- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az alap 1GB még megvan, ami egy évig működik, mire a +10giga elfogyott, jött a 3giga, most meg a +4giga fogyogat. Az az 50MB csak szúrta ott a szememet, azért aktiváltam, de nagy marhaság volt!
Nem csoda, hogy ennyi plusz változó lejárati idővel, ennyi galibát okoz, rendszer legyen a talpán, ami ezt flottul kezeli. Ill a rendszer az megvan hozzá, aki piszkálja, annak is a helyzet magaslatán kéne lennie!
-
Kleroo
veterán
Ahoy!
Díjcsomagot váltok. Szerintem egy átlagos user vagyok, tehát kb sose telózok, és 1-2G net megy el havonta.
filózok, hogy az S v M csomag éri meg jobban a 3gigás net alá. Ha jól értem mindkettő esetén fizetni kell a havidíjon felül, ha hálózaton kívülre telózok. tehát 2v3k befizet, és azon felül pluszba hogyha vodásat hívok.
Illetve! Szerintetek a Telenor 5ezer Ft-os csomagja ahol 2g net, és korlátlan belföldi hívás van(100perc lebeszélhető hálón kívül), az versenyképes? Gondolok itt arra, hogy a 2 cég kisbetűs részében van-e valami trükk.
Azt egyébként lehet tudni, hogy Tkom kitől vette a 4G hálózatot? Ercisson?
-
Zeki
nagyúr
-
Rémlett, hogy ez már volt téma egyszer, ha nem lettem volna idegbeteg és nem kellett volna indulnom, tuti vissza is olvastam volna! (tudom, hogy nem emiatt említed, csak meg kellett jegyeznem)
Más kérdés, hogy a PH app-ja már nem akar bejelentkezni, valami token hibára utalva.
Ez viszont független volt a T-től....PH gond.
-
vizslakutya
senior tag
-
-
szokel16
csendes tag
Sziasztok
Hátha otthon van valaki a telekom készülék biztosítással.
A kérdésem, hogyha a Samsung Galaxy S8+ hátlapja összetört és a Samsung 20 ezer forintért javítja, de nekem van biztosításom a Telekomnál, akkor a teljes önrészt kellene kifizetnem ami 29ezer forint vagy egy bizonyos százalékot?
Mert, ha a teljes önrészt kikellene fizetnem az drágább lenne, mint ha bevittem volna a Samsunghoz.A biztosító semmi hasznosat nem mondott ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv. -
válasz
thomas77 #103387 üzenetére
Köszi, ez jó volt!
Ettől még a qrvannyukat (József A-tól vettem át a szóhasználatot) Ha épp autózom, észre sem veszem és nem kapom meg a szokásos csatornákon az üzeneteimet. Ezt tényleg nem lehet megoldani normálisan?
Más kérdés, hogy a PH app-ja már nem akar bejelentkezni, valami token hibára utalva. Ettől nem halok hanyatt, de az űtközbeni mobilnet elég fontos lenne, még jó hogy elindulás előtt egyszer csak megnyeklett az online rádió, így észrevettem a gondot!
Akik ezt így tudják fejleszteni, miért végeznek ilyen munkát, miközben sok más meló is van....persze ez is költői kérdés volt..... -
MadMancs
veterán
válasz
#73820095 #103385 üzenetére
Ez az adatkeret fogyás sehogy se módosítható manuálisan? Nekem ez így pont nem jó. Nekem december végére kell EU net, viszont nálam így néz ki a fogyás: 1, Belföldi 2Gb 2, EU 4Gb 3, Extra Belföld 10Gb.
Jelen esetben hiába lesz 16Gb netem Decemberben, majd egész hónapra be kell húzni a féket Max 3Gb ra hogy maradjon kintre is. -
Azt tapasztalta már valaki, hogy ha elfogy az 50MB ajándék, akkor jön egy sms és ki is lövi a mobilnetet! Ez qrva jó, ha az ember épp úton van.
Az app-ban még ott a többi majd 4 GB.....
Mit kéne csinálnom, hogy újra legyen mobilnetem?
(eddig is tök értelmetlen idiótaságnak tartottam ezt az 50MB-ot, de tegnap bekapcsoltam, ha már ott volt....jó nagy marha vagyok)
-
törölt tag
Úgy látom, megint programoztak vmit, és megint tré... Pedig ha igaz lenne
De elvileg már órában sem az...
8 GB-ból 7,93 GB maradt, felhasználható 6 hónapig
Részletek
4 GB - a digitális világ felfedezéséhez
felhasználható 6 hónapig
3,99 GB
Domino SIM ajándék 1 GB
970,16 MB
Díjmentes 3 GB
felhasználható 168 napig
3 GB
EU-s egyenlegek
970,16 MB Felhasználható -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
válasz
Cranberries #103374 üzenetére
Igen, mert az fogy elsőnek, ami a leghamarabb letelik.
Saját példám:
Havi díjas vagyok, és minden hónap 9-én fordul az adatkeret.
Most a 3GB havi adatkeret fogy, mert az 9-én lejár.
A 10GB-hoz nem nyúlt még, mert az január 21-ig jó.Ebből 2 dolog jön le:
Egyik, csak akkor fog fogyni a 10GB-ból, ha a 3GB-ot nullára használom 9-e előtt.
Illetve biztos a 10 GB fog fogyni január 9-21 között, mert akkor az új hónap miatt annak van a hamarabb lejárata, mint az aktuális havi adatkeretnek, aminek február 9 lesz akkor.A lényeg, mindig az fogy, aminek hamarabb a lejárata.
-
törölt tag
válasz
#21493760 #103379 üzenetére
Előfizetési szinttől (a múltadtól) függ. Arany/Platina esetén nincs előleg, így pl. én sem találkoztam még soha ezzel a felugró ablakkal, mint ami itt látható. Sokak számára pedig alap, hogy kér tőlük előleget a rendszer.
-
rfszabi
tag
MultiSIM-es sztorim/kérdésem : Már 2 hete megkaptam a MultiSIM-et az előfizetésemhez (2 db.), majd ahogy beraktam a telefonba rögtön szembesültem azzal, hogy az adat faszán megy, a hívások bejönnek, viszont az összes kimenő hívásra azt mondja, hogy "A hívott szám jelenleg nem elérhető", ellenben ha "rövid számot" hívok, pl. 1272 vagy tárasi, azok simán kicsörögnek, és fel tudom hívni őket. SMS detto nem működik. És ez mindkét SIM kártyán.
A Telekomnál az első nap óta be van jelentve a hiba, viszont azóta sem tudták kijavízani, funfact. a sztoriban, hogy üzleti (flottás) előfizetésről van szó, ergo nem is lakosságiként kezelnek.
Valaki találkozott már vele, illetve van-e valami tipp/ötlet? A Telekom 2 hete már semmit nem tud kezdeni a problémával.. Ebből kötbér is lesz.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Cranberries #103374 üzenetére
Amelyik előbb jár le az fogy.
-
Cranberries
aktív tag
Én úgy veszem észre, hogy a Net 3 Gb adatmennyiségem fogy és nem az online hosszabításért kapott 10 Gb (60 nap érvényességgel), amit a másik előfizetésemhez még nem is aktiváltak.
Jól van ez így? -
4Grider
félisten
válasz
Cranberries #103370 üzenetére
Postpaid vagy prepaid előfizetésről van szó? Ha postpaid, azért küldték, mert ami számhoz rendelted, az ő rendszerük szerint régi kártya tartozik, az új telefonban az új kártyát javasolják használni. Az új kártyát viszont aktiváltatni kell a megadott számon.
-
Cranberries
aktív tag
Ma átvettem mind a két terméket, amiket online rendeltem. Egyikhez sem kértem SIM kártyát, de az egyik csomagban mégis volt. Nincs rá szükségem. Mit csináljak vele?
-
törölt tag
válasz
4Grider #103364 üzenetére
Amikor bedobták a 4GB ajándék adatot, aminek 6 hónap az érvényessége, ráadásul csak akkor tudod használni, ha elfogyott mondjuk az amúgy 10 hónapig érvényes maraton csomagod ...(miközben a logika azt diktálná, hogy a legrövidebb érvényességű adatjegy fogyjon először), majd bedobják ezt a dupla csomagot is (ami kedvezőtlenebb konstrukció mint a most+maraton)....szóval ilyenkor elgondolkodik az ember a miérteken.
-
válasz
tothferenc #103352 üzenetére
Szia,
Nem újul meg automatikusan, hanem neked kell majd ismét aktiválnod - te döntheted el, hogy melyik 7 napon akarod használni -, de valóban többszöri, 30 naponta bekapcsolható opció.
-
thomas77
senior tag
Próbálok rájönni, hogy mikor éri meg ez a domino dupla.
Abból indulok ki, hogy veszek 4GB maraton netet, amit 2 hónapra próbálok beosztani. Beszélek 50 percet domino mosttal hálón kívül, akkor fizetek 1 hónapra 2730 Ft-ot. Ha előfizetek a duplára és csak hálón kívül beszélek és el is használom a 2GB-ot, akkor is csak 30 Ft a kedvezmény.
Viszont a 2 GB csak a második hónaptól jár, ami ráadásul csak belföldi felhasználásra van. Ha hálón belül is beszélek legalább 4 percet az 50-ből, megint nem éri meg.
Kicsit lehúzás szagú ez a dolog... -
attiati
veterán
láma kérdés:
külföldre és külföldről haza tök ugyanolyan díjszabással telefonálok EU-n belül, mintha itthon itthonra?
hívás és sms is?
vezetékes számról is? -
-
törölt tag
válasz
Tappancs2001 #103353 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #103353 üzenetére
Teljesen random hogy mekkora előleg kell.
---
Tegnap elfogyott a pénz a kártyámról, nem tudott megújulni a 200 mega netem. Erre az ajándék 4 giga sem működött. Mindegy mit csináltam.
Pedig ez a simem max 1.5 éves. A technikai netnek aktívnak kellene lennie. -
lao
tag
válasz
tothferenc #103352 üzenetére
Hi!
Én már 1x aktiváltam , most ismét tudom aktiválni. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy Samsung Galaxy S9+ 256 GB telefon részletre történő vásárlása esetén milyen összegű mobilelőleg befizetésére számíthatok? Idén szeptemberben 1 év hűségre vállalt Mobil M+3 GB díjcsomaggal rendelkezem, minden számlát időben befizettem. Előre is köszönöm a segítséget
-
tothferenc
aktív tag
Szaisztok. Megkaptam a telekomtol az smst a 3 giga dijmentes netrol. "Hihetetlen! Dìjmentes 3 GB belföldi mobilnet havonta dec. 31-ig a Telekom alkalmazàsban! Aktivàlja most!"
Ha nyelvtanilag nezem, akkor havonta megujul december 31-ig. Ez igy van, vagy csak egyszer aktivalhato? -
Doki16
addikt
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage #103344 üzenetére
Igen, számhordozást követően a régi sim inaktívvá válik.
Csak a Vodánál lehet egy meglévő vodás sim-re ráhordozni egy másik szolgáltatótól jövő számot, a többi szolgáltatónál egy számhordozási szerződés aláírásakor adott sim-re hordozzák rá a 70-es számod. -
4Grider
félisten
válasz
Doki16 #103343 üzenetére
Attól függ, hogy mennyivel telt le az egy év. Minden feltöltött Dominóra tudsz aktiválni rendelkezésre állási idő végéig élő Maraton netet, de alapból csak Domino Fix-en működik alap net nélkül, mert azon van bekapcsolva technikai net. Persze utóbbi bekapcsoltatása kérhető ügyfélszolgálattól.
-
válasz
dptrsk #103342 üzenetére
Jahm hogy új SIMen lenne az egész?
Magyarul a régi SIM-ek eltűnnének? (Vodas biztos) a T-s szám (ami Vodás lenne) az meg új lenne? Bocs az érthetetlenségemet, de nekem ez így kicsit na
A jelenlegi T-s kártyám megmarad? A Vodás eltűnik? Mind2 kártyát fullra le kellene fogyasztanom, s majd azután elkezdenem a 70-es számom athordozasat kerni egy új Telekom SIM-re? Ha a Vodás számot viszem át T-s számra (újra) akkor a jelenlegi T-s SIMem megmarad, Vodás eltűnik/megszűnik (kártya külön) Az összeg ami rajta van, az elvész? Gondolom az a pár ezres költség az csak 1x-i és nem havi? -
Doki16
addikt
Van egy telekom sim kártyám ami a héten lejárt, mert letelt az egy év a vásárlástól kezdve. Egész évben egy GPS nyomkövetőben van. Feltudok rá úgy tölteni összeget amivel egy olyan mobilnet csomagot lehet rá választani ami egy évig kitart megint? Nem akarok ilyen havonta megújuló csomagot, mert egész évben nem fogyaszt pár száz megánál többet a jeladó.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #103341 üzenetére
Összevonni nem tudják, de ha te azt mondod, hogy a 70-es számodat szeretnéd áthordozni, akkor egy új SIMen(talán 1990 forintért) megkapod a 70es számot, 80 perc 5SMS és 1GB adatforgalmat, amire utána tudsz rendelni olyan netet amit szeretnél
-
válasz
dptrsk #103340 üzenetére
Ez jól hangzik. 30-as számon nincs lebeszélhető összeg, csak sok GB Net -2019 nyárig felhasználható- (fel szoktam tölteni és csak Netet szoktam venni, ami 1 évig használható fel, fennmaradó összeg meg sms-re felhasznált) a Vodás számon meg van lebeszélhető összeg (ezen csak beszéd, sms amire használom)
Ha a 2 számot össze vonják, akkor elsődlegesen Telekomos leszek és a Vodás számon fognak elérni (aki hív) és Netet fogok tudni tölteni a Telekomos programon keresztül a 70-s (meglevő) számomra?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
MaxxDamage #103339 üzenetére
Ez alapján megoldható, hogy mindent átvigyél 1 szolgáltatóhoz.
Ha fontos a 70-es számod, akkor bemész egy T-Pontba és Dominora hordozod a 70es számot.
a meglevő 30asról elköltöd a pénzt és utána a 70est használod csak. -
Érdeklődnék: Van 2 aktív mobil számom. Vodafone (ez csak telefonálásra van használva) Telekom (ez csak netre)
Most Dual SIM telefont használok, így mind2 kártya egy telefonba van (+ mSD kártya = 3 kártya összesen) és az érdekelne, hogy a 2 kártyát (számot) össze lehetne vonni szolgáltató(k) által? Telekomos lenne az elsődleges a Vodafone szám ami kellene. (amin elérnek és amiről hívhatok)
Lassan veszek másik telefont is, ami csak 1 SIM kártyás amibe mSD kártya is lenne a SIM mellett (így a 2 SIM-t nem tudnám használni, holott mind2 kártya szolgáltatása kellene 50-50%-ban) a kártyák nem előfizetésesek, ez fontos lehet! (nem beszélek sokat, így felesleges, net az fontos és azon sok minden megoldható)Segítséget előre köszi!
-
kgb79
tag
Köszönöm szépen a választ .
Én nem találtam a honlapon.
-
Robi_73
őstag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
kgb79 #103333 üzenetére
A Domino Dupla időszaki díja: 2700
Ft/30 nap
A Domino Dupla SIM csomag tartalmaz
50 percnyi beszélgetést bármely
belföldi alapdíjas irányba,
valamint 1GB adatforgalmat
belföldi mobilinternetezésre.
A második 30 napos időszaktól az
időszaki díj megfizetése után 50 perc
beszélgetést és 1GB adatforgalmat,
plusz további díjmentes extra 1 GB
adatforgalmat ad. -
válasz
enginev3.0 #103330 üzenetére
Nem tudsz visszamenni kötbér nélkül.
tylerddd: nem tudom, tudnak-e erre válaszolni. Telefonon esetleg rákérdezhetsz.
-
válasz
szabogabor10 #103328 üzenetére
Ez nagyszerű dolog, köszönöm!
Az engedély ez esetben értelemszerű volt, csak úgy nem regelhetem magamhoz senki számát, viszont a mamának nagy könnyebbség lesz így! -
enginev3.0
félisten
Ha rendelek egy készüléket mobil előfizetésre, és kifizetem a teljes készüléket, akkor utána vissza tudok menni 1 év hűségre, vagy a készülékkedvezményes kötbért rám vernék?
-
tylerddd
veterán
válasz
szabogabor10 #103328 üzenetére
Értem. Ezt Telekom üzletben meg tudják mondani?! Mi van akkor, ha most feljebb váltok korlátlanra, kihozom a kártyát, majd vissza a kisebb csomagra?!
-
-
Az imént elfelejtettem megkérdezni, hogy közvetlen családtag régebbi Dominóját én regisztrálhatom a T fiókomba? Sajnos menedzselnem kellene más városban élő mama telóján az egyenleget, mert még arra is képtelen, hogy lekérdezze, van-e még rajta egység.
-
tylerddd
veterán
Köszi mindkettőtöknek! Még egy utolsó kérdés: a multisim csomaghoz van-e kötve? Ha most Mobil S + 1GB mellé hozom el, attól később mozoghatok hívás/netcsomag szintjén is, akár korlátlanra is?!
-
-
tylerddd
veterán
válasz
szabogabor10 #103322 üzenetére
Most azért felcsillant a szemem! De akkor 4990 a korlátlanhoz vagy 990?!
-
-
tylerddd
veterán
Ez jó, nem ismertem, köszi! Viszont azt nézem, hogy korlátlan net mellé 4990 az ára, valami akciós esetben ír csak 990-et. Ha jól látom hűség nincs rá. Azt is írja "MultiSIM-mel használhatsz mobil-stick-et és csatlakozhatsz rá a wifis eszközeiddel", ergo mifibe és routerbe is mehet, nem?! Sok router egyébként is tud USB-n sticket fogadni.
-
Egy megjegyzés a multisim témához: a hiba elhárult, már lehet híváskezelésre nem alkalmas eszközökben is használni a segéd SIM-et, a hívások rendben megérkeznek a telefonokra akkor is, ha egy ilyen eszköz fel van csatlakozva a hálózatra.
-
Nem volt túl leleményes, épp emiatt emeltem ki a mobil és hanghívás szavakat. Ha nem írják le konkrétabban, akkor sajnos a magyar nyelv egyszerűsége lép érvénybe, márpedig a SIM kártyáról bonyolítható hanghívás lenne csak egyértelmű. Szerintem.
𙎕) tylerddd
A nem korlátan megosztással kapcsolatos infótokat köszönöm!
Nem szükséges klónsim, mert ezt másra úgysem használnám. Igazából csak kipróbálnám a HP8570p-ben, hogy működik-e vele Linux alatt. -
tylerddd
veterán
válasz
4Grider #103316 üzenetére
Igen, ott elvileg ezt írja: E tarifacsomag hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés.
@ ubyegon2 A nem korlátlan netcsomagokhoz lehet kérni megosztó SIM-et, amit bármibe bele lehet tenni. Nekem volt ilyenem, havi 500 volt, azt hiszem. A korlátlanhoz nem lehet sajnos.
-
-
válasz
tylerddd #103313 üzenetére
Mobilról megosztható, én is csináltam sokszor, mert az papíron sincs (már) tiltva.
ubyegon2: Inkább csak úgy fogalmazta meg a szolgáltató, hogy a leleményes ügyfelek sem találhassanak kiskaput.
A korlátlan mobilinternetes csomagoknál vannak csak komolyabb megkötések, amik korlátos adatforgalommal bírnak, azoknál jellemzően nem foglalkoznak vele, mivel, miben és hogyan kerül felhasználásra. -
Ez azért jó, mert a szolgáltató gondolt valamire ezalatt, de az ügyfélnek kötelessége azt kitalálni?
"olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására"
Nem kell magyaráznom, mire gondoltam.....
Amúgy a most vásárolható Domino Fix +10GB SIM-et be lehetne rakni notebookba és lehetne leforgalmazni?
-
válasz
tylerddd #103308 üzenetére
Szia,
A Korlátlan Net díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.)
Forrás: [link]
A Telenor Hello Data esetén is van hasonló megkötés papíron, aztán a szolgáltatók eldöntik, mennyire foglalkoznak annak a betartásával.
-
tylerddd
veterán
válasz
vpanangin #103309 üzenetére
Torrentezni és online játszani nem fogok vele. Általános felhasználásra kell, ill. HBO Go, Netflix stb., max. 4-5 eszköznek, mikor mire van szükség. Jelenleg a Telenoros HD van erre, mobiltelefonról megosztva és tökéletesen kiszolgál, ugyanakkor ha megszűnne, akkor kellene valami, viszont akkor vennék céleszközt az osztásra, a telónak vannak azért szűk keresztmetszetei.
Tehát akkor nem lenne gond, hogy ha nem mobillal használnám?! Nem szeretnék ebből semmi jogi problémát!
-
vpanangin
senior tag
-
tylerddd
veterán
Hello! Jelenleg egy Mobil S + 1GB net csomagom van. Két ehhez kapcsolódó kérdésem lenne:
1.) Szeretnék egy Mobil S + korlátlan net csomagot, de nem a meglévő számomra, de az én nevemre. Magyarán egy SIM kellene a fenti díjcsomaggal, készülékvásárlás és hűség nélkül. Megoldható-e a dolog és a kettő előfizu esetén jár-e valami kedvezmény a havidíjat illetően?!
2.) Ha a fenti konstrukció menne, akkor van-e arra lehetőség, hogy a kapott SIM-et laptopba, MiFi készülékbe, esetleg SIM-kártya fogadására alkalmas routerbe tegyem?! Törvényileg működhet-e a dolog? Van-e a Telekomnál olyan megkötés, mint pl. a Telenor Hello Data csomagjánál, hogy havi egy hívást indítani kell?!
Köszönöm!
-
Elnézést, ha meg volt már beszélve, vagy elsiklottam felette, a következő lenne a kérdésem.
Ha jól tudom, nincs e-sim feltöltőkártyához.
Viszont, a jövőben lesz-e rá lehetőség vajon? Úgy értem, láttok-e valami akadályát annak, hogy legyen? Az adategyeztetés körüli dolgokra gondolok, illetve más kérdésre, hogy lehetséges-e olyan, hogy egyáltalán nem lesz a jövőben feltöltőre e-sim? -
taki01
őstag
Valaki tud valamit hogy mi van a hálózattal? Kismaroson egyáltalán nincs 4G.
-
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842 #103303 üzenetére
Most raneznek nekem tuzetesebben es meglatjuk. Egyebkent ne en halalkodjak mar a szolgaltatonak, hogy havi tobb tizezert forintot hagyok nala es soha az eletben nem volt elmaradasom. Azert tudjuk mar, hogy ki el kibol es ne csinaljunk mar ugy, mintha a szolgaltato tenne nekem szivesseget.
Egyebkent nem tudom, te ott dolgozol-e, de egy ugyfelszolgalatos azt mondta, hogy ennek okat ok sem tudjak, egyszer ennyit ker elolegnek, egyszer annyit.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Aaron14 #103302 üzenetére
Ha másik folyószámlán lenne akkor is ua. lenne.
Ügyfélszinten és nem szerződés, vagy folyószámlaszinten szinten nézi a webshop. Mobil folyószámlák, otthoni szolg-ok. Ezernyi tényezőt figyelembe véve van egy kialakított vásárlási keret, amin ha túl csúszik az ember, akkor jön a borsos előleg.
-
Aaron14
őstag
válasz
Soulfly842 #103301 üzenetére
Már van egy iPhone XR az egyik mobil számomra és ugyanazon a folyószámlán található másik mobilszámra szeretnék egy ugyanilyen telefont. Szerintem az a baja a rendszernek, hogy egy folyószámlán van és a másik előfizun még van készülékhűség, habár a törlesztőket már rég kifizettük.
Szóval jelenleg csak egy készülék törlesztését fizetem.
Egyébként nem, szerintem logikátlan volt az is a Telekom részéről, amit a jelenlegi iPhone-om rendelésénél leművelt, de ebbe most nem mennék bele, mert már ez egy lefutott kör.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Aaron14 #103299 üzenetére
Hidd el, mindenben van logika. Okkal szigorúbb az online HKV.
Két iphone-ról lehet tudni, amit most szeretnél. Hány törlesztő van még azon felül...? Otthonin van törlesztő?
Úgy adnak kamatmentes részletet, hogy nem kérnek semmilyen munkáltatói igazolást, nincs rajta kamat, az előleget meg 100%-ban jóvá írják a havi számlázásban. Van ahol van kamat, van ahol több hónap után íródik csak jóvá az előleg is
És már a 'kezdeteknél' is súlyosabb az előleg.
Mindenben van logika
Átíratni akkor tudsz előfizetést más nevéről másik magánszemély részére, ha minden törlesztőrészletet kifizettél. Ettől hamarabb nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged