- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Komolyan mondom nem is értem már, nem tudom megcsinálni, nem megy.
Eddig elve nem ram feszkót kellett állítani? akkor most miért cpu?
Amint azt elállítottam megint nem adott képet, vissza kellett rakni a csere ramokat azzal legalább bejött a bios és vissza tudtam állítani mindent alapra.
Videóban nekem nincs is olyan amit a srác állítgat. Van ram feszkó proci feszkó sőt annak 2 értéke is van. szóval nem tudom mit mennyire. A cl időzítések azok egyértelműek. Egyébként a xmp pont az aminek kellene cl 16-18-18-18-36 3200mhz de azon nem működik, de 3000-ren sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest