Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuro!
aktív tag
1066-os Kingmaxot szereti a Giga alaplap dualban? Vagy kingmaxot nem jó dualba rakni?
-
Gyuri27
félisten
-
csaabz
őstag
A dual channel mód megoldható 4 memóriamodul között is, vagy csak 2 között?
Köszi
-
rétisün
veterán
9ezerpárszáz ft-ért láttam 1GB-os, 1066-os kingmaxot, ez jó áron lenne? vagy a kingmax felejtős? inkább valami mást ajánlanátok? C2D mellé kéne....
-
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis
üzenetére
Egyelőre ne babráld az időzítéseket, ha így nem hibázik később megpróbálhatsz rajtuk szűkíteni. Mondjuk először megnézni, hogy megy-e az 1T a 2T helyett. -
mert_csokis
senior tag
Thrawn,úgy látszik mi valahogy mindig megtaláljuk egymást
Adok egy kis plusz feszt neki,az időzítéseket ne babráljam? DDR490-en is elég a 3-4-4-8 2T?
Nem a Memtest nevű progi volt,hanem az Orthos beépített memória tesztje,ott vágott ki olyan 4-5 másodperc után. Na de remélem így már stabil lesz...a prockót azért zárom ki,mert majd egy órán át ment az Orthos teszt hiba nélkül,igaz csak 5-ösön -
Thrawn
félisten
válasz
mert_csokis
üzenetére
De, gyanúsan kevés neki a 2.5 tedd fel 2.7-2.8-ra ott még nem lesz baja.
A Memtest nem áll le memóriahibával, hanem megy tovább. Ha mégis leáll akkor mással lesz a gond (proci pl) -
mert_csokis
senior tag
Üdv srácok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem,az A-Data Vitesta 500-as ramjaimmal kapcsolatban. Tudom,hogy van külön márkatopic is,de az már elég halott dolog,jártam ott is,ill. gondolom,hogy aki esetleg már ott megfordult,az talán itt is megtalálható
Arról lenne szó,hogy jelenleg DDR490-en járnak nálam ezek a ramok...gondoltam csak a kíváncsiság kedvéért letesztelem őket kicsit Orthos alatt,csak memteszten,5-ös prioritáson. Hát kb. a 4-dik másodpercben hibát jelzett és leállt a progi. Mostanság CoD2 és Call of Juarez alatt is sokszor kifagy ill. újraindul az egész gép
Azon agyaltam,lehet az a gond,hogy nem elég az alapfesz a ramoknak. A lap biosában a memfesz auto-ra van állítva ill. az időzítéseket sem piszkáltam,minden úgy van,ahogy a lap kiolvasta a memókból
A CPU-Z szerint 200-on 3-4-4-8 2T és 2,5V az alapbeállítás. Dehát most tudatosult bennem,hogy én nem 400-on,hanem 490-en hajtom őket. Ilyenkor nem kell kicsit megemelni a feszt? Nem gyanúsan kevés neki ez a 2,5V?
Ezekhez a komolyabb tuningramokhoz nem igazán értek,ezek is csak pár napja jöttek meg,épp hogy csak próbálgatom őket. Eddig sima,DDR400-as kommersz ramjaim voltak,azokat max visszaosztottam,ha tuningolni akartam kicsit
De épp ezért vettem meg ezeket,hogy normálisan bírják és ne kelljen velük bohóckodni
Vagy lehet,hogy a lap nem bírja ilyen frekin hajtani a ramokat?
Akkor el sem fogadta volna a beállításokat gondolom,vagy nem is bootolna be. Mert ilyen gond nincs,3DMark 03 lefut egymás után akár 4-szer is minden gond nélkül
Csak mostanság játékoknál műveli ezt. Most visszaosztottam őket 333/166-ra biosban,hogy ki tudjam szűrni,így fagynak-e
Most az Everest is úgy jelzi,hogy DDR385-ön járnak. De ilyen ramokkal ez vétek. Mert elvileg a lap sem egy antituning példány,most is 245-ös FSB-vel 11-es szorzón hajtok egy X2 4200-ast...2700Mhz-en,tehát így a ramok is DDR490-en jártak az FSB-vel szinkronban...ezidáig
Mi lehet a gond,segítsetek légyszíves! -
Shodan
őstag
Arra lennék kiváncsi hogy játékoknál mennyire számít a ram sebessége?
most 2*1gb a-datam van de 400nál többet nem akar menni lapban, mennyit számítana mondjuk egy 500as ram, érnék el vele sebesség növekedést vagy felesleges kiadás? -
Telefunen
őstag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szvsz. A Geil Ultra tökéletes lesz neked, elvégre nincs szükséged 800MHz-nél gyorsabb ramra (az E4400-as 800-as FSB-jének köszönhetően 1:1-ben, egészen 100% tuningig nem fogná vissza a tuningot a ram), viszont az alacsonyabb időzítések jól jöhetnek (az Ultra gyárilag cl4-es, a többi cl5-ös).
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Gépbővítés előtt állok, nagyjából tudom, hogy mit akarok venni, kicsit a memóriánál estem gondolkodóba. Van ez a [link] KINGMAX - TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz ram nagyon olcsón. Csak nem tudom milyen lehet, az ára az nagyon vonzó. Amint visszaolvasgattam a topikban, sokan ezt veszik: [link] Gondolom, ez mégiscsak jobb. Alig drágábban találtam ilyet: [link] ez elvileg gyorsabb, ugye?
Hadd kérjek segítséget tőletek, nem vagyok szakértő. Ezt [link] az alaplapot néztem ki, ehez kellene a ram, 2x1GB. Melyiket vegyem szerintetek? Esetleg a felsoroltakon kívül valami más? Úgy gondoltam, most ejtem meg a fejlesztést, most talán mélyponton vannak az árak. Ja, és egy C2D 4400-as procit néztem még a lapba, gondolom az sem mind1. Köszönöm, ha segítetek.
-
zolee0307
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azt nem tudom melyik rev, mert a pcx cseréli nekem, de belinkelem neked az oldalt[link] Ennyi van róla, de néztem ilyen listát amin a chipek vannak és ott van micron, elpida, infineon, samsung, nanya, powerchip, promos. Szóval nem tudom milye rev.-es. Viszont azért ezt a memót választottam, mert kérdeztem, hogy milyenek vannak és kingstone, kingmax drágábban lenne, pqi, meg geil nem volt, twinmos-t már nem akarok, és mivel a twinmos memóimat 26k beszámítják
(22k vettem), igy nem kellene ráfizetnem, meg nem is maradna ott pénzem. De szerintem az oldalból, amit belinkeltem nem lehet megtudni a revet. -
Draken
őstag
hello
azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy jelenleg 2*1gb 1066+ mushkin van a gépemben, látnék nagy változást ha vennék bele még ugyanennyit? -
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek
üzenetére
5.0-3-3-8 @ 1.8V Aeneon Brainpower PCB hasonló chipel van 800-s geil ultra. Szerintem tud annyit mint egy kingmax és nem is drága.
-
Aranygyerek
aktív tag
Ezt a rammot ismeritek?
[link] -
Gyuro!
aktív tag
Most olvastam valahol, h már elég nehézkes hozzá jutni A-Data ee 800+ -hoz! Tud valaki ajánlani 17e körül ilyen ramot valahonnan, vagy olyat, ami tudásban közel van ehhez??
Tuningolhatóság is szempont! Thx! -
Gyuri27
félisten
Nem. Jobb lenne egy normális 1066-s de az adatáéktól 39k körül. Geiléktől 49k körül mozog 2 giga.
Ha a giga lapot választod a kingmax 1066-s szóba jöhetne, de az elég érdekes egy ram. Azt nyugodt szivvel nem ajánlom.
A córos totyikban erről jobban (mármint a ram-proci viszonyáról) felvilágosítanak. -
Gyuro!
aktív tag
Üdv!
Ez is cl4-es (4-4-4-12): 2x1024MB PC800+ DDR II - A-Data Extreme 17 807 Ft 3 év ??
-
zolee0307
őstag
Érdeklődnék tőletek, hogy szerintetek a 2x1Gb Corsair XMS2 800 Mhz PC-6400 CL-4 ramok milyenek? Sikerült elintéznem, hogy a Twinmos memóimat kicserélik erre, mert a twinmosokkal a memtest folyamatosan hibát írt, meg csomó kékhalál telepítésnél, meg kilépegetések játékból. Nem tudom viszon, hogy ez a Corsair memó az alaplapom kompatibilitási listájában benne van-e?[link]
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Ha akarsz tuningolni akkor az adata ee 800+, de azt nem mindig hoznak.
Geil ultra szerényebb teljesítménnyel az jön az esetek többségében.Ha nem v csak kicsit akarsz a ramokon igazitani akkor a másik három is megteszi szimpátia alapján.
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ez elég jónak tünne,ha lenne:
2x1024MB PC800 DDR II - A-Data Retail 12 408 Ft 3 év
2x1024MB PC800+ DDR II - A-Data Extreme 17 807 Ft 3 év
Még ezt néztem:
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL VALUE KIT 2DB (SPD: 5-5-5-15, Paper Retail, Heat Spreader: Brush Aluminum) 15 761 Ft Élettart.
DDR2 PC6400 800MHz 2048MB GEIL ULTRA KIT 2DB (SPD: 4-4-4-12, Paper Retail, Heat Spreader: Metallic-Orange Aluminum) 18 534 Ft Élettart.
DDR2 PC6400 800MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT 2DB (SPD: 5-5-5-15, Retail, Heat Spreader: 8 Layer PCB with LED) 16 827 Ft ÉlettartA-data jobb lenne ha lenne.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vicces.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igen, az 1066-os.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
G4ga
őstag
köcce a gyors választ!
több mint valószinü Gail lesz a vége, most nem mindegy az a 7k

a célt ellehet akkor avval is érni!köcce!
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Azért a geil is szokott tovább menni, de addig mindenkép

-
G4ga
őstag
Hali All!
Seggitségeteket kérném:
Az alábbi konfighoz szeretnék ramot vásárolni:
Gigabyte P35-DS3 s775 iP35 DDR2 PCIE
Intel 2660/1333 LGA 775 4MB CORE 2 DUO E6750 BOX - Coolermaster Hyper TX2
Inno3D GeForce PCX 8800 GTS 320 MB DDR3 320bit HDTVEredetileg ezt a ramot szántam bele :
A-DATA Vitesta 2GB DDR2 800+Mhz - 25k körül tudnak hoznide felmerült az a tény hogy
GeIL DDR-2 2048Mb /800 KIT Ultra Series raknék bele mivel 18k tudnék hozzá jutni!A kérdésem a következö, 900 at elfogja birni a Gail, ha meghuzom a procit, vagy inkább maradjak az A-Datánál ami birja a 900!ű
Elöre is köcce!
-
kem
addikt
válasz
einfuhlung
üzenetére
Elindítod.
Options/Torture test
azon belül a blend, és már mehet is.
Ha 24órán keresztül hibátlan, akkor stabil a cucc.
Ha hibázik visszavált sárgára az ikon, és kiírja, hogy 1error vagyvalami. -
kem
addikt
válasz
einfuhlung
üzenetére
Bocs, csak scriptet mentett el firefox:
ez a helyes link -
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Akadt egy problemam: CPU-Z nalam az alabbiakat irja ki memorianal: Link 1 Link 2
A kepeken az alabbiak szurjak a szemem: 2 db ugyanolyan 1066-os kingmax ram van a gepben (a lap nem tamogatja az 1066os orajelet, ezert automatikusan 800-ra allitotta az orajelet a BIOS) van, megis 400 Mhz-et ir mindenhol...
Ez normalis dolog?
OFF: aki tudja, h az ilyen alaplapnal hogyan tudom beallitani kezileg, h milyen orajelen menjenek a RAM-ok (alapbol sehol sem talaltam a BIOS-ban), akkor megirhatna azt is
-
kem
addikt
válasz
einfuhlung
üzenetére
Attól függ milyen oprendszered van, amit linkeltem sima XP-hez jó,
de itt a honlapja, lehet válogatni ha tudsz kicsit angolul.
Ezt ajánlom ha a memtestet nem találtad meg, és/vagy nem tudsz boot lemezt csinálni belőle.[ Módosította: Panther ]
-
Gyuri27
félisten
válasz
einfuhlung
üzenetére
alattad lévő hsz, a memteszt nevű progi pl

-
einfuhlung
csendes tag
sziasztok
egy láma kérdés: hogy tudom megállapítani hogy rosz a memóriám,
tudna valaki egy progit linkelni? -
Rover623
félisten
A Memtest86+ 3 éve indult, ezt nem nevezném a kezdeteknek.
Pedik aszittem lyól tudok madzsarul...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pl. a Memtest86+ gyak. a kezdetektől...
Az én értelmezésemben ez a mondat azt jelenti: a Memtest86+ az indulásától kezdve tudja azt amit te szeretnél...amint arra most már te is rájöttél...
-
dezz
nagyúr
Le tudnád írni a chipek és a modul kódszámát? Utóbbit talán az Everest is kiírja, vagy a CPU-Z.
akosf: Csak 20 euróval? Ez elég meglepő. Véletlenül nem az egész P1-106 árát nézed? Az alaplap beépíthető egy sima PC házba is. Egyébként hol találtál árat?
Rover623: A Memtest86-ot ismertem, és abban ha jól emlékszem nem lehetett állítani a ramok paramétereit. A Memtest86+ 3 éve indult, ezt nem nevezném a kezdeteknek. És ha jól látom, ebben sem állíthatóak a ramok paraméterei. Pedig én ugye erre kérdeztem rá.

-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Ugorj vissza ha láttál valami jót.

-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
A Transcend memokat ismeri vki?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Ha nagyon nem akarsz tuningolni akkor kingmax. Ha kicsit jobban geil.
Ha olcsóbban akarsz akkor benézel bandithoz és keresel olcsóé, me van.Dr.Én: gyanitom, hogy ennyi van benne. Ha még nem adtál neki meg a lapnak + feszt azt még megpróbálhatod.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Van nekem 2*1 GB Kingmax CL3 400Mhz-es ramjaim, elképzelhetö hogy ezek miatt nem tudom feljebb tornászni a procim FSB-jét.
Vázolom:
FSB
RAM 5:4 333MHZ-en menetem öket
Proci Pentium D 915 2,8@3,5Ghz (14*250FSB)
Alaplap Asus P5P800SE I865PE
Mert ez felett a rendszer instabil(ujraindul, lefagy).
Everest szerint a ramok valódi órajele: 233MHZ efektiv 467Mhz ennyi lehet bennük? tovább nem lehet emelni a ramok Mhz-ét ?

-
Aranygyerek
aktív tag
Üdv
Az alábbi ramok ajánlottak-e megvételre?Memória DDR2 1024MB 800MHz Kingmax 5 250 Ft 6 300 Ft
Memória DDR2 2x1024MB 800MHz Geil ultra 14 158 Ft 16 990 Ft -
dezz
nagyúr
válasz
üzenetére
Talán ez is fog érdekelni: MSI K9NU-Speedster
-
dezz
nagyúr
Létezik olyan memteszter, mint a RightMark Memory Analyzer (tehát amiben állíthatók is a paraméterek, nem kell állandóan reboot), csak DOS-osban?
-
dezz
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem találtam, de egy vidéki üzletben van. Csak nem tudom, érdemes-e hozatni.
Most Bp.-en is árulnak olyat, aminek a dobozának a hátuljára kisbetűvel ez van írva: "DDR333/400, CL2.5", csakhogy ezen lassabb csipek vannak, mint a képen láthatón, és elvileg gyárilag is 3-4-4-es 200MHz-en.Egyébként az milyen dolog, ha pl. Samsung, stb. chipes, de névtelen, vagy Hiviwell (vagy mi) modulokat Samsungnak, stb. adnak el?
-
Gorneck
legenda
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem mind1, ha az a D9 ami rajta van gyér mint atom?!
Amúgy ennek ellenére nagyon jó kis ram...de elég nagy a szórásuk...
-
FireKeeper
nagyúr
A-Data EE 800+os ramokon 100% hogy micron d9 chipek vannak??
-
dezz
nagyúr
Van valakinek pontosan ilyen ramja?

KingMax 1024MB DDR400 CL2.5 -
schumi
aktív tag
köszi a megoldásokat
most már megy (bár érdekes h softwaresen nem állt be cl4re...)amúgy csak megkérdezném ezt a ctrl+f1 et honnan lehet tudni (gigások legalább post screenhez kiírhatták volna, de még biosban sem láttam alul kiírva)
mindenesetre thx

mod : és amúgy jól tudom hogy 2.1v-on kell mennie cl4 ben ugye ?
-
schumi
aktív tag
üdv,
van egy érdekes problémám...vettem 2*1 gb geil ultra kit.-et (elvileg cl4), de sajna cl5-nek ismeri fel a gép, ami ugye kezelhető is lenne, de gigabyte alaplapom csak a ram feszt engedi állítani, mondom jó akkor felnyomom 2.1v-ra (mert elvileg annyin megy, gyárilag is az van ráírva 1.8-2.1) és winben állítom akkor a késleltetést... winben érdekes módon, sem a64 tweakerrel sem memsettel nem engedi cl4-et, rögtön fagy, amint a latencyt 4re testem...

mi lehet a gond szerintetek
?amúgy jól megy a ram meg minden... de ha már egyszer tudja akkor 4-4-4-12 en menjen már, és ne 5-5-5-18on

-
törölt tag
Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb illetve legolcsóbb módja hogy az ember összehozzon 16GB RAM-ot egy gépbe? Milyen alaplap, memória modul kell hozzá? A RAM-ok sebessége annyiban lényeges hogy legyen gyorsabb mint a merevlemez...
-
törölt tag
válasz
rétisün
üzenetére
Pentium Pro óta a 32 bites procik memóriacímtatrtománya nem 32 hanem36 bit ami 64GiB megcímzését teszi lehetővé (ez az a bizonyos Physical Address Extension, azaz PAE). A 4GiB mesterséges korlát a 32bites asztali Win-ekben. A 32bites Server 2003 EE 32, DCE 64 GiB-et tud megcímezni, SP1 után ez 64 és 128GiB-re nőtt (az AWE segítségével elméletileg bármeddig növelhető lenne).
De ez is le volt már írva itt párszor, nemrég linkelve is lett egy erre vonatkozó hsz-om...
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mindegy. Belinkeltem így szó nem érheti a ház elejét.
-
rétisün
veterán
válasz
M_zolee
üzenetére
nem az xp-n múlik, hogy használja-e a 4 GB ramot, hanmehogy 32 vagy 64 bites oprendszer-e. a 32 bites vista se tudja nornálisanhasználni a 4 GB ramot, ugyanis egy 32 bites oprendszer max 4 giga memóriát tud megcímezni, de ebben benne van a vga, meg mindne olyan cucc, amin memória van. tehát ha van 4 giga ramod, meg egy 512-es vga-d, akkor a 32 bites windows (akár xp, akár vista) abból már csak ,5 gigát fog látni/használni.
-
dezz
nagyúr
Kingmax DDR400 1GB-os modul-változatokról kérdeznék:
1. Állítólag az amúgy CL3-4-4-es MPXD42F-D8KT4R-ből léteznek újabb, gyárilag CL2.5-ösök, tud erről valaki valamit?
2. Most van néhány helyen bizonyos türkisz nyákos MPXD42F-D8KT4B, amit CL2.5-ösként ajánlanak, de elvileg ezek is CL3-4-4-esek, vagy mégsem azok?
3. Létezik egy bizonyos MPXD42F-D8KT3 is, ez gyárilag tényleg 2.5-3-3-as chipekkel szerelt. Tud valaki más beszerzési forrást, mint a pixmania.com (x ezer Ft szállítási költség
)? -
Quentin Ruby
senior tag
Fergeteges PH buli 2007.11.17-én
[link] -
M_zolee
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy melyikkel járnék jobban:
2x1GB Crucial B. vagy 4x1GB Kingston HyperX
Mert a HyperX kb. 10-15eFt-al lenne több.
A bajom az, hogy még elég sokat használok XP-t és tudomásom szerint az nem tudja kihasználni a 4GB-ot. Ezért nem tudom, hogy érdemes-e megvennem a 4GB-ot? -
TazLeacher
nagyúr
Ez megéri ennyiért? Max. 800-on kellene futnia. Jobb, mint a Kingmax?
-
Rover623
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D-Link DIR-860L
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(22k vettem), igy nem kellene ráfizetnem, meg nem is maradna ott pénzem. De szerintem az oldalból, amit belinkeltem nem lehet megtudni a revet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

RAM 5:4 333MHZ-en menetem öket

)?
fudi2002