöltve.
Ilyenkor mi a teendő? -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #124531 üzenetére
Én inkább újra indítom... mert volt, hogy tesztként, nem az ajándék perc fogyott... bár az is lehet, hogy a 30-as szám már csak látszatra harmincas... mert amikor tesztként a vezetékest hívtam, az rendben volt... újra indítás után... na majd le tesztelem, újra...
Ha kaptál sms-t stb, akkor gondolom rendben kellene legyen.
Amúgy vodánál, most pl nem látni az ingyen 5 gb-okat, én beállítottam ,hogy mutassa az elmúlt 30 napot (1-től hónap végéig), így látni a fogyasztást pontosan)... Bár míg használtam addig sem ment el 2 gb sem kb. Most pedig még kevésbé valószínű... Maratonból is van még 800 mb... de jó lesz jövőre is
-
zsinnyegtet
aktív tag
-
Caranita
aktív tag
válasz
zsinnyegtet #124536 üzenetére
Másik szolgáltatónál volt bármikor tartozás?
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek.
-A telefonos ügyfélszolgálat szerint nincs tartozás...mondjuk soha nem is volt legjobb tudomásom szerint.
-Tegnap voltam személyesen Telekom üzletben...minden rendben ők nem látnak semmit.
-Az előbb beszéltem a "behajtási osztállyal"...nem értették, hogy miért.
És most én sem értem...
Köszönöm a tanácsokat / segítséget. -
kchris78
veterán
üzleti elofizetessel lehet webről tandem kártyára előfizetni?
-
válasz
kovacsmi_74 #124532 üzenetére
A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Engem ez mindig zavart, miért nem addigra, mire aktualizálják az adott akciót?
Remélem nem jön vissza az online oktatás.
Egyébként általában elég az előfizetéses SIM adata és ott van mellette a Domino Maraton, de most pont jól jönne, ha egy napra nem kéne plusz adatot vennem, másik telóban van éppen korlátlan Digi, de az még mindig nem meggyőző itt Pesten, épületeken belül legalábbis.
EU egyenlegnél is csak a Maraton látszik, nincs ott a 16GB, szóval fene tudja, ha azt nem képesek megoldani, hogy az App mutassa, akkor miért gondolnám, hogy egy ennél bonyolultabb dolgot képesek jól megoldani?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #124532 üzenetére
vagyis online oktatás...
(lejárt a szerk. idő) -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
ubyegon2 #124531 üzenetére
Ja, szerintem azért az 500 MB fogy, mert az előbb lejár, az csak 1 hétre szól. Szerintem akkor semmi gond, ha sms is jött róla. A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Amúgy, hogy október végéig (gyakorlatilag november közepéig) él a dolog, olyan mintha számolnának off-line oktatással is esetleg. Ingyen adják a 100 GB-ot, de azért egy feltöltést kérnek cserébe. A Domino 30 napos korlátlan internet (a legtöbb embernek ez már gyakorlatilag az) "kihozható" így ingyen, az egyenleg pedig ott marad.
-
válasz
#33802016 #124530 üzenetére
&(#124528) kovacsmi_74
Appból szoktam tölteni mindig.
Az se gond, ha az 500MB fogy előbb, csak ugye chat-en azt mondták, látni fogom a felületeken ezt a 100GB-ot is. Mivel ma úton leszek, nem mindegy, hogy a vésztartalék Maratonom fog-e lefogyni, vagy ebből a kéthetes korlátlanból. Kaptam egyébként SMS-t is a 100GB-ról és pilot módba is raktam a telót és az utána bekapcsolt Domino Day 60perc is látszik az Appban, utóbbit csak azért kapcsoltam be, hogy lássam, reagál-e az App a történésekre. No majd kiderül.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #124527 üzenetére
appból töltötted fel? mert ha jól olvasom arra vonatkozik. Tavaly vagy mikor nekem is volt 100 gb-om, de azt csak úgy ünnepi alkalomra kaptam a vodától pár hétre. Évente szokott lenni ilyesmi. Amúgy lehet újra kell indítani a telefont... Nekem vodánál erről jött sms is, de gondolom telekomnál is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #124528 üzenetére
Ja, 500 MB ott van, akkor igen.
-
válasz
kovacsmi_74 #124526 üzenetére
Nekem épp aktuális volt feltölteni a Domino-t 5000 pénzzel, bő két óra múltán sem látom sehol ezt a 100GB-ot és amúgy is az 500MB-ból fogy. Kíváncsi vagyok, ha ez elfogy, akkor elkezdi-e fogyasztani a Maratonomat.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 60 perc. -
Kaba
veterán
válasz
woolwich #124521 üzenetére
Amennyiben a megvásárolni kívánt termékre nincsen online eszközkedvezmény,akkor rendelheted a 1414-en,vagy a chaten.Üzletben nem rendelném,mivel így az online kedvezmény és a 14 napos elállás sem jár.
Amennyiben lenne online extra kedvezmény a terméken,akkor mindenképpen online kell rendelni.(ebben az esetben is kérdezz rá chaten,vagy a 1414-en,hogyan tudnál online rendelni). -
woolwich
tag
Sziasztok,
A családban 3 előfizetésről is lejárt a hűség.
Elvileg kb. 90K kedvezményt össze tudnék szedni, ha mindháromra vállalnánk a +2 évet, viszont az online felületen akárhogy is nézem, mindig csak 1 előfizetést és az arra vonatkozó kedvezményt veszi figyelembe.
Van arra mód, hogy online mindhármat egyszerre intézzem - és ezel a kedvezményt is egy termékre érvényesítsem? Vagy ez csak az üzletben működik?Köszönöm!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
andor80 #124515 üzenetére
A volt szolgáltatód hibái miatt ne okolj egy másikat. Köztudott tény, hogy a Voda rendszere egy hulladék lett mióta megvette a UPC-t. Akik UPC-sek voltak, mindegyik csak panaszkodik, nem egy ismerősöm van aki "UPC-s", a mai napig csak panaszkodnak, egyik sem dícséri. Én a helyedben megkérdezném a Telekomot is, ha kell, nyittass hibajegyet.
-
-
andor80
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #124506 üzenetére
Oké nem szánalmas egyenesen pocsék minősíthetetlen banda.
-
andor80
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #124506 üzenetére
A vodafone már átadott mint írtam!Telekom kártya egy hete nálam...
-
andor80
senior tag
5 hete hordozom át telekomhoz a kártyám.A Voda 1hete átadott 1 hete nálam a telekom új kártya csak nem aktív.Ezek meg még 2 hétig várnának.Megyek vissza vodához .Szánalmas banda a telekom.
-
btudos
nagyúr
Okosóra kapcsán kis kiegészítés: Személyesen tudtommal most is lehet 10 havi részletfizetéssel tartozékot vásárolni az óra típusától függetlenül, csak egy legalább 6 hónapja élő előfizetés kell hozzá, ami jelen esetben nem probléma. Online valóban csak az eSIM képes modelleket lehet részletre megvásárolni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kovacsmi_74 #124499 üzenetére
Köszi, el is mentem ezt és befizetek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest