Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Jelenleg dominós vagyok (aranykártyás).
1-2GB nethez és 150-200 perc beszélgetéshez mit ajánlatok?Erre még mindig a Mozaik XS a legalkalmasabb 3200 ft-ért + 2GB net&roll forgalombővítés 2000 ft-ért?
Összesen 5200.Az "aranytárskártya relaxnet M"-et megrendelhetem ehhez a kártyához, vagy ahhoz egy teljesen új szám, új sim kéne?
-
attiati
veterán
Aranytárskártya RelaxNet M csak előfizetéses hangalapú csomagok mellé rendelhető, vagy domino mellé is?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Domino Web csak külön SIM kártyával / külön USB modemmel megy, vagy meglévő domino (hangalapú) kártyához is kérhetem?
A dominos mobilnet tarifáknál okostelefonhoz a legnagyobb csomag 500MB. Ez létezik? El nem bírom képzelni, hogy domino kártyához nem lehet rendelni 1 vagy 2 gigás csomagot
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Ez mekkora üzleti húzás már. Mégis mi a fene technikai akadálya volna már, hogy működjön a normál sim kártyával is?
dedike: jaja, pont ez a baj. Tényleg Tré egy banda. 8X-os ugrás a következő csomag.... árban meg persze "csak" duplája. Tudják, hogy mire volna a legnagyobb igény. Ezért inkább jóval alá, meg fölé lövik a csomagokat, hogy szívassák a népet, és rákényszerítsék a jóval nagyobb csomagra, amit az életben nem használ ki várhatóan.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Soulfly842 #23349 üzenetére
De ha jól tudom a net&roll csomagot nem lehet domino kártyához igényelni, csak hangalapú előfizetés mellé.
Vagy tévedek?Nincs hangalapú havi előfizetésem, csak domino kártyám. Kellene hozzá 2-3e ft-ért 2GB net, mert többet nem használok el. De nem szeretnék állandóan SIM kártyát cserélgetni, vagy USB modemmel futkosni, ha netezni akarok.
Így marad a domino kártyám mellé az 500MB 2.000 ft-ért vagy a 4GB 4.000 ft-ért. Esetleg te tudsz más megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Egy 7-8 éves (még westeles) aranykártyás domino SIM kártyát ki kellene cserélnem?
Eddig nem volt vele semmi bajom, de most új telefont vettem és azt mondta a srác a boltban, hogy ezt cseréljem ki, mert ősrégi és bajom lehet vele.A T-nek ezt ingyen kellene cserélnie? (a korára és az aranykártyás ügyfélre való tekintettel)
-
attiati
veterán
tudnátok adni egy szájbarágós leírást a mobilnet beállításához?
(Domino SIM mellé, android 4.0.4-en) -
attiati
veterán
létezik olyan, hogy egy mobilnet előfizetéshez kérek sim kártyát és usb sticket is?
az usb sticket egyébként csak rádugom az asztali gépre és telefon nélkül is működik, vagy hogy van ez?
-
attiati
veterán
mobilnet eléréshez "data on"-ra állítom a telót, de csak akkor van net, ha újraindítom a telót.
ez a t-mobile hibája?
-
attiati
veterán
Domino web mobilnetcsomagot lehet igényelni hangalapú domino kártya mellé?
-
attiati
veterán
T-s domino sim nem érzékeli automatikusan a mobilnethez az APN-t.
Mit kellene pontosan beállítanom?
név: t-mobile
apn: internet
MM: 216
MNC: 30ez még mindig él?
Az egyébként a telefon gondja, vagy a sim kártyáé/ szolgáltatóé, hogy hiába adom hozzá ezt az APN-t, és rámentek, de az akkor sem jelenik meg az APN-ek listájában?
Érdekes, hogy a vodás kártyával automatikusan felismerte az APN-eket. -
attiati
veterán
milyen menupontok alatt lehet meghallgatni, hogy milyen adatforgalomnal jarok eppen? (domino csomag)
es melyik szamon? 1430/ 1777 ?
-
attiati
veterán
ha lemondom a go net XL csomagomat a fordulónap előtt, akkor még használhatom a fordulónapig (a megmaradt adatforgalmat)?
-
attiati
veterán
van valamilyen módszer kideríteni azt, hogy a hívó fél külföldön tartózkodva hív vagy sem?
-
attiati
veterán
dominos netcsomagoknál jól gondolom, hogy ezekkel az új csomagokkal drágábban lehet kijönni ugye?
eddig 2-2 hónapra be lehetett kapcsolgatni a díjcsomagokat akárhányszor kedvezményes áron, ha nem volt a megelőző 3 hónapban bekapcsolva. Így faszán lehetett körforgással mindig akciós csomagot választani. Mostani csomagoknál meg csak egyszer lehet ezt eljátszani ugye? És azt is csak egy csomagnál? (netplusz M)
-
attiati
veterán
mi kell ahhoz, hogy valaki platina kártyás ügyfél legyen domino csomagban?
ezer éve aranykártyás vagyok, kb egy éve 10e ft-ot töltök havonta a kártyára és mégsem sikerül platina kártyás ügyféllé válnom
-
attiati
veterán
válasz dptrsk #45099 üzenetére
Hány pont kell a platina kártyához, és honnan tudom meg, hogy hány pontom van?
Vonatjegy vásárlásra haszálom fel a havi 10e-t.... azt mondod, hogy akkor azt nem számít bele a pontokba?Elvileg valahol meg lehet hallgatni a 1777-en, vagy 1430-on, de az ügyfélszolgálatos sem tudta megmondani, hogy milyen menüpont alatt.
-
attiati
veterán
válasz dptrsk #45181 üzenetére
a pontjaim számát nem látom, csak azt, hogy a következő szinthez még 814 pont szükséges (ez a következő szint az aranyból ---> platinára vonatkozik, vagy a tarifakedvezmény szintlépésre?)
És nem igazán értem a pontok gyűjtését sem. Elérek egy szintet, akkor úgy maradok, vagy azt elkezdem lefogyasztani? A mellékletben azt írják, hogy 500ft-onként 8 pontot írnak jóvá és 760 pont kell a platina szinthez. Akkor hogy a fenébe kellhet nekem még 814 pont a platinához? Most legalább 150 pontomnak kéne lenni aranyként, és 760-tól platina, vagyis nem kellhet még 841 pont platinához
Bár ezek a lenti feltételek lehet hogy csak az előfizetésre vonatkoznak és a dominora nem? :
A havi előfizetési és forgalmi díjak nettó összegének minden 500 Ft -ja után havonta Kapcsolat 8 pontot 2014. február 1- jétől: Arany kedvezményjogosultság 150 Kapcsolat pont. 2014. február 1-jétől: Platina kedvezményjogosultság 760 Kapcsolat pont.
Pontbeváltáskor 1 Kapcsolat pont 1 bruttó Forint kedvezménynek felel meg[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz lugosi #45189 üzenetére
elvileg kedvezményes jegyet, bérletet nem lehet aszem, de marha kényelmes, nézz utána pontosan
elvira.hu, beregisztrálsz, kiválasztod a vonatot, kosárba teszed a jegyet, és a végén lehet mobiltelefon egyenleg terhére fizetni. Automatikusan levonják a domino egyenlegemből a jegy árát, ha küldök egy válasz SMS-t.
Lehet otthon nyomtatott jegyet választani (így ráadásul még 3%-kal olcsóbb is a jegy). Ki sem kell nyomtatnod, elég, ha okostelefonon bemutatod a jegyet (amit nem árt előre letölteni a telefonodra, vagy laptopra, mert sokszor nincs net a vonaton).
Volt már, hogy még a metrón ültem vonatindulás előtt 20 perccel. Nem lett volna időm sorbanállni. Ráadásul pénz sem volt a domino kártyámon. 5 perc alatt elintéztem netbankból a domino kártya feltöltést (kapsz rá feltöltési kedvezményt) és megvettem online a vonatjegyet Ennél kényelmesebben nehezen lehetne intézni. Le a kalappal a MÁV előtt. Visszaváltás, vagy késésnél a jegyreklamáció viszont nagyon macerás az mobilvásárolt vonatjegyeknél.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Budapest-Győr-Szombathely vonalon nektek van mobilnet?
időnként azt veszem észre, ha megáll a vonat állomáson kívül valamiért, akkor mintha lenne net, de menet közben sokszor nincs. Lehet, hogy bekavar a vonat elektromos hálózata?
Vagy ennyire szar azon a "részen" a T hálózata?
vagy a telefonom fos (Motorola Atrix 2)[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
a sim kártya botrányról folyik valamelyik topikban beszélgetés?
melyik a megfelelő topik ennek? -
attiati
veterán
válasz Vangelis #57011 üzenetére
De azt nem tudtam, hogy egyetlen cég gyártya az összes sim kártyát.
És hogy náluk van az összes titkosítási kód.És hogy egyáltalán létezik egy standard eljárás, ami a sim kártyátül függ, és hogy az tök egységes.
Itt most egészen pontosan nem csak a privát telefonbeszélgetésről van szó, hanem banki azonosító sms-ekről, amiket az életben nem igazolsz, hogy te titkosan és körültekintően kezelted. Közben az összes pénzedet lenyúlhatják netbankon keresztül?
Netes adatforgalomról is szó van. Az összes jelszavad visszafejthető?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz attiati #62869 üzenetére
felhivtam a 1430at, jeleztem, hogy nem kivanom elfogadni az aszf modositast.
igy a rogzites pillanataban ervenyes tarifak mennek tovabb a regi dijakkal (domino: netplusz XL es surf dijcsomag), amig nem valtoztatok dijcsomagot, vagy amig a tmobil nem valtoztat hivatalosan.elvileg fel fognak hivni az ugyfelszolgalattol
gondolom sokat nem nyerunk, 2-3 honap mulva ugyis valtoztat a tmobil (?)
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
tudnátok segíteni, hogy ez a korlátlan böngészés és e-mail opció mit jelent 1890 ft-ért?
mire lehet használni a korlátlan adatforgalmat?
domino mellé is lehet kérni?
miért éri meg ez nekik, mikor az 1 gigás netplusz L csomag többe kerül, mint ez a korlátlan? -
attiati
veterán
tudtok esetleg nagyon előnyös flotta csomagot, ami a mobilnet részre megy rá nagyon hangsúlyosan?
-
attiati
veterán
hol láttad az aranykártyások feltöltési bónuszát? Tudnád linkelni?
mert én csak a simát találtamEz egyébként nem feltétlen jobb ajánlat, mint az eddigi kedvezmény, mert mostantól CSAK hálózaton belül lehet letelefonálni és jóval kevesebb percet. Cserébe adtak adatforgalmat.
illetve ellentmondásos nekem, hogy ez most pontosan melyik díjcsomagok mellé jár?
"Az adatbónusz igénybevételéhez aktív mobilinternet szolgáltatás (pl. Domino Surf díjcsomag, NapiNet, Domino NetPlusz szolgáltatás) és internetképes készülék megléte is szükséges. "
"A feltöltési bónuszt Domino hang díjcsomaggal rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe."
-
attiati
veterán
Bocs, nem láttam.
Érdekes, hogy eddig a mobil adatforgalmat "sajnálták" és azt adták drágán.
(anno ha három hónapja nem volt bekapcsolva valamelyik netcsomag, akkor újra az akciós áron adták, ha visszakapcsoltam. És a csomagok váltogatásával olcsón meg lehetett úszni. Ezt a lehetőséget megszüntették + fél évre rá meg is drágultak a csomagok)
És eddig nem sajnálták a hálózaton kívüli ingyenes hívást feltöltési bónuszként.Most meg simán hozzávágnak az emberhez 1 giga adatforgalmat egy 10e ft-os feltöltésnél, de a hálózaton kívüli hívás megszűnt.
Úgy látszik a prioritás megváltozott:
- adatforgalom már nem számít olyan nagy szónak
- de hálózaton belül akarják tartani az embereket. -
attiati
veterán
A domino feltöltési kedvezmény nem beszélhető le telekomos vezetékes hívásra?!
Csak annyit írnak a hirdetményben, hogy hálózaton belül beszélhető le.
Értem én, hogy a vezetékes az nem 30-as szám, de attól még az egész hóbelebanc ugyanaz a tulajdonos! -
attiati
veterán
van valakinek saját összehasonlítási alapja, hogy
telenor vs. telekom mobilinternet minősége milyen?
(sebesség, vidéki és bp-i lefedettség, szolgáltatás kimaradás....)
(valós használat és saját tapasztalat alapján) -
attiati
veterán
webshopban vett Fix Plus SIM kártya 1 éves érvényessége mikortól indul?
bolti átvételtől számítva vagy mikor az első hívást indítom róla?
-
attiati
veterán
az lehet, hogy dominosként nincs egyetlen kapcsolat pontom se, amit vásárlásra felhasználhatnék?
utóbbi egy évben alig töltöttem, de előtte havi 10,000 ft-okat töltöttem a kártyámra éveken át
-
attiati
veterán
1. Nem tudok belépni a telekom fiókomba, nem fogadja el a jelszót, pedig tutira jó !
2. Ám legyen, akkor kértem jelszó resetelést. Adnám meg az új jelszót, ami minden feltételnek megfelel a Telekom szerint is, mert zöld pipával jelzi. Leokézom és ilyenek fogadnak:
Se az 1. se a 2. pontot nem értem. WTF?
-
attiati
veterán
Vettem Domino Fix Extra SIM-csomag-ot 2017.08.11-i aktiválással.
Most nézem, hogy 0 az egyenlege, pedig soha nem telefonáltam róla.Hogyan lehet ez?
Nem úgy van, hogy 366 napig lehet felhasználni az 1000 ft-os egyenleget és az 1GB netet? -
attiati
veterán
láma kérdés:
külföldre és külföldről haza tök ugyanolyan díjszabással telefonálok EU-n belül, mintha itthon itthonra?
hívás és sms is?
vezetékes számról is? -
attiati
veterán
Az 1500 ft-os domino feltöltés is 1 évvel hosszabbítja a SIM érvényességét?
Egyébként milyen elohangos ügyfélszolgálati számot lehet hívni?
1777en nincs, 1430 már nem él. -
attiati
veterán
Köszi mindkettőtöknek
És le lehet vásárolni valahol az univerzális egyenleget valami hétköznapi boltban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs