- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Pit #65569 üzenetére
Ha csak a spect nézzük akkor a 4000-esnél 16-16-16-36-ot írtak.
Mindkettő Samsung B-die.
Egyértelműen az alacsonyabb időzítésűt venném. Ha szükséges akkor kézzel állítható nagyobb órajelre de szerintem ha XMP-n hagyod akkor 4000 cas16 jobb mint 4266 cas19 egyértelműen.
Hozzáteszem nem volt AM4 konfigom még de B-die ramom igen. (utáltam is mint az szart mert a lapom Asrock X299 Taichi XE nem szerette és horror volt beállítani de ez más dolog, nem vagyok híve a nagy ramtuningak nekem sima hynx djr van 3200@4000 valami fos időzítésen de alap fesszel)Ha már ram akkor többiektől kérdezném:
Nekiállnék beállítani Hynix DJR-t időzítésügyileg. 4000-hez milyen időzítés passzol amit esélyesen bír is gyári fesszel? Most ez van beállítva 22-22-22-52 cr2 [link] ilyenek a ramok [link] CR1-et nem tud a lap. Feszt ésszerű határokon belül növelném, viszont nem szeretnék rá plusz hűtést, most 40 fok körül mennek, tesztek alatt is 50 fok alatt vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest