- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Valakinek van linkje ahol a konkrét árazást lehet már látni?
-
pethYeti
addikt
Tegnap is és ma is azt írja a telekom app, hogy ma éjfélig van korlátlan net, mi az igazság? Ma még korlátlan?
-
pethYeti
addikt
Ezt az 5000 Ft-os kupont másik előfizetéssel is fel lehet használni? Tehát nem azzal amire kaptam?
-secret-

-
pethYeti
addikt
Black Fridaykor szokott akciózva lenni iPad?
-
pethYeti
addikt
válasz
karl_fischer
üzenetére
Köszi. Nálam is tök ugyanez. Akkor megnyugodtam.

-
pethYeti
addikt
Ez ugye csak valami átmeneti hiba?
Ma módosítottam a csomagomat 80 perc + 6gb internetre. Jelenleg ezt mutatja. Ahogy látszik mintha nem lenne net beállítva. Pedig jött mindkét csomag váltásáról sms. Hihetek az sms-ben írtakra?
-
pethYeti
addikt
Még egy kérdés, ha most váltok Mobil L + 400 megára, ezt még engedi elvileg (6300 Ft a minimum díj), 1 hónap múlva akár tudok váltani Mobil M + 4GB-ra. Jelenleg elég lenne a 400 mb is, de később változhat.
-
pethYeti
addikt
Sziasztok.
Jelenleg Next S csomagban vagyok és még van 18 hónap hűségidőm.
Ez az átváltás megérné: [kép]
Amúgy se beszélek sokat. Kérdés, hogy ezt a 800 Ft-ot engedné-e a rendszer? Valamint ilyenkor kitolódna a hűségidő vagy maradna 18 hónap?
-
pethYeti
addikt
Vajon lesz még egy hullám vagy ennyi volt?
-
pethYeti
addikt
Ennyi volt egész hétvégére az S7?
Vajon helyi T pontokban lesz ez az akció? Vagy csak és kizárólag Online vásárláshoz van?
-
pethYeti
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nah majd kiderül. Ha most flottásoknak nem is megy lejjebb pl az S7 ára, de karácsonyig még kaphat valami akciót?
-
pethYeti
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Akkor pl meglévő flottás díjcsomagban nem is fogom tudni kedvezménnyel megvenni az adott készüléket 2 év hűségidővel? Elég szomorú...
-
pethYeti
addikt
Jelenleg flottás előfizetésem van mindenféle hűségidő nélkül, van rajta még pluszban egy 1gb-os net csomag. Az lenne a kérdésem, ha most veszek egy telefont részletre 2 év hűségidővel, akkor ez nem köti le az internet csomagomat is 2 évre? Tehát a hűség csak az alap csomagra vonatkozik?

-
pethYeti
addikt
Üzleti díjcsomagban amiben van 200mb adatkeret jól látom hogy csak 3g-t tud? Itt is csak lassítják a netet ha elfogy a keret, tehát túlforgalmazási díj itt sincs?
Ilyesmi sms-t kaptam: "Üzleti Honos GPRS Limit-jét 200MB-ra állítottuk. Telekom"

-
pethYeti
addikt
A Spotify-os próba 30 nap úgy működik, hogy 30 nap múlva terhelik meg a számlámat ha előfizetek rá? És ha közben mégsem kell akkor 29. napon le tudom mondani?
-
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Eddig Mozaik XS + NetPlusz S díjcsomagot használtam. Most elgondolkoztam a Spotify előfezetésén de ehhez az előfizuhoz nem engedi.
Ha átváltok Eco XS-re + NetPlusz S + Music akkor már működne a történet? Valamint ugye Mozaik-ban nincs VOIP ha jól tudom Eco-ban ezt nem korlátozzák.
Valamint az Eco XS + Netplusz csomag hogy működik egyszerre? Ez az ECO féle 10mb-os napi fizetéses történet eltűnik?
-
pethYeti
addikt
Elvileg neten átállítottam az előfizetés díjcsomagomat. Kb mikorra lesz átváltva mert még az előző díjcsomagot mutatja. Kapok róla SMS-t vagy valamit?
-
pethYeti
addikt
Eco XS-ről át lehet váltani Move XS-re úgy, hogy már hűségidőm lejárt?
-
pethYeti
addikt
Köszi. Igazából azért lenne jobb üzletben, mert amit kinéztem teló nano simes, az én telóm micro simes és az lenne a gond ha megveszem online akkor nem tudom, hogy a telefon csak nano simmel jön-e. Mert én a régi telómat oda adnám édesanyámnak de az új telefont az ő előfizetése alá vennénk így nem tudom mennyibe fog fájni még 2 telefon sim kártya cseréje. De már az is jó lenne ha az új telefon mellé jövő SIM nem csak nano méretű hanem mint ahogy valaki linkelte a vodafonost lehet hagyni micro SIM-nek is.
Remélem azért érthető volt.

-
pethYeti
addikt
Egy telefon ára mennyivel drágább t-pontokban mint webshopban ha kamatmentes részletre veszem? Egyáltalán drágább-e? Vagy van bolti árakról külön valahol árlista?
-
pethYeti
addikt
Ha Online rendelek kamatmentes részletre telefont meglévő már lejárt hűségidejű előfizetés "helyére" (tehát aláírok 2 évre) akkor, futár hoz új SIM kártyát is? Vagy a régit lehet használni és ha esetleg méretben már nem jó az a SIM akkor be kell menni üzletbe?
-
pethYeti
addikt
Kaptam hétfőn egy sms-t hogy 21 nap múlva lejár a like díjcsomagom hűségideje, az lenne a kérdésem hogy ha én erről dominora szeretnék váltani akkor az mennyibe fog kerülni? Valamint ezt mikor tegyem meg hogy biztosan ne lépjek még bele a mozaik xs díjcsomagba, mivel azt írták ide tesznek át?
-
pethYeti
addikt
Ez a 7 hónapos korlátozás akkor ugye nem érvényes ha boltban váltatom át a kártyát előfizetésesre és ott rögtön telefont is veszek részletre? Váltáskor és vásárláskor még a telefon kezdőrészletére jöhet valami plusz összeg?
-
pethYeti
addikt
válasz
St3ven
üzenetére
Értem köszi mindkettőtöknek. Néztem a dominos szerződést, és nincs hozzá ilyen 5 jegyű kód amivel ugye betudok lépni webshopba, azt betudják állítani t-pontban, mert anélkül elég nehezen tudok készüléket rendelni.
Ha átváltok előfizetésre akkor webshopon keresztül meg fog jelenni a hűségidős készülékvásárlás ha be vagyok lépve? Nem akarnék véletlenül olyan hűségidőt hogy készülék nincs hozzá mert rosszra kattintottam.
-
pethYeti
addikt
Sony Xperia L 2 év hűség az előfizetésre és Nincs hűség díjcsomagra konstrukcióval mennyire jönni ki részletre? Kezdő részlet + havi részletek? Ha jól látom itt csak az online rendelési árak vannak feltüntetve, de ha helyszínen veszem mennyi lenne? Rendelném online is csak ha jól tudom így nem lehet korábbi dominós számot átváltani előfizetésesre.
-
pethYeti
addikt
Ha neten keresztül rendelek meg egy telefont előfizetéssel részletre, úgy hogy boltba kérem az átvételét, akkor ott a helyszínen azt meg tudják oldani hogy az előfizetés egy régi dominós számra kerüljön?
Valamint az új telefon micro-sim-es, a telefon nekem kellene de nincs micro simem akkor ezt ingyen cserélik? Valamint az előfizetés pedig sima simre kellene, akkor betudják aktiválni a régi simre az előfizetést?
Ezek így megoldhatóak?

-
pethYeti
addikt
2011 október elején vásároltam készüléket két év hűségidővel. Új készüléket vehetek a meglévő előfizetés meghosszabbításával így 1,5 év után vagy mindenképpen ki kell várnom a maradék félévet?
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Szeretnék vásárolni egy használt t-mobile-os lumia 800-ast. Garancia papírról azt mondta van egy papír amin a vásárlás dátuma szerepel, létezik hogy csak 1 ilyen papír a garancia lap?
-
pethYeti
addikt
Net&Roll 1GB pontosan hogyan működik. Miben másabb mint a go net L ahol 2000-ért kapok 500 mb-ot itt pedig 1000-ért 1gb-ot? Like csomag mellé akár mehetne ez utóbbi is egy plusz ezresért és ~1050mb-ot nettezhetek?
-
pethYeti
addikt
Go Net L-nél ez pontosan mit takar: "Hang-előfizetés mellé újonnan aktivált Go!Net adatdíjcsomagok havi díjából az első két hónapban 1010 Ft-os kedvezményt adunk hűségnyilatkozat nélkül." ? Ha van most egy Like-om akkor erre is érvényes a kedvezmény? Valamint ha van ez az akció akkor akár használhatom csak 2 hónapig fél árért utána lemondhatom gond nélkül?
-
pethYeti
addikt
Még 1 kérdésem lenne. Ha veszek pár hónapra valamilyen go net csomagot akkor a like csomag 50mb adat mennyiségéhez hozzáadódik a 100/500mb tehát lesz belőle 550 vagy csak felülírja?
-
pethYeti
addikt
Köszi, akkor egyelőre maradok Like-on.
-
pethYeti
addikt
Üdv!
Ha most Like díjcsomagot használok de átváltok a Like 300-ra akkor később van lehetőségem hogy visszaváltsak a sima Like-ra?
-
pethYeti
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Interneten keresztül CIB Internetkártyával lehet/kell fizetni, ez ugyanúgy megy mint egy Steam-es vásárlás, egyből jóváíródik?
-
pethYeti
addikt
MyT-Mobile-ban le lehet tiltani, hogy a számom ne legyen publikus?
-
pethYeti
addikt
Like előfizetői díjcsomag 1500 Ft-os havidíját csak hálózaton belül vagy 20-as 70-es hívásra/sms-re is felhasználható? A Like információnál azt írja hogy hálózaton elül, de ha belépek my t-mobile-ba és ott megnézem a díjcsomagomat akkor meg azt írja minden bele számít. Most akkor hogy van ez?
-
pethYeti
addikt
Tudok írni valahova e-mailt hogy ezt pontosan megtudjam?
-
pethYeti
addikt
HTC Wildfire S-nél pl 2 év hűségidő, és részletre 4911 + 12* 3340FT. Na de ha én T-pontban veszem akkor is ugyan ennyi? Mert ennek az összege a webshopos ár.

-
pethYeti
addikt
A Like csomagban lévő 50 mb után lassítják a netet vagy kb-onként nő a díja tovább?
-
pethYeti
addikt
Ha van egy dominó kártyám ami nem volt feltöltve 1 éve, de ha decemberig feltöltöm akkor "újraéled" be lehet aktiválni a számot előfizetésre?
-
pethYeti
addikt
Üdv!
T-nél készülékre részletfizetést csak annak adnak akinek van munkahelye és valamennyi keresete? Szóval én mint egyetemista szóba se jöhetek?
-
pethYeti
addikt
2x
-
pethYeti
addikt
domino nap+-t milyen sms kóddal lehet aktiválni, és hova kell küldeni?
Esetleg csak neten lehet vagy hívással?
-
pethYeti
addikt
Domino-nál van olyan mobilnet csomag ami nem 30 napra szól, hanem pl 1000Ft-ért veszek 100mb adatforgalmat és azt akár meddig fel tudom használni?
-
pethYeti
addikt
Megrendeltem a SIM kártyát elvileg 31.-én hozzák ki. Ekkor még betudom aktiválni a domino nap+ 60 napos kedvezményt?
-
pethYeti
addikt
Ha csak egy domino csomagos sim kártyát akarok venni telefon nélkül mennyibe kerül?
-
pethYeti
addikt
Üdv kéne kis információ

Szóval szeretnék előfizetésemre egy Net 40-es csomagot ami 690 Ft. De az oldalukon írnak valami 2 év hűségnyilatkozatot ez mit takar?
Másik, ugye lehet sms-ben is rendelni és úgy akarnám hogy 1430 - > + NET40 ahogy ezt az üzit elküldöm már tudom is használni?
-
pethYeti
addikt
Akarok T-mobile-nál venni ExpressCard-os mobilinternetet, és az lenne a kérdésem hogy ha a laptop 34mm és 54mm-es kártyákat támogat és PCMCA-t nem akkor ezek közül http://t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/mobilinternet/modemek.shtml melyik lehet a nyerő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy a Telekom portot, alkalmazást vagy egész pontosan mit néz.

dptrsk