Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xabee

tag

válasz Tomdriver #43253 üzenetére

Szia! Köszi a tippet, de nem hiszem, h a Win befolyásolná a ramokat! Egész pontosan nem is a Win-nel van a baj, hanem a lap és a ram összhangja nincs meg valamiért! A teszteket lefuttattam már mindegyikkel külön és SINGLE-be párban, hibátlanok!!! de Dualban még a biosig sem jutok el, szóval nem tudom így párban tesztelni! A gombelem kiszedése pedig hasztalan (erre van direkt reset gombom a lapon, ami gyárira állítja vissza a beállításokat, ha valamit elbarmolnék, afféle bolondbiztos, hülyezár!!!), de fölösleges, mert az BiosUPP az aktuális biost írja felül a lapon, ha kiveszed az elemet, szinte biztos,h nem áll vissza a régi bios! legalábbis ezzel a módszerrel biztosan nem!
    De azért köszi a tippet és az ötletet! de sajna ezeket a köröket már részben lefutottam...:O :O

Esetleg valami más tippet nem tudtok adni???
    Ami a legfurcsább,h ez a dolog nem így kezdődött az elején. "csak" annyival, h fél-1óra után ujraindult a gép, vagy erősebb terhelésnél bekattant (játék vagy FullHD vidó)! Legalább elindult Dual chanelben! És úgy,h benne volt az összes mem: 2x4+2x2GB!!! olyan mint egy betegség, h egyre rosszabb...most még biosig sem jutok el, ha dualban van a mem!
    olyanra gondolok,h alapból magas a fesz (1,65V) a gyári 1,5V-al szemben, de be sem tudom állítani, mert ha singleben beállítom, duálban már nem érek be a biosba..:'( Esetleg a ferkit lentebb tekerni 1333-ról vagy fentebb??? vagy valami ötlete valakinek???

Új hozzászólás Aktív témák