Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco6512
tag
Sziaztok szeretnék egy kis segítséget kérni kellene nekem egy K7M702 1.6e tipusu meganhoz blokk vagy komplet motor ami használható ha valakinek van elfekvőben kérem jelezze akár privátban is sürgős lenne!köszönöm
-
dhgm
tag
válasz
Power31
üzenetére
A jobb oldali kerékjáratban vedd ki a szűrőtakarót, a szűrő oldalán az alsó részen találsz egy fekete csavart a közepén egy kis vékony pöccsel. Oda rátolsz egy vékony tömlőt, hogy nem legyen minden gázolajos, aláteszel egy pekedlit, hogy ne follyon szét, és nyisd meg a fekete műanyagot. A szűrőben levő gázolaj egy része kifolyik a pekedlibe. Ott látnod kell a vízet, ha van benne. Ezután a motortéri vérnyomásmárő pumpával illik felszívatni a rendszerbe egy kis gázolajat a könnyebb indulásért. Remélem ez a gond...
-
_NCT
addikt
Még az lehet, hogy mikor a jégeső betörte a szélvédőt, akkor kapott egy kokit a szenzor. 13k körül van az új, úgyhogy inkább kapcsolgatom kézzel...
Írták itt még a 3A-s biztit, megnézem azt is, néha olyat csinál a tempomat hogy magától kinullázza a beállított értéket, mintha megnyomtam volna a gombot amely gyorsan kikapcsolja, az eső/fényszenzor is ezen a biztin van.
-
just
aktív tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Itt is van ilyen probléma, kísértetiesen hasonlít a tiédre.
-
speedydb23
senior tag
válasz
Szendwich
üzenetére
Ezt én is megtaláltam, csak azt nem értem, hogy ha kiiktatom ezt a rendszert miért indul egyből a kocsi?
Hibajelenséget már fentebb leírtam, de röviden annyi, hogy hiába fordítom el a kulcsot nem teker az önindító.
Olyan mintha letiltana az immobiliser, mert a piros lámpa folyamatosan világít. A kulcsot is kizárhatom mint hiba forrás, mert ha az nem kommunikál akkor gyorsan villog a piros lámpa, de itt nem ez van.Ma délután ha minden jól megy eljutok egy szerelőhöz, remélem okosabb leszek, mert aggasztó, hogy nem merek tervezni semmit autóval így az ünnepek előtt.

-
Szendwich
tag
válasz
speedydb23
üzenetére
UCH - Utasteri kozponti egyseg
-
Szendwich
tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Milyen auto ez? Most neztem meg a MII szerelesi konyvet es nem ir bentre 30A-es biztositekot.
-
_NCT
addikt
No tényleg cserés lesz a lambda szonda, kiütötték a kódot, utána másnap első indításnál előjött...
Valószínű az eső/fény szenzor is rossz, mivel újra autolights fault hibát kapok. Jó dolog az elektronika, de gyakorlatilag ezek az automata funkciók kiesnek egy idő után...Renault betegség.
Elkezdtem a napokban gondolkodni a következő autómon, lehet hogy nem kell majd bele mindenféle csilli-villi extra, ami miatt inkább bosszankodik az ember, mint örül neki....Az tuti h benzines lesz, de nem tudom Renault-e....3-as megane-ban ültem a napokban, többször is....A Megane II még inkább kényelmesebb és csendesebb
-
törölt tag
válasz
WunderKinder
üzenetére

-
speedydb23
senior tag
Valaki tudja, hogy az UCH biztosítéknak mi a szerepe? Az utastéri műszerfal oldalán található biztosíték táblában kivettem a 30A UCH biztosítékot, és azóta megszűnt úgy tűnik az indítási problémám.
Valakinek ötlet?
-
törölt tag
Sziasztok
Laguna II TunerList gyári egység helyett tennék be egy JVC KD-X320BT egységet.
A kérdésem annyi, hogy kell-e plusz keret hozzá, illetve csatlakozók az antenna átalakítón kívül? -
diablo1984
veterán
megvan végre a blokk a lagunámhoz, jövő hétvégén elvileg mostmár rakódik is össze a gépsas, ahogy elnézem lesz 1,9 dti-hez jópár új alkatrészem eladó(zsír új vízpumpa, olajteknő és szelepfedél tömítés, HF szimmeringek, bontott hibátlan hengerfej, bontatlan HF tömítés és még egy 1,9 dti blokk is, működőképes, de még nem láttam a belét állapotú(ez jövő hétvégén kiderül, hogy milyen állapotú a csapágyak felől nézve...))
szóval ha valakinek megmakkan az 1,9 dti-je, akkor gondoljon rám, van egy rakat felesleges cuccom hozzá.....
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Tegnap ki lett pucolva a pillangószelep és vissza lett állítva alapértékre a vezérlése is. Próbaképp beindítottam ma, szerintem már most sokkal jobb az alapjáratom. Holnap éles teszt következik. Remélem megoldódott a problémám.

Más: le kéne cseréljem az akkut. Milyet ajánlanátok?
Scenic I 1.6 16VZ
-
speedydb23
senior tag
Holnap viszem aztán diagzosztika lesz, mert ez már csak rosszabb lesz úgy látom.
Ma 4-szer kellett beindítanom, mert mindig leállt a motor.
Most vagy az immobiliser szórakozik és letilt, vagy a magasnyomásúban tényleg a szelep rakoncátlankodik.
Holnap már okosabb leszek remélhetőleg.
-
Power31
újonc
Sziasztok.Renault Kangoo 2003-as 1.5 dci kocsim van.Kb fél év óta visszatérő probléma hogy kigyullad az izzítás jel lámpája, és folyamatosan ég,amig ki nem törlik számítógéppel.kb 5 szerelőnél is volt de sokmindent nem tudtak csinálni vele.Legutóbb pár napja.Mindenki babrált vele kicsit, utána nem égett a lámpa, majd pár nap vagy hét után újra kigyulladt és folyamatosan ég.Mig el nem viszem a következőhöz...Egyik hibakiolvasáskor azt írta hogy
F 100 Henger 2 befecskendező áramkör,túl erős,Állandó/ DF037 Stop kapcsoló áramkör koherencia,Szakadt.Akkor sokmit nem csináltak vele,következő szerelő meg valami nyomás szelepet tisztogatott rajt.Amúgy izzítógyertyák rendben,szinte semmi mechanikus hibát nem találnak.Annyi hogy ilyenkor hidegben nehezen indul, de pár perc járás után már elsőre beindul.Nem fogyaszt többet, gyorsul, jól megy..Valakinek valami ötlete?Előre is köszi. -
dhgm
tag
válasz
speedydb23
üzenetére
Generátor felöl?
Van egy javaslatom: nagynyomású szivattyúban a nyomásszabályozó szelep.
Első körben vedd le a csatlakozót róla és WD 40 a szelep csatlakozóhoz és a kábel csatlakozóhoz.
Ahogy szemből ránézel a nagynyomásúra a motorhoz közelebbi dudor az. Az első amit látsz az a gázolaj hőmérséklet érzékelő.
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
nfp lesz a befutó, mert :
Következő megszűnt termékeket váltja:
- ELF Tranself TRP és TRX -
rob210
Topikgazda
válasz
speedydb23
üzenetére
ha 5. ben meglökdösted és utána indult akkor az FHP lesz.
Mert tudott pozicionálni. -
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984
üzenetére
pedig van olyan olaj és igen az való bele.

-
speedydb23
senior tag
válasz
Doki16
üzenetére
Na újabb tünet, ami most már rohadtul aggaszt.
Most 30 perce jöttünk haza a Clioval, első indításra beindult, bár nagyon sokat kellett tekerni mire röffent. Viszont ami még hozzá tartozik ehhez, hogy ha sokáig indítózok akkor felvillan az engine stop és a motor hiba jelző lámpa az izzítólámpával karöltve.
Viszont ami érdekessé teszi az egészet, hogy röff után 1-2 mp múlva leállt a motor mint a cövek (egy hasonlattal élve, kb mintha egy biztosítékot lecsap valami zárlat a lakásban és hirtelen minden off).
2. beindulás után viszont haza jöttem vele, de a ház előtt még járattam picit és arra lettem figyelmes, hogy elég furán rángatott alapjáraton, és eközben a belső világítás villódzott, plusz még a fényszórók is.
Hab a tortára, hogy valami furcsa kattogó hang jön a motortérből, nagyjából én a generátor felől hallom a hangot, de ugye tudjuk, hogy ezt soha nem lehet beazonosítani mivel a fém nagyon jó hangvezető...
-
diablo1984
veterán
válasz
Doki16
üzenetére
gondolom nem 10e km alatt vágja gallyra a szűrőt, de ne rakj megint bele! meg keresd meg a részecske szűrőt a kocsin! a turbó utántól keresd a kipuff rendszer közepéig, az a lényeg, hogy egy sokszondás szirszart keress, ami egy kisebb strucctojától egy kisebb dob méretűig bármi lehet! meg lehet ismerni, nem összetéveszthető mással. de részecske szűrős autóba ne rakj nem bele való olajat, nem azért mert árt a motornak, hanem a szűrőnek és az is egy vagyon!
forgalmi szerint euro hanyas a vas? de amúgy is évjárat/modell alapján lenni kell benne!
-
Doki16
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen a 110 lovasnál ott is van a kis jel a figyelmeztető táblán. [link] Az enyém 106 lovas és nincs ott semmi. Egyszerűen ezért vagyok nagyon bizonytalan ebben az egész ügyben. Mondjuk ezt az olajat egy autóalkatrészekkel foglalkozó cég küldte forgalmi alapján.
Tegyük fel tényleg az. Mi van akkor ha ez az olaj van benne már 8500 km óta?
-
diablo1984
veterán
válasz
Doki16
üzenetére
Személyautóknál 2009 szeptemberétől kötelező a dízeleknél csakis részecskeszűrővel teljesíthető Euro5-ös emisszió norma. Mármint az újonnan forgalomba helyezetteknél. A részecskeszűrő, azaz a DPF (Diesel Particulate Filter) azonban számos Euro4-esre is felkerült már, leginkább azokban az országokban, ahol azt előírás vagy adó, illetve számos helyen behajtási kedvezmény ösztönözte.
-
diablo1984
veterán
válasz
Doki16
üzenetére
közvetlen a turbó után van, messze nem szokták rakni, mert ennek is kell a hő! elburkolt motoroknál nem szokott látszani.
dpf es motorhoz dpf-es olajat, mert eldugíthatja a részecskeszűrőt a sima. de megane 2 ph2-esben is volt részecske szűrős is már az 1,5 dci fronton, a megane 3ból miért hagyták volna ki?
-
Doki16
addikt
Már voltam alatta, de semmit nem látok. A telefonnal befényképeztem idáig, de nem hiszem, hogy bármi látszana
[link] Mi történne akkor, ha pont az ellentétes olajat tölteném bele? DPF-es autóba sima olajat vagy DPF nélküli autóba részecskeszűrős olajat.Még mintha az olvastam volna, hogy itt az adattáblán is lenne egy DPF logó. [link]
(#40754) diablo1984: Honnan érdemes nézni?
-
Szendwich
tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Én Grand Scenic-et nem vennék 1.6 16V motorral. Az kevés a Megane kombiba is. Keressél 2.0 szívó vagy turbóssal. Tesóm nem régiben vásárolt egy GS-t, 2 literes szívó benzines motorral. Teljesen jól használható vele, kell is az a motor bele. Szerintem 1.6os motorral olyan, mint lepkefing.
-
Doki16
addikt
Azt nem tudod véletlenül, hogy a 2010-es 1.5dci M3-ba hogyan tudom megállapítani, hogy van-e benne DPF vagy nincs? Itt lett forgalomba helyezve Magyarországon 0 km-es korában.
(#40749) speedydb23: Huh ez tényleg nem hangzik egyszerűnek
Lehet megérne egy kiolvasást az autó, hátha pontosabb hibakódot dobna. -
speedydb23
senior tag
válasz
Doki16
üzenetére
Na tovább bonyolódik a dolog, lementem a kocsihoz, elsőre megint meg se mukkant. Utána faterom tanácsára meglökdöstem 5. sebességben előre-hátra, láss csodát egyből forgatott utána és be is röffent. Aztán próbáltam többször, és volt, hogy megint nem forgatott, de ilyenkor az izzítás lámpa se villan fel.
Lehetséges, hogy a híres Renault kulcs probléma jött elő?
-
Pecc
őstag
Köszi srácok.
Havernak van ilyen és nem tudtuk milyen olaj való bele. 5w30 elf full tech-et rendeltem neki, erre dpfet irnak és RN0720. -
diablo1984
veterán
laguna 1 váltójába milyen olyj illik?
tranself trx 75w80w-et ír a könyve, de ilyen találatot nem hoz a google....
(#40744) Pecc: meglepődnék, ha nem lenne benne, de nézd meg fizikálisan, úgyis látszik az!
-
Pecc
őstag
Laguna II 2.0dci 2008évjárat. M9R motorkód. Honnan tudni, hogy van e benne dpf?
-
Doki16
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
Szerintem inkább a bikázással kezdjél. Az a lényeg, hogy normális vastagréz kábel legyen, és egy tutira egészséges autóról próbáld meg. A behúzassál nem tudod ki deríteni, hogy az akksid vagy az önindítód a rossz. Ha meg le vagy merülve akkor az immo még tiltani fog és behúzással se fog indulni.
-
FerNandor
őstag
Segítsetek légyszi elvesztem és nem igazodok ki, mert túl nagy most a különbség fedcomp és tankolás között...
2015.10.02.
222.310km
3443.0km
155.0l tankoltam 46.290l2015.10.27.
223249km
4382.0km
198.5l tankoltam 47.30l különbözet 3.8literLenullázódott:
223337km
4470.0km
203.4l2015.11.15.
224216km
878.7km
39.6l (+ a nullázás előtti 4.9=)44.5l tankoltam: 48.81 különbözet 4.3lMa:
2015.12.05.
225210km
993.2km
87.1l tankoltam 51.48lIgaziból az a bajom, hogy az a nullázás bezavar, és 39.6+nullázás előtt fogyasztott 4.9=44.5l a mostani 87. 1-nél tankolt 51.48literrel a különbség 42.6 liternél 8.9 liter elvileg, na ez most nagyon nagy... Mintha valamit elszámolnék, segítsetek
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
A mai nappal én is rönó tulaj lettem! 2005-ös Mégane Limousine 1.5 dCi
-
speedydb23
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Első körben a behúzás lesz, viszont a pótkulcs sajnos nem indította előtte se, azzal csak villogott a immobiliser...
-
diablo1984
veterán
válasz
speedydb23
üzenetére
önindító is beszarhat az indítástól, ettől függetlenül lehet így már 2 külön baja van a verdádnak, mert a nem indulás miatt állhatott meg az önindítód is! próbáljátok meg behúzni, vagy betolni, mérjetek egy akkufeszt, próbáld a pótkulccsal is!
-
speedydb23
senior tag
válasz
Doki16
üzenetére
Akksi témához kapcsolódóan mondjuk ami fontos lehet, hogy az ékszíjam csúszik de nem is kicsit.
Amikor esős idő volt simán visított akár 5-6 km keresztül is, aztán egyszer csak elhalgatott.Mostanában, hogy nincs eső meg hideg se igazán, nem visított sokáig, max 1percig.
Viszont amit megfigyeltem este, amikor jobban látszik a lámpa fénye, olyan mintha hol legyengülne hol erősödne, mint amikor bekapcsolt fényszóróval indítózik az ember, és elvesz a teljesítményből.
Ezek összefüggése jelentheti esetleg azt, hogy a generátor szorul, vagy szimplán csak annyira csúszik a generátorszíj, hogy nem képes rendesen tölteni az aksit?
Nem sokára megyek megpróbáljuk behúzni, aztán talán már okosabb leszek.
-
Doki16
addikt
válasz
speedydb23
üzenetére
Próbáld meg attól a bikázást egy nagyobb autóról, lehet nagy a generátornak és 3 hónap alatt lemerült, mert nem tudta feltölteni eléggé rövid távokon. Mondjuk nekem is ekkora aksi van az 1,5 dci M3-ba. Az immo simán letud tiltani ha alacsony a feszültség. Önindító is lehet simán, ha menetzárlatos lett a beuhuzótekercs akkor még csak kattogni se fog.
A behúzós témát meg pont most tárgyalták ki itt nem olyan rég: [link]
-
speedydb23
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Aksit szerintem kihúzhatjuk a listáról, mert 3 hónapos Exide 72AH 720A, Főtengely h.jeladó képes ilyenre, hogy meg se forgatja a motort?
Faterom azt mondta még akár önindító is lehet, bár én ezt is kizárnám abból adódóan,hogy tökéletesen forgatott, aztán egyszer csak mintha elvágtak volna mindent meg se mukkan.
Behúzni szabad a turbós autókat? Vagy ha a FHP elment akkor nem ildomos ilyennel kísérletezni?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Urak!
Már írtam ezzel kapcsolatban, de a tavaszi kocsicsere-project-re felkészülés során vannak kérdéseim..
Már körvonalazódik, hogy a cél egy Grand Scenic lenne, 7 személyes, kb 1,5-1,7 millióig, ahogy nézem 2005-2007 közötti évjáratok.
Az estek túlnyomó többségében 1,5-1,9-2,0 dCi-k, kisrészt 1,4-1,6 benzines változatokat találok. Részemre szimpatikusabb a benzin, abból is az 1,6, tekintettel, hogy a mostani Megane II Ph.1-emben is ez van.
Használatra 90%-10% arányban a városi kavargás a mérvadó, emiatt is a benzinest preferálom.
Ha mégis a dízel felé indulnék, ezek az 1,9-es dCi motorok mennyire állják a sarat?
-
rob210
Topikgazda
válasz
speedydb23
üzenetére
Előszőr bika aztán ha nem segít fhp aztán szépen tovább.
De szerintem vagy az aksi lesz kukás vagy az fhp-d.
Az esetek 80%- ban ez a kettő okoz ilyet. -
speedydb23
senior tag
Sziasztok,
Volna egy nagy gondom.
Tegnap este leállítottam a kocsit (2003-as Clio II 1.5dci), 1,5 óra elteltével pedig mentem volna haza, de már nem indult be.
A jelenség amit produkál pedig aggasztó.
Indítóztam ahogy szoktam, de nem kapta el, nehezen indul egyébként is, de ilyet soha nem csinált még, hogy nem indul be.
Valami elektromos gond lehet, mert most már nem is teker az önindító, meg se mukkan a kocsi.
Olyan érzésem van, mintha az immobiliser letiltana, mert a piros lámpa nem alszik el hanem folyamatosan világít, és még az izzítás lámpa se villan fel egyből, hanem bedug a kulcs, elfordít és kb 3 mp mire az izzítás lámpa felvillan, eddig mindig minden világított amikor a kulcsot elforgattam.
Valakinek van esetleg ötlete?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
FRENK1988
üzenetére
Computer kiìrása szerint 100-110 km/ h - val országúton az enyèm 5,5 l ; autópályán 140 körüli tempónál 7-7,5 l . Nèmet - magyar úton volt , h 6,2 volt , h 6,7 volt az átlag . Ez a szèltől is nagyon függ . Munkahelyre járva 7-8 km , fele város - szokásos nèmet dugókkal fele országút , 7,5- 7,8 l .
Computert ìrtam , de termèszetesen többször visszamèrtem , volt , h pontos volt a mèrèse , volt ,h 10% volt az eltèrès . Nyugodt autózásnál pontos , nagyobb kihuzatások esetèn v nagyobb tempó esetèn csalt a computer .
Az autóm : Megane I ph2 , 14 , 16 v Classic . -
_NCT
addikt
No meglett a lúd, szerencsére a szerelőm még idején túl ránézett, hátsó lambda szonda lesz a gond. Kitörölte a hibát, ha pár napon belül újra jelentkezik, lambda szonda csere lesz. A gond az, hogy mikor megvettem is a márkaszervizben jelezték, hogy valószínű ez a hiba bent maradt, akkor is kitörölte az ember, azóta nem volt vele gond. Csak most jött elő. Az is lehet, hogy kontakt hiba, nem tudom, majd azért visszaviszem egy vizitre. Másik szerelő is cseréltetni akarta velem, valami 50ezerért, ott azt akkor kicsit lehúzásnak éreztem...
A mostani szerelő becslése szerint 30-ből megvan.... Igazából használni használhatom így, igaz a fogyasztásom 9-10 körül van BP-en belül, nem tudom ez mennyire reális.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Írtam régebben olyan problémáról, hogy indulás után akár többször is lefullad az autó, alacsony az alapjárat. Akkor a FHP jeladót írtátok mint lehetséges hibaforrás. Szerelőm szerint nem ez okozza a problémát, bár nem cseréltük ki. Valami pillangószelepet is néztünk, nem szív e falsot, de ott sem volt gond. Ha már ott voltam, akkor rámérettem az akksira és az akkuteszter szerint cserélni kellene. Az akksi okozhat ilyen lefulladást indítás után? Milyet lenne érdemes vennem a kocsiba?

Üdv: Z
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Délután mikor indítom az autót(reggel megérkeztem vele munkába, semmi baja nem volt), látom hogy világít az engine és a service felirat. Ez mi a búbánattól lehet? A kocsinak nincs baja, beindul meg minden, semmi rendelleneset nem tapasztalok.
Az üzeneteknél (Messages) semmi infó.
Hétvégére rohadtul kellene az autó....
-
dhgm
tag
válasz
Sly189
üzenetére
Slyl189: Van benne olyan?
Amikor mínusz van nem érzem
)))Persze, hogy van én sajnos érzem a hiányát.
Ha nem izzít, hogy tud mégis aránylag könnyen beröffenni?
Más: résolajmérést csináltam igaz nem klippel gyári metódus szerint ( 2 perc alapjárat, utána 2x 4000-es fordulat) eredmény 15 ml.
Szerintetek haldoklanak a befecsik?
Hibajelzés semmi, jól megy, jól fogyaszt...
Ellenben egyik helyen 16ml, a másik helyen 35 ml max mennyiséget ínak... -
Sly189
senior tag
Van benne olyan?
Amikor mínusz van nem érzem
)))Amúgy kisvárosi szerviz 3 óra alatt kicserélték a 4 izzitogyertyát (kettő nehezen adta meg magát )
További hiba keresés. .. Izzitasi körben ...
Izzitasert felelős Relé egyik vezeteke le volt szakadva. Valószínűleg egy vakon elkövetett izzó csere alkalmával. Szóval szerintem nekem 1-2 éve izzitasom sincs
Renaultba ezt se vizsgálták meg amikor bevittem nekik. 17 000 volt a munkadij. Szerintem rendben van. Izzitogyertya csere . Diagnosztika hiba keresés. Megoldás.

-
bagg
csendes tag
Intersparban ma utoljára 7.200.- a 4l-es Total Qartz 9000 5W40
Jó az nekünk a Megane1ph2-be? -
Szendwich
tag
Keresek Renault Scenic-hez 1db 16os potkereket. Nincs valakinek elfekvevobe?
-
dhgm
tag
Nyáron cseréltem a 4 db-ból hármat. A gépsárkány 9 éves kitudja hány km-rel.
Egyetlen célszerszámot vettem hozzá ami egy 10-es csőkulcs volt. Igaz az minőségi darab volt vagy 500 Ft.
Előtte egy kis WD 40-es megszórás, majd egy kis pihentetés, utána lazítás, megint egy kis WD 40. A motortéri burkolatokat tovább tartott levenni mint az izzító gyertyákat kicserélni...
Mostanában viszont nem megy a kiegészít elektromos utastér fűtésem... Tudom, hogy 5 fok felett nem működik, tudom, hogy be kell kapcsolnom a szellőző ventillátort ( manuális klímás) Egy kis segítséget, tanácsot szívesen elfogadok ezzel kapcsolatban, ha volt már valakinek ilyen gondja. Szerelőhöz nem szívesen viszem Sly kartárs hozzászólása miatt sem.
M2 PH2 ...
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi!

Scenic I 1.6 16V
F 100 Henger 2 befecskendező áramkör,túl erős,Állandó/ DF037 Stop kapcsoló áramkör koherencia,Szakadt.Akkor sokmit nem csináltak vele,következő szerelő meg valami nyomás szelepet tisztogatott rajt.Amúgy izzítógyertyák rendben,szinte semmi mechanikus hibát nem találnak.Annyi hogy ilyenkor hidegben nehezen indul, de pár perc járás után már elsőre beindul.Nem fogyaszt többet, gyorsul, jól megy..Valakinek valami ötlete?Előre is köszi.