- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
negroo
aktív tag
Sziasztok. ha telekomnál elöfizetést akkarok kötni érdemes netes online venni a dolgokat, vagy a boltban is ennyire kedvezményes lesz a készülékem? Köszönöm
-
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Jó, persze előfizetőknek BF, de másoknak nem annyira.
-
MadMancs
veterán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nem, Mindkét előfizetésem amire jött ez a +10Gb ma Október 5.-én köttetett online és havidíjasak. Az November 7.-én kötött (online) havidíjasamra viszont nem kaptam.
No mindegy, free net miatt nem reklamálok náluk.
-
madle
őstag
Üdv,
Meglévő mobil előfizetéssel rendelnék készüléket, úgy hogy frissítem a jelenlegi csomagomat az újak valamelyikére. Ez esetben is megmarad a speciális 1500Ft-os havi kedvezményem?
-
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nekem egyébként nem nagyon tűnt fel, alig van akciójuk.

-
thomas77
senior tag
Jól sikerült a black friday-es hírlevél.
150 Ft/perc... 😂 -
Aaron14
őstag
válasz
Nikaré
üzenetére
Ma fogok, mert megkaptam a telefont, a futar nekem is atadta, sot meg fel is hivott 2 perccel az erkezes elott, szoval megy majd a GLS-nek a positive feedback rola, persze azt nem irom bele, hogy En vettem at. 😁
E Sim is 2 perc alatt aktivalodott, szoval most mar orom es boldogsag van. Egyebkent a GLS reszerol az egesz procedura nagyon korrektul es gyorsan ment!
-
törölt tag
válasz
Aaron14
üzenetére
Ha ott látod, akkor már a célegyenesben vagy.
Az én telefonos csomagomat tegnap hajnalban juttatták el a GLS központból a szomszéd településen lévő GLS depóba. 1/2 8-kor került a futár kezeihez, onnan pedig nagyon hamar hozzám ért.

_____
Ellenben a 8 napja rendelt Dominó, nos... az totál befagyott. Direkt nem jelzem feléjük - mivel baromira ráér - mert kíváncsi vagyok, hogy magától mikor ér ide (egyáltalán ide ér-e valaha?)

-
Aaron14
őstag
válasz
Intel fan11
üzenetére
A GLS rendszerében már rögzítve van. Kiváncsian várom, holnap megérkezik-e. A dokumentumok is fel lettek már töltve.
-
Aaron14
őstag
Ez tökéletesen érthető új előfizetőknél, mert ott maga a szerződéskötés az átvétel során történik meg. Meglévő előfizetésnél azonban már a rendelés leadásakor elfogadod a szerződést és a futár kvázi csak csomagot visz ki jogi értelemben.
Az általad írt eset már a Telekom és a GLS együttes balfaszsága szerény véleményem szerint.
-
4Grider
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
W10 esetén már mind a szoftveres, mind a hardveres kulcs (előbbi alapján történik a szoftver aktiválása az utóbbihoz) rejtett OEM verzióknál. Gondolom ezért nem láttad.
Azt nem tudom, hogy a szoftveres kulcs kiszedhető-e (a hardveres igen, ha újraaktiválsz), de nem sok értelme van, mert jellemzően az ilyen gyártói OEM kulcsok csak hasonló vason használhatóak fel egyszer W10 szoftverkulcsként. -
huberpe
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
akkor asszem a személyes átvételt fogom választani.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Akkor örülj a végkifejletnek - az ügyfélszolgálaton már gondolatolvasással is foglalkoznak, a nagyobb ügyfél-elégedettség elérése céljából!

-
Black_Raven
veterán
válasz
huberpe
üzenetére
Egy kis érdekesség. Augusztusban rendeltem online 1 Dominó fix kártyát amit 2 nap múlva írták hogy megkapom, persze nem kaptam. 2 hét után egy hölgy mondta a 30 napos témát. A harmadik héten egy férfi volt az üfsz-en és közölte ez a rendelés beragadt, törli és újra rendeli és 2 nap múlva megkapom. láss csodát tényleg megkaptam, de már szeptember volt. És erre ma délelőtt jött egy email hogy a rendelésem a futárnál van..délben jött is a futár és hozta az augusztusban rendelt Dominó kártyát, aminek a rendelését törölték.
Persze jól jött mert éppen rendelni akartam másikat.
-
válasz
huberpe
üzenetére
Szia,
Jár akkor is, a rendelés módja a lényeg, az átvétel milyensége nem számít.
Rosszul mondták az Euronics esetén is, a kapcsolódó jogszabály csak a rendelés módjáról rendelkezik, annak kell megfelelni a távollévők között kötött szerződés feltételeinek, az már teljesen mindegy, hogy a lehetségesek közül milyen átvételi módot választ a fogyasztó. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
domino sim online rendelés esetén ha a személyes átvételt választom akkor is jár a 10gb plusz?
(mert euronicsnál egyszer azt mondták, hogy náluk ha személyesen veszed át a cuccokat az már nem online rendelésnek minősül, így bukod az azzal járó előnyöket) -
válasz
fornettisuti
üzenetére
Adott esetben az legkevésbé sem jelentett volna megoldást, mert előfizetéssel, hűségre rendelt telefont, aztán a számlákat sem fizette.
Mellesleg, sok esetben 0 Ft kezdővel rendelhető úgy készülék és ahogy előttem is írták, ilyenkor nincs kiút, csak és kizárólag a futár menthette volna az esetet, ha az előírások szerint jár el. -
sziasztok, vennék egy domino simet, és a +10 gb net miatt online szeretném. a telekom oldala azt mondja, hogy azonnal átvehető, ennek ellenére már csak holnapi (csütörtöki) dátumot tudok választani. úgy értik hogy rögtön másnap?

-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Nem mobilos kérdés, de a telefonos ügyfél-szolgálaton nem kaptam egyértelmű választ, ezért kérnék itt segítséget.
Ha T-nél veszek laptopot a win fent van és csak aktiválni kell, kapok hozzá kulcsot?
Az lenne a lényeg, az új gépre nem kell a win 10 hanem egy másikon használnám.
Megoldható ez? -
törölt tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
A Telekomnál 0 Ft kezdőrészletre is kiadnak telefont, bizonyos feltételek megléte esetén. Ha a csaló által illegálisan felhasznált előfizetés ilyen, akkor bizony nem segít, amit írtál.
-
Carline
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Nekem nem volt probléma a rendeléssel bár tartottam az itteni írások miatt tőle.
13.-án este adtam le a telefon igényt, 20-án délben hozta a Gls (5 munkanap). A Telekom egy nap csúszással írta hogy átadták a futárszolgálatnak az árut, igy későbbre vártam, de a csomagkövető honlapon láttam hogy aznap már kiszállítás is lesz.
Ez alapján nálam rendben ment minden. -
Intel fan11
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Szia! Még mindig itt tartasz? Nincs teló?
Amúgy mikor én rendeltem a telót volt lehetőség megadni másik személyt igazolvány számmal aki átveheti rajtam kívül a telefont. Én megadtam a feleségemét, mert tudtam h én nem leszek otthon aznap épp. Teló biztit meg sztem baromság kötni. Manapság már annyi a havidijja, hogy 2 év végére a fél teló árát befizeted! Ha mázlid van nem töröd össze ha meg igen hát így jártál. Többire meg ott a 2 éves gari! -
válasz
Aaron14
üzenetére
Az legyen a futár és a cége problémája...
Ha nem hallottál róla, olvass vissza akár ebben a témában, vagy a Homáron, hogy valaki más adataival adott le rendelést, de az ő saját címére, átvette az telefont előfizetéssel, tartozást csinált, aztán azon akarták behajtani, akinek az adataira a rendelést leadták.
Megelőzhető lett volna a probléma, ha a futár betartja az előírást, kér személyi igazolványt...stb. és másnak nem adja át a rendelést, mert az okmányokkal nem rendelkezett a csaló, csak ismerte a másik fél adatait egy más jellegű szerződés kapcsán. -
Aaron14
őstag
A munkahelyemen milliós nagyságrendbeli áruk szoktak érkezni. Soha nem kértek tőlem személyit, csak a nevet és egy aláírást. Mikor a MacBook-omat hozta a futár, akkor konkrétan még a nevemet se kérte el, csak aláírást kért. Remélem csütörtökön is egy ilyen futárt fogok ki.

-
Attól még leárazhatják persze az S8-at, de akkor sok százalékot kell rányomniuk, hogy valóban megérje.
Nekem is van szabad előfizetésem, de néhány hónapja cseréltük le a telefonjainkat aktuális csúcsra, így nem is nagyon tudnánk most jobbra váltani, ezért nem valószínű, hogy tudnak akkorát akciózni, amire ellövöm, meg nem is az új, csúcskategóriás telefonokat szokták ilyenkor olcsósítani. -
válasz
alex devil
üzenetére
Szia,
Jót látod, az S8 ára jól beragadt valamiért, nem is érdemes annyiért foglalkozni azzal, az S9 viszont korrekt annyiért, tekintve, hogy sok hivatalos hazai viszonteladónál akciósan is drágább és a Telekom is függetlenül adja.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Jól látom, hogy a Samsung S8 drágább Domino csomagban mint az S9?! De vajon miért?
-
Aaron14
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Koszi! Masik kerdesem, hogy netes rendelest, ha hazhozszallitassal kerem, akkor atvehetem en is, ha a cimen tartozkodom? Nem az en nevemen van az elofizetes.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
MoveXS elofizunal( NetPusz net van melle) nem kapom a 3gb netet?
koszi
sfefe -
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aki kotott mar ugy biztositast keszulekre, hogy vasarlas utan tette ezt, az roviden leirna mi a folyamata? Koszonom!
-
válasz
dptrsk
üzenetére
Egyébként pl. az EE-nél rugalmasan tudod szabályozni, hogy melyik kártyán akarsz hívásokat/SMS-eket indítani/fogadni. Ez a telekomos multisim még nagyon béta, ráadásul hibásan is működik bizonyos eszközökön.
Ha nem reagálnak a héten a hibabejelentő levelemre, havidíj jóváírást fogok kérni. Velem nem fognak szórakozni. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet a multiSIM kizáró ok korlátozásnál, hisz akkor csak egyik kártyán korlátozol.
A multiSIM lényege, hogy több eszközön használd ugyanazt a hívószámot, így könnyen lehet, hogy mivel nem felügyelhető, hogy mindkettőn letiltottad-e az adott hívószám elérését, így nem elérhető ez a lehetőség a reklamációk elkerülése miatt, de ez csak egy tipp. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor az adott kártyán nincs híváskorlátozási lehetőség.
DuoSIM, Autóskártya vagy MultiSIMről van szó? -
namenlos
tag
-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen.

-
Domi392
tag
Kaptam a telekomtol 4 Gb internetet, es kozbe az enyem lejart. De a 4 gb meg van. Es ma jott az uzenet hogy a sajat 1gb-om lejart. Biztos ezzel van összefüggésbe de most nincs netem. Mit tegyek?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
PIN2, ha jól tudom.
-
válasz
herdsman12
üzenetére
Ha kettő kártya van benne, akkor lehet választani. Amíg nekem csak a vodás volt, nem volt választásal kapcsolatos opció.
(#103117) kali
Én is így vagyok ezzel, 5 éve már nem használok Wint!

-
válasz
herdsman12
üzenetére
Nem értek hozzá, beraktam a kártyát a vodás mellé és felül bekapcsoltam az adatforgalmat.
Most néztem meg először ezeket a beállításokat, hátha segítek vele. 😉(A +10 GB-os akcióban vettem pár hónapja)Kali
Ami működik, azon ne változtass.🙂
-
válasz
herdsman12
üzenetére
Elég régi a wnw (web'n'walk), de működik még, viszont az újabb internet.telekom javasoltabb helyette.
-
válasz
üzenetére
Nem tudom, hogy a Xiaomi melyik módot kínálja fel, egyben kéri a NET és MMS beálításokat, vagy külön, annak függvényében kell választani, de az értékek mindenhol azonosak, csak a felosztás kérdéses.
Vedd alapnak az általad írtat és ha még kér adatot az opció, akkor a többiből másold ki a 216-30...stb. értékeket.
Ideális esetben a telefon beállíthatná a SIM kártya alapján.malnabokor: Nincs mit!
-
malnabokor
senior tag
-
válasz
malnabokor
üzenetére
Szia,
Pedig van kapcsolódó leírás:
Amennyiben az Előfizető folyószámláján szereplő összeg egyenlege a felhasználás
következtében nullára csökken, úgy a rendszer a lejárat előtt 15 (tizenöt) másodperccel
hangjelzést ad és a lejárat után maximum 5 (öt) másodpercen belül automatikusan elbontja a folyamatban lévő hívást, illetőleg az SMS üzenetet nem küldi ki és nem teljesít adatátviteli
szolgáltatást sem.
Forrás: [link] -
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha feltöltőkártya esetén kimenő hívás közben elfogy az egyenlegem, mi történik? Bármilyen triviális kérdés (szerintem
), egyszerűen nem találtam választ rá a neten (más szolgáltató esetén sem). -
válasz
üzenetére
Esetleg repülős mód be és ki, vagy telefon újraindítása, ha nem volt még.
A másik telefonnal ki - ki alapon is érdemes lehet tesztelni, megcserélni a két SIM kártyát a telefonokban, hátha ad támpontot az is.
Ha egyik telefonban sem megy adott SIM kártyával, akkor rákérdezhetsz az ögyfélszolgálaton, hátha látnak valamit.Predator2: Szia, Jellemzően lejárati idő alapján rangsorolják, bár itt a promós 4 GB is viszonylag hosszú intervallumot, 6 hónapot kapott, így az attól korában lejárókat lepörgeti előtte a rendszer.
A Maraton 4 Gb (ha arra gondolsz) a SIM kártya érvényességi idejéig használható fel, de feltöltéssel hosszabbítható. -
Predator2
addikt
Helló
[link] abban az esetben hogy működik ez a 4GB ha van az embernek 4GB mobilnet? (Addig használhatom még el nem fogy.
Miből számol/von le először ilyenkor? Amit a T ad ajándékba vagy amit az ember az akció előtt kifizetett?
THX
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze jól jött mert éppen rendelni akartam másikat.