- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz
mikiegc288 #478 üzenetére
Nálam 2 is van ami hibátlanul működik. Az egyiket 23 tavaszán vettem, a másikat 23 nyarán.
-
mikiegc288
újonc
Ne vegye meg senki. Egy nagy hulladék. 3db ami egy hétig bírta. Állandóan járkálni kell hogy cseréljék!
-
válasz
sandokanaa #476 üzenetére
Szerintem hívd fel őket azért , hátha.
-
sandokanaa
csendes tag
Sajnos 1 éven túl van.
Ez már a második, ami 14 hónap után elment kukába.
Ez biztosan aksi problémás, az előző is gyanúsan az volt.
Nem szereti ezt a meleget és a töltést egyszerre.
Ár-érték arányban még mindig jó.
Valószínűleg ebben a melegben használat után ajánlott a töltéssel várni, míg visszahül belül is (kb. 1/2 óra). -
válasz
sandokanaa #474 üzenetére
Igen, akkor ügyfélszolgálat sajnos.
-
válasz
sandokanaa #471 üzenetére
szia! 1 év igen, 5x megnyomtad ? A készülékzár miatt kérdezem.
-
Gloob
addikt
válasz
sandokanaa #471 üzenetére
Ha garancia van még, és regisztrált a készülék, akkor csere. Ügyfélszolgálatot hívni, cserekód és csere.
-
sandokanaa
csendes tag
Az első kérdésem:
Meddig érvényes a garancia a készülékre, gondolom, 1 év.
A második kérdésem:
Mit lehet csinálni, ha a ledek nem csinálnak semmit, nem vlágítanak. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok.
Másnál is megégeti a szivacsot a dohány után? Szerintem ez igy nem túl korrekt és egészséges. Ügyfélszolgálat nem válaszol.
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Valakinek van egy aktuális listája a jelenlegi izekről ... intenzitás arome megjelöléssel lenne a legjobb.
-
Nerazim
őstag
Udv!
Az ID toltetek mellett milyen hevitoruddal lehet meg hasznalni? Nikotin mentes van ezekbol? Esetleg akcio varhato h bemegy 3990 ala mit gondoltok? -
mman1982
csendes tag
Jártatok úgy hogy a 2.0-ból cigizés közben kicsúszik a töltet?Vonalig van benne,ha simán nyomom ha csavargatom közben amikor beteszem is csinálja. Igen,le van nyomva rendesen minden. Nálam van ez a hiba (cseréltessem garban?) vagy másnál is esetleg? Vagy én csinálok rosszul valamit
-
WestBam
senior tag
Sziasztok!
Valakivel előfordult már, hogy a gyorstisztítót nem tudta kihúzni? Ma vettem a készüléket, ez az első ilyen eszközöm. Feszegetni, tönkrevágni nem szeretném, de egyelőre csak kb. 0,5mm-t mozdul meg a készülék aljában a kis pöcök. -
Gloob
addikt
Sziasztok
Ma ki kellett cseréltetnem a bronz készülékemet, amit még tavaj május környékén az 1.0 - 2.0 csere keretében kaptam. Egyszerűen csak nem rezgett, nem jelezte, hogy éppen mit csinál. Igaz,hogy párszor leesett, de ezt "elfelejtettem" megmondani. A csere sima ügy volt, az üfsz, mikor meghalgatta a problémát, azonnal cserét ajánlott. -
Na látod nem tudod a Heetshez képest pontosan mennyit is tartalmaz. Az általad betett
felszívódási grafikon azt támasztja alá, hogy nagyon jó a termék egy cigarettával összevetve is.
Az alsó grafikon meg egy megint más termék.
Világosan látszik amit írtam, hogy a bronze a legerősebb. Elárulom , nem tartalmaz kevesebb nikotint , ellenkezőleg. -
zelos
aktív tag
Csak azért mert virginia dohány van benne még nem jelenti azt hogy minden bagóban amiben virginia van egyformán ugyanannyi a nikotint tartalmaz. A dohánygyárak utólag kezelik többek között nikotinnal (is), mivel nem egyforma százalékban tartalmazza a nikotint.
Szerk.: "egy termék ereje" nem csak a nikotintól és füstszűrőtől függ hanem hogy mivel kezelik. Például propilén ami az id-ben is van nagyban megdobja a torokhatást.
Eyébként..
-
Virginia dohányt tartalmaz. Miért lenne kevesebb a nikotinratalma mint bármi másnak? A valószínűleg szó gondolom tudásra utal amit használtál, érdekelne miből gondolod, hogy "valószínűleg" kevesebb nikotint tartalmaz.
Az összes termékhez elérhető a honlapon tájékoztatóban egy leírás, ahol egy grafikus "csúszkán mind a nikotintartalom = intenzítás vagy pedig konkrétan Nikotin néven egy jelzés. Nem számszerűsítve van mivel többféle szürőt hazsnálnak, például a Bronze 3 lyukkal elátott filtert tartalmaz ezért ugyan azon doghánykeverék Kevsébé szűrt intenzívabb a bevitt mennyiség, míga pattintór termékeknek ismét egy másfajta szürőja va, mivel ugyan azon méretű szűrőben benne van egy pár miliméteres crashball ami kiveszik a szűrés minőségéből. Egy termék erej nem a dohánytól függ csak hanem a használt szürő típusától. -
gail
újonc
Sziasztok!
Azt írja már le valaki, hogy hány mg PONTOSAN a nikotin tartalma az ID tölteteknek? Sehol sincs leírás.
-
Lehiñito
senior tag
A red lesz a kövi amit ki szeretnék próbálni. Hátha a héten már kapok valahol. Itt szegeden eddig 3 dohiban voltam az elmúlt napokban, de csak egy helyen találtam, de ott is csak a pinket.
Peches vagyok, mert ahova rendszeresen járok dohánybolt, ott szerdánként van csak ID szállítás, és a múlt hét kiesett, Nov. 1. miatt. Hátha holnapután már lesz az új hevítővel együtt. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Lehiñito #429 üzenetére
Nem tudom próbáltátok e már a 3 új ízesítésű id-t.
Én csak a Flora Pinket tudtam még csak venni a dohiban, mert a többiből nem kaptak. Ízre olyan nekem mint régen volt a Cappy zöldtea üdítőital. Szerintem leváltom az erdei gyümölcsöset. Eddig erdeit vettem a Rich bronz mellé, hogy néha jó egy kis gyümölcsös mentol, de most hogy elszívtam egy erdeit a Flora pink után, hát szerintem leváltom erre a zöldteásra.
#430 b.
Nekem még csak egy csere tapasztalatom van, az is még nyáron volt, de akkor asszem a harmadik boltban jártam sikerrel, mert a többiben nem cseréltek csak azonos színűre. -
-
diane
tag
Tud valaki valamit a karácsonyi limitált készülék színéről?
Amúgy tényleg gáz, hogy ennyi a hibás készülék. Én ajánlottam munkatársaknak, de 1 héten belül négyen cserélték a pár napos készüléket és mindegyiket azért, mert nem hevít. Már nekem ciki lassan. 🙁 -
válasz
LeventeB19 #425 üzenetére
Lehet neked nem elég intenzív. Ha szeretsz más ízt is esetleg próbáld meg a Görögdinnyést vagy a Duplamentolos Sárgadinnyést.
-
válasz
LeventeB19 #423 üzenetére
Bocs, ha hülye kérdésnek tűnik,de elpattintod a kapszulát benne ?
-
LeventeB19
újonc
Sziasztok.
vettem egy pulze keszuleket, amint hasznalom, nem nagyon erzodik ki a gyumolcsos toltetbol az iz, ennek mi lehet az oka?
forest purple szivok -
Gloob
addikt
-
Ezek a típusok megmaradhatnak a korlátozás életbe lépése után is.
- Flora Pink: gazdag dohányíz, kifinomult és elegáns ízjegyekkel
Enyhe virág ízjegyek jellemzik szerintem,de lehet csak én képzelem bele.- Bold magenta : gazdag, kiegyensúlyozott dohányíz édes és lágy ízjegyekkel.
Kicsit gyümölcsös ízjegyek jellemzik szerintem legalább is nekem ilyesmi rémlik ha szívom. Nekem a három közül a kedvencem.- Wild Red: Erőteljes dohányíz, lágy pörkölt ízjegyekkel.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Az új, dohányos ID-ket próbálta már valaki? -
Dönc
tag
Most üzemeltem be az 1.1 helyett kapott 2.0-át. Remélem ezzel nem lesznek gondok. Már elég viharvert a februárban vásárolt 2-esem, bár működésileg hibátlan.
-
diane
tag
Végül cseréltem, hevítőrúd hiba miatt. Valamit kellene javítani nekik, mert nagyon gáz, hogy kb. 8 hónap alatt már kétszer cserélnem kellett. Ismerősöm 4 napig használta, már meghibásodott, nem hevített. Az a szerencse, hogy nagyon gyors az ügyintézés, de hosszútávon ez nem biztos, hogy kifizetődő a cégnek, mert sokan átállnak másik márkára a sok hibás készülék miatt.
-
T.40
csendes tag
Szia. Én 13-án jelentettem a hibát, 17-én már át tudtam venni a cserekészüléket. Igazából már 13-án megtehettem volna, de nálunk nincsen cserepont, így ide kértem. 3 munkanap volt, mert közbejött a hétvége.
Nem beszélve, hogy nekem 1-es készülékem volt, de 2-est kaptam, mert 1-est már nem forgalmaznak.
Ezzel meg vagyok elégedve. Neked is megér egy próbát.
Chaten beszéltem az ügyintézővel, utána jöttek az email-ek, holt tart az ügy. -
kl122
tag
[link]
Tapasztalat?
Valaki? -
diane
tag
Sziasztok. Nem tudom bekapcsolni a készüléket, mert csak pirosan felvillan a led, rezeg egyet, aztán ennyi. Eddig semmi baja nem volt.
-
Dönc
tag
Mondjuk, ha 4 nap után jelentkezik ez a hiba, akkor nem hinném, hogy user error lenne az ok. Illetve azért többen is írták, hogy vannak bajok mostanában.
Nekem egy 2.0-t kellett cserélni eddig hevítőrúd hiba miatt, pedig rendben volt tartva (nem én használtam csak takarítottam) és nem is volt annyira régi: 3-4 hónapos. Az 1.1 is hibátlan állapotban lett leadva 2.0-ra cserére.
Ami külön érdekesség, hogy a nyár folyamán szinte csak hagyományos cigit szívtam, mert hiányzott, amíg csak iD-ztam, most meg az iD hiányzik. -
tadj
csendes tag
Na azt hiszem most fejeztem be a pulze-pályafutásomat.
A második hevítőrúd-hibás cserém után 4 nappal a harmadik készülék is megadta magát, most elektromos hibával (alsó két led piros). Majd szóljanak ha képesek használható készüléket gyártani. -
Fredo78
aktív tag
Köszi, de nincs lezárva rövid gombnyomásra mutatja a töltöttségi szintet.
Most megjavult azaz hevít. Pár napja is csinálta már akkor 5 perc múlva visszatért bele az élet, most fél nap kellett neki. Valszeg legközelebb már beadja a kulcsot úgyhogy lehet hogy veszek egy 2-est
b. : köszi korrekt ár -
Dönc
tag
Ha véletlenül lezárod, akkor elég hasonló jelzést ad a készülék, mint a hibakódok. Próbáld meg első körben 5x gyorsan egymás után megnyomni rajta a gombot, ez feloldja az esetleges zárolást.
Amennyiben ez nem segít, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot. A készülék leírásában benne vannak a hibakódok, így ez alapján tudod vázolni a helyzetet nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest