- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-07-22 08:41 Téma összefoglaló
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Azt lehet tudni, hogy mióta és miért van így? -
Cranberries
aktív tag
A nevemen van két mobil szolgáltatás és egy otthoni net illetve tévé szolgáltatás. Csak az egyik mobilon van hűségem. A másikra szeretnék egy laptopot vásárolni két év hűség vállalásával, részletre. Sajnos a fiókomba belépve azt dobja fel, hogy kötbért kellene fizetnem a hűségben lévő előfizetésem miatt, de nem értem, mert nem erre az előfizetésemre szeretnék hosszabbítani. Nem is enged tovább az oldal. Hogyan tudnám véghezvinni a rendelést?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Kb. két hónapja hűség hosszbbítással vásároltam egy mobilt NMHH-s készülékbeszámítással. Másik előfizetésemet is ha hosszabítanám beszámíttathatnék úgy egy újabb készüléket, hogy ott nem én lennék a “leadó” (pályázó) személy, hanem a feleségem, de az előfizetés maradna a nevemen?
-
Cranberries
aktív tag
Állítólag már javították a hibát.
[link] -
Cranberries
aktív tag
"A lejárt hűséggel levők is örülnek,hogy a Telekom nem emeli az infláció mértékével az árait,amit más szolgáltatók megtesznek stb."
Az nem úgy van, hogy a hűség lejártával nem emelhet árat a szolgáltató, hanem az eredeti (addigi) áron kell továbbra is adnia a szolgáltatásokat? Ezt törvény szabályozza.
Ha valamit félreértettem, akkor nem szóltam! -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Cyber November, még mindig semmi.
-
Cranberries
aktív tag
Megtennéd, hogy linkeled? Nem találom.

Előre is köszönöm! -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Mennyi esély van arra, hogy holnaptól indul a Cyber November? Vagy csak egy későbbi - november eleji - időpontban izzítják be?
-
Cranberries
aktív tag
Na igen, a te példád szerinti felállásra nem gondoltam, de ettől még az is egy valós igény.
-
Cranberries
aktív tag
Természetesen én sem jovasolnám a más régióba szánt készülékek megvételét, csupán csak arra reflektáltam, hogy nem csak fizikai SIM és eSIM párosa létezik az iPhone-okba.
Azt simán el tudom képzelni, hogy valakinek a piros és/vagy a kék szolgáltatónál vannak előfizetései és ragaszkodik az iOS-hez, ezért számításba jöhet egy idegen régiós készülék.
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Csökkent a levásárolható készülékkedvezmény a Mobil M + 4GB csomagban már csak 4620 Ft az eddigi 5500 Ft helyett.
A többi dijcsomag kombónál nem tudom milyen változások vannak. -
Cranberries
aktív tag
Jól gondolom, hogy ha a mobilnetemet megosztom a laptopomnak és azon nézem a Telekom TV GO-t, akkor ugyan úgy nem csökkenti az adatmennyiséget, mint ha közvetlenül telefonon nézném?
-
Cranberries
aktív tag
Díjcsomag váltással kapcsolatban; havonta egyszer vagy 30 naponta lehet díjmentesen díjcsomagot váltani?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Ha 14 napon belül elállok a készülékvásárlástól és kérem az eredeti szerződés visszaállítását akkor ezt megteszik egy Mobil M 2019 + Net 10GB díjcsomagra is, (ami már nem elérhető)?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Azt meg lehet nézni visszamanőleg, hogy adott hónapban mennyi adatot használtam fel?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Azt szertném megtudni, hogy van-e arra mód, hogy a két lejárt hűségidejű előfizetéseimet meghosszabítsam - online - úgy, hogy a kapott kedvezményeket összevonja a rendszer és egy termék vásárlásához felhasználhassam? A legjobb az lenne, ha az otthoni előfizetéseimet is hozzárakhatnám, de tudom ezt nem lehet csak személyesen. Ebben az esetben alig kapnék nagyobb kedvezményt, mint egy előfizetés hosszabbításáert járó online kedvezmény a kettőért együtt meg már jóval több járna.
-
Cranberries
aktív tag
Próbálom megnézni, hogy az otthoni TV és net + 2 mobil előfizetéseimre új hűség vállalásával mennyi kedvezményt kapnék összesen, de nem tudom összerakni úgy, hogy egyben mutassa a rendszer.
Tudnátok ebben segíteni? -
Cranberries
aktív tag
Két éve novemberben az akkori "Cyber November" akció keretén belül vettem egy Sony PS 4-et 3 játékkal a csomagban 41580 Ft-ért Mobil M 2019 + Net 10GB díjcsomaggal. Már akkor sem és tavaly sem volt külön Black Friday akció, hanem egész novemberben akciós hónap volt.
Végül is mindjárt itt a november és kiderül, hogy mi lesz. 😉 -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Szerintetek novemberben lesz ismét a tavalyihoz (és tavaly előttihez) hasonló "cyber november" akció?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Vele egy időben vettem egy iPad-et is és ahoz van feltöltve jótállási jegy. Nem értem.

Azt nem tudod, hogy mennyi a garancia? A számlán semmi információ nincs ezzel kapcsolatban. Néztem a Telekom honlapján, hogy mennyi lehet a garancia, de ott sem találtam semmit erről. -
Cranberries
aktív tag
2018. novemberében vásároltam egy Play Station 4-et, ami úgy néz ki hogy javításra szorul. ☹️ A Telekom oldalán a profilom alatt nem találom a jótállási jegyet csak a számlát.
Ez hogyan pótolható? Tudja valaki, hogy mennyi a jótállási idő a PS4-ekre? -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Aktiváltam a Valentin napi ajándék mobilnetet, viszont a megerősítő sms-ben már csak 1,5 GB EU roaming helyzetben felhasználható ketetet jelez.
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Redmi Note 8 Pro telefonomon szeretném használni a VoWiFi szolgáltatást, de valamiért nem megy. A szolgáltatónál aktiváltattam és a telefonon is bekapcsoltam a VoWiFi-t. Ha a telefont repülő üzemmódba teszem és bekacsolt WiFi-nél hívást indítok rögtön kiírja, hogy a hívás megszakadt. Az értesítési sávban sem jelenik meg a VoWiFi ikon. A készülék topicjában azt mondták, hogy "a Telekom és a Global rom üti egymást".
Tudnátok segíteni abban, hogy működésre bírjam? Előre is köszönöm!
Ja, a VoLTE müködik. -
Cranberries
aktív tag
Meddig aktiválható az ünnepi korlátlanság Magenta1-gyeseknek?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
A TV Go által felhasznált adatmennyiség levodódik az alkalmazásban is látható adatkeretből vagy nem csökkenti a keretet? Magenta 1-ben vagyok. Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy nem mutatja a felhasználást viszont én ma nem ezt tapasztaltam.
-
Cranberries
aktív tag
Bocs' az off-ért!
-
Cranberries
aktív tag
Otthoni internethez milyen routert telepít a Telekom? Külön modem és router vagy egy 2 az 1-ben készüléket?
-
Cranberries
aktív tag
Ha interneten rendelem meg a Magenta 1 díjcsomagot és mondjuk nem vagyok megelégedve a szolgáltatás minőségével, élhetek az elállás lehetőségével 14 napon belül?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Havidíjjas előfizetéseknél ugye adott a vállalt költési szint. Díjcsomag váltásnál az újnak az ára a vállalt szintnél kell, hogy magasabb legyen vagy a ténylegesen fizetendő összegnél?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Adott két mobil előfizetés (mindkettő régebbi Mobil L + Net 3 Gb) amelyeknek 2020-ban jár le a hűségszerződése; ezeket be lehet vinni Magenta 1-be vagy meg kell várni a hűség lejártát? Ha lehet, hogyan befolyásolja a hűségidőt? Magenta 1-ben az összes mobil előfizetésre jár a 30% kedvezmény?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Nálam sem jelent még meg a 3Gb 3napra. Ez az opció csak Dominósoknak van vagy előfizetéseseknek is elérhető (lesz)? Rosszul emlékszem, hogy ezt grátisz adja a Telekom?
-
Cranberries
aktív tag
Az attól függ, hogy mikor volt aktuális az adategyeztetés. Van valamennyi türelmi idő, de nem tudom pontosan mennyi.
Én is így jártam a múlt hónapban. A gyerkőc elfelejtett szólni, hogy jött az sms én meg nem figyeltem. Le is kapcsolták, de még aznap megcsináltam az adategyeztetést és rá 5 percre már tudtuk is egymást hívni. -
Cranberries
aktív tag
Hol tudom megnézni, hogy mikor aktuális az adategyeztetés? Az app-ban nem találom sehol.
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Valami nem stimmel a Telekom app-pal. Tegnap is azt mutatta, hogy a net keret ma (tegnap) éjfélig használható fel és ma is azt mutatja, hogy ma éjfélig használhatom fel. Ma reggel kaptam egy sms-t is, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség 80%-át felhasználtam. Amúgy a mai dátum a valós, mert 23-án van a fordulónap.
Mi lehet ez az anomália?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
A Digi már a spájzban van: [link]
Kiváncsi vagyok, hogy végül mivel jönnek és a konkurencia válaszára is. -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Nálam az alkalmazás szerint a Net 3 Gb csomagom fogy és nem az ajándék 10 Gb-t. Ez azért érdekes, mert a Net 3 Gb csomagom még 29 napig használható fel az ajándék 10 Gb meg 2 napig.
Szerintetek?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Domino Fix díjcsomagos kártya használható tabletbe (iPad)? Vagy csak hanghívásra alaklmas készülékben használható? Internetet szeretném leforgalmazni.
-
Cranberries
aktív tag
Igen, későbbi iOS (12.1) verziótól támogatják a kétkártyás működést, a megjelenésükkor aktuális 12.0-hoz képest.
-
Cranberries
aktív tag
Azért a kettő nem teljesen ugyan az. Ha a Huawei Watch-ra gondolsz, ott több idő volt kiforrnia magát a hibamentes (már ha van ilyen) működésnek. Ráadásul az iPhone-ok csak egy későbbi iOS verziótól támogatják a dual SIM működést.
-
Cranberries
aktív tag
Most néztem rá az akciós készülék árlistára. Az iPhone 8 64 Gb és a 256 Gb is 22 x 5530 Ft Mobil L + 3 Gb net előfizetéssel, miközben az iPhone 7 32 Gb 22 x 6420 Ft szintén Mobil L + 3 Gb net előfizetéssel. Az iPhone 8 most olcsóbb (emlékeim szerint), mint a novemberi akcióban volt.
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Erre valaki tudja a választ?
Előre is köszönöm! -
Cranberries
aktív tag
A november 26-án aktivált (online szerződésért) 10 Gb adatmennyiséget miért csak 1 hónapig használhatom fel? Az alkalmazásban ezt látom.
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Én úgy veszem észre, hogy a Net 3 Gb adatmennyiségem fogy és nem az online hosszabításért kapott 10 Gb (60 nap érvényességgel), amit a másik előfizetésemhez még nem is aktiváltak.
Jól van ez így? -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Ma átvettem mind a két terméket, amiket online rendeltem. Egyikhez sem kértem SIM kártyát, de az egyik csomagban mégis volt. Nincs rá szükségem. Mit csináljak vele?
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Szerintetek van arra esély, hogy a most "újabb készlet várható" státuszú termék a hétvége folyamán újra elérhető lesz vagy erre (jó esetben) a jövő hétig várni kell?
-
Cranberries
aktív tag
Én ma délelőtt rendeltem (hűséghosszabbítással + díjcsomagváltással) egy iPad 2018-at, személyes átvételt adtam meg. A rendszer szerint hétfő délután már át is vehetem. Na ebben nem nagyon reménykedek (karácsonyig ráér), de azért kíváncsi vagyok már csak az itt is olvasható negatív kommentek miatt is.
-
Cranberries
aktív tag
Nálam is megjött a 4 Gb net 6 hónapra.

Ahogy azt előttem is írták, mostanában sokat "adakozik" a Telekom, már mint Gb-okat.
Ez lehetne az előjele annak, hogy a közeljövőben a csomagokban foglalt adatmennyiséget sokszorozni fogják.
Persze tudom, ne legyek telhetetlen!
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
A Telekom app-on belül két előfizetésemnél is azt írja a 3 Gb-os net opcióra, hogy aktív pedig nem az. Nem tudom aktiválni. Ugyan itt a Dominó előfizetésemen simán tudom aktiválni. Miért lehet ez?
-
Cranberries
aktív tag
Most jött SMS-ben: "Kedves Ügyfelünk! Ne várjon a Black Friday-re! Nálunk egész novemberben 20-50 000 Ft extra online készülékkedvezménnyel választhat új okostelefont, de akár TV-t vagy táblagépet meglévő mobil szolgáltatására vállalt új 2 éves hűségidejű szerződéssel...."
-
Cranberries
aktív tag
Ahogy mondod!

Lehet, hogy valami akció keretében emelték az online extra készülékkedvezményt? -
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Azt néztétek, hogy jelentősen emelkedett az online extra kedvezmény új előfizetéssel készülék vásárlásakor?

-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
-
Cranberries
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- (kiemelt téma)
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest